AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben de onu bir tek sizden duymuş oldum ve listeme eklemiştim doğrusu. Yarın edinip pazartesi başlasam mı diye düşünüyordum (yaşım 30, amh 0,38)

Haddinden fazla derken resveratrol kullanmanızı olumsuz mu buldu?

Benim doktorum “doğadan gelen şifayı yadsıyamayız, sonuçta ilaç sektörünün de hammaddesi bitkilerden geliyor” dediği için iyi geldiğini duyduğumu uygulamaya çalışıyorum da...

Günüme göre tahmin ettiğinden daha önde görmüştü büyümesini.. Yumurta "Uyarılmış" anlamında kullandı Dr.. Ve kullanmaya devam etmemi söylemişti işe yaradığını ekleyip.

Günüme göre tahmin ettiğinden daha önde görmüştü büyümesini.. Yumurta "Uyarılmış" anlamında kullandı Dr.. Ve kullanmaya devam etmemi söylemişti işe yaradığını ekleyip.

Çok teşekkürler cevabınız için

Yarın alacağım :)
Ben de sizin gibi beslenme konusuna eğilemeyenlerdenim. Hatta forumu okudukça epey vicdan azabı çekiyorum. “bu şekilde tabii ki başaramazsın” diye kendime kızarak. İnşallah bu takviyelerle bi yerlere getirebilirim kendimi.

Vaktinde, sağlıklı doğumlar dilerim...

Herkese merhaba bende ocak ayında tedaviye başlıcam ancak konu hakkında pekbişey bilmiyorum amh değerim 0.246 fsh30 ve yaşımda 26 1 yıllık evliyim tam bebek düşündüğümüz ay adet gecikmesiyle hamileyim düşüncesiyle doktora gittim ve durumumu öğrendim. Doktorum hemen vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamalısın dedi. Durumumu netten araştırınca ne kadar zor bi grupta olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ancak sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar ümitlendim. Size nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıcak bu durumda en sağlıklı tedavi yöntemi nasıl acaba banada yardımcı olabilirmisinz

0.2 amh aslında çok düşük bir amh değil tüp bebekle hamile kalma oranı bu amh la yğksek olacaktır o sebeple moralinizi yüksek tutun lütfen.
Yaşınız gençmiş kendinize zaman birkaç ay zaman tanıyıp doğal yoldan gebelik deneyebilirsiniz ama süreç sonunda hamile kalabileceğiniz gibi yıpranadabilirsiniz. O sebeple tüp bebek tedavisi tercih ediliyor genelde.
Ben fsh 15 amh 0.02 şuan tüp bebek tedavisine başladım 03.01.2018 de sürecim ilerledikçe yazıyorum

Benimde fsh çok yüksek ve ilaçsız adet olamıcam sanırım bi daha çok korkuyorum bebeğim olmadan menepoza girmekten Ultrasonda bu ay 1 tane yumurta göründü 10 mm ama doktorum bu ay için Doğum kontrol ilacı verdi. Neden anlamadım 12 ocakta tekrar çağırdı gidicem bakalım nasıl bi yol izlicez. Bana uzun bi süreç olucak kendini hazırla dedi belki 6 ay belki 1 yıl dedi bu süreçte her ay yumurtalıklarını izlicez her ay toplucaz dedi 1 yumurta da çıkabilir 2 de çıkabilir hiç de çıkmayabilir dedi. Birlikte düştüğümüz zamanlarda olucak ama tekrar birlikte toparlıcaz dedi. Yaşın genç olduğu için avantajlısın dedi ama ben yinede çok korkuyorum

Tüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yumurta oluyor yoksa ilaçszmı

Bu arada bende 1 aydır her sabah organik saf arı sütü bal polen yiyorum aç karnına birde 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı 1 tatlı kaşığıda üzüm çekirdeği yağı içiyorum. Hergün kuruyemiş yemeye çalışıyorum (fındık ceviz badem siyah kuru üzüm kurudut kuruincir kuru kayısı dan oluşan bi karışım yaptım) hayvansal gıdalar dan ve hazır gıdalardan uzak duruyorum bitkisel ve organik beslenmeye çalışıyorum. Sebze ve kuru baklagil yemekleri yiyorum. Çay kahve Pirinç Un ve şekerden uzak duruyorum. Bunların yanında doktorumun verdiği vitaminleri kullanıyorum ( omepa Q10 - previt positive- varupotent ) Bol su tüketmeye çalışıyorum bide Aslan pençesi çayı hayıt tohumu çayı içmeye çalışıyorum her akşam.

Tüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yumurta oluyor yoksa ilaçszmı
şimdilik sadece vitaminleri kullanıyorum. İlaçtan kastınız yumurta geliştirmek için olanlar sanırım bana hiç uygulanmıcak onlar çünkü her ay geleceksin kontrole uzun bi süreç olucak dedi doktorum. Acemiliğime geldi benimde sormak aklıma gelmedi şimdi okudukça anlıyorum herşeyi yavaş yavaş .12 ocakta kontrole gidicem tekrar bu sefer herşeyi sormak istiyorum

Sana sanıyorum “doğal siklusta tüp bebek yöntemi” yapacak. Çünkü hormon ilaçları kullanılmadan her ay dığal gelişecek yumurtaları takip edilerek yapılan tüp bebeğe doğal siklısta tüp benek yöntemi deniyor.
O farklı bir yöntem bizim ve birçok kişinin ilaçlı olan yöntemi farklı bir yöntem.
Ben adetten sonra şh hormonu takibi ile lh hırmonun yükseldiği günden sonra 10. Gün climara fort isimli yapışkan banta başladım ve 3gün üst üste orgalutran isimli iğneden vuruldum. Şimdi adetime kadar yapışkan banta devam edeceğim adet olunca sabah 2 akşam 2 iğne şeklinde günde 4iğneli tedavi başlıyor.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin dualarını kabuletsin inşallah..

Sizin adetleriniz düzenli mi ?

Sizin adetleriniz düzenli mi ?
Adetlerim 2qyda bir oluyorum en fazla arası 70gün oldu. Her ay olduguda oluyor ama en fazla ara oldugunda 70gün oldu.
O sebeple LH hormonu takibi ile başlıyor tedavim çünkü 28günde bir adet olanların 14.gün yükseldiğinden ilaçlar iğneler ona göre başlıyor benm gibi dengesiz olanlar içinde hormon takibi yapılarak başlanıyor.
Bu ay bende ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırıyorum (amh 002 fsh 15 yaş 29) hiç doğal yolla denemedm. Korunmayı brakmaya karar verip doktora gittiğimde değerlerim sebebi ile hemen başladık. Bakalım sürecimi yazacağım. Doğal siklustta tüp bebek yöntemi uzun ve meşakkatli bir yöntem ilaçla neden denemiyorsun direk doğal siklus yapıyorsun bunu da bence dpktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…