- 15 Aralık 2017
- 66
- 91
- 8
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.141
Mesajıma ek olarak bir daha altını çizmek istiyorum Resveratrol kullanımının.. Kullanmaya başladıktan 1 ay sonra, hiç bilmeyen bir başka doktor ultrasonda "yumurtan haddinden fazla büyümüş,sen bir ilaç kullanıyorsun" demişti! Böylece Resveratrol'un birebir etkisinin bende görüldüğüne şahit olmuştuk. Bu bildiğiniz üzüm çekirdeğinin etken maddesi aslında,ama bir haptaki etken maddeyi alabilmek için 40kg üzüm yemek gerekiyormuş. Tedavi sürecinde doktorunuza Resveratrol için danışmanizi da öneririm. Ben etkisini gördüğüme inanıyorum.
İnsallah canım şansın çok yüksek.büyük ihtimalle ilk denemede pozitifi gorürsün
Rabbim tez zamanda hepimizi bebislerimize kavuştursun canımİnşallah canım
Dua beklerim
Günüme göre tahmin ettiğinden daha önde görmüştü büyümesini.. Yumurta "Uyarılmış" anlamında kullandı Dr.. Ve kullanmaya devam etmemi söylemişti işe yaradığını ekleyip.Ben de onu bir tek sizden duymuş oldum ve listeme eklemiştim doğrusu. Yarın edinip pazartesi başlasam mı diye düşünüyordum (yaşım 30, amh 0,38)
Haddinden fazla derken resveratrol kullanmanızı olumsuz mu buldu?
Benim doktorum “doğadan gelen şifayı yadsıyamayız, sonuçta ilaç sektörünün de hammaddesi bitkilerden geliyor” dediği için iyi geldiğini duyduğumu uygulamaya çalışıyorum da...
Günüme göre tahmin ettiğinden daha önde görmüştü büyümesini.. Yumurta "Uyarılmış" anlamında kullandı Dr.. Ve kullanmaya devam etmemi söylemişti işe yaradığını ekleyip.
Sende pko var iyisininde iyisi yani :) senin amhlik sıkıntın yok cnmİyi demişti ama bilemedim
Sende pko var iyisininde iyisi yani :) senin amhlik sıkıntın yok cnm
0.2 amh aslında çok düşük bir amh değil tüp bebekle hamile kalma oranı bu amh la yğksek olacaktır o sebeple moralinizi yüksek tutun lütfen.Herkese merhaba bende ocak ayında tedaviye başlıcam ancak konu hakkında pekbişey bilmiyorum amh değerim 0.246 fsh30 ve yaşımda 26 1 yıllık evliyim tam bebek düşündüğümüz ay adet gecikmesiyle hamileyim düşüncesiyle doktora gittim ve durumumu öğrendim. Doktorum hemen vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamalısın dedi. Durumumu netten araştırınca ne kadar zor bi grupta olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ancak sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar ümitlendim. Size nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıcak bu durumda en sağlıklı tedavi yöntemi nasıl acaba banada yardımcı olabilirmisinz
Benimde fsh çok yüksek ve ilaçsız adet olamıcam sanırım bi daha çok korkuyorum bebeğim olmadan menepoza girmekten Ultrasonda bu ay 1 tane yumurta göründü 10 mm ama doktorum bu ay için Doğum kontrol ilacı verdi. Neden anlamadım 12 ocakta tekrar çağırdı gidicem bakalım nasıl bi yol izlicez. Bana uzun bi süreç olucak kendini hazırla dedi belki 6 ay belki 1 yıl dedi bu süreçte her ay yumurtalıklarını izlicez her ay toplucaz dedi 1 yumurta da çıkabilir 2 de çıkabilir hiç de çıkmayabilir dedi. Birlikte düştüğümüz zamanlarda olucak ama tekrar birlikte toparlıcaz dedi. Yaşın genç olduğu için avantajlısın dedi ama ben yinede çok korkuyorum0.2 amh aslında çok düşük bir amh değil tüp bebekle hamile kalma oranı bu amh la yğksek olacaktır o sebeple moralinizi yüksek tutun lütfen.
Yaşınız gençmiş kendinize zaman birkaç ay zaman tanıyıp doğal yoldan gebelik deneyebilirsiniz ama süreç sonunda hamile kalabileceğiniz gibi yıpranadabilirsiniz. O sebeple tüp bebek tedavisi tercih ediliyor genelde.
Ben fsh 15 amh 0.02 şuan tüp bebek tedavisine başladım 03.01.2018 de sürecim ilerledikçe yazıyorum
Tüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yumurta oluyor yoksa ilaçszmıBenimde fsh çok yüksek ve ilaçsız adet olamıcam sanırım bi daha çok korkuyorum bebeğim olmadan menepoza girmekten Ultrasonda bu ay 1 tane yumurta göründü 10 mm ama doktorum bu ay için Doğum kontrol ilacı verdi. Neden anlamadım 12 ocakta tekrar çağırdı gidicem bakalım nasıl bi yol izlicez. Bana uzun bi süreç olucak kendini hazırla dedi belki 6 ay belki 1 yıl dedi bu süreçte her ay yumurtalıklarını izlicez her ay toplucaz dedi 1 yumurta da çıkabilir 2 de çıkabilir hiç de çıkmayabilir dedi. Birlikte düştüğümüz zamanlarda olucak ama tekrar birlikte toparlıcaz dedi. Yaşın genç olduğu için avantajlısın dedi ama ben yinede çok korkuyorum
İlaçsızTüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yumurta oluyor yoksa ilaçszmı
Tüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yum
şimdilik sadece vitaminleri kullanıyorum. İlaçtan kastınız yumurta geliştirmek için olanlar sanırım bana hiç uygulanmıcak onlar çünkü her ay geleceksin kontrole uzun bi süreç olucak dedi doktorum. Acemiliğime geldi benimde sormak aklıma gelmedi şimdi okudukça anlıyorum herşeyi yavaş yavaş .12 ocakta kontrole gidicem tekrar bu sefer herşeyi sormak istiyorumTüp bebek ilaçarına Rağmenmi 1yumurta oluyor yoksa ilaçszmı
Sana sanıyorum “doğal siklusta tüp bebek yöntemi” yapacak. Çünkü hormon ilaçları kullanılmadan her ay dığal gelişecek yumurtaları takip edilerek yapılan tüp bebeğe doğal siklısta tüp benek yöntemi deniyor.şimdilik sadece vitaminleri kullanıyorum. İlaçtan kastınız yumurta geliştirmek için olanlar sanırım bana hiç uygulanmıcak onlar çünkü her ay geleceksin kontrole uzun bi süreç olucak dedi doktorum. Acemiliğime geldi benimde sormak aklıma gelmedi şimdi okudukça anlıyorum herşeyi yavaş yavaş .12 ocakta kontrole gidicem tekrar bu sefer herşeyi sormak istiyorum
Rahim duvarını kalınlaştırıp gebeliğe hazırlar arkadaşımEstrofem kullan var mi ne ise yariyor
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin dualarını kabuletsin inşallah..Sana sanıyorum “doğal siklusta tüp bebek yöntemi” yapacak. Çünkü hormon ilaçları kullanılmadan her ay dığal gelişecek yumurtaları takip edilerek yapılan tüp bebeğe doğal siklısta tüp benek yöntemi deniyor.
O farklı bir yöntem bizim ve birçok kişinin ilaçlı olan yöntemi farklı bir yöntem.
Ben adetten sonra şh hormonu takibi ile lh hırmonun yükseldiği günden sonra 10. Gün climara fort isimli yapışkan banta başladım ve 3gün üst üste orgalutran isimli iğneden vuruldum. Şimdi adetime kadar yapışkan banta devam edeceğim adet olunca sabah 2 akşam 2 iğne şeklinde günde 4iğneli tedavi başlıyor.
Sizin adetleriniz düzenli mi ?Sana sanıyorum “doğal siklusta tüp bebek yöntemi” yapacak. Çünkü hormon ilaçları kullanılmadan her ay dığal gelişecek yumurtaları takip edilerek yapılan tüp bebeğe doğal siklısta tüp benek yöntemi deniyor.
O farklı bir yöntem bizim ve birçok kişinin ilaçlı olan yöntemi farklı bir yöntem.
Ben adetten sonra şh hormonu takibi ile lh hırmonun yükseldiği günden sonra 10. Gün climara fort isimli yapışkan banta başladım ve 3gün üst üste orgalutran isimli iğneden vuruldum. Şimdi adetime kadar yapışkan banta devam edeceğim adet olunca sabah 2 akşam 2 iğne şeklinde günde 4iğneli tedavi başlıyor.
Adetlerim 2qyda bir oluyorum en fazla arası 70gün oldu. Her ay olduguda oluyor ama en fazla ara oldugunda 70gün oldu.Sizin adetleriniz düzenli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?