- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.161
peki adetinin gelmesi için ilaç vermiyolarmı? Bana tarlusal veriyolar ve o şekilde adet oluyorum. Senin doktorun kimdi ?Adetlerim 2qyda bir oluyorum en fazla arası 70gün oldu. Her ay olduguda oluyor ama en fazla ara oldugunda 70gün oldu.
O sebeple LH hormonu takibi ile başlıyor tedavim çünkü 28günde bir adet olanların 14.gün yükseldiğinden ilaçlar iğneler ona göre başlıyor benm gibi dengesiz olanlar içinde hormon takibi yapılarak başlanıyor.
Bu ay bende ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırıyorum (amh 002 fsh 15 yaş 29) hiç doğal yolla denemedm. Korunmayı brakmaya karar verip doktora gittiğimde değerlerim sebebi ile hemen başladık. Bakalım sürecimi yazacağım. Doğal siklustta tüp bebek yöntemi uzun ve meşakkatli bir yöntem ilaçla neden denemiyorsun direk doğal siklus yapıyorsun bunu da bence dpktoruna sor
Sanırım ilaçsız gelişen yumurtaların kalitesi daha iyi oluyormuş. Ama doktorumada sorucamAdetlerim 2qyda bir oluyorum en fazla arası 70gün oldu. Her ay olduguda oluyor ama en fazla ara oldugunda 70gün oldu.
O sebeple LH hormonu takibi ile başlıyor tedavim çünkü 28günde bir adet olanların 14.gün yükseldiğinden ilaçlar iğneler ona göre başlıyor benm gibi dengesiz olanlar içinde hormon takibi yapılarak başlanıyor.
Bu ay bende ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırıyorum (amh 002 fsh 15 yaş 29) hiç doğal yolla denemedm. Korunmayı brakmaya karar verip doktora gittiğimde değerlerim sebebi ile hemen başladık. Bakalım sürecimi yazacağım. Doğal siklustta tüp bebek yöntemi uzun ve meşakkatli bir yöntem ilaçla neden denemiyorsun direk doğal siklus yapıyorsun bunu da bence dpktoruna sor
merak ettim mesela ekmek yemiyor musunuz? yiyorsaniz ne tür ekmek yiyorsunuz? çay yerine ne tüketiyorsunuz kahvaltilarda? varupotent nedir acana?Bu arada bende 1 aydır her sabah organik saf arı sütü bal polen yiyorum aç karnına birde 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı 1 tatlı kaşığıda üzüm çekirdeği yağı içiyorum. Hergün kuruyemiş yemeye çalışıyorum (fındık ceviz badem siyah kuru üzüm kurudut kuruincir kuru kayısı dan oluşan bi karışım yaptım) hayvansal gıdalar dan ve hazır gıdalardan uzak duruyorum bitkisel ve organik beslenmeye çalışıyorum. Sebze ve kuru baklagil yemekleri yiyorum. Çay kahve Pirinç Un ve şekerden uzak duruyorum. Bunların yanında doktorumun verdiği vitaminleri kullanıyorum ( omepa Q10 - previt positive- varupotent ) Bol su tüketmeye çalışıyorum bide Aslan pençesi çayı hayıt tohumu çayı içmeye çalışıyorum her akşam.
merak ettim mesela ekmek yemiyor musunuz? yiyorsaniz ne tür ekmek yiyorsunuz? çay yerine ne tüketiyorsunuz kahvaltilarda? varupotent nedir acana?
Aynen katılıyorum. Zaten o nedenle soruyorum. Cidden merak ediyorum. ekmeği azalttım tamamen çıkaramam malesef. Şekerli hazır gıdaları yemiyorum, hazir meyve suyu icmiyorum. Ama ev yapımı olan bir keke Hayır diyemem :))) özellikle anne eli degmis olanlara“Allah irade dağıtırken ben neredeydim” sorusunu da kendime ekliyorum... Neler yapılabiliyor maşallah, keşke ben de onda birini yapabilsem...
Ben doktoruma sordum şekerli gıdalardan uzak mi durmaliyim diye? Çok zayıf olduğum için, herşeyden yemeye çalış dedi. Tüp bebek tedavisinde fazla kilolu olmak kadar zayıf olmak da dezavantaj...o nedenle biraz kilo al dedi bana..incir bal pekmez gibi tatlıları tüketmemizde sakınca yok ama hazır gıdaları yememek gerek. çalıştığım yerde bazen öğle yemeklerinde tatlı oluyor ve malesef az da olsa yiyorum. Yoksa çok mutsuz olurum bu yüzden en azından tadına bakmaliyim :).“Allah irade dağıtırken ben neredeydim” sorusunu da kendime ekliyorum... Neler yapılabiliyor maşallah, keşke ben de onda birini yapabilsem...
Ben doktoruma sordum şekerli gıdalardan uzak mi durmaliyim diye? Çok zayıf olduğum için, herşeyden yemeye çalış dedi. Tüp bebek tedavisinde fazla kilolu olmak kadar zayıf olmak da dezavantaj...o nedenle biraz kilo al dedi bana..incir bal pekmez gibi tatlıları tüketmemizde sakınca yok ama hazır gıdaları yememek gerek. çalıştığım yerde bazen öğle yemeklerinde tatlı oluyor ve malesef az da olsa yiyorum. Yoksa çok mutsuz olurum bu yüzden en azından tadına bakmaliyim :).
Sadece kahvaltıda küçük 1 dilim kepek ekmeği yiyorum öğlen ve akşam yemeklerinde hiç yemiyorum. Yemeklerin yanında ve kahvaltıda içecek yerine su tüketiyorum. Varupotenti bende ilk defa doktorumdan duydum ve ilaca ulaşmam zor oldu. Yeni bi ilaçmış sanırım. Sadece resmî sitesinden telefonla satışı var. Yumurtaları geliştirmek ve kalitesini artırmak içinmişmerak ettim mesela ekmek yemiyor musunuz? yiyorsaniz ne tür ekmek yiyorsunuz? çay yerine ne tüketiyorsunuz kahvaltilarda? varupotent nedir acana?
Merak etme yalnız degilsin :). Zayıf olmam sağlıklı beslendiğim anlamına gelmiyor..Kaç gündür Omepam Q 10 içmiyorum. Unutuyorum. bir de bitti artik. Tekrar almam gerekiyor. Eczaneme henüz getirtmedim. Yemek yapmayi da sevmiyorum ayrıca :)) O nedenle bol bol dışarıda yiyorumEvet en önemlisi psikolojinin düzgün olması, o yüzden tadına bakmak mühim :) o sana dokunmaz.
Ben de maalesef çok kilolu olanlar sınıfındayım. Ve zaten tüm sebebi iradesizliğim. Kilolar hormonlarımı bozuyor, hormonlar bozulunca hamile kalamıyorum, hamile kalamayınca tüp bebek, tüp bebek için kilo vermem lazım derken hop başa döndüm! Ne geldiyse başıma boğazımdan geldi belki de... Kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum bu çaresizliğe düşünce, yine de buranın en kuralsız besleneni olabilirim... Üzgünüm
anladım canım. Peki öğlen ve akşamları ana yemek olarak ne tuketiyorsun genelde? yani ekmegin yarattigi boşluğu dolduracak ne yiyorsun? pilav ve makarna yemiyorsundur zaten. bunlari cidden soruyorum çünkü kendim uygulama yapacağımSadece kahvaltıda küçük 1 dilim kepek ekmeği yiyorum öğlen ve akşam yemeklerinde hiç yemiyorum. Yemeklerin yanında ve kahvaltıda içecek yerine su tüketiyorum. Varupotenti bende ilk defa doktorumdan duydum ve ilaca ulaşmam zor oldu. Yeni bi ilaçmış sanırım. Sadece resmî sitesinden telefonla satışı var. Yumurtaları geliştirmek ve kalitesini artırmak içinmiş
Bulgur pilavı tüketiyorum makarna pilav hiç yemiyorum tabi yemekten bi süre sonra acıkıyorum ama o boşluğuda kuruyemiş ve meyve ile tamamlıyorumanladım canım. Peki öğlen ve akşamları ana yemek olarak ne tuketiyorsun genelde? yani ekmegin yarattigi boşluğu dolduracak ne yiyorsun? pilav ve makarna yemiyorsundur zaten. bunlari cidden soruyorum çünkü kendim uygulama yapacağım
Merak etme yalnız degilsin :). Zayıf olmam sağlıklı beslendiğim anlamına gelmiyor..Kaç gündür Omepam Q 10 içmiyorum. Unutuyorum. bir de bitti artik. Tekrar almam gerekiyor. Eczaneme henüz getirtmedim. Yemek yapmayi da sevmiyorum ayrıca :)) O nedenle bol bol dışarıda yiyorum
Merak etme yalnız degilsin :). Zayıf olmam sağlıklı beslendiğim anlamına gelmiyor..Kaç gündür Omepam Q 10 içmiyorum. Unutuyorum. bir de bitti artik. Tekrar almam gerekiyor. Eczaneme henüz getirtmedim. Yemek yapmayi da sevmiyorum ayrıca :)) O nedenle bol bol dışarıda yiyorum
Çok teşekkür ederim yanıtlarin için..:). ben de bunları yapmaya çalışacağım.Bulgur pilavı tüketiyorum makarna pilav hiç yemiyorum tabi yemekten bi süre sonra acıkıyorum ama o boşluğuda kuruyemiş ve meyve ile tamamlıyorum
evet çok büyük bir hap. Benim de boğazımda takılıyor ve acıtıyor yutarken..Psikolojik olarak etkilendin ya yine olursa diye korkuyorsun. Sanki ağrı kesici iciyor gibi düşünmemeye çalışAyrıca,
Omepam Q10 ‘u ben de geçen ay burada okuyup aldım. Eczacı akşam yemeğinden sonra kullanmamı söylemişti. Koca bir hap olduğu için kullanmakta çok zorlandım. Birkaç gün sonra bir gece istifra ettim. Artık içmeye korkuyorumcesaretimi toplarsam ben de pazartesi tekrar içmeye başlayacağım. Onu da ihmal ettirdi yani bünyem, bana bravo(!)
Rica ederim :) bu arada varupotent dediğim ilacın ham maddesi Demir dikeni diye bi otmuş. Netten araştırınca etkili bişey gibi geldi bana.. inşallah öyledir kullanıp görücem artık.. “Kadınların yumurtlama problemleri yaşamış olduğu dönemlerde kullanıldığı takdirde, oldukça etkili sonuçların elde edilmesini sağlar” faydaları atasında böyle yazıyorÇok teşekkür ederim yanıtlarin için..:). ben de bunları yapmaya çalışacağım.
Mutlaka sor evet ilaçsız gelişen yumurtalar kaliteli olabiliyor ama ilaçla gelişen yumurtaların kalitesiz olursa şayet ozaman ilaçsoz kendi doğal ortamında geliştirelim yöntemine gidiliyor bildiğim kadarı ile o sebeple mutlaka sor neden önce ilaçla geliştirmeyi denemediğinizi. Çünkü ilaçla geliştirilen yumurtaları kalitesiz çıkanlara genelde sana uygulanana yöntem uygulanıyor ama elbetteki doktorun en doğru kararı vermiştir her yönüyle değerlendirip ama yine de sormanı tavsiye ederim. İnternettende araştırmanı yap yinede. Benim doktorum ankara seyit temel ceyhan.Sanırım ilaçsız gelişen yumurtaların kalitesi daha iyi oluyormuş. Ama doktorumada sorucam
Bana verdi dün prospektüsünu okudum bir sürü tam etkisi var çok pimpirikli olduğum için dün kullanmam gerekiyordu almadim bu klomene başlayacam bu gün içsel olur mu onudaRahim duvarını kalınlaştırıp gebeliğe hazırlar arkadaşım
Cnm yani kesin faydası oldu mu bilmiyorum ama ilk defa 9 yumurta toplandı belki onun faydası olmuştur ersağ diye bi markanın hayıt otu ve karışık bitkilerin olduğu iki kapsülü tedaviden 3 ay önce kulanmıştım karışık olanın içinde çakşır otu arı sütü falan yazıyorduMerak etme yalnız degilsin :). Zayıf olmam sağlıklı beslendiğim anlamına gelmiyor..Kaç gündür Omepam Q 10 içmiyorum. Unutuyorum. bir de bitti artik. Tekrar almam gerekiyor. Eczaneme henüz getirtmedim. Yemek yapmayi da sevmiyorum ayrıca :)) O nedenle bol bol dışarıda yiyorum
kadar süreyle kullandınız ? Şimdi hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah..Cnm yani kesin faydası oldu mu bilmiyorum ama ilk defa 9 yumurta toplandı belki onun faydası olmuştur ersağ diye bi markanın hayıt otu ve karışık bitkilerin olduğu iki kapsülü tedaviden 3 ay önce kulanmıştım karışık olanın içinde çakşır otu arı sütü falan yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?