AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bana verdi dün prospektüsünu okudum bir sürü tam etkisi var çok pimpirikli olduğum için dün kullanmam gerekiyordu almadim bu klomene başlayacam bu gün içsel olur mu onuda
Olur sıkıntı olmaz zaten kontrollerde yeterli kalınlık oluşmazsa dozunu artırırlar bir günden bir şey olmaz korkma

sizin en yüksek fsh ve en düşük amh değerleriniz kaçtı ? Birde doktorunuz kimdi ? Tedavi sürecindende biraz bahsedebilirmisiniz nasıl bi tedavi uygulandı size
Fsh 14lerde amh 5 ay önce 0.11 di. Yaşım 29. Antalya memorial mehmet öztürkmende tedavi oldum tedavi öncesinde doktorum teatrio kapsul verdi ben kapsulle birlikte folik asit ve decavitte kullandım. Onun haricinde ersağ diye bi markanın hayıt otu kapsulu ve bir tane daha içinde karışık bitkiler olan kapsülü de kullandım. Bir ara günde 6-7 tane şey içiyordum. Tedaviye başladığım ay arı sütü bal polen çörek otu tarçın bal karıştırıp yedim. Doktorum 300 gonal-f verdi yumurtalar 9mm olunca çatlamayı önleyici iğne verdi. İlk defa yani bu 6. Tedavimdi ilk defa benden 9 yumurta toplandı 23 yaşımdaki tedavimde bile 4 tane toplanmıştı. Şimdi ikiz keseler göründü çok şükür kalp atışlarını bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar siz de her ay yumurta çatlarken akıntı oluyor mu şeffaf yumurta akı kıvamında

evet ilgileniyor. hastalarının yarısı yumurtası az olanlar dedi. bana klomen verdi. bakalım inşşş yumurta çıkarsa peşine düşeriz deneriz dedi. tahliller istedi genetik herşey araştırıyor işte ilgileniyor. iyi bir doktor ısındım ben

Hangi şehirlerde tedavi görüyorsunuz? İzmir’de olan yada Ahmet Zeki Işık’ta tedavi gören varmı acaba ?

yok olmadım. siz hamile kaldınız mı peki .şimdi aret kamere başladım
Merhaba.
Ben hiç doğal yolla gebelik denemedm 1-2ay öncede amh 002 fsh 15 olduğunu öğrendim ve şuan ilk tüp bebek denememi yapıyorum. Climara fort yapıştırıyprum ve 3gün üst üste orgalutran vurdum adet olunca diğer iğnelere başalyaacğım adet olmayı bekliyorum adetten snra toplama yapılacak sanıyorum.
kuzununannesi siz doktora danışarak mı yoksa danışmadan mı kullandınoz takviyeleri?

Ben herşeyi kendi istek ve irademle kullandım doktorlar bu tarz takviyelere sıcak bakmıyorlar 6. Tedavimdi ve artık kesin son demiştik önceki tedavilerimin 4 ünde hiç birşey kullanmadıö doktorun önermediği ama tedavilerim vasattı kızımda hatırlamıyorum ama bundan 2 öncrkş tedavimde birşeyler denedim sonuç nefatifti ama ilk defa 5 yumurtanın 5 ide blast olmuştu ondan yola çıkarak son tedavim bildiğim herşeyi deneyeceğim demiştim elhamdulillah

Canım bende aret beye gidiyorum benim de amh 0.01 klomen verdi. klomen içerken bende kanama oldu sende de oldumu fsh yüksek adet olamıyorum sendemi adet olamıyorsun merak ettim canım yaşın kaç acaba

Canım bende aret beye gidiyorum benim de amh 0.01 klomen verdi. klomen içerken bende kanama oldu sende de oldumu fsh yüksek adet olamıyorum sendemi adet olamıyorsun merak ettim canım yaşın kaç acaba

bende ilaçsız adet olamıyorum. FSH yüksek amh 0.01
yaşım da 31

Benim doktorumda gerek yok dedi ama açıkçası (bitkiler değil) takviye olan vitaminleri kullanmak istiyorum o sebeple kullandığınız şeylerin tam bir listesini atar mısınız hepimiz tek bir listede görmş olalım hemen alalım. Ben doktoruma söylemeden alacağım doktorum sadece qenzim ve dhea verdi ama omega 3 ve birkaç ek şey daha kullanacağım.

İlk kez mi tüp bebek tedavisi yaptırıyprsun daha önce yaptırdıysan kaç yumurta oluşmuştu?

ilk kez canım ama daha transfere gidemedik. Maksimum 2-3 yumurta gözüküyor.
E2 istenilen değere ulaşmıyor ne yazık ki.
Doktorum iğneli değil hapla tedavi ediyor

ilk kez canım ama daha transfere gidemedik. Maksimum 2-3 yumurta gözüküyor.
E2 istenilen değere ulaşmıyor ne yazık ki.
Doktorum iğneli değil hapla tedavi ediyor
E2 değerini hayıt tohumu yükseltiyomuş doktorum bi miktar östrojen içerdiğinden içebilirsin demişti ben sorduğumda. Sende deneyebilirsin.. çıkan yumurtaları donduruyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…