AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

ilk kez canım ama daha transfere gidemedik. Maksimum 2-3 yumurta gözüküyor.
E2 istenilen değere ulaşmıyor ne yazık ki.
Doktorum iğneli değil hapla tedavi ediyor
Yani ilk kez derken hiç toplamaya gidemedin ama daha önce iğneli ve ilaçlı tedavi gördün mü?

E2 değerini hayıt tohumu yükseltiyomuş doktorum bi miktar östrojen içerdiğinden içebilirsin demişti ben sorduğumda. Sende deneyebilirsin.. çıkan yumurtaları donduruyomusunuz

hayıt tohumu aldım ama içemedim ya tadından dolayı. Yok canım çıksa dondurmadan transfer yapılacak

Ben Ankarada tedavi görüyorum. Berfu Demir Bahçeci kliniği
Merhaba freedom sanırım sen de büyüme hormonu kullanıyorsun bi faydasını gördün mü ? Ben kullandım bir yumurta oluştu ama onu da alamadılar gelmemiş yani Bahçeci artık bu hormonun iyi geldiğini düşünüyor sanırım doktorum bize biesteronun etkisinin olmadığı kanıtlandı demişti

Bende biestron kullanıyorum. Doktorum bana bu ilacı berirken olumlu etkisi olduğu henüz kanıtlanmadı ama olumlu etki yaptığı hastalar oluyor demişti.
Ben 2aydr kullanıyorum muayeneye gittiğimde doktor rahmimin geçen aya göre çok iyi oldupunu ve yumurta durumununda iyileştiğini söyledi baya fark var dedi (bu süreç içerisinde folis ait q enzim ve bistron kullandım) bende hocam kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim oda olabilir baya farketmiş devam et dedi.
Burda bir çok tedavi olup hamile kalanların hepsi q enzim ve biestron dhea kullanmışlar bnm gördüğüm o sebeple ben faydasına inanıyorum ve kullanılmalı diyorum.

İğneli tedavi görmedim hiç. Hapla tedaviye de Ekim ayının ortasında başladık. İşte doğal tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçsız
Benim araştırmalarımdan anladığım doğal siklusta tüp bebek tedavisi iğne ile tedavi edilipte sonuç alıanmayan(yani fazla hormon yükleyip kalitesiz ama çok yumurta üretimi olan yada hormonlara rapmen yumurta elde edilemeyen) hastalara uygulanıyor.
Neden hiç hormon tedavisi ile denemeden doğal siklısta tüp bebek yöntemi denemeye başladınız direk?
Nitekim doğal yöntem gormonlu yönteme gre çok daha uzun süreçler (hatta aylar) sürebiliyor çok sabır gerektiriyor. Neden hormon iğneleri yönteminş giç denemediniz bizimle paylaşırmısınız sebeplerini bilgi sahibi olmş oluruz

Ben kimse kullanmasın demedim zaten doktorun söylediğini paylaştım. Her doktorun görüşü farklı oluyor ben tedaviye başladığımda kullandırdı daha sonra etkisinin olmadığı kanıtlandı diyerek bıraktırdı.

fsh yüksek, amh da düşük olduğundan iğneler yumurta kalitesini bozuyormuş. Doğal yolla gelen yumurta daha kaliteli olduğu için doktorum düşük rezervlerde iğneli tedaviyi önermiyor. Doktorun dediği yönde ilerliyoruz. Zaten iğneli de de rezerv azsa gelecek sayı pek değişmiyormuş.
Evet dediğiniz gibi zor ve sabır gerektiren bir süreç. Artık hakkımızda hayırlısı

İğnelerle tüp bebekten sonuç alamayıp doğal yolla sizin gibi deneyipte çocuk sahibi olan çok kişi var sadece süreç uzun olduğundan sabır istiyor. YOKsa kendiliğindne gelişen yumurta ile çok daha sağlıklı ve yüksek ihtimal
Hepimiz için hayrlısı olsun

Şuan kullandığınız hiç bi ilaç yokmu? Vitamin falan ? Yada kendi uyguladığınız başka bişey

folikasit ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Birde doktorum belirli aralıklarla klomen veriyor. Bunların dışında birşey kullanmıyorum
Bende omepa q10 varupotent ve previt positive kullanıyorum ecopirin 100 lük ve bu ay için givena (Doğum kontrol hapı ) verdi doktorum sanırım kist gibi bişey gördü onun için verdi

doktorunuz kim merak ettim? benim AMH çok düşük 0,01..Fsh yüksek. 3-4 doktora gittim. hiçbiri ignesiz bir tedaviden bahsetmedi...Acaba benim embriyo veya yumurtalarin kalitesi o yüzden mi düşük? doğal siklusta benim yumurtalar gelişmez, gelişse bile catlamaz veya ne bileyim erken çatlar gibi geliyor

Çok Yoğundum yazamadim..Berfu Demir'e yeni başladım. memnun gibiyim. yani bilinçsiz veya ticari düşünceyle hareket etmiyor izlenimi uyandırdı ben de...

Avarell yazamadim çok yoğundum...Büyüme hormonu iki hafta haftada 1 olmak üzere düşük doz kullandim. Ama henüz adet olmadım o nedenle tedaviye başlayamadik. Adet söktürücü verdi doktorum. Duphaston kullanıyorum şimdi...inşallah adet olurum. menopoza girdiysem Şansım yok demektir...

İğnesiz tüp bebek yaptıran nalan_ist ben değilim yanlış yazmışsınız sanıyorum :)
Ben iğneli uzun ptorokol ilk yüp bebek tedavimi görüyorum benmde amh 002 fsh 15-16 3kez ölçtürdüm.
İğnesiz tüp bebek tedavis değişik bir yöntem işbeli tüp bebekte 1-1.5ay içinde sonuç belli oluyor olumlu yada olumsuz belli oluyor ve ikinci tedaviye geçiliyor. Ama iğnesiz tüp benek yönteminde daha kaliteli yumurta elde edilebildiğini bende duydum ama zorlukları şöyle işte k bahsettiğiniz erken çatlama vs olmasın diye çok fazla doktor kontrolğne gitmek gerekiyor. Uzun aylar istenilen gibi yumurta edilemeyeniliyoe o sebeple uzun aylar sabırla sık sık doktora giderek beklemek gerekiyor. Ama doğal yolla güzel bir yumurta geliştirilebilrisede başarı oranı yüksek oluyor.
Ben ilk denemem olduğundan özelde yaptırıyorum bu olmazsa 3devlet hakkımıda kullanıp diğer yöntemleri sonra değerlendireceğim (doğal siklus da donasyon da dahil)
Doktorum anakarada seyit temel ceyhan. Temel hocayı kesnlkle tavsiye ederim kesnlkle ticari kaygısı olmayan tam bir bilim adamı başarısızda olsam tavsiye ederim zira elinden geleni yaptığına yapacağına şnanacım tam bende gidip başarılı olmş atkadaşlarımın tavsiyedi ile gittim. Bu arada adet oldum yarın menapour ve p ile başlyaan sabah akşam şeklindeli iğnelerim ve doktor kontrolüm var yazarım yine

Evet yanlış oldu. Telefonun azizligi :)..Nalan hanimi alıntıladim sandım. :)). Sürecin hakkında bilgi sahibi olmuş oldum. Ben de kendi doktorumun ticari kaygı ile hareket etmeyen biri olduğunu düşünüyorum...

Evet yanlış oldu. Telefonun azizligi :)..Nalan hanimi alıntıladim sandım. :)). Sürecin hakkında bilgi sahibi olmuş oldum. Ben de kendi doktorumun ticari kaygı ile hareket etmeyen biri olduğunu düşünüyorum...
Amh larımız çok benziyor, zor bir gruptayız inşalah iyi olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…