- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.221
Benimde kontrolüm yarın kist için bakıcaklar. Sonrasında napıcaZ hiç bilmiyorumBugun doktora gittim adetin 2. Günü sabah akşam iğnelere başladım bakalım süreci yazacağın 16sında randevu bakalım kaç yumurta oluşacak ilaçla?
Sizler neler yaptınız kızlar?
Bunu bende merak ediyorum umarım birileri cevaplarTüp bebek tedavisi için akupunktura giden varmı ? Yumurtlamaya etkisi olduğunu duydum doğrumudurki ?
Inşallah herşey yolunda gider allah yardımcın olsun bir sürü bir sürü yumurta olsunBugun doktora gittim adetin 2. Günü sabah akşam iğnelere başladım bakalım süreci yazacağın 16sında randevu bakalım kaç yumurta oluşacak ilaçla?
Senin macunun etkisi devam ediyor mu fıstık? Onun etki edip etmediğini nasıl öğreneceksin?Bunu bende merak ediyorum umarım birileri cevaplar
Tüp bebek tedavisi için akupunktura giden varmı ? Yumurtlamaya etkisi olduğunu duydum doğrumudurki ?
Çok teşekkür ederim inşalah hepimizin ayın 16sında belli olur dedi doktor kaç yumurta olacağı vs bakalım. Heyecanlı iğneler çok büyük ve şişkinlik yapıyor yalnız ve hafif kramp gibi bişiyler yapıyor.Inşallah herşey yolunda gider allah yardımcın olsun bir sürü bir sürü yumurta olsun
Hayırlı olsun tedavi bol bol kaliteli yumurta olsunİlaçlarla biraz ödem toplayabilir vücut endişe etme bol su içerek atarsın bunu ayrıca her akşam ceviz incir eşinle birlikte ye beş altı tane falan. Doğal beslenip protein ağırlıklı olmasına dikkat et akşam uyku saatlerine de dikkat yumoşlar en çok karanlıkta büyürValla forumda biri gidiyordu hatrlamıyorum etkisi oldu hamile kaldım diyenlerden briydi ama inanın kimdi hatrlamıyorumama öyle biri hatrlıyorum ve bu forumdaydı. Faydası oldu diyordu.
Çok teşekkür ederim inşalah hepimizin ayın 16sında belli olur dedi doktor kaç yumurta olacağı vs bakalım. Heyecanlı iğneler çok büyük ve şişkinlik yapıyor yalnız ve hafif kramp gibi bişiyler yapıyor.
Daha önce tedavi süreci yaşayanlar yazabilirmi sizdede olmşmuydu?
Hayırlı olsun umarım bol ve kaliteli yumurtaların olur canim.Bugun doktora gittim adetin 2. Günü sabah akşam iğnelere başladım bakalım süreci yazacağın 16sında randevu bakalım kaç yumurta oluşacak ilaçla?
Ayy canım ya bende bilmiyorum ama en az 3 ay tüketmek gerekiyor daha bir buçuk ay olduSenin macunun etkisi devam ediyor mu fıstık? Onun etki edip etmediğini nasıl öğreneceksin?
sayıyı artırmaz canım...olgunlaştırır sadeceArkadaşlar ben surece yeni girecegim icin bilmedigimden soruyorum. Simdi adetin 2-3. günü gidiyoruz ya ilk basta ve o gun folikuller sayiliyor, 2-3 tane filan oluyor mesela. Bu kullanilan igneler sayıyı mı artırıyor? Ben sadece olan yumurtalari olgunlasitrabilmek icin kullaniliyor saniyordum. Sayıya nasıl bir etkisi var? Yani adetin oldugu gün sayı belli sanıyordum.
Sonradan eklenebilir mesela adetliyken saydıkları folüküllerin yanında çok ufaklar okuyor onları saymıyorlar bir bakılıyor ilaçlara onlar da tepki vermiş . Sayı böyle artıyor. Bir de testi durum var tabiki benim genelde yaşadığım.adetliyken görülen folükül beş günlük ilaç kullanımına hepsi yanıt vermediği bir kısmı zayi olabiliyorArkadaşlar ben surece yeni girecegim icin bilmedigimden soruyorum. Simdi adetin 2-3. günü gidiyoruz ya ilk basta ve o gun folikuller sayiliyor, 2-3 tane filan oluyor mesela. Bu kullanilan igneler sayıyı mı artırıyor? Ben sadece olan yumurtalari olgunlasitrabilmek icin kullaniliyor saniyordum. Sayıya nasıl bir etkisi var? Yani adetin oldugu gün sayı belli sanıyordum.
Benim de aynı şekilde hiç artmadı...Sadece 1 tane görüldü hep. 3 taneye bile razıyım oysaki. Bir kez 2 tane görüldü...OPU sırasında 1 tanesi zaten zayi oldu. geriye kalan da 1 oldu...Sonradan eklenebilir mesela adetliyken saydıkları folüküllerin yanında çok ufaklar okuyor onları saymıyorlar bir bakılıyor ilaçlara onlar da tepki vermiş . Sayı böyle artıyor. Bir de testi durum var tabiki benim genelde yaşadığım.adetliyken görülen folükül beş günlük ilaç kullanımına hepsi yanıt vermediği bir kısmı zayi olabiliyor
Sonradan eklenebilir mesela adetliyken saydıkları folüküllerin yanında çok ufaklar okuyor onları saymıyorlar bir bakılıyor ilaçlara onlar da tepki vermiş . Sayı böyle artıyor. Bir de testi durum var tabiki benim genelde yaşadığım.adetliyken görülen folükül beş günlük ilaç kullanımına hepsi yanıt vermediği bir kısmı zayi olabiliyor
sayıyı artırmaz canım...olgunlaştırır sadece
Sen ne yaptın canım duphaston bitti miBenim de aynı şekilde hiç artmadı...Sadece 1 tane görüldü hep. 3 taneye bile razıyım oysaki. Bir kez 2 tane görüldü...OPU sırasında 1 tanesi zaten zayi oldu. geriye kalan da 1 oldu...
Adetin 2. Günğ gittiğinde yeni adet olduğun için yumurtan olmuyor ilaçlara başlaıyorsun o gün çünkü yenş yumurtalar oluşmaya başlıyor ya o gün snra 6-7gün iğneleri vuruyorsun adetin ilk gününden sayarak 9. Gün doktora gittiğinde yumurtalar oluşmuş oluyor o zaman anlaşılıyor kaç yumurta oluştuğuArkadaşlar ben surece yeni girecegim icin bilmedigimden soruyorum. Simdi adetin 2-3. günü gidiyoruz ya ilk basta ve o gun folikuller sayiliyor, 2-3 tane filan oluyor mesela. Bu kullanilan igneler sayıyı mı artırıyor? Ben sadece olan yumurtalari olgunlasitrabilmek icin kullaniliyor saniyordum. Sayıya nasıl bir etkisi var? Yani adetin oldugu gün sayı belli sanıyordum.
Benimde doktorlarda anlayamadığım o zaten muayene esnasında başka tahlil sonrası başka konuşuyorlar ya ne gördüklerini bilmiyorlar yada tahlil sonrası potansiyel tüp bebek müşterisi gibi görüp bilerek yönlendiriyorlar kii evlat konusu herkes için hassas bir konu olduğu için insanlar maddi manevi sömürülüyorBen hiç adetliyken sayım yaptırmadım.
Ama durumumu hiç bilmeden doktora kontrole gittiğimde ovulasyon günümdeydim.
Sonra tahlil sonucumla gittiğimde "o gün baktığımda 2,3 tane görmüştüm" dedi doktor.
"Normal bir kadında daha çok olmalıydı, ondan şüphelenip amh istedim" dedi -ki işte 0,38 çıktı maalesef-
Amh sonucum gelmeden önce, vajinal usg sonrası "Korunmayı bırakırsanız bu ay hamile kalabilirsin" demişti.
Amh gelince sanki gerçekleri öğrenmişiz gibi oldu. Olanlar da işe yaramaz yumurta yerine mi geçti...
Hala kafam karışık, pek bir şey anlamış değilim.
Birkaç ay sonra tüp bebek sürecine geçince öğrenirim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?