- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.241
Uzun protokol uygulayacak demek ki ancak bizim durumunuzdaki hastalara hiç tavsiye edilen bir yöntem değil iyice sorup öğrenmelisin doktoraBende bugün kontrole gitttim ve doktorum bugün Doğum kontrol ilacını bırakmamı ve 19 unda tekrar gelmemi söyledi yumurtalıklarını uyarıcı iğnelere başlıcaz dedi. Bu süreç nasıl bişey ben anlamadım daha önce gittiğimde uzun bi süreç olucak demişti.. iğneli tedavi kısa sürmüyomu
Çıldırmak üzereyim artıkUzun protokol uygulayacak demek ki ancak bizim durumunuzdaki hastalara hiç tavsiye edilen bir yöntem değil iyice sorup öğrenmelisin doktora
Bence bukadar sıkma kendini stres yapmanda olumsuz etkiler vücudu eğer doktorun ve merkezi sana güven verdiyse bidahaki gidişinde sorarsın...Şimdilik kendine ve duzenli sağlıklı beslenmeye odaklan bir yola girdin arkadaşım üzme kendini boşuna herkes kendi tedavisine göre yorum yapıyor her bünye farklıÇıldırmak üzereyim artıkdoktor iğne deyince düşük dozda verecek heralde derken şimdi iğneli tedavininde çeşitleri olduğunu öğreniyorum. Bilsem sorardım doktora ama bilmiyorum ki
Doğru söylüyosun inşallah benim için hayırlı olan yöntemi uygular doktorum. Biraz araştırdım netten bu uzun protokolü. Adetin 21. Günü başlanan Baskılayıcı sprey yada iğnelerden bahsediyo bana baskılayıcı değil yumurtlamayı uyarıcı iğne vericem dedi doktorum. Bugün Doğum kontrol ilacımı da bırakıcam ilacı başlıcamız tarih te adetimin 2. Gününe denk gelcek. Bu durumda uzun protokol olmamış oluyo sanırımBence bukadar sıkma kendini stres yapmanda olumsuz etkiler vücudu eğer doktorun ve merkezi sana güven verdiyse bidahaki gidişinde sorarsın...Şimdilik kendine ve duzenli sağlıklı beslenmeye odaklan bir yola girdin arkadaşım üzme kendini boşuna herkes kendi tedavisine göre yorum yapıyor her bünye farklı
Uzun yada değil dediğim gibi herkesin bunyesi farklı..belkide onceki muayenede kafasında baska bir plan vardı bu muayenede fikrini degistirdi ..birazda yumurtaların verdiği tepkiyle alakalı bence kafanı boşalt ve tedavinin olumlu sonuçlanması için kendine bak ve stresten uzak dur hatta kağıt kalem al eline sormak istediklerini yaz aklına takılanları yaz ki unutma bu niye boyle diye kendini yiyip bitirme sakin ol insallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla güzel haberlerini alırızDoğru söylüyosun inşallah benim için hayırlı olan yöntemi uygular doktorum. Biraz araştırdım netten bu uzun protokolü. Adetin 21. Günü başlanan Baskılayıcı sprey yada iğnelerden bahsediyo bana baskılayıcı değil yumurtlamayı uyarıcı iğne vericem dedi doktorum. Bugün Doğum kontrol ilacımı da bırakıcam ilacı başlıcamız tarih te adetimin 2. Gününe denk gelcek. Bu durumda uzun protokol olmamış oluyo sanırım
Tabiki kendi tedavime ve bünyeme uygun olan tedaviyi söylemiyorum arkadaşım 21.gün Lucrin iğnesiyle başlayan tedavi bu . hangi doktora sorduysam rezervi az olan hastalarda doğru bir yaklaşım değil dediler. Ben sadece bildiğimi paylaştım. Sen doktoruna ve merkezine ısındıysan onlara güveniyorsan zaten gerisi teferruattır. Belki sende bu yöntem çok güzel sonuç verir o zaman ben de sorduğum doktorlara iletirim.umarım güzel sonuçlar verirSen kafanı bunları yorma stres en büyük düşmanımız bizim inş hayırlı sonuçlar alırsın inş bekleyişlerimiz biter öyle veya böyle başka şekildeDoğru söylüyosun inşallah benim için hayırlı olan yöntemi uygular doktorum. Biraz araştırdım netten bu uzun protokolü. Adetin 21. Günü başlanan Baskılayıcı sprey yada iğnelerden bahsediyo bana baskılayıcı değil yumurtlamayı uyarıcı iğne vericem dedi doktorum. Bugün Doğum kontrol ilacımı da bırakıcam ilacı başlıcamız tarih te adetimin 2. Gününe denk gelcek. Bu durumda uzun protokol olmamış oluyo sanırım
Gelecek gelecek Allah gerçekleştirmeyeceği hiçbir şeyin hayalini de kurdurmazmış. Demekki olacak ki biz de bunu yaşıyoruz. İstediğimiz kadar sterese girelim nasibimizden bir adım öteye geçemeyeceğiz o yüzden sakin kalmak kendini rahatlatmak yumurta kalitesine birebir etkiliÇok teşekkür ederim sizinle konuşmak gerçekten iyi geliyo. İnşallah burda güzel haberleride paylaşıcamız gün bi an önce gelir..
yok canım yeni başladim...3-4 gün oluyor. içinde 20 tane var...6-7 gün sonra biter...inşallah adetim zamanin da gelir...çok yoğun bir dönem yaşadım bu dönem..Sen ne yaptın canım duphaston bitti mi
İnşalah istediğin gibi olur bakalım bu büyüme hormonunun tecrübesini paylaş olurmu bizimlede bitinceyok canım yeni başladim...3-4 gün oluyor. içinde 20 tane var...6-7 gün sonra biter...inşallah adetim zamanin da gelir...çok yoğun bir dönem yaşadım bu dönem..
çok kullanmadim canim benim. sadece 2 kez..onun da çok etkisi olacagini sanmıyorum. hatta Üzgünüm ama benden artık yumurta olacagini da sanmıyorum. iki senedir uğraşıyorum. bitmiştir artık hepsi..İnşalah istediğin gibi olur bakalım bu büyüme hormonunun tecrübesini paylaş olurmu bizimlede bitince
Niye öyle yazdın Canım tedavin başladı mıçok kullanmadim canim benim. sadece 2 kez..onun da çok etkisi olacagini sanmıyorum. hatta Üzgünüm ama benden artık yumurta olacagini da sanmıyorum. iki senedir uğraşıyorum. bitmiştir artık hepsi..
Hayırlısı olsun herşeyinNiye öyle yazdın Canım tedavin başladı mı
Ben çok kullandım iki kutu kadar bir yumurta oldu ama onu da alamamışlardı. Herşeyin hayırlısı.çok kullanmadim canim benim. sadece 2 kez..onun da çok etkisi olacagini sanmıyorum. hatta Üzgünüm ama benden artık yumurta olacagini da sanmıyorum. iki senedir uğraşıyorum. bitmiştir artık hepsi..
yok başlamadi..0,01 amh yıllar öncesine ait bir değer..bu değeri öğrendikten 5 yil sonra tedaviye başladım..2 senedir de tedavi oluyorum 2 kez negatif gördüm. sence bu değerle artık yumurta kalmasi mümkün mü? adet olamıyorum. duphaston başladı doktorNiye öyle yazdın Canım tedavin başladı mı
2senede kaç yumurta oldu?yok başlamadi..0,01 amh yıllar öncesine ait bir değer..bu değeri öğrendikten 5 yil sonra tedaviye başladım..2 senedir de tedavi oluyorum 2 kez negatif gördüm. sence bu değerle artık yumurta kalmasi mümkün mü? adet olamıyorum. duphaston başladı doktor
2senede kaç yumurta oldu?
Bence umudunu kesmemelisin. Bir liste çıkarmıltım hatrlarsan amhı 0.01 olup hamile kalan çok kişi var hiç umudunu kaybetme bence.
Avarell sende amh ı düşük olanlardansn bizim gibi sen naptın beler yapıyorsun bu ara tedavş anlamında? A Avarell ?
Ayrıca araştırmaları derinleştirdim kızlar bu sitedeki başka forumlarıda okuyup bir liste yapıyorum amh yine 0.1in altında olanlardan site üyesi olarak:
Camillas isimli üye hamile 412.sayfa(ilk deneme ve tek dölenen yumurta ile)
Mysterytrain isimli üye 0.09 fsh 36 412. Sayfa hamile
Ays73 isimli üye 0.08 19.12.2013 başka forum doğal yoldan hamile
Fatbelly isimli üye amh 0. 01den küçükmş 01.01.2014 hamileyim yazmış
Selingg isimli üye amh 0.1 doğal yolla 3 kez hamile kalmış
Kansel isimli üye 09.09.2015 fsh 40 doğal yolla hamile kalmş(amh yazmamış)
Cutetwins isimli üye amh 0.1den küçükmş 4 opu 3 embriyo ile hamile kalmış 11.09.2015
Bahar35baha isimli üye amh 0. 01 fsh 21 7 tedavi ile havuz yapmış 3 emriyo aynı anda transfer edilmiş biri tutmuş 19.09.2015 tarihinde hamile.
GRUBUN İSTATİKÇİSİ OLDUM :) ama bence bunlar bize mıral olmalı o sebeple not alıyorum sizle de paylaşıyorum....
Süpersin sen. Hepimizi toparlayıp motive ediyosun.. Allah razı olsun senden..2senede kaç yumurta oldu?
Bence umudunu kesmemelisin. Bir liste çıkarmıltım hatrlarsan amhı 0.01 olup hamile kalan çok kişi var hiç umudunu kaybetme bence.
Avarell sende amh ı düşük olanlardansn bizim gibi sen naptın beler yapıyorsun bu ara tedavş anlamında? A Avarell ?
Ayrıca araştırmaları derinleştirdim kızlar bu sitedeki başka forumlarıda okuyup bir liste yapıyorum amh yine 0.1in altında olanlardan site üyesi olarak:
Camillas isimli üye hamile 412.sayfa(ilk deneme ve tek dölenen yumurta ile)
Mysterytrain isimli üye 0.09 fsh 36 412. Sayfa hamile
Ays73 isimli üye 0.08 19.12.2013 başka forum doğal yoldan hamile
Fatbelly isimli üye amh 0. 01den küçükmş 01.01.2014 hamileyim yazmış
Selingg isimli üye amh 0.1 doğal yolla 3 kez hamile kalmış
Kansel isimli üye 09.09.2015 fsh 40 doğal yolla hamile kalmş(amh yazmamış)
Cutetwins isimli üye amh 0.1den küçükmş 4 opu 3 embriyo ile hamile kalmış 11.09.2015
Bahar35baha isimli üye amh 0. 01 fsh 21 7 tedavi ile havuz yapmış 3 emriyo aynı anda transfer edilmiş biri tutmuş 19.09.2015 tarihinde hamile.
GRUBUN İSTATİKÇİSİ OLDUM :) ama bence bunlar bize mıral olmalı o sebeple not alıyorum sizle de paylaşıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?