AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar merhaba, keşke bu grup biraz daha aktif olsa birbirimize destek olsak.
Bende bugün yarın regl olacağım ve heyecanla bekliyorum. Emsey Hospital Nesrin Baştuğ'da tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Sizden aldığım önerilerle 15 gündür nar suyu içiyorum.
Hatırlatmak için yazayım. Ben muayeneye gittiğimde geçen ay sadece 4 yumurtam olduğunu ve rahmimin ince olduğunu öğrenmiştim.
Tüp bebek yaptıranlar bana süreçten bahseder misiniz? Diğer gruplarda iğne falan diyorlar, nasıl oluyor bu süreç?

Arkadaslar merhaba. Tam 2 yil once bu sayfalarda hep kendime umut aradim simdi umut olmak icin yaziyorum.. 30 yasindaydim amh testimin 0.3 oldugunu ogrendigimde.. bambaska bir dunyayla tanistim erken menapoz riski evlat sahibi olamamak tup bebek tedavisi.. maddi manevi zor sureclerdi ama 32 yasinda anne olmayi Allah bana nasip etti.. 3 yumurta toplama sonrasi olusturulan havuzda 4 embriyom vardi. 1 tanesi 5. Gun taransferi olarak yerlestirildi ve kizim suan 2.5 aylik kucagimda bin sukur. 3 tanede donmus embriyom var.. imkaniniz oldukca vazgecmeyin onemli olan az yumurta degil kaliteli bir yumurta.. umarim bu zorlu yolda sizlerde basarili olursunuz

Herkese merhaba doktora gittim bugün ultrasonda 3 folikül göründü doktor tedaviye başlayabiliriz dedi iğneler verdi bugün başlıcam yapmaya. Bu antral folikül sayısı iğnelerle artabiliyomuş sanırım. Böyle bişey yaşayan oldumu ?

çok teşekkür ederiz Bize umut oldunuz :) sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah :) tedavi sürecinizdende bahsedebilirmisiniz bize kullandığınız ilaçlardan vitaminlerden yada kendi yaptığınız bişeyler varmıydı ?

Tesekkur ederim tum tedavim boyunca omega3 .coq10 . d vitamini . b12 ve multivitamin kullandim. Bence en onemli seylerden biri beslenme tarzimi degistirmemdi. Disaridan asla yemedim hazir paket gidalar icecekler tuketmedim.. ve hergun 1 avokadoyu tedavi oncesi 3 ay aksatmadan yedim.. ikincisi ise esimin ailemin ve doktorumun bana verdigi moraldi hep yanimda hep pozitif oldular ben dustukce esim ve doktorum beni ayaga kaldirdi ve tabiki Allahin takdiriyle bol dua ile bugunlere geldik sukur Tedavim boyunca cok az ilac ile az ama kaliteli yumurta toplama yolunu secti doktorum.. biliyosunuz ki cok ilac alsakta olusan yumurta sayimiz hep az.. dogala yakin tedavi sureciydi

Maşaallah size peki bu yumurtaların elde edilme süreci ne kadar zamanda oldu az ilaçla

Allah evladını saglıkla sevgıyle büyütebilmeyi nasip etsin cnm. darısı da bu yolda emek veren bizlere inş. bende 2 tüp bebek denedm ama malesef hep bır embrıyo geldı 5. gune ve transfer edılen o embrıyoda cok kalıtelı degıldı demekkı hamılelık olmadı. ıkıncı denemem kımyasal oldu ama dvm etmeyınce onuda başarı olrk göremıyorum. yumurta kalıtesını iğneler bozmus olblr diye 3. tedavımde dusuk doz tedavı terch eden bır doktorla calısmayı dusunuyrm. bnmde rezervım azalmakta 6 -7 yum toplanıyr ve hep bır tane embrıyo kalıyor 5. gune. senın doktrun kımdı cnm? ve nasıl bir tedavi uyguladı? ben ıkı tedavımde gunluk 300 ve 225 ml dozlarla dvm ettim. bu sefer klomen veya daha dusuk doz iğneyle mi denesem bilmiyorum. senın ilk denemende mi gebelık olustu? iğneli tedavi oldunmu hiç?

Amin canım Benim en fazla 3 yumurta gözüküyordu ama heR toplamada kaliteli yumurta kenara koyduk.. sadece klomenle başladım ilk beşgün daha sonra 75 ml igneyle devam ettik doktorum erbil yagmur

Kızlar merhaba ben 03.01.2018 de ilk tedavime başlamış 10.01.2018 dede iğnelere başlamıştım. Bugün randevum var 17.00de bakalım iğneler nasıl etki etmiş yumurta varmı kaç tane var öğeneceğim birazdan(amh 0.01 fsh 15) bakalım akşam yazarım inşalah olumlu olur sonuç bakalım amh çok çok düşük olduğundan olduysa 1-2tane bekliyorum belkide hiç olmaz bakalım sonuçtan haberdar edeceğim.

Rabbim sağlıklı yumurtalar nasip etsin cnm bekliyorum sonucu

adetin 2. günü gittiğimde doktorum sadece 1-2 tane folikül gördü rezervin çok azalmış 3 yumurta bulursak tedaviye devam ederiz eğer bulumazsak erteleriz başka bir aya dedi. üzgün bir şekilde oradan ayrıldım 4 gün 300 gonal-f kullandım. 2. kontrole gittiğimde 7 tane yumurta vardı doktor bile çok şaşırdı. hiç bu kadar beklemiyordum dedi. tedavinin sonunda 9 yumurta toplandı benim için mucize gibi birşeydi.

İyi akşamlar bayanlar , AMH test sonucun 8,2 çoktı polikistik overim var sizce değer nasıl henüz doktora gösteremedim
evt çok yüksek dediğin gibi pko var sende. sürekli minik minik kist oluşma riskin var. ama bu sayfadaki bizlerden daha umutlu görüyorum ben pkoluları yanılmıyorsam. çünkü en azından istediğiniz kadar istediğiniz yaşa kadar tedavi görebiliyorsunuz biz ise menopozun eşiğindeyiz hemde 20li yaşlara rağmen hayırlısı olsun hakkında Rabbim nasip etsin inş

Çok tebrik ederim.
Başlangıçta tam olarak benim yaş ve değerlerime sahipmişsiniz. Umut oldunuz, memnun oldum...
Mutlaka hepimizin bu mutluluğu yaşayacağımız zaman bellidir diye inanıyorum artık içten içe.

Allah bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin...

Çok ama çok güzel bi haber bu ağlayarak okudum yazınızı. Çok teşekkür ederim. O tedavide neler kullanmıştınız bende sizin söylediğiniz hayıt ekstratını ve l-arginin tableti sipariş verdim gelince kullanmaya başlayayımmı bilemedim. İlaçlarla bitkisel tedavi birlikte alınabilirmiki

Doktordon çıktım iğnelere cumaya kadar (19.01.2018) dvam dedi. Bakalım cuma yeniden geleceğim. İlaçlar tam etkisini gösterememiş bazen geç gösterebiliyor oluşmaya başlamışlar ama cumaya kafar iğnelere devam edelim cuma daha netleşir dedi bakalım bekleyeceğiz.
Sabır etmek ne kadar zor ya

oluşmaya başlaması güzel bi haber
inşallah kaliteli yumurtalarımız oluşur hepimizin

Amin canım Benim en fazla 3 yumurta gözüküyordu ama heR toplamada kaliteli yumurta kenara koyduk.. sadece klomenle başladım ilk beşgün daha sonra 75 ml igneyle devam ettik doktorum erbil yagmur
Cnm bnde gorustum erbil beyle acele bir gorusme oldu aslinda cok detayli bakamadi dosyamiza daha genis bi zmnda gtmek gerekyr. Era onerdi bize genelde herkese oneriyor diye okuyrm sanada onerdimi? Baya maliyetli bir test ve nekdr gerekli blmiyrm. Senin tup bebek maliyetn nekdr oldu erbil beyde maliyet artiyr gbi okudum istegi testlerle

Valla ben faydasını gördüm zararını görmedim kullanma diyenleri dinlediğim tedavilerim hep vasattı bu sefer son olarak karar vermiştik ve bildiğim herşeyi deneyip sağlıklı besleneceğim olur olmaz takdiri ilahi dedim ve hamdolsun bu sefer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…