- 10 Ocak 2017
- 121
- 80
- 98
- 34
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.301
evt çok yüksek dediğin gibi pko var sende. sürekli minik minik kist oluşma riskin var. ama bu sayfadaki bizlerden daha umutlu görüyorum ben pkoluları yanılmıyorsam. çünkü en azından istediğiniz kadar istediğiniz yaşa kadar tedavi görebiliyorsunuz biz ise menopozun eşiğindeyiz hemde 20li yaşlara rağmen hayırlısı olsun hakkında Rabbim nasip etsin inş
Tüp bebekle hamile kaldım. Hiç belirtim olmadı 3-4 gündür sabahları hafif mide bulantım var o kadaramin inşallah canım ya 3 yıldır istiyoruz bizde hayırlısı demekki daha vakti zamanı var malesef bu durum adet olmamıda geciktiriyor ve yumurta istenilen boyuta gelmiyorsanırım hamilesiniz maşşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin tedavi ilemi hamile kaldınız ? yeniymişte hamilelik belirtisi oldumu ?
Çok iyi kendiliğinizden hamile kalamadınız mı? Tüp bebekte şansınız yüksekMerhaba arkadaslar benim tahlillerimi bi yorumlarmisiniz lutfen adetin 3 gunu yaptirdim E2 4.01 Fsh 9.16 lh 5.73 prolaktin 10.35 AMH 1.2 yasim 36
Kullandığım ilaçları çok hatırlamıyorum. Aklımda olanlar biesteron, ace plus, d vit, b12 aklımda olanlar. Tabi 4 senede herşey değişiyor yöntemler kadar verilen ilaçlarda. Ayrıca tedavi süresince bal arı sütü polen karışımı yedim. Ve sağlıklı beslenip spor yaptım. Kafamada takmamak içinde hep birşeylerle ilgilendim hobi kurslarına gittim. İncir kürü de yaptım 2 kere. 4 opu ve 2 iptal opuyla 1 senede 2. Kalite 4,5,6 hücreli 3 embriyo elde ettik. İzmirde kaan bozkurt irenbede onda tedavi gördüm. Dediğim gibi bu embriyoların 2si tutundu ve şimdi 2 yaşındalar. Herşey Allah.tan. Çok şükür benim yüzümü güldürdü. İnşallah sizlerde mutlu sona ulaşırsınız. Sadece sabretmek lazım. İnanmak gerek. Çünkü infertilite de en zor grupta yer alıyoruz ne yazık ki.Sizin adınızada kendi adımızada çoookk sevindiim inşallah bebeğinizide sağ Salim kucağınıza alırsınız. Darısı bizim başımıza :) bize tedavi sürecinizden kullandığınız ilaçlardan ve nerde tedavi gördüğünüzden bahsedebilirmisiniz
Maselef olmadi dr amh dusuk oldugunu tup bebek yaptirmami soyledi 30 ocakta tup bebege baslicaz insallahÇok iyi kendiliğinizden hamile kalamadınız mı? Tüp bebekte şansınız yüksek
Amh niz düşük değil ki ben 29 yaşındayım 0.11 amh benimki düşük yaşıma göre bence 1 in üzerinde çok güzel bir değer en kısa zamanda nasip olsun inşMaselef olmadi dr amh dusuk oldugunu tup bebek yaptirmami soyledi 30 ocakta tup bebege baslicaz insallah
Merhaba, öncelikle coook sevindim bu habere, Allah anali babali büyütsün insallah :)))Tesekkur ederimtum tedavim boyunca omega3 .coq10 . d vitamini . b12 ve multivitamin kullandim. Bence en onemli seylerden biri beslenme tarzimi degistirmemdi. Disaridan asla yemedim hazir paket gidalar icecekler tuketmedim.. ve hergun 1 avokadoyu tedavi oncesi 3 ay aksatmadan yedim.. ikincisi ise esimin ailemin ve doktorumun bana verdigi moraldi hep yanimda hep pozitif oldular ben dustukce esim ve doktorum beni ayaga kaldirdi ve tabiki Allahin takdiriyle bol dua ile bugunlere geldik sukur Tedavim boyunca cok az ilac ile az ama kaliteli yumurta toplama yolunu secti doktorum.. biliyosunuz ki cok ilac alsakta olusan yumurta sayimiz hep az.. dogala yakin tedavi sureciydi
Simdi kafam karisti dr bana neden dusuk dedi tup bebekten baslamamiz lazim dedi muayne yapti yumurta rezervinde dusuk dedi bi dr ya daha mi gorunsem acabaAmh niz düşük değil ki ben 29 yaşındayım 0.11 amh benimki düşük yaşıma göre bence 1 in üzerinde çok güzel bir değer en kısa zamanda nasip olsun inş
Belki ultrasonda yumurta sayınızı az bulmuş olabilir mi kaç yumurtanız görünüyor dedi isterseniz tüpten önce başka bir doktora daha gidinSimdi kafam karisti dr bana neden dusuk dedi tup bebekten baslamamiz lazim dedi muayne yapti yumurta rezervinde dusuk dedi bi dr ya daha mi gorunsem acaba
Sag tarafta 4 yumurta ilk defa tup bebek denicem bilgisizim bu konularda sizlerden akil almak istiyorumBelki ultrasonda yumurta sayınızı az bulmuş olabilir mi kaç yumurtanız görünüyor dedi isterseniz tüpten önce başka bir doktora daha gidin
MerhabaSag tarafta 4 yumurta ilk defa tup bebek denicem bilgisizim bu konularda sizlerden akil almak istiyorum
Sadece 4 ise az sayılabilir bazı doktorlara ama ilaçlarla bu sayı arttırılabilir 6-10 arası yumurta tüp bebekte normal kabul ediliyor fazlası vucudu yoruyor azı şansı azaltıyorSag tarafta 4 yumurta ilk defa tup bebek denicem bilgisizim bu konularda sizlerden akil almak istiyorum
Amin canım İlk başta alışması zor oluyor ama sonunda amaca ulaşmak pahabiçilmez.. çay kahve nescafe hiç içmedim. Protein agırlıklı beslendim özellikle brokoli avokado ve bakliyat dönüp dolaşıp bunlara agırlık verdim.. karbonhidrat yemedim desem yeri var börek keke gelince sadece tattım insanın canı istiyor tabiki bi ısırıkla idare ettim :) ben faydasını gördüm birde en önemli şeylerden biri yas ve sizin yasınız cok genç kaliteli yumurta elde edersiniz inşMerhaba, öncelikle coook sevindim bu habere, Allah anali babali büyütsün insallah :)))
Beslenme konusunda tebrik ediyorum ben biraz zorlanıyorum ama deniyorum. Pakete girmiş hazir gidalar yemiyorum filan ama mesela arada disarida kahve iciyorum filan sizce bunlar da olumsuz etkiliyor mudur? Ya da mesela ev yapımı hamur işi, börek kek filan yemediniz mi hic? Ben onlar oldugunda en azindan icinde ne oldugunu bildigimden yiyiveriyorum.. :/ :)) etkiliyorsa daha da dikkat edecegim tabi ki..
Bu arada benim yas 24, amh 0.09, bekarım. Yumurta dondurmak icin kaliteli yumurta olsun diye ugrasiyorum :)
Östrojen yani e2 düşük Buna bağlı Fsh biraz yükselmiş aslında üst sınırda da diyebiliriz. E2 ve fsh terazinin kefeleri gibiymiş biri düşerken diğeri yükseliyormuş. Tüp bebekle bebeğiniz olur. Başka bi doktora giderek 2. Bi görüş daha alın bence.Ama çokda hafife almayın durumunuzu çünkü amh 1 in altına düşünce hızla düşmeye başlıyormuş.Merhaba arkadaslar benim tahlillerimi bi yorumlarmisiniz lutfen adetin 3 gunu yaptirdim E2 4.01 Fsh 9.16 lh 5.73 prolaktin 10.35 AMH 1.2 yasim 36
Ben doktoruma sordum bu soruyu günlük 30-45 dk yürüyüş yapabilirsin dedi. Bi makaledede okumuştum yumurtalıkları uyarıcı etkisi varmış.KIZLAR DÜŞÜNCENİZE YADA TECRÜBELERİNÜZE GÖRE TÜP BEBEK TEDAVİSİ SIRASINDA HERGÜN BİR SAAT YÜRÜYÜŞ ŞEKLİNDE SPOR YAPMAK ZARARLI MIDIR FAYDALI MIDIR?
Ağır spor zaten yapılmaz evet ama yürüyüş yapsak nasıl olur. Zira kendimi çok şiş hissediyorum bu ilk sorum.
İkinci sorumda bu iğneler sizde sivilce yaptımı bende sivilcelenme yaptı?
İki sorumada yorumlarınızı bekliyorum
Amin canım İlk başta alışması zor oluyor ama sonunda amaca ulaşmak pahabiçilmez.. çay kahve nescafe hiç içmedim. Protein agırlıklı beslendim özellikle brokoli avokado ve bakliyat dönüp dolaşıp bunlara agırlık verdim.. karbonhidrat yemedim desem yeri var börek keke gelince sadece tattım insanın canı istiyor tabiki bi ısırıkla idare ettim :) ben faydasını gördüm birde en önemli şeylerden biri yas ve sizin yasınız cok genç kaliteli yumurta elde edersiniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?