AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Herkese iyi akşamlar ne durumdasınız :)
İyi akşamlar işte ben 10.01.2018 de başladığım iğnelere devam hala cumaya kadar. Pzartesi doktora gitti oluşmaya başlamışkar ama henüz tam etki etmemiş devam et dedi. Bende devam ediyorum. Cuma yeniden randevum var yumurta oluşacakmı oluşacaksa kaç tanr oluşacak beklemedeyim :)
Sen napıyorsun ne durumdasın ?

Hayır zararı yok 45 dk kısa ve hafif tempoda yürüyebilirsin

Çok duydum gördüm alan ben sanırım almadım ama iğnelerden göbekte büyüme oldu
Valla ben alıyorum birde forumlardan okuduğum çok hareket etmek yumurtaların erken çatlamasına sebep oluyor fazla yürümeyin hareket etmeyin gibi yazılar görmüştüm ından ikilemde kaldım ama böyle yürümeyince de çok kilo alıyorum moralim çok bozuldu

Bende iğnelerimi kullanmaya başladım bugün 2. Dozlarını yaptım yarından sonra kontrolüm var benimde :) şimdilik 3 yumurtam var inşallah kontrole kadar artar :)) bide en önemlisi kaliteli çıkar

Valla ben transferden sonra hareket kabiliyetim azalacak diye hiç yürümediğim kadar yürüdüm aslında benim cevabım 45 dk yavaş yürüyüş transferden sonrası içindi :) yumurtalar büyürken hiç esirgemedim hiç biride erkek çatlamadı ama sen içine nasıl sinecekse öyle davran cnm

Güzel bir liste olmuş, ellerine sağlık. Ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim , hamile kalamazsın diyen doktorlardan sonra bu bana umut oldu açıkçası. Adet olmayı bekliyorum tekrar tedaviye başlamak için

Bu Amh Testi, kaç günde sonuçlanıyor?
Ben, saraçoğlunun videolarından duyduğum kadarıyla,sonuç 15 günde çıkıyormuş
Ben Araştırma hastanesinde yaptırdım ve sonuç 3 saatte çıktı.
Bu Sonuç doğru mudur?Kafam karıştı şimdi ya.
Fsh 12
Amh 0,24
Estradiol 99
Proklatıon 12,21
Değerlerim bu şekilde çıktı.

Benim amh 3-4 güne diğerleri 3-4 saate kadar çıktı.

Kızlar bugun son puregon yarın sabah sın menapuru vuruyoruum yarın akşam randevum var bakalım yumurta oluşmuş olacak mı?

Ya bende bunu bugün duydum.Kafam karıştı. Keşke dün ögrenmiş olsaydım.Bugün doktora gittiğim de, doktora sorardım
Doktor bu değerlerle bile bana, tüp bebek konusunda yüzde 10 şans verdi
Zaten tüp bebekte Maximum %40-50 şans verilebiliyomuş o yüzden %10 kötü bi oran değil bence bu arada değerlerimiz hemen hemen aynı benimde son yaptırdığımda amh 0.24 fsh 10.7 e2 70 çıkmıştı

Zaten tüp bebekte Maximum %40-50 şans verilebiliyomuş o yüzden %10 kötü bi oran değil bence bu arada değerlerimiz hemen hemen aynı benimde son yaptırdığımda amh 0.24 fsh 10.7 e2 70 çıkmıştı
Doktor bana ''Zaman çok önemli.Şayet Bebek istiyorsan,hiç bekleme hemen tüp bebek için başvur''Dedi.
Sanırım benim yaştan dolayı,acele ediliyor.
Ben,Tüp bebek düşünmüyorum.Normal yollardan olursa olsun dedim.Doktor ''Hayatta Asla olmaz diye bir durum yok.Bazen Mucizelere'de şaid oluyoruz.Senin içinde,bir mucize olmaz diyemem dedi.

kaç yaşındasınız?

Merhaba Kızlar,
Bana çok acik cevap verebilir misiniz? 5 gündür ağlamaktan bittim. Normal şartlarda kendimi pko olarak biliyordum ve kistlere karşı bu ay dogum kontrol hapı kullandım. Cevremin ısrarıyla iyi bir profesöre daha görünme kararı aldım. Doktor bakar bakmaz ne kist ne birşey senin rezervin çok azalmış dedi. 4 folikül görebildi sadece. 15 güne amh testi verdi. Benim dilim tutuldugu için hiçbişi söyleyemeden çıktım pko oldugumu da söyleyemedim unuttum. Sonradan araştırınca daha da korkunc oldıgunu anladım durumun. Sizce bir yanlışlık olabilir mi? Hem pko hem de düşük rezervli olunabilir mi?
Allah rızası için bana biraz bilgi verin. Şu an beklemekten baska çarem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…