AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Pko olduğunu kim söylemişti. Hiç yaptırdığın test varmı ? Yada ne gibi belirtilerin vardı ?

bi yazınızda gördüm histeroskopi olmuşsunuz sanırım. Bu işlem sırasında yumurta rezervleri zarar görebiliyo diye biliyorum. Zaten banada doktorum ilk sorduğu sorulardan biri operasyon geçirdinmi olmuştu. Ama amh ve fsh bakılmadan yumurta rezervlerine dair kesin bişey söylenemez diye biliyorum

Evet geçirdim histeroskopi ile polip aldırdım. Orada mı zarar gördü rezervim.Çok daha fazla üzüldüm şimdi. Kendi kendime mahfettim yani. Bu işlem sonrasında birkaç kere başka doktora da gittim onlar farketmemiş olabilir değil mi?

Ama dediğim gibi amh ve fsh bakmadan rezerv hakkında bişey söylenemez

Meraba arkadaşlar bende ilk defa amh resti yaptıracağım. Bugüne kadar hep ultrasonda foliküllere göre hareket edildi.Ultrasonda görünen foliküller 4 den az rezerv azlığı 10 dan fazla olursa da tedavide fazla yumurta oluşabileceği bu nedenle daha az ilaç uygulanması gerektiğini gösterir ii,iki tarafta toplam 5-10 yumurtanın olması rezervin iyi olduğunu gösterir yazıyor internette.Daha önceki 2 tüp bebek denememde toplam 10 yumurta sayılmıştı ve benden amh testi istenmedi.Bazı durumlarda yapılan hormon amh ve folikül görünümü sayısı uyumsuz olabiliyormuş buda yumurta kalitesizliği diye yorumlanıyor.

Meraba arkadaşlar bugün kontrole gittim 4. Yumurta da oluşmuş :) doktorum tedaviye cevap vereceksin gibi görünüyo dedi. Adetin 5. Gün kaç mm olması gerekiyo bu yumurtaların ?
Sizin adınıza çok sevindim umarım herşey yolunda gider sizinde fsh yuksekti diye hatırlıyorum tedaviye nerede başladınız bende doktor arayışındayım

Sizin adınıza çok sevindim umarım herşey yolunda gider sizinde fsh yuksekti diye hatırlıyorum tedaviye nerede başladınız bende doktor arayışındayım
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz burda güzel haberler veririz. ben izmirdeyim medikal parkta Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık doktorum. Allah bin kere razı olsun çok ilgili ve bilgili bi doktor. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Fsh da ilk ölçtürdüğümde 30 ikincide 10.7 çıkmıştı. Siz hangi şehirdesiniz ?

Ben istanbulda sayılırım ama ankaraya cok sık gidiyorum iki sehirdede olabilir benim için ama izmir olmadıikinci ölçümden once biseyler yapmışmıydınız düşürmek için

Ben istanbulda sayılırım ama ankaraya cok sık gidiyorum iki sehirdede olabilir benim için ama izmir olmadıikinci ölçümden once biseyler yapmışmıydınız düşürmek için
Doktorumun verdiği ilaçları ve gıda takviyelerini kullanıyorum. Bunun haricinde kendim arı sütü bal polen yiyorum her sabah çörekotu yağı içiyorum bide üzüm çekirdeği yağı içiyorum

Doktorumun verdiği ilaçları ve gıda takviyelerini kullanıyorum. Bunun haricinde kendim arı sütü bal polen yiyorum her sabah çörekotu yağı içiyorum bide üzüm çekirdeği yağı içiyorum
Arı sütü bal polen ve coenzim q10 kullanıyorum sadece..umarım sizin için herşey yolunda gider ve hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız

İnşallah..hepimizin. Sizin tedaviniz ne durumda
Maalesef ben daha başlayamadım suan fsh yüksek ve doktor arayışındayım çok zor ve meşakkatli bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun inanmak ve umudu yitirmemek gerekiyor.onun için sordum fshı nasıl düşürdünüz diye

Bende irenbede ve smyrna da denedim ama olmadı soğudum izmirden :))şimdi Ankara Gürgan kliniğe başlayacağım hayırlısı olur inşallah

Bende irenbede ve smyrna da denedim ama olmadı soğudum izmirden :))şimdi Ankara Gürgan kliniğe başlayacağım hayırlısı olur inşallah
Bende izmirden soğudum.iki deda irenbede yaptırdım. transfer olmadan iptal oldu..çok zor bi durum Rabbim yardımcımız olsun.

Bende izmirden soğudum.iki deda irenbede yaptırdım. transfer olmadan iptal oldu..çok zor bi durum Rabbim yardımcımız olsun.Eki Görüntüle 2097215
Boşa geçen zaman ve para kaybı oldu benim için, ümidimi de kaybettim sayelerinde benim 6 dondurulmuş vardı iyi kalite sözde tutmadı, sorun odaklı olduklarını düşünmüyorum artık.

Meraba arkadaşlar bugün kontrole gittim 4. Yumurta da oluşmuş :) doktorum tedaviye cevap vereceksin gibi görünüyo dedi. Adetin 5. Gün kaç mm olması gerekiyo bu yumurtaların ?

Çok sevindim! Hersey yolunda gitsin insallah sular seller gibi yaşın da çok genç hiç problemsiz sorunsuz bir süreç başlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…