- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.341
Pko olduğunu kim söylemişti. Hiç yaptırdığın test varmı ? Yada ne gibi belirtilerin vardı ?Merhaba Kızlar,
Bana çok acik cevap verebilir misiniz? 5 gündür ağlamaktan bittim. Normal şartlarda kendimi pko olarak biliyordum ve kistlere karşı bu ay dogum kontrol hapı kullandım. Cevremin ısrarıyla iyi bir profesöre daha görünme kararı aldım. Doktor bakar bakmaz ne kist ne birşey senin rezervin çok azalmış dedi. 4 folikül görebildi sadece. 15 güne amh testi verdi. Benim dilim tutuldugu için hiçbişi söyleyemeden çıktım pko oldugumu da söyleyemedim unuttum. Sonradan araştırınca daha da korkunc oldıgunu anladım durumun. Sizce bir yanlışlık olabilir mi? Hem pko hem de düşük rezervli olunabilir mi?
Allah rızası için bana biraz bilgi verin. Şu an beklemekten baska çarem yok.
Pko olduğunu kim söylemişti. Hiç yaptırdığın test varmı ? Yada ne gibi belirtilerin vardı ?[/QUOTE
Daha önce gittiğim doktor söyledi. Zaten düzensizlik vardı yıllardır, pko yu biliodum ama rezerv eksilmesi olabilir mi? Yaşım 33. Hata mo vardır?
bi yazınızda gördüm histeroskopi olmuşsunuz sanırım. Bu işlem sırasında yumurta rezervleri zarar görebiliyo diye biliyorum. Zaten banada doktorum ilk sorduğu sorulardan biri operasyon geçirdinmi olmuştu. Ama amh ve fsh bakılmadan yumurta rezervlerine dair kesin bişey söylenemez diye biliyorum
Ama dediğim gibi amh ve fsh bakmadan rezerv hakkında bişey söylenemezEvet geçirdim histeroskopi ile polip aldırdım. Orada mı zarar gördü rezervim.Çok daha fazla üzüldüm şimdi. Kendi kendime mahfettim yani. Bu işlem sonrasında birkaç kere başka doktora da gittim onlar farketmemiş olabilir değil mi?
önemli olan ultrasonda görülen değil mi?Ama dediğim gibi amh ve fsh bakmadan rezerv hakkında bişey söylenemez
Ultrasonda görülen şey o ayki gelişebilecek olan yumurta sayısı, Rezerv değil.önemli olan ultrasonda görülen değil mi?
Senin neden düşün operasyon var mı?
Sizin adınıza çok sevindim umarım herşey yolunda gider sizinde fsh yuksekti diye hatırlıyorum tedaviye nerede başladınız bende doktor arayışındayımMeraba arkadaşlar bugün kontrole gittim 4. Yumurta da oluşmuş :) doktorum tedaviye cevap vereceksin gibi görünüyo dedi. Adetin 5. Gün kaç mm olması gerekiyo bu yumurtaların ?
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz burda güzel haberler veririz. ben izmirdeyim medikal parkta Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık doktorum. Allah bin kere razı olsun çok ilgili ve bilgili bi doktor. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Fsh da ilk ölçtürdüğümde 30 ikincide 10.7 çıkmıştı. Siz hangi şehirdesiniz ?Sizin adınıza çok sevindim umarım herşey yolunda gider sizinde fsh yuksekti diye hatırlıyorum tedaviye nerede başladınız bende doktor arayışındayım
Ben istanbulda sayılırım ama ankaraya cok sık gidiyorum iki sehirdede olabilir benim için ama izmir olmadıÇok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz burda güzel haberler veririz. ben izmirdeyim medikal parkta Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık doktorum. Allah bin kere razı olsun çok ilgili ve bilgili bi doktor. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Fsh da ilk ölçtürdüğümde 30 ikincide 10.7 çıkmıştı. Siz hangi şehirdesiniz ?
Doktorumun verdiği ilaçları ve gıda takviyelerini kullanıyorum. Bunun haricinde kendim arı sütü bal polen yiyorum her sabah çörekotu yağı içiyorum bide üzüm çekirdeği yağı içiyorumBen istanbulda sayılırım ama ankaraya cok sık gidiyorum iki sehirdede olabilir benim için ama izmir olmadıikinci ölçümden once biseyler yapmışmıydınız düşürmek için
Arı sütü bal polen ve coenzim q10 kullanıyorum sadece..umarım sizin için herşey yolunda gider ve hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırızDoktorumun verdiği ilaçları ve gıda takviyelerini kullanıyorum. Bunun haricinde kendim arı sütü bal polen yiyorum her sabah çörekotu yağı içiyorum bide üzüm çekirdeği yağı içiyorum
İnşallah..hepimizin. Sizin tedaviniz ne durumdaArı sütü bal polen ve coenzim q10 kullanıyorum sadece..umarım sizin için herşey yolunda gider ve hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız
Maalesef ben daha başlayamadım suan fsh yüksek ve doktor arayışındayım çok zor ve meşakkatli bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun inanmak ve umudu yitirmemek gerekiyor.onun için sordum fshı nasıl düşürdünüz diyeİnşallah..hepimizin. Sizin tedaviniz ne durumda
Bende irenbede ve smyrna da denedim ama olmadı soğudum izmirden :))şimdi Ankara Gürgan kliniğe başlayacağım hayırlısı olur inşallahÇok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz burda güzel haberler veririz. ben izmirdeyim medikal parkta Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık doktorum. Allah bin kere razı olsun çok ilgili ve bilgili bi doktor. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Fsh da ilk ölçtürdüğümde 30 ikincide 10.7 çıkmıştı. Siz hangi şehirdesiniz ?
Bende izmirden soğudum.iki deda irenbede yaptırdım. transfer olmadan iptal oldu..çok zor bi durum Rabbim yardımcımız olsun.Bende irenbede ve smyrna da denedim ama olmadı soğudum izmirden :))şimdi Ankara Gürgan kliniğe başlayacağım hayırlısı olur inşallah
Boşa geçen zaman ve para kaybı oldu benim için, ümidimi de kaybettim sayelerinde benim 6 dondurulmuş vardı iyi kalite sözde tutmadı, sorun odaklı olduklarını düşünmüyorum artık.Bende izmirden soğudum.iki deda irenbede yaptırdım. transfer olmadan iptal oldu..çok zor bi durum Rabbim yardımcımız olsun.Eki Görüntüle 2097215
Meraba arkadaşlar bugün kontrole gittim 4. Yumurta da oluşmuş :) doktorum tedaviye cevap vereceksin gibi görünüyo dedi. Adetin 5. Gün kaç mm olması gerekiyo bu yumurtaların ?
Meraba arkadaşlar bugün kontrole gittim 4. Yumurta da oluşmuş :) doktorum tedaviye cevap vereceksin gibi görünüyo dedi. Adetin 5. Gün kaç mm olması gerekiyo bu yumurtaların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?