AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bugün doktora gittim, iğnelere devam ediyordum amh 002 olunca yumurta oluşacakmı diye umutsuzdum ama bir yumurtam oluşmuş solda 11mm imiş yarın e 2ölçtüreceğim ve iğnelere devam etmemi istedi doktor.
E2 50den yüksek çıkarsa demekki verimli bir yumurta ve devam edeceğiz yok düşük çıkarsa bu ay için tedaviyi iotal edip tedaviyi değiştireceğiz dedi. Rezerv azlığında hırmon iğneleri çok fayda göstermiyor diye okumuştum ve öyle de oldu sanıyorum. Yarın yine doktora gidicem sabah yaptıracağıme2 testimle.
Bakalım umarım 50üstü çıkarda vurduğum onca iğne boşa gitmez

İnşallah güzelce gelişip kaliteli bi yumurta olur sana.. kaçıncı günün şuan? Benimde 4 folikülüm var ama biri 10 mm diğerleri 4-5 mm ve iğnelerin 4. Dozunu yaptım az önce. Hepsinin aynı boyuttamı olması gerekiyo ? Bide sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Bakalım benim amh çok çok düşük oldugundan 2yumurta olması bile çok zor zaten tek yumurta her ay oluşuyo. Tedavisizde tek yumurtam oluyordu. Bakalım inşalah tedavi kalitesini etkilemiştir.
Hepsi aynı anda büyüyecek diye birley yok bildiğim bazı yumurtalar geriden gelebiliyor ama yumurtaların arasında farklar var önden giden çatlayabilir ama yedek yumurtaların var birirnden biri olur inşalah :) benim adetimin 9. Günü bugun ve 11mm internetten baktıgıma göre bıyutu gününe göre normal.
Yarın e2 50üstü çıkar umarım yoksa başka aya kalacak sanırım.
Ben sabahları menapour vuruyorum (1su 4 toz karıştırarak) akşamları puregon 300 vuruyorum.
Ekstra olarak dhea qenzim ve folic asit kullanıyodum şua aşamada dheayı bıraktırdı erken çatlama olmasn diye. Bende durum böyle

Adetin ilk gününden itibarn yumurtalar her gğn 1mm büyüyormuş yani kaçıncı gündeysen ilk günden itibaren yaklaşık olarak okar yada 1-2mm altı yada üstü mm de olması ferekli. Mesela ben ayın 10unda adet görmüştüm. Şuan ayın 19u ve tek yumurtam 11mm. Normal yani. Yani luan senşn adetin 5. Günündeki 4-5mm olanlar normal ilerliyor demek

İnşallah herşey yolunda gider e2 inde yüksek çıkar bekliyorum haberini :)

Yaa öylemi :) iyi bişey o zaman bu çoğunluk olanlar normal ben onlar düşük sanmıştım. Toplanabilmesi için kaç mm olması gerekiyo acaba

En az 18mm sanırım öyle okudum internette.
Yarın yine doktora gideceğim menapour ve puregon devam. E2 li doktor çıkışımda haberdar edeceğim :)

Merhabalar, şu anda 37 yasında hamile olduğunuzu okudum. Hayırlı olsun Size. Bende 38 yaşında tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. DoktorunuZ sizden tarama testleri istedi mi?

Merhabalar, şu anda 37 yasında hamile olduğunuzu okudum. Hayırlı olsun Size. Bende 38 yaşında tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. DoktorunuZ sizden tarama testleri istedi mi?
Merhaba sizde listemizde olan isimlerdensiniz daha önce sağ tarafınızda yumurta görülmediğinden ve amhı 0.01 olan bir arkadaşınız hamile kalıdğından bahsetmiştiniz.
En son amh ve fsh değerleriniz nelerdi kaçıncı denemenizde hamile kaldınz? Hamile kalmak için neler yaptınız tecrübe ve önerilerinizi yazar mısınız
Ayrıca hamile oldugunuz için çok mutlu olduk allah tamamına erdirsin tebrik ederiz :)

merhaba naptın kontrole gittinmi?

merhaba uzun zamandır s,teye girmiyordum o yüzden yazamadım görmedim etiketi kusura bakmayın.ben ilk aylarda soğan ve aslan pençesikürü yaptım sonra dhea ve bazı bağışıklık sistemi güçlendirici ilaçlar kullandım.aynı zamanda cylo progynova adlı ilacı içtim.geçen ay artık bıktım dedim olacaksa reglim ilaçsız olsun diye cylo yu bıraktım ve regl olabildim.üçüncü günü hafta sonuna denk geldiği için fsh a baktıramadım.zaten korkuyorum aylardır fsh baktıramadım korkudan.ya düşmediyse diye.biliyorum korkunun ecele faydası yok da ya daha da yükseldiyse diye çekindim işte.
bu ay kendiliğinden regl olunca incir kürüne başladım.bakalım regl olursam tekrar mutlaka baktıracağım fsh a.düşme oldu mu ilaçlar işe yaradı mı yaramadıysa sil baştan aslan pençesi soğan kürü devam edeceğim.

donasyon hiç düşünmüyorum benim bir tane evladım var .ikinci için uğraşıyorum ama Rabbim mecbur bırakmasın .yaptıranı da yargılamam kesinlikle...İnşallah isteyen herkese bu duyguyu anneliği tattırsın allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

kızlar benim sormak istediğim bir soru var

ben 2 dr a gittim fsh 37 amh 0.07 bu sonuçları gören dr.lar tüp bebekle bile olmaz dediler
hatta özel doktoruma yalvardım lütfen yumurta geliştirici iğne vs verin çünkü tüp bebek için maddi kaynağım yok şu an dedim.dr bana o iğnelerden verirsem direk menapoza girersin dedi.yani tedavi vermedi.böyle birşey duyan var mı.yani ben şu an fsh ı düşürdükten sonra tüp bebek harici tedavi yöntemlerini deneyebilir miyim .yoksa doktorun dediği gibi bunlar direk menapoza girmeme mi sebep olur?
ya da içinizde amh düşük olup tüp bebek harici yöntemlerle hamile kalan oldu mu

Merhaba canım. 020 idi en amh im. FSH hiç istemedi dr um.ilk denememde hamile kaldım. Zeytinyaginda incir beklettim tedavi süresince yedim 1 tane hergün. Bal tarçın çörekotu karışımı yaptım ayrıca transfere kadar. Çok dua ettim inandım Allaha sığındım.. 8 sene evvel çikolata kisti ameliyatı oldum o benim rezervimi bitirmiş. Ailede doğurganlık çok fazlaydi benim sansizligim ameliyat olmam ve halen kistin varlığı. Sen ne durumdasin hic tedavı gördün mü peki

Tedaviniz nasıl yapıldı ? Hangi yöntem ve ilaçlar uygulandı ?

Çayın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Hamileyken bile açık çay önerebiliyorlar...Kahve neskafe tabiki zararlı. Uzun süredir ikisini de içmiyorum...Balık yemiyorum ben balığın faydalı olduğunu düşünmüyorum. Kirli denizlerden alınmış ağır metalli balıklar mı faydalı olacak?? Neyse kafanızı karıştırmayayım. İnşallah hepimiz muradımıza ereriz

Doktorumun verdiği ilaçları ve gıda takviyelerini kullanıyorum. Bunun haricinde kendim arı sütü bal polen yiyorum her sabah çörekotu yağı içiyorum bide üzüm çekirdeği yağı içiyorum
Bu yağları nereden aldınız? aldığınız internet sitesi varsa atabilir misiniz bana özelden? bir de merak ettim nasıl kullanıyorsunuz. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı mı alıyorsunuz? Doktorunuz önerdi mi bu takviyeleri?

Tedaviniz nasıl yapıldı ? Hangi yöntem ve ilaçlar uygulandı ?
Amh düşük olduğu için bizim gibi hastalarda az doz ilaç kullanmak gerekirmis. Bende de öyle kullandı doktorum. Tedaviye başlarken vitamin Vs hiç kullanmadı. Bir faydası olduğunu düşünmüyor. Menapur kullandım 11 kutu. Orgalutran 2 tane 1 tanede prengly 10 tanede femera aldım. Opu dan sonra crinone jel almaya başladım. Transferden Sonrada ilave olarak clexana kullanmaya başladım. Hala da devam ediyorum. 3 yumurta toplandı. 2 si kistimin altında idi. Diğeri sag tarafimdaydi. 2 tanesi olgun cikti 1 ı döllendi. Embriyolog çok güzel döllenmiş dedi ve hemen beni yani 2.gün transfere çağırdılar. 2.gün embriyosu transferi edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…