- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.401
Amh değerin güzelBen aradim klinigi hic adet gormeyen yumurtasi olmayanlara uygulaniyormus.siz bu grupta degilsiniz dediler.bu arada amh sonucum 1.3 gelmis
Ama yumurta sayisi az bu degere gore 3,4Amh değerin güzel
Doğum kontrol hapı düzenleyici olacaktır ve bir sonraki ayın folüküllerini senkronize eder yani orantılı büyümesini sağlar ayrıca kisti de Yok eder. Hiç üzülme maalesef tatile göre ayarlayamıyoruz vücudun döngüsü bu bizi dinlemiyor ki. Kist için de üzülme kist demek o aşamaya kadar büyüyen yumurtanın çatlayamaması demek. Demek vücudun kendi kendine büyüyebiliyor sonuçta senin tedavin de yarım kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden üzülme demekki bu ay kendi kendine büyümüş sadece çatlayamamış nasıl adet olduğuna seviniyorsan buna da sevinmelisin .önümüzdeki ay ilacın da düzenleyici etkisiyle daha iyi olacaktır inşBu ay kendim adet olduğuma seviniyordum fakat çok sancim olduğu için bugün gittim doktora. Bugün ikinci günü, 22mm kistim varmış, o yüzden önümüzdeki aya ertelendi tedavi. Doğum kontrol hapı kullanacağım. Tatile denk geldi rahat bir şekilde olur diyordum ama olmadı..
Canım çok sağolDoğum kontrol hapı düzenleyici olacaktır ve bir sonraki ayın folüküllerini senkronize eder yani orantılı büyümesini sağlar ayrıca kisti de Yok eder. Hiç üzülme maalesef tatile göre ayarlayamıyoruz vücudun döngüsü bu bizi dinlemiyor ki. Kist için de üzülme kist demek o aşamaya kadar büyüyen yumurtanın çatlayamaması demek. Demek vücudun kendi kendine büyüyebiliyor sonuçta senin tedavin de yarım kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden üzülme demekki bu ay kendi kendine büyümüş sadece çatlayamamış nasıl adet olduğuna seviniyorsan buna da sevinmelisin .önümüzdeki ay ilacın da düzenleyici etkisiyle daha iyi olacaktır inş
ben sadece msj yoluyla görüştüm bugün adet göremediğini erken menepoz dedim telimi aldılar adidas dediler ama aramadılarBen aradim klinigi hic adet gormeyen yumurtasi olmayanlara uygulaniyormus.siz bu grupta degilsiniz dediler.bu arada amh sonucum 1.3 gelmis
Cok arauan var galiba hemen donus yapmiyolar.ben sadece msj yoluyla görüştüm bugün adet göremediğini erken menepoz dedim telimi aldılar adidas dediler ama aramadılar
canım sen ne kadar çok arastiriyorsun. gününün büyük bölümü bu tür konuları arastirmakla geçiyor sanırım..Inşallah bu azminin mukafatini alırsın en kisa zamanda..bunu yürekten diliyorumBildiğim şu canım bu yöntem seksen hastada deneylenmiş ve dördü gebe kalmış. Bir grup doktora göre , doğuştan yumurta sayımız sabit değilmiş yani yumurtalıklarda uyuyan yumurtalar varmış . Buradan alınan doku örneği ile yumurtalıklar dışarıda uyarılıp belli bir büyüklüğe gelinceye kadar laboratuvarda bekleniyor sonra klasik tüp bebek tedavisi ile transfer ediliyor . Kliniklerde uygulanan bir yöntem değil ancak tabiki bizim için umut vaad edici.. bu projeyi yürüten bir doktorla mailleştik. Hani son çare donasyon olmadan önce eğer kliniklerde uygulanırsa denenebilir diye düşünüyorum
Folikul.kisti olabilir belki. yani folikul gibi görünürler ama ilaçlarin etkisiyle oluşan kistlerdirBende bugün kontrole gittim iğnelerimin 7. Günü sağda 2 tane 6.5-15 mm solda 2 tane 5-6 mm olmuş foliküllerim doktor 1 tane yumurtan var dedi iğnelere devam dedi bide çatlama önleyici iğne verdi yarın sabah ona başlıyorum. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var bu küçük foliküller gelişmezmiki artıkdoktor onları neden sayıya katmadı ki
Aynen zamanini ayarlayamiyoruz. ilaç tedavilerim hep kayinvalidemlerin bize geldikleri zamanlara denk gelmiştir. Onlar bilmedikleri için saklı gizli iğneleri yaptırıyordum...Doğum kontrol hapı düzenleyici olacaktır ve bir sonraki ayın folüküllerini senkronize eder yani orantılı büyümesini sağlar ayrıca kisti de Yok eder. Hiç üzülme maalesef tatile göre ayarlayamıyoruz vücudun döngüsü bu bizi dinlemiyor ki. Kist için de üzülme kist demek o aşamaya kadar büyüyen yumurtanın çatlayamaması demek. Demek vücudun kendi kendine büyüyebiliyor sonuçta senin tedavin de yarım kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden üzülme demekki bu ay kendi kendine büyümüş sadece çatlayamamış nasıl adet olduğuna seviniyorsan buna da sevinmelisin .önümüzdeki ay ilacın da düzenleyici etkisiyle daha iyi olacaktır inş
Merhaba freedom doktora gittin mi yakın zamandaAynen zamanini ayarlayamiyoruz. ilaç tedavilerim hep kayinvalidemlerin bize geldikleri zamanlara denk gelmiştir. Onlar bilmedikleri için saklı gizli iğneleri yaptırıyordum...
Bildiğim şu canım bu yöntem seksen hastada deneylenmiş ve dördü gebe kalmış. Bir grup doktora göre , doğuştan yumurta sayımız sabit değilmiş yani yumurtalıklarda uyuyan yumurtalar varmış . Buradan alınan doku örneği ile yumurtalıklar dışarıda uyarılıp belli bir büyüklüğe gelinceye kadar laboratuvarda bekleniyor sonra klasik tüp bebek tedavisi ile transfer ediliyor . Kliniklerde uygulanan bir yöntem değil ancak tabiki bizim için umut vaad edici.. bu projeyi yürüten bir doktorla mailleştik. Hani son çare donasyon olmadan önce eğer kliniklerde uygulanırsa denenebilir diye düşünüyorum
Öyle bişeydemi varmışFolikul.kisti olabilir belki. yani folikul gibi görünürler ama ilaçlarin etkisiyle oluşan kistlerdir
Olgunlaşan verimli yumurtada yumurta başıan en az e2 nin 50 olması gerekiyor. Benm 11.gğn olmadına ce yumurta 11mm olmasına rapöen e2 5 çıktı dolayısıyla opu yapılabilecek değerde değildi yumurtam ve doktorda ilaçları durdurdu. Ben zaten internet araştırmalarımda rezervi az olanların ilaçlara ters tepki verdiğini duydum ancak doktorlarda haklı bazen düşük rezervlide olsa ilçaa tepki verebiliyor ger ay bir yumurta üreten biri ilaçla 3 yumurtada ğretebiliyor vücudun ilaca tepkisinin ne olacağı malesef kullanılmadan bilinemiyor. O sebeple bende kullandım etkisi olmadığını gördm artk doğal siklusta tüp bebek yöntemi uygulayacağız. İlaçsoz yumurta belli bir olgunlupa erişince alacak doktor.
Ne güzel yazmışsınız çok moral verdiniz teşekkür ederm size. Siz de mi ilaçsız yanş doğal siklusta tüp bebek yaptırıyorsunuz? İlaç kullanımının hayatı konforsuzlaştırdığını düşünüyorm okadar iğne vurduk boşa gitti hoş :) ama denemedende vucudun ne tepki verdiğini bilemezdik
Şimdi dhea ve qenzim devam edeceğim adet olman 45 günğ bulur dedi doktor e2 düşük çıktığı için adet olunca 7. Gün gidicem snrasında her ili günde bir gideceğim. Doğal siklusta tüp bebek yönteminde ilaç masrafı yok ama sadece doktora daha sık gitmek gerekiyor. İnşalah iyi olur bakalım :)
bilemiyorumki hala aramadılarCok arauan var galiba hemen donus yapmiyolar.
yarın gidiyorum canım...Yarın sabah gidicem Bahçeci Ankaraya..Stresliyim...Adet oldum bugün. Duphaston kullandiktan sonra regl oldum yalnız...yani kendiliginden adet degilim...Adetli iken muayene olmayi sevmiyorum ve cok zorlaniyorum...Hem ağrı hassasiyetim oluyor hem de kanamam çok olursa zorlanirim.muayene sırasinda..bunun stresi var üzerimdeMerhaba freedom doktora gittin mi yakın zamanda
Güzel seyler duyarsın umarım :) benim de bahçeci umut tedavi olduğum yer. Bi tane embriyomuz var o transfer edilecek bir dahaki ay hayırlısıylayarın gidiyorum canım...Yarın sabah gidicem Bahçeci Ankaraya..Stresliyim...Adet oldum bugün. Duphaston kullandiktan sonra regl oldum yalnız...yani kendiliginden adet degilim...Adetli iken muayene olmayi sevmiyorum ve cok zorlaniyorum...Hem ağrı hassasiyetim oluyor hem de kanamam çok olursa zorlanirim.muayene sırasinda..bunun stresi var üzerimde
Yok hemen telaş etme...Benim demek istediğim şu: Bazen doktorlar bana da söylüyorlar mesela 3 folikul görünüyor diyor. Ama birisi düzensiz görünüyor diyor. Muhtemelen folikül kisti bu diyor sonra...Folikul kistleri ilaçlar nedeniyle oluyor...Öyle bişeydemi varmış( çok üzgünüm çok korkuyorum ya o 1 tanede boş çıkarsa yada döllenmezse diye öyle bişey okumuştum bi yerde boş çıkabiliyomuş demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?