AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Insallah o suprize cok iftiyacim var inanin dabbim sizede en yakin zamanda hayirli bi evlat verir insallh cok zor bi durum kimseye soyleyemiyorum iyice bunaldim yoruldum ber ay acaba olacakmi dusuncesiyle umuduyla yasayip olmamasi cok zorluyo beni... elimden de bi sey gelmio neler yapabilirim hic bilmiyorum

Fsh değerin üst sınıra yaklaşmış ama düşürebilcen bi seviyede bence aktardan hayıt tohumu al her akşam ezerek kaynayan klorsuz suya at 3-4 dk öyle kaynamaya devam etsin sonra süzerek iç. Ve her akşam bunu iç mutlaka. Bencede sen kendiliğinden bile hamile kalabilirsin ama biraz uğraşman gerek ama kesinlikle umudunu yitirme iyi durumdasın bak başında farkedilmiş durumun ama çokda geç kalma tüp bebek için. Gününüz dolar dolmaz yaptırın.

Cok tesekkur ederim deneyecem hayit tohumunu bu fsh nedir ki bidebu amh hormonu genetik mi acaba kendime cok kiziyorum ben evlenmedenonce adet donemlerim cok sancili oldugu icin adet donemlerinde agri kesici iciyordum acaba o yuzden mi oldu diebide coenzm kullaniyorum gunde bir tane yumurtanin kalitesini artirmak icin fayda olur mu

Olur tabii hepimiz kullanıyoruz. Benimde çok ağrılı okurdu adet dönemlerim ama İlgisi olduğunu düşünmüyorum ben. Bu fsh yumurta rezervinin azaldığını gösteren bi hormon aynı zamanda o yükseldikçe östrojen seviyesini düşürüyo. Yada östrojen azaldığı için fsh yükseliyo. Yani vücuttaki hormon dengeleri bozuluyo birbirine bağlı olarak. Bu söylediğim hayıt tohumu çayı östrojen içerdiği için bide hormon dengeleyici özelliği olduğu için doktorum bile önerdi bana.

Ya benim doktorum pek bi sey soylemedi bana devlet hastanesine gidiyorum sadece coenzm kullanabilirsin tup bebek tedavisine kadar dedi sadece bu her ay bi umut diyorum ama o umutlar hep paramparca oluyo vegun gectikce umutlarim azaliyo insallah rabbim isteyen herkesehayirli evletlar verir...

Amin hepimize.. sen umudunu yitirme bak en önemli şey moral.. ve sen gerçekten daha umutlu bi durumdasın.

Beslenme konusunda asla başarılı olamıyorum.

Alkol (korunmayı bıraktığımdan beri içmiyorum) sigara dışında tüm kötü beslenme alışkanlıklarım var galiba. Zaten kilo problemim kendimi bildim bileli var. İradem kendimi ne kadar kassam da hiç yok. 1 gün dikkat etsem 2. gün bozuyorum... Doktorum kilo ve diğer hormonlarımda da bozukluk olduğu için glucophage verdi ama o da korkunç midemi bulandırıyor. Dengemi çok bozdu, çalıştığım için düzenli alamıyorum. Allaha emanet gidiyorum yani... Bu gidişle olan azcık yumurtalarım da çöp olacak. Heralde tüp bebek de kilomla tutmaz. Belki de kilom yüzünden 30 yaşında bu kadar tükendi yumurtalarım. Beslenme nerelere varıyor işte... Çok özeniyorum sizlere ama hiç benim başarabileceğim şeyler değil maalesef

Güzel seyler duyarsın umarım :) benim de bahçeci umut tedavi olduğum yer. Bi tane embriyomuz var o transfer edilecek bir dahaki ay hayırlısıyla
Durumlar kötü doktordan çıktım şimdi...Menapoza girmek uzeresiniz dedi...Fsh E2 degerlerim çok kötü. bu degerlerle tedaviye baslayamam dedi

Aslında bi kere başlasanız sonra alışırsınız farkında olmadan seçiyo insan artık yiceklerini

Arkadaşlar haberler kötü bende...inşallah sizinki iyi olur...doktorumla konuştuk yanında hüngür hüngür ağladım..ağlama şeklim de kötüdür benim. ona da ayrıca utandım..beni rahatlatmak için sadece cyloprognova verdi...3 ay kullan bakalim dedi

Ben de ilk iki ay onunla dhea kullandım lütfen uzulmeyin benim de durumum kötü ama umudum var bak ikinci tedavi için bedenimi hazırlıyorum. Siz de öyle yapın bu 3 ay kilolarınızı verin beslemenizi düzeltin uykunuzu düzene sokun, sizin durumunuza iyi gelecek vitamin takviyelere yapın...

Hayırlısı olsun inşaallah bi dğ

canım benim Sağol iyi dileklerin için. doktorun konuşması umudumu kaybetmeme neden oldu...Eğer bir parça umut gorseydi doktor beni motive ederdi...bana kemik erimesinden bahsetti. en son dusundugum sey kemik erimesi cycloprognovayi onun için verdi aslında...kullanabilirsiniz şeklinde konuştu. kullan diye bir söylem yok. bu da demek oluyor ki sana bağlı ister kullan ister kullanma...beni birakir gibi bir hali vardı. Donasyon dedi mesela...demekki yollar tükendi. östrojen çok düşmüş...yumurtalarin bitmiş salgilamiyor yeterli ostrojen

Merhaba kızlar benim fsh yüksek çıkmıştı doktor amh testi istemişti biraz önce sonucu aldım doktora gösteremedim sonuç 2.91 çıkmış nasıl sizce doktor bana tüp bebek demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…