AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bu topikte de Fsh yüksek amh iyi olan veya amh yanlış cikan ne çok kişi var. Yanlış çıktığı icin tekrar amh yaptırıp mutlu sona ulaşan ne çok kişi cikti..bu şekilde bu topige girdim gireli 4-5 kişi ile karşılaştım..keske bir mucize olsa sizin amh değeriniz doğru değil denilse ne mutlu olurdum...malesef ki baştan beri hep dogru oldu. Amh değeri 0,5 ve üzeri olanlar lütfen ağlayıp sizlamasin

Canim sakin üzülme.bende de aynı durum var ve seni çok iyi anliyorum.yumurtalik rezervin çok az donasyon dene dedi.ki benim adetim çok düzenli idi.2 ay öncesine kadar yumurtam oluyordu.en son gittiğimde o kadar kuvvetli iğnelere rağmen yumurtam oluşmadı bile.bana da sana verdiği ilacı verdi adetin olmaz dedi.ama yine de ümidini kaybetme bundan sonra her ay yumurta takibi yapacağız.moral çok önemli

sen mutlu haberi alıp havalara uçarken bazıları da aldığı kötü haber ile yıkılıyor. (ben gibi) inşallah sağlıklı bir bebisin olur...
Canım üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım çok korkuyordum sonucum kötü çıkacak diye ama veren rabbim biz ne yaparsak yapalım boş Rabbim hepimize en kısa zamanda bizede anne olmayı nasip eder inşallah

2 yil once bir gün böyle tedavi gördüğüm bir zaman yakın bir arkadasim beni aradı. (benim tedavi gördüğümü bilmiyor) sesi çok Üzgün ağladı. ne oldu dedim?."doktor bana acele etmezsem tüp bebek olacagini" söyledi dedi. 3 aydir deniyoruz olmuyor. Doktora gittim değerlerin kötü dedi vs vs...ki değerleri kötü de degildi..doktor korkutmus biraz..Tüp Bebek istemiyorum, ya tüp olursa çok korkuyorum vs vs dedi..oysa ben tüp bebeğe razıyım, arkadaşım tüp istemiyorum diye ağlıyor...Sonuç olarak nur topu gibi kızı oldu tüp bebeksiz...ben hala sürünüyorum.

yaşım

yasim 35...iki senedir uğrasiyorum. ben de çikolata kisti vardı...2 cerrahi müdahalem oldu. amh çok düşük..rezerv bitmiş durumum bu..
Bende de durum aynı iki yıldır uğraşıyorum ama olmuyor bende de çikolata kisti var doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi laporoskobi istedi ve hemen tüp bebek dedi fsh 17 çıktı hemen tüp bebek olmazsa hiç bir zaman olmayabilir bile dedi o yüzden amh testi istedi çok ağladım çok üzüldüm ama hep dua ettim sonucum iyi çıksın diye hala ne olacak bilmiyorum doktorla görüşemedik sonucu yeni aldığım için Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun size yaşınız kaç yumurta rezerviniz iyi tüp bebek deneyin kısa sürede çikolata kistleri normal yoldan gebeliği engelleyebiliyor

Geçmiş olsun size yaşınız kaç yumurta rezerviniz iyi tüp bebek deneyin kısa sürede çikolata kistleri normal yoldan gebeliği engelleyebiliyor
26 yaşındayım iki yıl önce çıktı çikolata kisti yani evlendikten sonra öğrendim sanırım tüp bebek olacak çünkü aşılama oldum o bile tutmadı inşallah olur

Sağlıkla kuçağına almanı dilerim bundan sonraki süreçte kendine dikkat etmelisin artık kendinden başka düşüneceğin biri varDr lar herzaman en kötüsünü söylemek durumundalar ,ama son sözü yaradan söyler ol dedi ve oldu işte Allah cümlemize nasip etsin inşallah ,

F freedom82 arkadaşım haberlerini okudum. Sen ağladım deyince içim bir tuhaf oldu. Evet bazılarının ne kadar kolay ulaştığı bazılarının olsun istemediği bir tek evladın peşinden koşuyoruz hepimiz. Evet çok acı , hayatın merkezi bu değil olmasa da olur demeyeceğim.çünkü benim tahammül edemediğim cümlelerden biridir..şimdi ben ne dersem diyeyim sana iyi gelmeyecek.. senden birkaç ay öncesine kadar embriyo oluşmuyor muydu . Bu ayın değerlerine göre kendini menapoz değerlerine inandırma. Kan sonuçları ortada der dediğini duyar gibiyim ama o zaman senden oluşan embriyo on yıl önce değildi ya.. kendini salmanı istemiyorum doktorların dediği birçok şey değişebilir birinin dediğine öteki hayır diyebilir. Kendine bakmaktan vazgeçme çocuk olsun diye değil menapozu geciktirmek ve düzenli adet olabilmek olsun ilk hedefin. Ankara’daki o kiliniği ara ve sor bu senin için bir kapı, donasyon senin için bir kapı, ya da her ay kendini normal bir kadın doğumcuya git takip ettir folükül olduğu ay başla bu da sana bir kapı.. önce amaç sağlığın olsun adetin olsun .. sen yüreği çoktan anne olmuş bir insansın gördüğüm kadarıyla.. artık dibe vurdun dibe vurduktan başka gidilecek başka bir yer yoktur yeniden toparlanmaktan başka yolun yok önce kendin için.. sevgiler arkadaşım istediğin zaman özelden yazıp içini dökebilirsin bana

grcmis oldun cnim...keske ameliyat olmasaydin,rezerv ivin skıntiliymis ameliyat...sonucunu buraya yazarmisin

grcmis oldun cnim...keske ameliyat olmasaydin,rezerv ivin skıntiliymis ameliyat...sonucunu buraya yazarmisin
Ameliyat olmadım daha doktor laporoskobi ol dedi eğer bunu olmazsan tüp bebek bile tutmayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım ne olacak burayada yazarım

inşallah canım inşallah..cerrahi müdahale yaptıracak olursan emin ellere emanet et kendini..hatta bana sorarsan birkaç embriyo dondur öyle başla. yoksa bu kadar güzel Amh değerlerini yoketme..cerrahi müdahalelerde rezervi tüketiyor

Ameliyat olmadım daha doktor laporoskobi ol dedi eğer bunu olmazsan tüp bebek bile tutmayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım ne olacak burayada yazarım
Eğer kistin çapı çok buyuk değilse,kesinlikle ameliyat olma..

Doğru evli olanlar embriyo biriktirip ameliyat olsun

Eğer kistin çapı çok buyuk değilse,kesinlikle ameliyat olma..

Durumlar kötü doktordan çıktım şimdi...Menapoza girmek uzeresiniz dedi...Fsh E2 degerlerim çok kötü. bu degerlerle tedaviye baslayamam dedi
Merhaba arkadaşım. Bahçeci bizim gibi hastalarla uğraşmak istemiyor ya da gerçekçi bi hastane. Ben de 29 yasımda aynı seyleri duydum doktorumdan. En sevmediğim şey donasyondan bahsetti bana da. Ama benim bakış açım çok değişti bu konuyla alakalı. Doğurmakla anne olunmuyor. Evlat edinmek gibi Harika bi yol daha var bunu düşünmez misin? Evlat edinmiş Birkaç kişinin mutluluğuna şahit oldum heyecanlarını gördüm. 40 yaşından sonra bu seçenek de kalmayacak. Bi bu yolu da düşün derim. Herşeyde bi hayır var.. belki de Allah bizim bebeklerimize başka yoldan kavuşmamızı nasip edecek. Herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…