- 3 Nisan 2017
- 417
- 553
- 53
- 35
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.461
Ayy çok mutlu oldum ya çok korkuyordum çok teşekkür ederim cevabın içinAmh sonucun çok iyi
sen mutlu haberi alıp havalara uçarken bazıları da aldığı kötü haber ile yıkılıyor. (ben gibi) inşallah sağlıklı bir bebisin olur...Ayy çok mutlu oldum ya çok korkuyordum çok teşekkür ederim cevabın için
peki yaşınız kaç neden olmuş busen mutlu haberi alıp havalara uçarken bazıları da aldığı kötü haber ile yıkılıyor. (ben gibi) inşallah sağlıklı bir bebisin olur...
Canim sakin üzülme.bende de aynı durum var ve seni çok iyi anliyorum.yumurtalik rezervin çok az donasyon dene dedi.ki benim adetim çok düzenli idi.2 ay öncesine kadar yumurtam oluyordu.en son gittiğimde o kadar kuvvetli iğnelere rağmen yumurtam oluşmadı bile.bana da sana verdiği ilacı verdi adetin olmaz dedi.ama yine de ümidini kaybetme bundan sonra her ay yumurta takibi yapacağız.moral çok önemliBu topikte de Fsh yüksek amh iyi olan veya amh yanlış cikan ne çok kişi var. Yanlış çıktığı icin tekrar amh yaptırıp mutlu sona ulaşan ne çok kişi cikti..bu şekilde bu topige girdim gireli 4-5 kişi ile karşılaştım..keske bir mucize olsa sizin amh değeriniz doğru değil denilse ne mutlu olurdum...malesef ki baştan beri hep dogru oldu. Amh değeri 0,5 ve üzeri olanlar lütfen ağlayıp sizlamasin
Canım üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım çok korkuyordum sonucum kötü çıkacak diye ama veren rabbim biz ne yaparsak yapalım boş Rabbim hepimize en kısa zamanda bizede anne olmayı nasip eder inşallahsen mutlu haberi alıp havalara uçarken bazıları da aldığı kötü haber ile yıkılıyor. (ben gibi) inşallah sağlıklı bir bebisin olur...
yasim 35...iki senedir uğrasiyorum. ben de çikolata kisti vardı...2 cerrahi müdahalem oldu. amh çok düşük..rezerv bitmiş durumum bu..peki yaşınız kaç neden olmuş bu
Bende de durum aynı iki yıldır uğraşıyorum ama olmuyor bende de çikolata kisti var doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi laporoskobi istedi ve hemen tüp bebek dedi fsh 17 çıktı hemen tüp bebek olmazsa hiç bir zaman olmayabilir bile dedi o yüzden amh testi istedi çok ağladım çok üzüldüm ama hep dua ettim sonucum iyi çıksın diye hala ne olacak bilmiyorum doktorla görüşemedik sonucu yeni aldığım için Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallahyaşım
yasim 35...iki senedir uğrasiyorum. ben de çikolata kisti vardı...2 cerrahi müdahalem oldu. amh çok düşük..rezerv bitmiş durumum bu..
Geçmiş olsun size yaşınız kaç yumurta rezerviniz iyi tüp bebek deneyin kısa sürede çikolata kistleri normal yoldan gebeliği engelleyebiliyorBende de durum aynı iki yıldır uğraşıyorum ama olmuyor bende de çikolata kisti var doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi laporoskobi istedi ve hemen tüp bebek dedi fsh 17 çıktı hemen tüp bebek olmazsa hiç bir zaman olmayabilir bile dedi o yüzden amh testi istedi çok ağladım çok üzüldüm ama hep dua ettim sonucum iyi çıksın diye hala ne olacak bilmiyorum doktorla görüşemedik sonucu yeni aldığım için Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah
26 yaşındayım iki yıl önce çıktı çikolata kisti yani evlendikten sonra öğrendim sanırım tüp bebek olacak çünkü aşılama oldum o bile tutmadı inşallah olurGeçmiş olsun size yaşınız kaç yumurta rezerviniz iyi tüp bebek deneyin kısa sürede çikolata kistleri normal yoldan gebeliği engelleyebiliyor
Sağlıkla kuçağına almanı dilerim bundan sonraki süreçte kendine dikkat etmelisin artık kendinden başka düşüneceğin biri varDr lar herzaman en kötüsünü söylemek durumundalar ,ama son sözü yaradan söyler ol dedi ve oldu işte Allah cümlemize nasip etsin inşallah ,Herkese Merhaba! FSH'im 36'lari görmüştü ve erken menopoz geçiş süreci dendi! AMH ise 0.09 sonucuyla iyice bitirmişti beni.. Bu sonuçları gören her doktor,hemen tüp bebeğe kosmami tavsiye ediyordu! Belki de o panikle deneyecektim; ama bir talihsiz kaza ve ameliyat dolayısiyla aylarca başka bir hastalıkla uğraştım ve tüp bebek denemesini öteledim. Bu arada Solgar'dan Resveratrol ve koenzim Q 10 kullandım. Bu süreçten -korunmadan geçen- 7 aydan sonra hamile kalmıştım. Kimyasal gebelikmis ve uğurladık... Ve bu düşükten sonra 2 ay vücut toparlansin diye bekleyip korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım! Henüz 3 ayı geride bıraktım gebelikte ve hala yüreğim ağzımda...Erken menopozu duyduğumda 36 yaşındaydım.. Sigara ve içki kullanıyordum ve çok stresli,çok üzüntülü bir dönemden çıkmıştım. FSH sonradan düşmüş olsa bile kötü değer geçerlidir diyor doktorlar... Bunu kabullenerek yaşamıştım. Yine de erken menopoz ve çocuk sahibi olamama fikriyle barışmak çok zordu.. Sağlıklı kürler yapmadım;yapamadım,aksine içkiye ve sigaraya devam ettim o dönemde..Hatta hamile kaldığımı öğrenene kadar devam ettim.. Psikolojik olarak üstuste gelenlerle,buna kaza ve ameliyatim ve geçmiş birikimlerim dahil, baş etmeye çalışırken tokezlemistim! Ben bu anlamda iyi bir örnek değilim. Kendine iyi bakıp kürler uygulayanlar devam etsinler! Ben ruhu kurtarırken bedeni ihmal ediyordum.Ama hamileyim..Hem de FSH yüksek,AMH çok düşükken... Umudun kendisi tek başına güç kaynağıdır! Bu teşhisi duyanlara sesleniyorum. 1 yıl önce perisandim maalesef,çünkü haberim yoktu mucizelerden! Şimdi bir oğul taşıyorum karnımda.. Her saniye şükrediyorum! Dileyen herkes bir an önce güzel haberler alsın dilerim! Yıkılmak yok! Ben artık bebek hayalimi bırakıp psikolojimi düzeltmeye çalıştığım,yani aslında bebek planını herşeye rağmen biraz arka plana attığında hamile kaldım.. Aşk gibi birşey..Beklemediğimizde geliyor! Direnin!!! Sevgilerimle!
grcmis oldun cnim...keske ameliyat olmasaydin,rezerv ivin skıntiliymis ameliyat...sonucunu buraya yazarmisinBende de durum aynı iki yıldır uğraşıyorum ama olmuyor bende de çikolata kisti var doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi laporoskobi istedi ve hemen tüp bebek dedi fsh 17 çıktı hemen tüp bebek olmazsa hiç bir zaman olmayabilir bile dedi o yüzden amh testi istedi çok ağladım çok üzüldüm ama hep dua ettim sonucum iyi çıksın diye hala ne olacak bilmiyorum doktorla görüşemedik sonucu yeni aldığım için Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah
Ameliyat olmadım daha doktor laporoskobi ol dedi eğer bunu olmazsan tüp bebek bile tutmayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım ne olacak burayada yazarımgrcmis oldun cnim...keske ameliyat olmasaydin,rezerv ivin skıntiliymis ameliyat...sonucunu buraya yazarmisin
inşallah canım inşallah..cerrahi müdahale yaptıracak olursan emin ellere emanet et kendini..hatta bana sorarsan birkaç embriyo dondur öyle başla. yoksa bu kadar güzel Amh değerlerini yoketme..cerrahi müdahalelerde rezervi tüketiyorBende de durum aynı iki yıldır uğraşıyorum ama olmuyor bende de çikolata kisti var doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi laporoskobi istedi ve hemen tüp bebek dedi fsh 17 çıktı hemen tüp bebek olmazsa hiç bir zaman olmayabilir bile dedi o yüzden amh testi istedi çok ağladım çok üzüldüm ama hep dua ettim sonucum iyi çıksın diye hala ne olacak bilmiyorum doktorla görüşemedik sonucu yeni aldığım için Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah
Eğer kistin çapı çok buyuk değilse,kesinlikle ameliyat olma..Ameliyat olmadım daha doktor laporoskobi ol dedi eğer bunu olmazsan tüp bebek bile tutmayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım ne olacak burayada yazarım
Doğru evli olanlar embriyo biriktirip ameliyat olsuninşallah canım inşallah..cerrahi müdahale yaptıracak olursan emin ellere emanet et kendini..hatta bana sorarsan birkaç embriyo dondur öyle başla. yoksa bu kadar güzel Amh değerlerini yoketme..cerrahi müdahalelerde rezervi tüketiyor
Eğer kistin çapı çok buyuk değilse,kesinlikle ameliyat olma..Ameliyat olmadım daha doktor laporoskobi ol dedi eğer bunu olmazsan tüp bebek bile tutmayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum bende başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım ne olacak burayada yazarım
Merhaba arkadaşım. Bahçeci bizim gibi hastalarla uğraşmak istemiyor ya da gerçekçi bi hastane. Ben de 29 yasımda aynı seyleri duydum doktorumdan. En sevmediğim şey donasyondan bahsetti bana da. Ama benim bakış açım çok değişti bu konuyla alakalı. Doğurmakla anne olunmuyor. Evlat edinmek gibi Harika bi yol daha var bunu düşünmez misin? Evlat edinmiş Birkaç kişinin mutluluğuna şahit oldum heyecanlarını gördüm. 40 yaşından sonra bu seçenek de kalmayacak. Bi bu yolu da düşün derim. Herşeyde bi hayır var.. belki de Allah bizim bebeklerimize başka yoldan kavuşmamızı nasip edecek. Herseyin hayırlısıDurumlar kötü doktordan çıktım şimdi...Menapoza girmek uzeresiniz dedi...Fsh E2 degerlerim çok kötü. bu degerlerle tedaviye baslayamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?