AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba, öncelikle sakin ol sakın stres yapma fsh değerin tüp bebek için uygun ilk gittiğim doktorum fsh 20'ye inerse hemen başlarız tüp bebeğe demişti ben artık tahlil yaptırmayı da bıraktım her yaptırdıgımd morelim bozuluyor çünkü Lütfen hayıt iç çok faydasını göreceksin eminim benim amh 0.01 fsh çok daha yuksek areş basmları çok arttı yaşım 32 hakikaten çok boktan bir durum "bir kadının en güzel yaşı 30-35 derler ya hani biz bu yaşta menepoz olduk iyi mi

Teşekkür ederim cevaplar için. Ben de aclik toklukla alakalı degil diye biliyordum ama sonra bi yerlerde okudum, emin olamadim. Ben ac gideyim her türlü :)
Yarin kan verip yumurtalara baktircam artik, bakalım durum ne :)
Ayrıca "tüp bebek için rapor çıkmaz" ne demek? Zamanla yarışıyoruz şurada, öyle birşey mi var ben bilmiyorum sen hemen bence iyi bir doktor bulup başla tüp bebeğe doktor önerebilirim Erbil Yağmur çok iyi bir doktor Fulyada muayenehanesi zor hastaları seven uğrasan bi doktor ravsiye ederim

Aramıza hoşgeldin canım . AMH 0,01 olarak bu topikteki en zor grubuz. Benim de AMH değerim 0,01. Rapor konusunda endişe duyma. Rapor verilir diye biliyorum..Çünkü AMH değerin çok düşük..Yeniden ölçüm yapmalarının nedeni nedir?

Tüp bebek tedavisi için akupunktura giden varmı ? Yumurtlamaya etkisi olduğunu duydum doğrumudurki ?
Ben de İzmir’de tedavi görüyorum. Ahmet zeki bey için iyi yorumlar duydum ama ben ona gitmedim hiç. İlk tedavimi Süleyman akarsu da oldum. Şimdi irenbedeyim.
Akapunktur yaptıran bir arkadaşım vardı yumurtası oluşmuyordu ama bir kaç ay sonra yumurta elde edildi.
Senin de tedavin hayırlı olsun

hakikatten berbat durumdayız herkes erken menapoz dr lar bunu tedavi etmek yerin şak diye donir diyor sen tadavi goruyormusun

hakikatten berbat durumdayız herkes erken menapoz dr lar bunu tedavi etmek yerin şak diye donir diyor sen tadavi goruyormusun
Evet, 2 ay önce başlasık tedaviye doktorum Erbil Yağmur ilk tedavide buyumedi yumurta benim sağ tarafta oluşmuyor sol tarafta sadece bir tane onuda buyutemedik ikinci tedavide de büyümedi önümüzdeki ay yine başlayacağız bakalım

erbil bey iyidir bende kendisiyle 3 ay tedavi oldum o arada ayrıldı bahceciden sonrasında mustafa bahçeci muayne etti allah verirse olur dedi o da bıraktım bende her şeyi

Merhabalar, şu anda 37 yasında hamile olduğunuzu okudum. Hayırlı olsun Size. Bende 38 yaşında tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür. DoktorunuZ sizden tarama testleri istedi mi?
Tarama testi derken yaş ileri olduğu için ileri tetkikler mi? İkili test yaptırdım birde detaylı USG yapıldı 20li haftalarda daha detaylı birşey istenmedi zaten isteselerdi yaptırmazdım. Ki bu yapılanlarda bi sıkıntı çıkmadı inşallah sizinde hayırlısı olur hamileliğiniz

erbil bey iyidir bende kendisiyle 3 ay tedavi oldum o arada ayrıldı bahceciden sonrasında mustafa bahçeci muayne etti allah verirse olur dedi o da bıraktım bende her şeyi
Evet iyidir Erbil İYİDİR ama epey yoğun o'da
Senin problem ne amh fsh değerlerin nasıl doktorlar genelde bunun ilahi bi iş olmadıgını teknik bi iş oldugunu savunurlar e,tabi ki duanın gücünede inanmalı ve tabi ki dünyanınsonu olmadığının da bilincinde olmalı herseyden once sağlığımız mühim ben şu menepoz olayına çok takılıyorum allah kahretsin çünkü o ilaçları kullanmak iyi gelmiyor bana yan etkisi çok fazla

benim fsh en son 35 45 falandi ama amh 0 di ve yumurtalarim bitmiş öyle dediler ben aslında o altın yumurta olaylarını yasadim ama dr ahh ahh ilk bi dr asla olmaz donir dedi 1 hafta sonra baska dr gittim 3 yumurta vardi almadi adet hapi verdi zar zor 2 tane oldu sonradan oda kiste donustu cagirmadi o ay ben aslında hormon hapi almak istemiyorum ama adet olmayınca da ateş basio nefes alamiyorum yas kac senin

32 yaşındayım en son fsh 40 idi benimde Erbil de histereskopi oldum sperm 10 numara tüpler açık fakat 2 ay bi uğraş ve sonuç negatif

Ates basmalari fena

canım o bana uymuyor ya allah a hesabını veremem nasip edecekse benim yumurtam olsun he ama şu var günahı olmasa 1 dk durmam sen düşünürüydün
Ben gunah oldugunu dusunmuyorum karninda tasiyorsun 9 ay senden besleniyor sen onunannesi oluyorsun sutunden besleniyor o minik gozleriyle sana bakiyor anne demek EMEKTIR genlerin ne onemi var

Ben gunah oldugunu dusunmuyorum karninda tasiyorsun 9 ay senden besleniyor sen onunannesi oluyorsun sutunden besleniyor o minik gozleriyle sana bakiyor anne demek EMEKTIR genlerin ne onemi var
haklisin ama dinimizin yasaklarına uymak zorundayım bana kalsa evlatlık isterim esim istemiyor ama ilerde ailesine gider diye de korkuyorum

2 li 3lu 4 lu tarama testleri ve yurtdışına yollanan fetal DNA testlero diye sormuştum. Insallah hersey yolunda gider tek temennimiz bu :) sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz kaç haftalık oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…