AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

teşekkür ederim. Bende Ahmet Zeki beye doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Çok ilgili bi doktor. Çokta pozitif. Yarın opu işlemim var en son kontrolde 19 ve 11 mm 2 tane yumurtam vardı. İnşallah yarın ikiside gelişmiş olur ve olgun çıkar . Arkadaşın nerde gitmişti akupunktura

Hoşgeldin benmde amh 002 fsh 15. Benmde bu yazın alırı sıcak basması ve terleme olmuştu malesef iprenç birley bu erken menapoz denen şey bikaç yıl sonra kemik erimesi filanda başlayacak bildiğin 55 yaşında kadın belirtileri çok kötğ bir psikloloji malesef. O yüzden daha gğzel ve dengeli beslenme ile spor yapmalıyız bol bol bunları aşmak için.

Ayrıca bu amh ve fsh ile devlette rapor çıkarmak için aranaan 3 yıl evli olmak ve 3 aşılama yaptırmak şartı olmadan raporun çıkar merk etme. Hemen başvur çünkğ raporun çıkmasıda bir süre alıyormuş ben hiç çıkartmadım.
32 yaş bir kadında okadar güzel bir yaşki. Bence 20ler hep birşeyleri ispat etmek okulu bitirmek iş kariyer evlenme gibi koşuşturmalarla geçiyor 30-40 arasında ise bunları aşmış başarılı kariyerli evli mutlu sosyal çevresini oluşturmuş karakteri dişünceleri oturmuş bireyler olup tadını çıkartma zamanı. Ama evet şimdide başımıza amh fsh derdi çıktı napalım herşeyin çözümü bar allah sağlık versin dermansz dert vermesn diyeceğiz.

canım o bana uymuyor ya allah a hesabını veremem nasip edecekse benim yumurtam olsun he ama şu var günahı olmasa 1 dk durmam sen düşünürüydün
Donasyona bukadar karşı olmayın günahta değil ayrıca neden günah olsun bundan birkça yıl önce diyanet yumurta dondurmayada günah diyordu ve tr de yasal değildi şimdi caiz diyor ve ülkemizdeede yasal yani bu din adamlarının fetvaları gğnden güne değişir hiç kafanıza takmayın.
Sizin yaşınızda olsam hemen donasyon yaptırırım çünkü yaş dahada ilerlediğinde rahim kalınlaşma probelm olacağından donasyon tutma ihtimalide düşüyor. Sizinle allah arasında birşey canı verende o olacak inanacınıza göre annelik duygusunu yaşamanız için harika bir yol.
Ben gunah oldugunu dusunmuyorum karninda tasiyorsun 9 ay senden besleniyor sen onunannesi oluyorsun sutunden besleniyor o minik gozleriyle sana bakiyor anne demek EMEKTIR genlerin ne onemi var

Kesinlike öyle üstelik donasyon yaptıranların çoğu hamile kaldıktan snra bebekle kurulan bağlarından snra donasyon oldugunu unutuyorlar bile.

ah arkadaşım bu konuda çok söylem var cevremde ama tabiiki herkesin bakış açısı farklı şu kök hücre hemencecik çıksada kimse uğraşmasa

Başka hastanede adet dönemi dışında vermiştim kan değerlerimi canım. Şimdi Gazi Üniversitesine gidiyorum prolaktin falan bakıldı ama fsh adetin 3.günü bakılması gerekiyor bu değerlerin yanlış olabilir ddi gittiğim doktor. Adetim de gecikti baya o yüzden sıcak basması başladı bende bi Prof a randevu alacağım artık o nasıl tedavi uygularsa

AMH adet döneminden bağımsız...Yani AMH değerin doğrudur..FSH ise adetin 3. günü yapılmalıdır..O değerde bir hata olabilir. AMH değerine de yine bir kez daha baktır istersen. Bazılarının yanlış çıkabiliyor..

İnşallah yanlış çıkmıştır çünkü baktırdığım hast
İnşallah yanlış ölçülmüştür daha iyi çıkar inşallah. İki sene kadar doktordan bağımsız adet düzenleyici kullandım bn. Evlendikten sonra belki durumum değişr hormonlarım değişr die ilacı bıraktım. Kendimi kandırmışım adetsizlik ve sıcak basmam olduğu gibi geri geldi. Amh 0.01 ölçtürdüğm hastanedeki dr da herkesin çocuğu olmak zorunda değil sana infertilite bile fayda etmez diye çok acı konuştu bnde Gazi Üniversitesine başladım

Merhaba arkadaşlar ben de ateş basması olmuyor şu aralar..daha doğrusu tüp bebekle uğraşalı ben öyle birşey hissetmedim hiç. Ya ben farkında olmadım ya da henüz başlamadı o ateş basması olayı...Annemden biliyorum biraz. Annem aniden kapı pencere açtırırdı menapoza girdiğinde...Ben hiç öyle olmadım...İnşallah hala umudum vardır...

Çok teşekkür ediyorum ben Ankara’dayım bahsettiğiniz doktor ankarada mı

Aynı bende o durumdayım aniden camı kapıyı açıyorum üşüyorum sonra şimdi siz tüp bebek tedavisine mi başladınız hangi hastane ve değerleriniz kaç

Ah canım benim. Doktorlar gerçekten acımasız olabiliyor bazen..Herkesin çocuğu olmak zorunda değil" sözü ne kadar empatiden uzak bir söz...Güya teselli ediyor..Benim doktorum olabildiğince yumuşak söylemeye çalıştı. Ben hüngür hüngür ağladım yine de donasyon deyince..Sonra odasından çıktım tutamıyorum kendimi ağlıyorum. Doktorum da diğer doktor arkadaşın odasına gitti, kendilerine kahve söylediler. Tabiki bunu yadırgamıyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. "Allah yardımcımız olsun.

Tabi canım hiç kolay olur mu bende doktorun odasından çıkınca başladım ağlamaya. İçerde çırpındım resmen bi umut yok mu ilerde de mi olmaz hiç mi olmaz derken. Doktor gayet acımasız rakamları okudu bana. Ama Rabbimden Ümit kesilmez verende alanda o yolunda bulunalım biz yinede

Aynı bende o durumdayım aniden camı kapıyı açıyorum üşüyorum sonra şimdi siz tüp bebek tedavisine mi başladınız hangi hastane ve değerleriniz kaç
Ben iki senedir uğraşıyorum. 3-4 doktor gördüm bu süreçte..İlk gittiğim doktor HRS hastanesinde Dr. Tarık Bey idi..Onunla epey çalıştık ama birşeyler içime sinmiyordu..Yine de en azından yumurta geliştirip transfere giden tek doktor o oldu. Sonra Başkent Göğşen bey. Çok ilgisiz bir doktordu benim nazarımda. Zaten benle ilgili umudu olmadığı için öylesine ilgilendi...Onunla fazla devam etmedim. Sonra tekrar ilk doktoruma gittim yine yumurta geliştrdik ve transfer yapıldı ancak sonuç negatif yani tutmadı. Sonra Bahçeci Ankarada açılınca ona gittim. Dr. Berfu Demir hanıma devam ediyorum şimdi. Dr. Berfu Demir bana donasyonu önerdi. Güven veren iyi bir doktor izlenimi bıraktı. Rahmimdeki birçok sorunu bildi, farketti. Şu an Ankara Bahçecide Dr. Berfu Demir Hanımdayım kısaca. Değerlerime gelirsek FSH boşver AMH 0,01..FSH sürekli değişen bir değer 15 çıktığı da oldu 67 çıktığı da oldu..

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel yumurtaların toplanır ve Bebek olarak karnına geri dönerler.
Akapunktur için İzmir’de neresi var bilmiyorum. Arkadaşım ankaradaydı.

rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah

Şu sıralar oluyor mu canım sıcak basman. Şimdi bi tedavi görüyor musun

merhaba, bende berfu hanima gitmek istiyorum, biz isimiz nedeniyle Azerbaycandayiz mart ayinda izin alarak tedavie baslamak istiyorum. siz tavsiye eder misiniz Berfu hanimi? Allah ciktiginiz bu yolda kucaginizi cifter cifter ve sagliklica doldursun insallah.

2 li 3lu 4 lu tarama testleri ve yurtdışına yollanan fetal DNA testlero diye sormuştum. Insallah hersey yolunda gider tek temennimiz bu :) sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz kaç haftalık oldunuz
2li ve sanırım 4lü yapıldı. Onlarda hiçbir sıkıntı çıkmadı. Tabi benim tüp bebek sonucu 25 aylık ikizlerim var onlarda bile 12.haftada USGde ense kalınlığı ve burun kemiklerinin oluşup oluşmadığına bakıldı bir sorun çıkmadı doktorum harmony vs tavsiye etti ama yaptırmadım çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Sizde de 2li.de bir sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun ve hamileliğinizi zehir etmeyin. Benim hamileliğimin son günleri. Zor geçiyor ama az kaldı. Sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. ALLAH tamamını erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…