- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.561
teşekkür ederim. Bende Ahmet Zeki beye doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Çok ilgili bi doktor. Çokta pozitif. Yarın opu işlemim var en son kontrolde 19 ve 11 mm 2 tane yumurtam vardı. İnşallah yarın ikiside gelişmiş olur ve olgun çıkar . Arkadaşın nerde gitmişti akupunkturaBen de İzmir’de tedavi görüyorum. Ahmet zeki bey için iyi yorumlar duydum ama ben ona gitmedim hiç. İlk tedavimi Süleyman akarsu da oldum. Şimdi irenbedeyim.
Akapunktur yaptıran bir arkadaşım vardı yumurtası oluşmuyordu ama bir kaç ay sonra yumurta elde edildi.
Senin de tedavin hayırlı olsun
merhaba kızlar ben 3 aylık evli ve 26 yaşındayım . geçen ay fsh 18 , amh 0.01 çıktı. bu ay yeniden ölçüm yapacaklar ama adetim gecikti 39 gün oldu bugünlegecikme bir yana sıcak basmaları var geceleri uykumdan uyanıyorum sıcak basmasından. tüp bebek için rapor falan çıkmaz daha çok yeni evli olduğum için adet olamıyrum napsam bilemedim. bana çok dua edin olur mu şifa niyetine
Ayrıca bu amh ve fsh ile devlette rapor çıkarmak için aranaan 3 yıl evli olmak ve 3 aşılama yaptırmak şartı olmadan raporun çıkar merk etme. Hemen başvur çünkğ raporun çıkmasıda bir süre alıyormuş ben hiç çıkartmadım.Merhaba, öncelikle sakin ol sakın stres yapma fsh değerin tüp bebek için uygun ilk gittiğim doktorum fsh 20'ye inerse hemen başlarız tüp bebeğe demişti ben artık tahlil yaptırmayı da bıraktım her yaptırdıgımd morelim bozuluyor çünkü Lütfen hayıt iç çok faydasını göreceksin eminim benim amh 0.01 fsh çok daha yuksek areş basmları çok arttı yaşım 32 hakikaten çok boktan bir durum "bir kadının en güzel yaşı 30-35 derler ya hani biz bu yaşta menepoz olduk iyi mi
Donasyona bukadar karşı olmayın günahta değil ayrıca neden günah olsun bundan birkça yıl önce diyanet yumurta dondurmayada günah diyordu ve tr de yasal değildi şimdi caiz diyor ve ülkemizdeede yasal yani bu din adamlarının fetvaları gğnden güne değişir hiç kafanıza takmayın.canım o bana uymuyor ya allah a hesabını veremem nasip edecekse benim yumurtam olsun he ama şu var günahı olmasa 1 dk durmam sen düşünürüydün
Ben gunah oldugunu dusunmuyorum karninda tasiyorsun 9 ay senden besleniyor sen onunannesi oluyorsun sutunden besleniyor o minik gozleriyle sana bakiyor anne demek EMEKTIR genlerin ne onemi var
ah arkadaşım bu konuda çok söylem var cevremde ama tabiiki herkesin bakış açısı farklı şu kök hücre hemencecik çıksada kimse uğraşmasaHoşgeldin benmde amh 002 fsh 15. Benmde bu yazın alırı sıcak basması ve terleme olmuştu malesef iprenç birley bu erken menapoz denen şey bikaç yıl sonra kemik erimesi filanda başlayacak bildiğin 55 yaşında kadın belirtileri çok kötğ bir psikloloji malesef. O yüzden daha gğzel ve dengeli beslenme ile spor yapmalıyız bol bol bunları aşmak için.
Ayrıca bu amh ve fsh ile devlette rapor çıkarmak için aranaan 3 yıl evli olmak ve 3 aşılama yaptırmak şartı olmadan raporun çıkar merk etme. Hemen başvur çünkğ raporun çıkmasıda bir süre alıyormuş ben hiç çıkartmadım.
32 yaş bir kadında okadar güzel bir yaşki. Bence 20ler hep birşeyleri ispat etmek okulu bitirmek iş kariyer evlenme gibi koşuşturmalarla geçiyor 30-40 arasında ise bunları aşmış başarılı kariyerli evli mutlu sosyal çevresini oluşturmuş karakteri dişünceleri oturmuş bireyler olup tadını çıkartma zamanı. Ama evet şimdide başımıza amh fsh derdi çıktı napalım herşeyin çözümü bar allah sağlık versin dermansz dert vermesn diyeceğiz.
Donasyona bukadar karşı olmayın günahta değil ayrıca neden günah olsun bundan birkça yıl önce diyanet yumurta dondurmayada günah diyordu ve tr de yasal değildi şimdi caiz diyor ve ülkemizdeede yasal yani bu din adamlarının fetvaları gğnden güne değişir hiç kafanıza takmayın.
Sizin yaşınızda olsam hemen donasyon yaptırırım çünkü yaş dahada ilerlediğinde rahim kalınlaşma probelm olacağından donasyon tutma ihtimalide düşüyor. Sizinle allah arasında birşey canı verende o olacak inanacınıza göre annelik duygusunu yaşamanız için harika bir yol.
Kesinlike öyle üstelik donasyon yaptıranların çoğu hamile kaldıktan snra bebekle kurulan bağlarından snra donasyon oldugunu unutuyorlar bile.
Başka hastanede adet dönemi dışında vermiştim kan değerlerimi canım. Şimdi Gazi Üniversitesine gidiyorum prolaktin falan bakıldı ama fsh adetin 3.günü bakılması gerekiyor bu değerlerin yanlış olabilir ddi gittiğim doktor. Adetim de gecikti baya o yüzden sıcak basması başladı bende bi Prof a randevu alacağım artık o nasıl tedavi uygularsaAramıza hoşgeldin canım. AMH 0,01 olarak bu topikteki en zor grubuz. Benim de AMH değerim 0,01. Rapor konusunda endişe duyma. Rapor verilir diye biliyorum..Çünkü AMH değerin çok düşük..Yeniden ölçüm yapmalarının nedeni nedir?
AMH adet döneminden bağımsız...Yani AMH değerin doğrudur..FSH ise adetin 3. günü yapılmalıdır..O değerde bir hata olabilir. AMH değerine de yine bir kez daha baktır istersen. Bazılarının yanlış çıkabiliyor..Başka hastanede adet dönemi dışında vermiştim kan değerlerimi canım. Şimdi Gazi Üniversitesine gidiyorum prolaktin falan bakıldı ama fsh adetin 3.günü bakılması gerekiyor bu değerlerin yanlış olabilir ddi gittiğim doktor. Adetim de gecikti baya o yüzden sıcak basması başladı bende bi Prof a randevu alacağım artık o nasıl tedavi uygularsa
İnşallah yanlış ölçülmüştür daha iyi çıkar inşallah. İki sene kadar doktordan bağımsız adet düzenleyici kullandım bn. Evlendikten sonra belki durumum değişr hormonlarım değişr die ilacı bıraktım. Kendimi kandırmışım adetsizlik ve sıcak basmam olduğu gibi geri geldi. Amh 0.01 ölçtürdüğm hastanedeki dr da herkesin çocuğu olmak zorunda değil sana infertilite bile fayda etmez diye çok acı konuştu bnde Gazi Üniversitesine başladımAMH adet döneminden bağımsız...Yani AMH değerin doğrudur..FSH ise adetin 3. günü yapılmalıdır..O değerde bir hata olabilir. AMH değerine de yine bir kez daha baktır istersen. Bazılarının yanlış çıkabiliyor..
Çok teşekkür ediyorum ben Ankara’dayım bahsettiğiniz doktor ankarada mıAyrıca "tüp bebek için rapor çıkmaz" ne demek? Zamanla yarışıyoruz şurada, öyle birşey mi var ben bilmiyorum sen hemen bence iyi bir doktor bulup başla tüp bebeğe doktor önerebilirim Erbil Yağmur çok iyi bir doktor Fulyada muayenehanesi zor hastaları seven uğrasan bi doktor ravsiye ederim
Aynı bende o durumdayım aniden camı kapıyı açıyorum üşüyorum sonraMerhaba arkadaşlar ben de ateş basması olmuyor şu aralar..daha doğrusu tüp bebekle uğraşalı ben öyle birşey hissetmedim hiç. Ya ben farkında olmadım ya da henüz başlamadı o ateş basması olayı...Annemden biliyorum biraz. Annem aniden kapı pencere açtırırdı menapoza girdiğinde...Ben hiç öyle olmadım...İnşallah hala umudum vardır...
Ah canım benim. Doktorlar gerçekten acımasız olabiliyor bazen..Herkesin çocuğu olmak zorunda değil" sözü ne kadar empatiden uzak bir söz...Güya teselli ediyor..Benim doktorum olabildiğince yumuşak söylemeye çalıştı. Ben hüngür hüngür ağladım yine de donasyon deyince..Sonra odasından çıktım tutamıyorum kendimi ağlıyorum. Doktorum da diğer doktor arkadaşın odasına gitti, kendilerine kahve söylediler. Tabiki bunu yadırgamıyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. "Allah yardımcımız olsun.İnşallah yanlış çıkmıştır çünkü baktırdığım hast
İnşallah yanlış ölçülmüştür daha iyi çıkar inşallah. İki sene kadar doktordan bağımsız adet düzenleyici kullandım bn. Evlendikten sonra belki durumum değişr hormonlarım değişr die ilacı bıraktım. Kendimi kandırmışım adetsizlik ve sıcak basmam olduğu gibi geri geldi. Amh 0.01 ölçtürdüğm hastanedeki dr da herkesin çocuğu olmak zorunda değil sana infertilite bile fayda etmez diye çok acı konuştu bnde Gazi Üniversitesine başladım
Tabi canım hiç kolay olur mu bende doktorun odasından çıkınca başladım ağlamaya. İçerde çırpındım resmen bi umut yok mu ilerde de mi olmaz hiç mi olmaz derken. Doktor gayet acımasız rakamları okudu bana. Ama Rabbimden Ümit kesilmez verende alanda o yolunda bulunalım biz yinedeAh canım benim. Doktorlar gerçekten acımasız olabiliyor bazen..Herkesin çocuğu olmak zorunda değil" sözü ne kadar empatiden uzak bir söz...Güya teselli ediyor..Benim doktorum olabildiğince yumuşak söylemeye çalıştı. Ben hüngür hüngür ağladım yine de donasyon deyince..Sonra odasından çıktım tutamıyorum kendimi ağlıyorum. Doktorum da diğer doktor arkadaşın odasına gitti, kendilerine kahve söylediler. Tabiki bunu yadırgamıyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. "Allah yardımcımız olsun.
Hayir , Istanbul Fulyada Bahceci Kliniginin oldugu binadaÇok teşekkür ediyorum ben Ankara’dayım bahsettiğiniz doktor ankarada mı
Ben iki senedir uğraşıyorum. 3-4 doktor gördüm bu süreçte..İlk gittiğim doktor HRS hastanesinde Dr. Tarık Bey idi..Onunla epey çalıştık ama birşeyler içime sinmiyordu..Yine de en azından yumurta geliştirip transfere giden tek doktor o oldu. Sonra Başkent Göğşen bey. Çok ilgisiz bir doktordu benim nazarımda. Zaten benle ilgili umudu olmadığı için öylesine ilgilendi...Onunla fazla devam etmedim. Sonra tekrar ilk doktoruma gittim yine yumurta geliştrdik ve transfer yapıldı ancak sonuç negatif yani tutmadı. Sonra Bahçeci Ankarada açılınca ona gittim. Dr. Berfu Demir hanıma devam ediyorum şimdi. Dr. Berfu Demir bana donasyonu önerdi. Güven veren iyi bir doktor izlenimi bıraktı. Rahmimdeki birçok sorunu bildi, farketti. Şu an Ankara Bahçecide Dr. Berfu Demir Hanımdayım kısaca. Değerlerime gelirsek FSH boşver AMH 0,01..FSH sürekli değişen bir değer 15 çıktığı da oldu 67 çıktığı da oldu..Aynı bende o durumdayım aniden camı kapıyı açıyorum üşüyorum sonraşimdi siz tüp bebek tedavisine mi başladınız hangi hastane ve değerleriniz kaç
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel yumurtaların toplanır ve Bebek olarak karnına geri dönerler.teşekkür ederim. Bende Ahmet Zeki beye doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Çok ilgili bi doktor. Çokta pozitif. Yarın opu işlemim var en son kontrolde 19 ve 11 mm 2 tane yumurtam vardı. İnşallah yarın ikiside gelişmiş olur ve olgun çıkar . Arkadaşın nerde gitmişti akupunktura
rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallahBen iki senedir uğraşıyorum. 3-4 doktor gördüm bu süreçte..İlk gittiğim doktor HRS hastanesinde Dr. Tarık Bey idi..Onunla epey çalıştık ama birşeyler içime sinmiyordu..Yine de en azından yumurta geliştirip transfere giden tek doktor o oldu. Sonra Başkent Göğşen bey. Çok ilgisiz bir doktordu benim nazarımda. Zaten benle ilgili umudu olmadığı için öylesine ilgilendi...Onunla fazla devam etmedim. Sonra tekrar ilk doktoruma gittim yine yumurta geliştrdik ve transfer yapıldı ancak sonuç negatif yani tutmadı. Sonra Bahçeci Ankarada açılınca ona gittim. Dr. Berfu Demir hanıma devam ediyorum şimdi. Dr. Berfu Demir bana donasyonu önerdi. Güven veren iyi bir doktor izlenimi bıraktı. Rahmimdeki birçok sorunu bildi, farketti. Şu an Ankara Bahçecide Dr. Berfu Demir Hanımdayım kısaca. Değerlerime gelirsek FSH boşver AMH 0,01..FSH sürekli değişen bir değer 15 çıktığı da oldu 67 çıktığı da oldu..
Şu sıralar oluyor mu canım sıcak basman. Şimdi bi tedavi görüyor musunHoşgeldin benmde amh 002 fsh 15. Benmde bu yazın alırı sıcak basması ve terleme olmuştu malesef iprenç birley bu erken menapoz denen şey bikaç yıl sonra kemik erimesi filanda başlayacak bildiğin 55 yaşında kadın belirtileri çok kötğ bir psikloloji malesef. O yüzden daha gğzel ve dengeli beslenme ile spor yapmalıyız bol bol bunları aşmak için.
Ayrıca bu amh ve fsh ile devlette rapor çıkarmak için aranaan 3 yıl evli olmak ve 3 aşılama yaptırmak şartı olmadan raporun çıkar merk etme. Hemen başvur çünkğ raporun çıkmasıda bir süre alıyormuş ben hiç çıkartmadım.
32 yaş bir kadında okadar güzel bir yaşki. Bence 20ler hep birşeyleri ispat etmek okulu bitirmek iş kariyer evlenme gibi koşuşturmalarla geçiyor 30-40 arasında ise bunları aşmış başarılı kariyerli evli mutlu sosyal çevresini oluşturmuş karakteri dişünceleri oturmuş bireyler olup tadını çıkartma zamanı. Ama evet şimdide başımıza amh fsh derdi çıktı napalım herşeyin çözümü bar allah sağlık versin dermansz dert vermesn diyeceğiz.
Donasyona bukadar karşı olmayın günahta değil ayrıca neden günah olsun bundan birkça yıl önce diyanet yumurta dondurmayada günah diyordu ve tr de yasal değildi şimdi caiz diyor ve ülkemizdeede yasal yani bu din adamlarının fetvaları gğnden güne değişir hiç kafanıza takmayın.
Sizin yaşınızda olsam hemen donasyon yaptırırım çünkü yaş dahada ilerlediğinde rahim kalınlaşma probelm olacağından donasyon tutma ihtimalide düşüyor. Sizinle allah arasında birşey canı verende o olacak inanacınıza göre annelik duygusunu yaşamanız için harika bir yol.
Kesinlike öyle üstelik donasyon yaptıranların çoğu hamile kaldıktan snra bebekle kurulan bağlarından snra donasyon oldugunu unutuyorlar bile.
çok teşekkür ederim sizin değerleriniz durumunuz nasıl? Kimde tedavi görüyosunuz ?Hadi hayırlı olsun inşallah güzel yumurtaların toplanır ve Bebek olarak karnına geri dönerler.
Akapunktur için İzmir’de neresi var bilmiyorum. Arkadaşım ankaradaydı.
Değerlerim normal amh 1 , yaşım 39. İrenbe ismail beyde başlayacağım inşallah şubat adetinde.çok teşekkür ederim sizin değerleriniz durumunuz nasıl? Kimde tedavi görüyosunuz ?
merhaba, bende berfu hanima gitmek istiyorum, biz isimiz nedeniyle Azerbaycandayiz mart ayinda izin alarak tedavie baslamak istiyorum. siz tavsiye eder misiniz Berfu hanimi? Allah ciktiginiz bu yolda kucaginizi cifter cifter ve sagliklica doldursun insallah.Ben iki senedir uğraşıyorum. 3-4 doktor gördüm bu süreçte..İlk gittiğim doktor HRS hastanesinde Dr. Tarık Bey idi..Onunla epey çalıştık ama birşeyler içime sinmiyordu..Yine de en azından yumurta geliştirip transfere giden tek doktor o oldu. Sonra Başkent Göğşen bey. Çok ilgisiz bir doktordu benim nazarımda. Zaten benle ilgili umudu olmadığı için öylesine ilgilendi...Onunla fazla devam etmedim. Sonra tekrar ilk doktoruma gittim yine yumurta geliştrdik ve transfer yapıldı ancak sonuç negatif yani tutmadı. Sonra Bahçeci Ankarada açılınca ona gittim. Dr. Berfu Demir hanıma devam ediyorum şimdi. Dr. Berfu Demir bana donasyonu önerdi. Güven veren iyi bir doktor izlenimi bıraktı. Rahmimdeki birçok sorunu bildi, farketti. Şu an Ankara Bahçecide Dr. Berfu Demir Hanımdayım kısaca. Değerlerime gelirsek FSH boşver AMH 0,01..FSH sürekli değişen bir değer 15 çıktığı da oldu 67 çıktığı da oldu..
2li ve sanırım 4lü yapıldı. Onlarda hiçbir sıkıntı çıkmadı. Tabi benim tüp bebek sonucu 25 aylık ikizlerim var onlarda bile 12.haftada USGde ense kalınlığı ve burun kemiklerinin oluşup oluşmadığına bakıldı bir sorun çıkmadı doktorum harmony vs tavsiye etti ama yaptırmadım çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Sizde de 2li.de bir sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun ve hamileliğinizi zehir etmeyin. Benim hamileliğimin son günleri. Zor geçiyor ama az kaldı. Sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. ALLAH tamamını erdirsin.2 li 3lu 4 lu tarama testleri ve yurtdışına yollanan fetal DNA testlero diye sormuştum. Insallah hersey yolunda gider tek temennimiz bu :) sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz kaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?