AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Doktoruna sor

Amh düşüklüğünde bu şartlar aranmıyo

Tüp bebek raporuyla tedavi olmak istiyorsanız üç yıl şartı var, ama kendi maddi imkanlarinizla tedavi olmak isterseniz şart yok. Amh düşük olunca şart aranmiyor diye bir durum burda forumlarla okumuştum ama maalesef bizim geçen sene başvurduğumuz fakülte (Erciyes uni. tip fakultesi) öyle bir şey olmadigini, en az üç yıllık evli olmamız gerektiğini söylemişti..

zannetmiyorum ben boyle bise oldugunu durum acil yani ben ilk kes senden duyuyorum boyle biseyi tatlim
Amh düşüklüğünde bu şartlar aranmıyo

Teşekkür ettim, eğer bizim durumumuzda böyle bir şart aranmıyorsa sevindimm :) doktora da danisacagim bir dahaki ay :)

Peki mesela evlenince direk hic transfer yaptirmadan olusan embryolarin hepsini direkt dondurabiliyor muyuz istege bagli olarak?

Anladım, çok teşekkür ederim :)

Dondurabilirsiniz.

Hayır beklemene gerek yok. Amh çok düşük...Ben hiçbir zaman rapor almadım. uğraşmak istemedim raporla vs vs...Eğer Bahçeci de devam edeceksen rapor geçerli değil. Devletle anlaşması yok çünkü.. Rappe alsan da indirim alamayacaksin..diğer türlü düşük Amh için verirler. Benim maddi açıdan çok kaybım oldu...raporla da ugrasmak istemedim. Bir sürü prosedürü var...

canım yumurtada granül olduğunu nasıl anladılar.

Arkadaşlar kistim olduğu için doktor dogum kontrol hapı desolett vermişti, fakat adet bittiği halde kahverengi lekelenme devam ediyor. Bir zararı var mıdır, kullanıp bu şekilde sorun yasadiniz mi?

Arkadaşlar kistim olduğu için doktor dogum kontrol hapı desolett vermişti, fakat adet bittiği halde kahverengi lekelenme devam ediyor. Bir zararı var mıdır, kullanıp bu şekilde sorun yasadiniz mi?
Bende yaşadım aynı durumu yaklaşık 9. 10.güne kadar devam etti doktora sordum kullandığın ilaçların etkisi dedi

Bende yaşadım aynı durumu yaklaşık 9. 10.güne kadar devam etti doktora sordum kullandığın ilaçların etkisi dedi
Bugün adetin 13. günü. Bazen saatlerce olmuyor, tam bitti galiba derken yine oluyor. Bildirmem gereken bir durum mu acaba? Yan etkilerinde yazıyor evet. Bir defasında yasmin kullanmıştım böyle bir durum olmamıştı

Opu oldu mu bu arada? Ne durumdasin şu an?

Bugün adetin 13. günü. Bazen saatlerce olmuyor, tam bitti galiba derken yine oluyor. Bildirmem gereken bir durum mu acaba? Yan etkilerinde yazıyor evet. Bir defasında yasmin kullanmıştım böyle bir durum olmamıştı
Normalde adetlerin düzenlimi ? Ben ilk defa Doğum kontrol ilacı kullandım ve böyle oldu. Benimki gineraydı. Bence seninkide ilaçtan ama için rahat etmiyosa doktorunu ara Bilgi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…