- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.621
Son birkaç aydir düzenim bozuldu. Önceden duzenliydi. Araştırırken okudum içindeki estrojen miktarı az gelirse doğum kontrol hapı kanamaya sebep olurmuş. Birkaç gün içinde geçmesi beklenirmis. Benimki de geçer umarım. Tedaviye bir zararı olur mu diye endişe ettim ama zararı olmayacagini okudum. Gecmezse bildirecegim tesekkur ederimNormalde adetlerin düzenlimi ? Ben ilk defa Doğum kontrol ilacı kullandım ve böyle oldu. Benimki gineraydı. Bence seninkide ilaçtan ama için rahat etmiyosa doktorunu ara Bilgi ver
Hayirlisi olsun, bu aşamaya gelebilmen de güzel. İnsallah bir dahaki sefere daha iyi olurOldu 1 tane olgun yumurta çıktı ama döllenmeditedavi iptal oldu.
sen ne durumdasın değerlerin nasıl ? Tedaviye başladın sanırım. bende tekrar başlıcam bu ay inşallah bu sefer olur.. maddi manevi çok yıpratıcı bi süreçSon birkaç aydir düzenim bozuldu. Önceden duzenliydi. Araştırırken okudum içindeki estrojen miktarı az gelirse doğum kontrol hapı kanamaya sebep olurmuş. Birkaç gün içinde geçmesi beklenirmis. Benimki de geçer umarım. Tedaviye bir zararı olur mu diye endişe ettim ama zararı olmayacagini okudum. Gecmezse bildirecegim tesekkur ederim
Ben Aralık ayında baslamistim ama tedavi iptal edildi e2 degerim yukselmedigi için. Bu ay başlayacaktık bu sefer kist oldugu için baslayamadik. Dogum kontrol hapı bitince olacağım adetle tekrar deneyeceğiz inşallah bir sorun çıkmazsa.sen ne durumdasın değerlerin nasıl ? Tedaviye başladın sanırım. bende tekrar başlıcam bu ay inşallah bu sefer olur.. maddi manevi çok yıpratıcı bi süreç
Kullandım evet bu şekilde sorun yaşadım. Hiçbir sıkıntı yok. Yeni jenerasyon doğum kontrol haplarının yan etkisinden dolayı. Doktorum böyle açıklamıştı. Üstelik iki doktora da o dönem muayene oldum riskli bir durum mu var diye. Hepsi doğum kontrol hapından kaynaklı lekelenme olduğunu belirtti...İçin rahat olsun..Yine de doktoruna sormak istersen zor canım.Arkadaşlar kistim olduğu için doktor dogum kontrol hapı desolett vermişti, fakat adet bittiği halde kahverengi lekelenme devam ediyor. Bir zararı var mıdır, kullanıp bu şekilde sorun yasadiniz mi?
Amin inşallah.. fsh normalmiş nasıl bu kadar düştü bişeyler yapıyomusun?Ben Aralık ayında baslamistim ama tedavi iptal edildi e2 degerim yukselmedigi için. Bu ay başlayacaktık bu sefer kist oldugu için baslayamadik. Dogum kontrol hapı bitince olacağım adetle tekrar deneyeceğiz inşallah bir sorun çıkmazsa.
Amh 0.05, fsh 7 idi en son. Çok yorucu, yıpratıcı.. alkol ve sigara kullanan bir arkadaş, korundugu halde farkında olmadan hamile kaldı.. sağlıklı yaşam ve beslenme normalde de benim hayat tarzimdir, sigara içilen ortamda dahi bulunmuslugum azdır.. fakat böyle bir sorunla imtihan oluyoruz.. en çok istedigimiz şeyle sinaniyoruz.. kolayca sahip olanları görünce uzuluyorüm. Vardir bunda da bir hayir elbette, Rabbim inşallah en yakin zamanda bize de nasip eder...
Benim 1 ay boyunca sürdü üstelik. Korkacak birşey yok. Yeni jenerasyon doğum kontrol haplarının östrojen seviyesi mi fazla ya da başka bir hormon değeri mi ona benzer bir açıklama yapmıştı doktorum. Ben de acaba rahim ağzı yarası mı var ya da kanser mi var diye korkmuştum. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Haplardan kaynaklıymış. Şimdi de cycloprognyvo kullanıyorum ismini yanlış yazmış olabilirim. yeniden başladı lekelenme..Bugün adetin 13. günü. Bazen saatlerce olmuyor, tam bitti galiba derken yine oluyor. Bildirmem gereken bir durum mu acaba? Yan etkilerinde yazıyor evet. Bir defasında yasmin kullanmıştım böyle bir durum olmamıştı
Ah canım benim...Benim de çok sigara içen ve hiç sağlıklı beslenmeyen bir arkadaşım hamile kalmıştı kendiliğinden...Üstelik yaşlarımız da aynı ve 30'un üzerindeydi hamile kaldığında. Ben çok sağlıklı beslenen bir değilim ama onun kadar sağlıksız bir alışkanlığım da yoktu. İnsanın bazı sıkıntılarının genleri ile ilgili olduğunu ve stresin belki de beslenmeden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen alkol ve sigara o arkadaşınızın üreme sisteminde bir probleme yol açmamış ama ileride başka bir beden bölgesinde sıkıntı yaşayabilir. Bizlerin ise yumurtamız olmadığı veya kalitesiz yumurtalarımız olduğu için sigara-alkol içmemek ve sağlıksız herşeyden uzak durmamız gerekiyor..Ben Aralık ayında baslamistim ama tedavi iptal edildi e2 degerim yukselmedigi için. Bu ay başlayacaktık bu sefer kist oldugu için baslayamadik. Dogum kontrol hapı bitince olacağım adetle tekrar deneyeceğiz inşallah bir sorun çıkmazsa.
Amh 0.05, fsh 7 idi en son. Çok yorucu, yıpratıcı.. alkol ve sigara kullanan bir arkadaş, korundugu halde farkında olmadan hamile kaldı.. sağlıklı yaşam ve beslenme normalde de benim hayat tarzimdir, sigara içilen ortamda dahi bulunmuslugum azdır.. fakat böyle bir sorunla imtihan oluyoruz.. en çok istedigimiz şeyle sinaniyoruz.. kolayca sahip olanları görünce uzuluyorüm. Vardir bunda da bir hayir elbette, Rabbim inşallah en yakin zamanda bize de nasip eder...
Normal bir durum öyleyse. Sorsam o da aynı şekilde söyleyecektir o zaman. Sürekli akıntı olması biraz canımı sıkıyor ama sorun yoksa sabredecegim artık.Kullandım evet bu şekilde sorun yaşadım. Hiçbir sıkıntı yok. Yeni jenerasyon doğum kontrol haplarının yan etkisinden dolayı. Doktorum böyle açıklamıştı. Üstelik iki doktora da o dönem muayene oldum riskli bir durum mu var diye. Hepsi doğum kontrol hapından kaynaklı lekelenme olduğunu belirtti...İçin rahat olsun..Yine de doktoruna sormak istersen zor canım.
Özel bir şey yapmıyorum, geçen sene iki ay hayıt tohumu kullanmıştım 3e düştü. 5, 6, 7, 12, 24 olduğu da oldu. Genelde gittiğim doktorlar fsh düzeyi düşer yükselir, onemseme dediği için pek kafama takmıyorum fsh yi artık. Folikul olsun diye dua ediyorumAmin inşallah.. fsh normalmiş nasıl bu kadar düştü bişeyler yapıyomusun?
Sorun yok canım..Ben de yeniden başladı o akıntılar ve biliyorum ki kullandığım cycloprognyva nın etkisi...Bir de abdominal ağrı çekiyorum. En berbatı da bu durum...Normal bir durum öyleyse. Sorsam o da aynı şekilde söyleyecektir o zaman. Sürekli akıntı olması biraz canımı sıkıyor ama sorun yoksa sabredecegim artık.
Valla benmde amh 002 kendi yumurtamla hamile kalmak süpriz olacak hiç bşr beklentim yok fsh 15 ilaçsız tüo bebek yaptırıyorum.benımde amh 0,01 ıhtımal yok gıbı
İlk zamanlar çok ağrım olurdu. Hele adetin son zamanları hep hastanelik olurdum karın ağrısından sonra vücudum mu ne alıştı bilemedim geçti bu ağrılar. Dr. Gittiğimde hastanelik olunca adet ağrısı derdi bu. Bide yüzümde birazdan fazla kıllar oluşmaya başladı. Kilo almadim çok yemedigimden. İlacı birakamiyorum ateş baslamalarim artar diye. ŞimdilikHanımlar size danışmak istiyorum. Cycloprogynova ilacı ben de sanırım abdominal ağrı yapıyor. Bugün çok huzursuzdum kasıklarım ağrıdı. İlacın yan etkisi olarak karın ağrısı yazıyor zaten. Yan etki olduğunu düşünüyorum. Kullanmak istemiyorum. Kullanmasam ne olur başka zaman başlasam ilaca? Siz de böyle ağrılar yaşadınız mı bu ilacı kullanırken?
Teşekkürler yanıtın için. Yüzde kıllanma yapıyorsa kötü çünkü ben de zaten var böylece daha da artmış olur. Estetik kaygıyı geçtim ağrıdan nefret ediyorum. Çünkü ağrılardan bedenim çok yoruldu. Hafif sızlamasına bile tahammülüm olmuyor. Bir de aksi gibi evde yatılı misafir ağırlıyorum. Geleneksel her Türk ailesinde olduğu gibi sömestr olunca ailelerin çocuklarının evlerini ziyaretleriİlk zamanlar çok ağrım olurdu. Hele adetin son zamanları hep hastanelik olurdum karın ağrısından sonra vücudum mu ne alıştı bilemedim geçti bu ağrılar. Dr. Gittiğimde hastanelik olunca adet ağrısı derdi bu. Bide yüzümde birazdan fazla kıllar oluşmaya başladı. Kilo almadim çok yemedigimden. İlacı birakamiyorum ateş baslamalarim artar diye. Şimdilik
Hiç sevmiyorum yatılı misafiri bide uzun kalıyorsa pöfff. Benim surat düşer. Zaten bu aralar insanlara gülümsecek halim yok.Bu ilaç herkeste farklı etki yapıyor galiba öyle okumuştum. Ağrı kesicide kesmezdi bu ağrımı hep serum alırdim. Allah şifa versinTeşekkürler yanıtın için. Yüzde kıllanma yapıyorsa kötü çünkü ben de zaten var böylece daha da artmış olur. Estetik kaygıyı geçtim ağrıdan nefret ediyorum. Çünkü ağrılardan bedenim çok yoruldu. Hafif sızlamasına bile tahammülüm olmuyor. Bir de aksi gibi evde yatılı misafir ağırlıyorum. Geleneksel her Türk ailesinde olduğu gibi sömestr olunca ailelerin çocuklarının evlerini ziyaretleri
Ah ahh böyle hasta biriyken çekilmiyor yatılı misafir. İlaçları köşe bucak saklıyorum görmesinler ne kullandığımı diye..Aynen benden de o kadar sadece kendi hayatımla ilgili de değil. Genel olarak bu aralar yakınlarımdan olumsuz haberler almaya başladım. Onlara mı üzüleyim kendime mi bilemedim..bunun gibi ilaçların etkisi hep ağrı oldu bende..İnan gençliğimi ilaçlar ve ağrılar ile hatırlıyor olacağım ileride ömrüm yeterse yaşlanırsam..Kayınvalidem (50 yaşında) bile henüz menapoza girmemişken ben menapozla uğraşıyorum iyi mi???Hiç sevmiyorum yatılı misafiri bide uzun kalıyorsa pöfff. Benim surat düşer. Zaten bu aralar insanlara gülümsecek halim yok.Bu ilaç herkeste farklı etki yapıyor galiba öyle okumuştum. Ağrı kesicide kesmezdi bu ağrımı hep serum alırdim. Allah şifa versin
menapoz yaşı gitgide düşüyor birde generikse annem 42 yaşında girdi ben 37Ah ahh böyle hasta biriyken çekilmiyor yatılı misafir. İlaçları köşe bucak saklıyorum görmesinler ne kullandığımı diye..Aynen benden de o kadar sadece kendi hayatımla ilgili de değil. Genel olarak bu aralar yakınlarımdan olumsuz haberler almaya başladım. Onlara mı üzüleyim kendime mi bilemedim..bunun gibi ilaçların etkisi hep ağrı oldu bende..İnan gençliğimi ilaçlar ve ağrılar ile hatırlıyor olacağım ileride ömrüm yeterse yaşlanırsam..Kayınvalidem (50 yaşında) bile henüz menapoza girmemişken ben menapozla uğraşıyorum iyi mi???
benim annem de 43-44 yaşında girdi..ben de 35...menapoz yaşı gitgide düşüyor birde generikse annem 42 yaşında girdi ben 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?