- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.641
ama teyzem 38 yaşında girmiş mesela sanırım ona çekmişim keşke dedim 50 55 yaşında girseymissinizbenim annem de 43-44 yaşında girdi..ben de 35...
ben de yapmadı ama yapabilir. şeffaf akinti östrojenin arttığının göstergesidir.arkadaşlar bu cylo sizde akıntı yapıyormu adet bitince 4 5 gun sonra seffaf jel gibi
ben bazen kullanmıyorum bir kaç ay sonra başlayınca oluyor böyle iyi bisi sanirimben de yapmadı ama yapabilir. şeffaf akinti östrojenin arttığının göstergesidir.
Annelerimiz de erken girmiş menapoza...onlara çektik...Onlar erken çocuk sahibi olduğu için bu sıkıntıları yaşamadılar. Belki annem de 30 undan sonra evlenseydi yumurta rezervi bitmiş olacaktı...ama teyzem 38 yaşında girmiş mesela sanırım ona çekmişim keşke dedim 50 55 yaşında girseymissiniz
evet zaten yapay östrojen var içinde. ya da östrojeni taklit eden birmadde var. o nedenle akıntı olabilir. Doktorum demişti bir keresinde yumurtam erken çatladi sandım. Meğer östrojen artışı nedeniyle oluyormuş...ben bazen kullanmıyorum bir kaç ay sonra başlayınca oluyor böyle iyi bisi sanirim
evet ama şans işte arkadaşım vardır bizimde bi yasicamiz yinede allah daha beter dert vermesinAnnelerimiz de erken girmiş menapoza...onlara çektik...Onlar erken çocuk sahibi olduğu için bu sıkıntıları yaşamadılar. Belki annem de 30 undan sonra evlenseydi yumurta rezervi bitmiş olacaktı...
Benimde annem 50 yaşında menopoza girmedi. Girende yok. Piyango bana vurduAh ahh böyle hasta biriyken çekilmiyor yatılı misafir. İlaçları köşe bucak saklıyorum görmesinler ne kullandığımı diye..Aynen benden de o kadar sadece kendi hayatımla ilgili de değil. Genel olarak bu aralar yakınlarımdan olumsuz haberler almaya başladım. Onlara mı üzüleyim kendime mi bilemedim..bunun gibi ilaçların etkisi hep ağrı oldu bende..İnan gençliğimi ilaçlar ve ağrılar ile hatırlıyor olacağım ileride ömrüm yeterse yaşlanırsam..Kayınvalidem (50 yaşında) bile henüz menapoza girmemişken ben menapozla uğraşıyorum iyi mi???
Bende de çok mide bulantısı yapıyor ilaçSorun yok canım..Ben de yeniden başladı o akıntılar ve biliyorum ki kullandığım cycloprognyva nın etkisi...Bir de abdominal ağrı çekiyorum. En berbatı da bu durum...
Ah ahh böyle hasta biriyken çekilmiyor yatılı misafir. İlaçları köşe bucak saklıyorum görmesinler ne kullandığımı diye..Aynen benden de o kadar sadece kendi hayatımla ilgili de değil. Genel olarak bu aralar yakınlarımdan olumsuz haberler almaya başladım. Onlara mı üzüleyim kendime mi bilemedim..bunun gibi ilaçların etkisi hep ağrı oldu bende..İnan gençliğimi ilaçlar ve ağrılar ile hatırlıyor olacağım ileride ömrüm yeterse yaşlanırsam..Kayınvalidem (50 yaşında) bile henüz menapoza girmemişken ben menapozla uğraşıyorum iyi mi???
Çok iyiAmh değerim 2.17 çıktı nasıl sizce.
Birde 2,5p 5p 50p diye ayırmış nedemek oluyor.
Saol cnm inşallah hamile de kalabilirim.Çok iyi
Saol cnm inşallah hamile de kalabilirim.Çok iyi
bu değerle hamile kalamiyor musunuz?Saol cnm inşallah hamile de kalabilirim.
Kalamadım cnm 4yıldır,eşimde sperm sayısı 68 milyon morfolojimiz 2 amh yaptırdım bugün ca 125 te 12 çıktı yarında diğer hormonları yaptıracağım ama onlarda bugüne kadar normaldi bakalım 3kezde negatif tüp denemem oldu.bu değerle hamile kalamiyor musunuz?
Hayırlısı olsun inşaallah hiçbir sorun yok muKalamadım cnm 4yıldır,eşimde sperm sayısı 68 milyon morfolojimiz 2 amh yaptırdım bugün ca 125 te 12 çıktı yarında diğer hormonları yaptıracağım ama onlarda bugüne kadar normaldi bakalım 3kezde negatif tüp denemem oldu.
Çok ilginçmiş gerçekten neden öyle düşündün?Arkadaslar konu ile alakası yok ama size bir şey anlatacağım benim ama 0.01 ya bununla alakali. Çok afedersiniz seneler önce bikini bölgemi temizliyordum ve temizlerken kendi kendime ne dedim biliyor musunuz? Benim yumurtam yok mu ne yaaaa.. Sanki rahim içim boş gibi.. Hep aklıma gelir tuhafima gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?