AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

ama teyzem 38 yaşında girmiş mesela sanırım ona çekmişim keşke dedim 50 55 yaşında girseymissiniz
Annelerimiz de erken girmiş menapoza...onlara çektik...Onlar erken çocuk sahibi olduğu için bu sıkıntıları yaşamadılar. Belki annem de 30 undan sonra evlenseydi yumurta rezervi bitmiş olacaktı...

ben bazen kullanmıyorum bir kaç ay sonra başlayınca oluyor böyle iyi bisi sanirim
evet zaten yapay östrojen var içinde. ya da östrojeni taklit eden birmadde var. o nedenle akıntı olabilir. Doktorum demişti bir keresinde yumurtam erken çatladi sandım. Meğer östrojen artışı nedeniyle oluyormuş...

Annelerimiz de erken girmiş menapoza...onlara çektik...Onlar erken çocuk sahibi olduğu için bu sıkıntıları yaşamadılar. Belki annem de 30 undan sonra evlenseydi yumurta rezervi bitmiş olacaktı...
evet ama şans işte arkadaşım vardır bizimde bi yasicamiz yinede allah daha beter dert vermesin

Benimde annem 50 yaşında menopoza girmedi. Girende yok. Piyango bana vurdu ((( Guzel zamanlar bu yaşlar ama bende senin gibi hatirlayacagim.Evlilikten bile zevk alamadım. Ptesi kaynana gelcek bende saklayacagim ilaclarimi, kagitlarimi. Alllaaah bi duysa diyorum menopoza girdigimi :)) Ben artık 1.derece yakınım dışındakilere üzülmeyi bıraktım. Benim sıkıntım bana yetiyor. Bizim bu hastalığımız resmen dermansiz dert gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum

Sorun yok canım..Ben de yeniden başladı o akıntılar ve biliyorum ki kullandığım cycloprognyva nın etkisi...Bir de abdominal ağrı çekiyorum. En berbatı da bu durum...
Bende de çok mide bulantısı yapıyor ilaç yan etkilerinde yazıyor.

Genetik şanssızlık bizimkisi. O ilaçları saklamak okadar zorki. Bende nezaman misafir gelecek olsa ilaçları yatak odasına çekmeceye filan götürüyorum kimselere çaktırmadan içiyorum filan hele habersiz bir misafir gelince hemen gidip onları saklamak filan. Amaan yani :)
Genetik yatkınlık olunca tıpta bir yere kadar naparsak yapalım genetik yatkınlık karşısında ufffacık bşr etki yaratabiliyoruz. Yirmilerin başında hamile kalsak annelerimiz gibi hiç sorun olmayacaktı ancak biz ozamanlar daha üniversitedeydik bilemezdik :)
Hiiiiiçççç başkalarının dertleriyle dertlenme. Bizim derdimiz bize yeter. Biz kimselerede söyleyemeden içimizde neler yaşıyorz kmseyle paylaşamıyoruz kendine tam kapasite üzül başkasına üzülecek yer kalmaz zaten :)
Şaka bir yanda kendin içinde moralinş bozma tabiki.
Napalım elimizden geleni yapıyoruz biz istemedikki böyle olmasını....

Arkadaşlar,
aranızda ovulasyon testi yapanlar var mı?
Bana ilk hamile kalmayı düşündüğümde öneren yeni hamile kalmış bir arkadaşım vardı. Tabii ben sonra durumumu öğrenince çevremdekiler gibi hamile kalabilme umudumu kaybettim. Ama daha sonra burada düşük amh ile hamile kalan bir arkadaşımızın önerisini görünce edindim.

Birkaç defa denedim ama 2. çizginin hiç eşit (hatta kolaylıkla seçilen) renkte olduğunu göremedim. Zaten bizim problemimiz yumurtlayamama ya da yeterli olgunluğa erişememesi. Sanıyorum bu yüzden, ölçülecek bir yumurtam olmayınca, netice de olamıyor değil mi? Düşük amh ile uygulayan arkadaşımız ne şans ki olgun yumurtayı görüp fırsatı değerlendirebilmiş...

İdrardaki lh artışını ölçen bi test o normal yumurtlayan bi insanda yumurtlamadan 24 saat öncesinde lh hormonu yükseldiği için bu testle tespit edilebiliyo. İki çizgi eşit yada test çizgisi daha koyu olması lazım pozitif diyebilmek için. Ama maalesef bizim durumunuzda pekte güvenilir olucanı düşünmüyorum çünkü bizim zaten hormonlarımız düzensiz.. yada seninde dediğin gibi yumurtamız kalitesiz yada olgun değil.. ama adetlerin düzenliyse değerlendirebilirsin yinede..

Amh değerim 2.17 çıktı nasıl sizce.
Birde 2,5p 5p 50p diye ayırmış nedemek oluyor.

bu değerle hamile kalamiyor musunuz?
Kalamadım cnm 4yıldır,eşimde sperm sayısı 68 milyon morfolojimiz 2 amh yaptırdım bugün ca 125 te 12 çıktı yarında diğer hormonları yaptıracağım ama onlarda bugüne kadar normaldi bakalım 3kezde negatif tüp denemem oldu.

Hayırlısı olsun inşaallah hiçbir sorun yok mu

Arkadaslar konu ile alakası yok ama size bir şey anlatacağım benim ama 0.01 ya bununla alakali. Çok afedersiniz seneler önce bikini bölgemi temizliyordum ve temizlerken kendi kendime ne dedim biliyor musunuz? Benim yumurtam yok mu ne yaaaa.. Sanki rahim içim boş gibi.. Hep aklıma gelir tuhafima gitti

Çok ilginçmiş gerçekten neden öyle düşündün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…