AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sebep yok kendi kendime ağzımdan çıktı ve o zaman çok düzenli iyi adet oluyordum
Benim baska bir hastaligimda bir prof ben hastalıkların davet edildiginede inanırım demişti sen bunu çağırmışsın demişti sende öyle yapmışsın be canım..her zaman beyine pozitif düşünce pozitif akım yollamak gerekliymiş ben şahsen pek beceremiyorum ama yapmak lazımmış

Canim benim ya 1 kere demiştim unutup gittim adetim iyiydi. İyi şeyler davet ediyorum ama bi türlü gelmiyo başıma. Çağıracak başka bir şey bulamamışim bende alla alla :)

Çok şaşırdım...Eşinle ilgili sorun sanırım...AMH açısından öyle bir değere sahipsin ki, hepimiz keşke o değerlere sahip olsak...inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine...

Çok şaşırdım...Eşinle ilgili sorun sanırım...AMH açısından öyle bir değere sahipsin ki, hepimiz keşke o değerlere sahip olsak...inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine...
İnşallah canım en kısa zamanda kavuşurum hepimiz kavuşuruz.

Canim benim ya 1 kere demiştim unutup gittim adetim iyiydi. İyi şeyler davet ediyorum ama bi türlü gelmiyo başıma. Çağıracak başka bir şey bulamamışim bende alla alla :)
Konu nedir
İlgisi yok canım hissetmişsin sadece..Ben de aynı şekilde hissederim zaman zaman..Gerçi kistler yüzünden genelde dolgun hissediyorum ama kistler aspire edilip boşalınca bomboş hissediyorum :)..
Bundan birkaç sene önce, ilk AMH değerimi öğrendiğim zaman (o zamanlar bekardım) çocuğum olmayacak düşüncesi sürekli geçti içimden, hatta çevremdeki bazı insanlarla veya yakın arkadaşlarımla da paylaştım bu düşünceyi...Olumsuzu çağırdım sanırım

Cok İlginç gercekten canım.. bazen sorunlari biz çağırıyoruz galiba gerçekten. ben de evliliğin ilk zamanlarında ve sıkıntılı bir donemde bir arkadaşla konuşurken, üç -dört sene çocugumuz olmasin demiştim kızgınlıkla. Tabi o zamanlar herşey yolundaydı hiç bilebilir miydim yasayacaklarimi. Bu da benim aklıma gelir, kendime kızarım.. dört yıllık evliyiz bazen derim Allah'ım benim bilmeden istediğim süre doldu, dersimi aldım pisman oldum..
Artık söylediklerime düşündüklerime dikkat etmeye basladim..

Bana da erken menopoz teşhisi kondu 28 yaşımda Doğum yapınca epek bi itekledim sanırım

Ben size bisey sormak istiyorum arkadaşlar doktorlar hiç yumurtaliklarinizin küçüldüğünü soylemismiydi böyle biseyle karşılaşan oldumu

Bikacay once gitmistim Benimde sol yumurtaligimi göremiyorlar kuculmus bayağı demişti peki tedavi uyguladimi
Onun için Tedavi uygulamadi. ben dokoruma sormustum başka bir doktor yumurtalığımin küçülmus olduğunu söyledi diye, rezerv azliginda küçülmesi normal demişti. O dönem ultrasonda yumurtaligi göremeyince folikul de gorememisti ama tedaviye başlayınca sağda da folikul büyüdü. Yani yine işlev görüyormus yumurtalıgim şükür:)

banada bir dr yumurtalıkların büzüşmüş demişti ondan dolayı boşuna tedavi etmedi çok düşündüm bu konuda ilginç gelmişti

bende hep derdimki 20 yaşlarda bi gün evlenince 4 tane dogurucam diye 1 i göremedik valla dediklerimiz olsa ooo :)

Aklıma gelen başıma geliyor sırf bazı şeyleri gerçekleşmesin diye ağzıma bile almam.Eşim bana sen 10 dogurursun derdi havayı aldı :)
geçende eşime beddua ettim allah bana sağlıklı hayırlı evlat versinde senin tependense yakandanda düşmesin inşallah diye bide böle denedim valla arada siyiriyorum :)

geçende eşime beddua ettim allah bana sağlıklı hayırlı evlat versinde senin tependense yakandanda düşmesin inşallah diye bide böle denedim valla arada siyiriyorum :)
Böylede demek dogrumu bilmiyorum :) En iyisi susmak :) Belkide insan bir şeyleri hissediyordur ondan ağızdan cikiyordur. Bi ara olumlu çağırmak ne dememiş daha doğrusu nasıl oluyor bi araştırıyım. Sıkıldım istemediğim şeylerin başıma gelmesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…