AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

cylo bazen ara kanama yapabiliyor bendede oldu ama yinede bi dr görünün derim iltihapta olabilir freedom82 ilk zamanlar baş ağrısı ağırlık olmuştu ama sonraki aylar sanırım alistim

cylo bazen ara kanama yapabiliyor bendede oldu ama yinede bi dr görünün derim iltihapta olabilir freedom82 ilk zamanlar baş ağrısı ağırlık olmuştu ama sonraki aylar sanırım alistim
aynen başağrısı yorgunluk ve karın ağrısı hissettim...yaşam kalitemi etkiledi bıraktım ben de...biliyorum yanlış aslında...bir dahaki aya başlasam diyorum...östrojen azalmasinin bütün belirtilerini yaşamaya başladım...cildim kuruyor saçım dökülüyor...cildim çabuk yaşlanacak ne yazıkki..

ara kanamasi yapabilir canım..adet olduğunu sanmıyorum..yine de tabi doktoruna danis
Adet degildir diye aramadim doktoru ben dr. Yarın yogunlasirsa gorusecegim artık.

Cyclo bende oyle bas agrisi gibi rahatsiz efici bi etki yapmadı. Ama kilo vermeye çalıştıkça veremiyorum o engel oluyor olabilir, ona sinirleniyorum :)
Cildim benim ari sutu bal polen karisimi yemeden once cok kuruydu, simdi daha iyi. Saçlarım da hep dokulurdu hala ayni. :)

Merhaba kızlar benim de amh 0.01. Daha önceden bu topiğe yazmış mıydım bilmiyorum ama dr a gittim yumurta görünmüyor ddi. 45gün adetim gecikti. Sıcak basması cabası. Ve dr bi ilaç önerdi biosteron diye ona başladım kullanan var mı acaba. Arı sütü bal poleni karıştırıp mı yiyorsunuz nasıl edindiniz ? İlaçla beraber kullansam sıkıntı olur mu ki

Benimde amh 0.2 geçen ay tedaviye başlamıştım 1 tane yumurtam olgunlaşmıştı ama oda döllenmedi. Bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz ve doktorum Banada bu ilacı verdi. Yeni başladım. Ama çok kişiden duydum bu ilacı.bal polen Arı sütüyle kullanılır bence. Bende birlikte kullanıcam.

Biesteron bizim durumda sıkça verilen bir ilac. Benim doktorum dört ay kullandirmisti. Benim adetimi de düzene sokmuştu, ara kanamalarım olurdu bir dönem bu ilaca başladıktan sonra olmadi. İlacın düzenlediğini tahmin ediyorum. Bir yan etki yasamamistim ben. Arisutu bal polenle birlikte kullanabilirsin bence de. Günde iki defa mi kullanacaksın?

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Hadi bismillah canım inşallah faydasını görürüz

Evet canım dr sabah akşam tok karnına kullan ddi. Sen günde bir tane mi almıştın ? Peki her ay ilaç bittikçe alıyor musun. İnşallah yumurtlamamıza da yardımcı olur da hamile kalırız

Evet canım dr sabah akşam tok karnına kullan ddi. Sen günde bir tane mi almıştın ? Peki her ay ilaç bittikçe alıyor musun. İnşallah yumurtlamamıza da yardımcı olur da hamile kalırız
Ben de sabah akşam kullanmıştım. Hazirandan ekime kadar kullandim, ilac bitmeye yakın yenisini almıştım hep ara vermemek için. Yeni başladığım doktor biraktirdi Ekim ayında, yeterli bu kadar kullanman dedi.

Etkisini gördünüzmü peki
Ara kanamalarım olurdu bazen biosterona başladıktan sonra hic olmadı . İlaci bırakınca yine olmuştu. İlaçtan önceki ay hayatimda ilk kez folikul görülmemişti tesaduf müdür bilmiyorum, sonrasında hep görüldü şükür. Genelde pek etkisi görülmüyor dedikleri için ve o dönem birkaç doktor değiştirdiğim için etkisinden emin degilim. Ama şifasını umarak onu da yaptığım için içim rahat , dört -bes ay kullanilmasi gerekiyormus çünkü.

Size bir şey sorcağım arkadaşlar. Hani bu hacettepe hastanesi ivf erken menopozla ilgili haber oldu ya bunu şimdi okudum. Bu tedavidede yumurta olması lazım mı, adetten falan kesilmişleri tedavi ediyorlar mı ki?

Ben de sabah akşam kullanmıştım. Hazirandan ekime kadar kullandim, ilac bitmeye yakın yenisini almıştım hep ara vermemek için. Yeni başladığım doktor biraktirdi Ekim ayında, yeterli bu kadar kullanman dedi.
Adetin düzene girdi mi peki canım ya da yumurtan oluşmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…