- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.701
aynen başağrısı yorgunluk ve karın ağrısı hissettim...yaşam kalitemi etkiledi bıraktım ben de...biliyorum yanlış aslında...bir dahaki aya başlasam diyorum...östrojen azalmasinin bütün belirtilerini yaşamaya başladım...cildim kuruyor saçım dökülüyor...cildim çabuk yaşlanacak ne yazıkki..cylo bazen ara kanama yapabiliyor bendede oldu ama yinede bi dr görünün derim iltihapta olabilir freedom82 ilk zamanlar baş ağrısı ağırlık olmuştu ama sonraki aylar sanırım alistim
ara kanamasi yapabilir canım..adet olduğunu sanmıyorum..yine de tabi doktoruna danis
Adet degildir diye aramadim doktoru ben dr. Yarın yogunlasirsa gorusecegim artık.cylo bazen ara kanama yapabiliyor bendede oldu ama yinede bi dr görünün derim iltihapta olabilir freedom82 ilk zamanlar baş ağrısı ağırlık olmuştu ama sonraki aylar sanırım alistim
Benimde amh 0.2 geçen ay tedaviye başlamıştım 1 tane yumurtam olgunlaşmıştı ama oda döllenmedi. Bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz ve doktorum Banada bu ilacı verdi. Yeni başladım. Ama çok kişiden duydum bu ilacı.bal polen Arı sütüyle kullanılır bence. Bende birlikte kullanıcam.Merhaba kızlar benim de amh 0.01. Daha önceden bu topiğe yazmış mıydım bilmiyorum ama dr a gittim yumurta görünmüyor ddi. 45gün adetim gecikti. Sıcak basması cabası. Ve dr bi ilaç önerdi biosteron diye ona başladım kullanan var mı acaba. Arı sütü bal poleni karıştırıp mı yiyorsunuz nasıl edindiniz ? İlaçla beraber kullansam sıkıntı olur mu ki
Biesteron bizim durumda sıkça verilen bir ilac. Benim doktorum dört ay kullandirmisti. Benim adetimi de düzene sokmuştu, ara kanamalarım olurdu bir dönem bu ilaca başladıktan sonra olmadi. İlacın düzenlediğini tahmin ediyorum. Bir yan etki yasamamistim ben. Arisutu bal polenle birlikte kullanabilirsin bence de. Günde iki defa mi kullanacaksın?Merhaba kızlar benim de amh 0.01. Daha önceden bu topiğe yazmış mıydım bilmiyorum ama dr a gittim yumurta görünmüyor ddi. 45gün adetim gecikti. Sıcak basması cabası. Ve dr bi ilaç önerdi biosteron diye ona başladım kullanan var mı acaba. Arı sütü bal poleni karıştırıp mı yiyorsunuz nasıl edindiniz ? İlaçla beraber kullansam sıkıntı olur mu ki
Umut verici bi haber bu teşekkürler :)http://www.hacettepe.edu.tr/duyuru/rekduy/saglikbakanligi_etikkurulv2.pdf
Hacettepe'de IVA teknigi uygulanmaya baslamis sanirim arkadaşlar. Baska bir sayfada paylaşılmıs yeni gördüm ben de.
Ya inşallah Rabbim nasip etsin anneliği hepimize çok teşekkürler paylaştığın içinSon çaremiz donasyon değil, IVA olacak inşallah.. :)
Hadi bismillah canım inşallah faydasını görürüzBenimde amh 0.2 geçen ay tedaviye başlamıştım 1 tane yumurtam olgunlaşmıştı ama oda döllenmedi. Bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz ve doktorum Banada bu ilacı verdi. Yeni başladım. Ama çok kişiden duydum bu ilacı.bal polen Arı sütüyle kullanılır bence. Bende birlikte kullanıcam.
Evet canım dr sabah akşam tok karnına kullan ddi. Sen günde bir tane mi almıştın ? Peki her ay ilaç bittikçe alıyor musun. İnşallah yumurtlamamıza da yardımcı olur da hamile kalırızBiesteron bizim durumda sıkça verilen bir ilac. Benim doktorum dört ay kullandirmisti. Benim adetimi de düzene sokmuştu, ara kanamalarım olurdu bir dönem bu ilaca başladıktan sonra olmadi. İlacın düzenlediğini tahmin ediyorum. Bir yan etki yasamamistim ben. Arisutu bal polenle birlikte kullanabilirsin bence de. Günde iki defa mi kullanacaksın?
Ben de sabah akşam kullanmıştım. Hazirandan ekime kadar kullandim, ilac bitmeye yakın yenisini almıştım hep ara vermemek için. Yeni başladığım doktor biraktirdi Ekim ayında, yeterli bu kadar kullanman dedi.Evet canım dr sabah akşam tok karnına kullan ddi. Sen günde bir tane mi almıştın ? Peki her ay ilaç bittikçe alıyor musun. İnşallah yumurtlamamıza da yardımcı olur da hamile kalırız
Bende sabah akşam günde 2 tane aç karnına alıyorumEvet canım dr sabah akşam tok karnına kullan ddi. Sen günde bir tane mi almıştın ? Peki her ay ilaç bittikçe alıyor musun. İnşallah yumurtlamamıza da yardımcı olur da hamile kalırız
Etkisini gördünüzmü pekiBen de sabah akşam kullanmıştım. Hazirandan ekime kadar kullandim, ilac bitmeye yakın yenisini almıştım hep ara vermemek için. Yeni başladığım doktor biraktirdi Ekim ayında, yeterli bu kadar kullanman dedi.
merhaba doktorunuz kim acabafolikasit ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Birde doktorum belirli aralıklarla klomen veriyor. Bunların dışında birşey kullanmıyorum
Ara kanamalarım olurdu bazen biosterona başladıktan sonra hic olmadı . İlaci bırakınca yine olmuştu. İlaçtan önceki ay hayatimda ilk kez folikul görülmemişti tesaduf müdür bilmiyorum, sonrasında hep görüldü şükür. Genelde pek etkisi görülmüyor dedikleri için ve o dönem birkaç doktor değiştirdiğim için etkisinden emin degilim. Ama şifasını umarak onu da yaptığım için içim rahat , dört -bes ay kullanilmasi gerekiyormus çünkü.Etkisini gördünüzmü peki
Adetin düzene girdi mi peki canım ya da yumurtan oluşmuş muyduBen de sabah akşam kullanmıştım. Hazirandan ekime kadar kullandim, ilac bitmeye yakın yenisini almıştım hep ara vermemek için. Yeni başladığım doktor biraktirdi Ekim ayında, yeterli bu kadar kullanman dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?