- 18 Mayıs 2014
- 264
- 190
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.721
Aa bana tok karna kullan ddi dr tedaviler hep farklı. Şifamız olsun daBende sabah akşam günde 2 tane aç karnına alıyorum
Kullanırken girmişti ama birakinca düzensizlikler başladı. Tedaviye başladık ama yumurtam 14mm de kaldi, iptal edildi tedavi. Bu ay tekrar başlayacağız inşallahAdetin düzene girdi mi peki canım ya da yumurtan oluşmuş muydu
merhaba doktorunuz kim acaba
Bunu bende merak ediyorumSize bir şey sorcağım arkadaşlar. Hani bu hacettepe hastanesi ivf erken menopozla ilgili haber oldu ya bunu şimdi okudum. Bu tedavidede yumurta olması lazım mı, adetten falan kesilmişleri tedavi ediyorlar mı ki?
Bak canım o etkiler zamanla geçiyor. Demiştim ya hastanelik ediyor beni agrilarim diye. Hele o bacak agrilarim gece uyutmuyordu ya da uykudan uyandırıyordu çok kötü idim. Zamanla geçti şu birkaç aydır yok gibi. Kendi kendine ilacını kesme Dr. Una danis. Eğer o fsh dahada fırlarsa düşürmen çok zor olur belki düşmez bile. Ben içmedim 160 lari buldu. İçinCe 90 a düştü. Dahada dusuremedim. Benim fsh önceden 40ti zamanla uçtu. Keşke diyorum ilaç kullansaydim. Kendi kendine hareket etme.Hanımlar, ben cycloyu kullanmıyorum daha doğrusu hiçbirşey kullanmıyorum. Saldım kendimi. Zamana bıraktım...Tabiki zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama ilaç, kür, vitamin, bal polen gibi şeyleri almıyorum. Bıraktım herşeyi. İçimden gelmiyor bunları yapmak. İstekli değilim artık. Cycloyu da bıraktım belki yanlış yaptım. Çünkü yan etkileri yaşam kalitemi etkiledi. İstemiyorum kasık ağrısı, baş ağrısı yaşamak..Biesterona başlasam mı doktor tavsiyesi olmadan? Sanki tek faydalı şey o gibi geldi. Geçmişte 3 ay kullandım...Çok şey değişmedi ama en azından yan etkisi çok değildi..Zaten AMH 0,01 benim durumumdakiler biesteron kullanıyor.
Bi yazanda yok acaba yeni uygulama ondan mi?Bunu bende merak ediyorum
Yumurtaniz gözüküyor mu? Fsh da düşüş oldu mu sizi aklımdan geçirdim bugün nasil gidiyor tedavi. Hemen hemen durumumuz ayniAret kamar canım
İnşallah başarılı olur bu seferKullanırken girmişti ama birakinca düzensizlikler başladı. Tedaviye başladık ama yumurtam 14mm de kaldi, iptal edildi tedavi. Bu ay tekrar başlayacağız inşallah
İnşallah, cok sagol.İnşallah başarılı olur bu sefer
tedaviye başladınızmı memnun musunuz Aret hocadanAret kamar canım
Canım kendimize çok yukleniyoruz mecburen. Bu yaşımızda pek çok şeye dikkat etmek zorundayiz. Bazen bunalıp herşeye bosvermek istiyor insan, kendine yüklenme, biraz dinlen bir hafta on gun sonra tekrar başlarsin vitaminlere, ilaç kurlere. Ben kendim için öyle yaptım, çok sıkmıştım kendimi, bunalmistim. Ara tatilde memlekete gittigimde biraz esnek davrandim. daha iyi motive olacagimi hissettim. Gelince tekrar başladım dikkat etmeye.Hanımlar, ben cycloyu kullanmıyorum daha doğrusu hiçbirşey kullanmıyorum. Saldım kendimi. Zamana bıraktım...Tabiki zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama ilaç, kür, vitamin, bal polen gibi şeyleri almıyorum. Bıraktım herşeyi. İçimden gelmiyor bunları yapmak. İstekli değilim artık. Cycloyu da bıraktım belki yanlış yaptım. Çünkü yan etkileri yaşam kalitemi etkiledi. İstemiyorum kasık ağrısı, baş ağrısı yaşamak..Biesterona başlasam mı doktor tavsiyesi olmadan? Sanki tek faydalı şey o gibi geldi. Geçmişte 3 ay kullandım...Çok şey değişmedi ama en azından yan etkisi çok değildi..Zaten AMH 0,01 benim durumumdakiler biesteron kullanıyor.
Benimde annem 50 yaşında menopoza girmedi. Girende yok. Piyango bana vurdu((( Guzel zamanlar bu yaşlar ama bende senin gibi hatirlayacagim.Evlilikten bile zevk alamadım. Ptesi kaynana gelcek bende saklayacagim ilaclarimi, kagitlarimi. Alllaaah bi duysa diyorum menopoza girdigimi :)) Ben artık 1.derece yakınım dışındakilere üzülmeyi bıraktım. Benim sıkıntım bana yetiyor. Bizim bu hastalığımız resmen dermansiz dert gibi geliyor ya da ben yanlış düşünüyorum
senin gibi bende sikildim artik yaa 5.ayin icindeyim biosteron teatrio flikasit omega 3kullaniyroum 2ay duzenli bir sekilde syi yumurtam olustu bu ay adilma oldum onadda sadece 4yumurta vardi sag se solda bi insn yapisi cok degisik blmyrum ama herseyi birakip bir yerele kacasum varrHanımlar, ben cycloyu kullanmıyorum daha doğrusu hiçbirşey kullanmıyorum. Saldım kendimi. Zamana bıraktım...Tabiki zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama ilaç, kür, vitamin, bal polen gibi şeyleri almıyorum. Bıraktım herşeyi. İçimden gelmiyor bunları yapmak. İstekli değilim artık. Cycloyu da bıraktım belki yanlış yaptım. Çünkü yan etkileri yaşam kalitemi etkiledi. İstemiyorum kasık ağrısı, baş ağrısı yaşamak..Biesterona başlasam mı doktor tavsiyesi olmadan? Sanki tek faydalı şey o gibi geldi. Geçmişte 3 ay kullandım...Çok şey değişmedi ama en azından yan etkisi çok değildi..Zaten AMH 0,01 benim durumumdakiler biesteron kullanıyor.
Yumurtaniz gözüküyor mu? Fsh da düşüş oldu mu sizi aklımdan geçirdim bugün nasil gidiyor tedavi. Hemen hemen durumumuz ayni
Tedaviye baslamadanmi yumurtan vardı? Sonradan kendiliğinden çıktı mı hiç 1 tanede olsa.Adet olman için ne verdi Dr. Un2 tane yumurta var canım. Büyütmeye çalışıyoruz ama henüz başaramadık. Sürekli yumurta takibine gidiyorum.
Fsh a baktirmadi doktorum. Onun için önemli olan ultrasonda gözüken folikul
o bende de var...Yurt dışına gidip yaşamam istiyorum...mutlu olacağımi düşünüyorum yurt dışında...Türkiyede çocuk baskısı yüzünden insan hayatını yasayamaz...senin gibi bende sikildim artik yaa 5.ayin icindeyim biosteron teatrio flikasit omega 3kullaniyroum 2ay duzenli bir sekilde syi yumurtam olustu bu ay adilma oldum onadda sadece 4yumurta vardi sag se solda bi insn yapisi cok degisik blmyrum ama herseyi birakip bir yerele kacasum varr
Tedaviye baslamadanmi yumurtan vardı? Sonradan kendiliğinden çıktı mı hiç 1 tanede olsa.Adet olman için ne verdi Dr. Un
Yok pes etmicem inşallah Rabbim yeterli sabrı verir hepimize.. burda hayırlı haberleride paylaşırız inşallah.. adetim ilk erken geldiğinde doktora gittim doktor ultrasonla bakıp herşey normal bide kan tahlili yapalım dedi.. ben o normal kelimesini duyduktan sonra tabi rahatladım ve ertesi gün cenazemiz olduğu içinde kan sonuçlarını almaya gitmedim sonra kaldı gitti. bi sonraki ayda adetim normal gününde geldi zaten. sonrasında yine erken geldiğide oldu ama ben stresten demekki diye düşündüm. Zaten çok değil muayeneden 3- 4 ay sonra korunmayı bıraktık. İlk o ay geçti adetimin günü öyle olunca ben test yaptırmaya gidince doktorum eski sonucumu görüp bebek için tedaviye başlıcaz bi hormonun yüksek çıkmış dedi (fsh:30) tabi ben durumun ciddiyetini bilmiyorum. O ay için bana tarlusal verdi hemen kullan adetin gelince 2. Gün gel testi tekrarlıcaz dedi. Ben eve gelince netten araştırınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. resmen erken menopoza giriyordum onun şokunu mu atlatayım yoksa kurduğum onca hayal bi anda bitti onun acısınımı yaşayayım.. neyse ben o tarlusalı kullandım ve adetin 2. Günü tekrar ölçtürdüğümde fsh 10.7 çıktı ama e2 de 70 di yani sahte bi düşüş. Amh ölçtürdük ve sonuç 0.24. Doktorumuz zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin dedi. İlk denememizi geçen ay yaptık kısa protokol ilaçlı tedavi denendi ama 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti 1 tanesi olgun çıktı ama maalesef oda döllenmedi. Tedavi iptal oldu. Bu ay yeniden denemek istiyoruz. Maddi manevi yetebildiğimiz kadar yada yumurtam bitene kadar denicez.. Allahım hepimize hayırlı Evlatlar nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?