AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Adetin düzene girdi mi peki canım ya da yumurtan oluşmuş muydu
Kullanırken girmişti ama birakinca düzensizlikler başladı. Tedaviye başladık ama yumurtam 14mm de kaldi, iptal edildi tedavi. Bu ay tekrar başlayacağız inşallah

Hanımlar, ben cycloyu kullanmıyorum daha doğrusu hiçbirşey kullanmıyorum. Saldım kendimi. Zamana bıraktım...Tabiki zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama ilaç, kür, vitamin, bal polen gibi şeyleri almıyorum. Bıraktım herşeyi. İçimden gelmiyor bunları yapmak. İstekli değilim artık. Cycloyu da bıraktım belki yanlış yaptım. Çünkü yan etkileri yaşam kalitemi etkiledi. İstemiyorum kasık ağrısı, baş ağrısı yaşamak..Biesterona başlasam mı doktor tavsiyesi olmadan? Sanki tek faydalı şey o gibi geldi. Geçmişte 3 ay kullandım...Çok şey değişmedi ama en azından yan etkisi çok değildi..Zaten AMH 0,01 benim durumumdakiler biesteron kullanıyor.

Bak canım o etkiler zamanla geçiyor. Demiştim ya hastanelik ediyor beni agrilarim diye. Hele o bacak agrilarim gece uyutmuyordu ya da uykudan uyandırıyordu çok kötü idim. Zamanla geçti şu birkaç aydır yok gibi. Kendi kendine ilacını kesme Dr. Una danis. Eğer o fsh dahada fırlarsa düşürmen çok zor olur belki düşmez bile. Ben içmedim 160 lari buldu. İçinCe 90 a düştü. Dahada dusuremedim. Benim fsh önceden 40ti zamanla uçtu. Keşke diyorum ilaç kullansaydim. Kendi kendine hareket etme.

Canım kendimize çok yukleniyoruz mecburen. Bu yaşımızda pek çok şeye dikkat etmek zorundayiz. Bazen bunalıp herşeye bosvermek istiyor insan, kendine yüklenme, biraz dinlen bir hafta on gun sonra tekrar başlarsin vitaminlere, ilaç kurlere. Ben kendim için öyle yaptım, çok sıkmıştım kendimi, bunalmistim. Ara tatilde memlekete gittigimde biraz esnek davrandim. daha iyi motive olacagimi hissettim. Gelince tekrar başladım dikkat etmeye.
Biosteron un zararı olacagini sanmıyorum ama doktorun da bilgisi olsa iyi olur.

senin gibi bende sikildim artik yaa 5.ayin icindeyim biosteron teatrio flikasit omega 3kullaniyroum 2ay duzenli bir sekilde syi yumurtam olustu bu ay adilma oldum onadda sadece 4yumurta vardi sag se solda bi insn yapisi cok degisik blmyrum ama herseyi birakip bir yerele kacasum varr

Yumurtaniz gözüküyor mu? Fsh da düşüş oldu mu sizi aklımdan geçirdim bugün nasil gidiyor tedavi. Hemen hemen durumumuz ayni

2 tane yumurta var canım. Büyütmeye çalışıyoruz ama henüz başaramadık. Sürekli yumurta takibine gidiyorum.
Fsh a baktirmadi doktorum. Onun için önemli olan ultrasonda gözüken folikul

2 tane yumurta var canım. Büyütmeye çalışıyoruz ama henüz başaramadık. Sürekli yumurta takibine gidiyorum.
Fsh a baktirmadi doktorum. Onun için önemli olan ultrasonda gözüken folikul
Tedaviye baslamadanmi yumurtan vardı? Sonradan kendiliğinden çıktı mı hiç 1 tanede olsa.Adet olman için ne verdi Dr. Un

o bende de var...Yurt dışına gidip yaşamam istiyorum...mutlu olacağımi düşünüyorum yurt dışında...Türkiyede çocuk baskısı yüzünden insan hayatını yasayamaz...

Yazdıklarını görünce çok önceki sayfalarda yazdıgım sey tekrar yazmak istedim.
28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Bugüne kadar çocuk hiç düşünmemiştik 2 ay öncesine kadar. Hem hamilelik öncesi genel kontrol yaptırmak, hem de yıllık Smear testini yaptırmak için kadın doğum doktoruna gitmek istedim geçtiğimiz ay. Araştırmalarım sonucu gittiğim doktor oldukça ünlü bir Profesör, büyük bir tüp bebek kliniği bulunmakta. Bu arada şunu söylemem gerekir ki adetlerim oldukça düzenlidir, çok nadir sapma olur ve aşırı ağrılarım da olmaz saat gibidir.
Muayene sonrası hoca benim yumurtalık overlerimin çok düşük oldugunu, toplamda 5 yumurta anca sayabildiğini, bunun yaşıma göre oldukca düşük oldugu ve tüp bebek düşünmemi ama önce AMH testi yaptırmamı istedi. Neye uğradığımı şaşırdım tahmin edersiniz böyle birşey beklemiyordum. AMH değerim 0,18. Üstelik hiç çocugum yokken, üstelik bu yaşta, herhangi bi şikayetim yokken..Tahmin edersiniz ki bir anda dünya başıma yıkıldı. Direkt görüştüğüm doktorun ofisine gittim ağlayarak.. Çünku değeri internete yazdıgımda özellikle bu sayfalarda konusulan pek çok sey yazıyordu. Çoğunda bu değer ile tüp bebek bile yapılamaz yazıyordu.. Ağla ağla gerçekten canım çıkmıştı. Hoca ise acilen tüp bebek tedaviye başlamamı ama eğer istersem normal yollardan 2 - 3 ay deneyebilecegimi ama vakit kaybetmememi erken menapoza girebileceğimi söyledi..
Bu başlıktaki tüm yazıları o haftasonu okudum. 352 sayfanın hepsini ağlayarak okudum, hemen incir kürüne başladım, bal polen falan içtim neyse... içime sinmedi aslında bu kadar şikayetım yokken nası olabiliyor diye ve tek doktorun veya tek sonucun hayatımı böyle karartmasına dayanamadım, tanıdıgım başka bir doktora gittim. AMH sonucumu ve durumu anlattığımda kendisi resmen beni odadan kovdu saçmalama diye.. Önemli olan adet düzenidir dedi. Yaşın kaç ki daha dedi... Bu tüp bebek olayı falan ticari, tıbbı değil dedi falan falan..
Bu sözlerle daha da rahatlamıştım. Ve ve ve tam 10 gün sonra, yani dün 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim. Bu olaylar olurken, ben kendımı bu kadar mahvederken meğer hamilemiyimişim.. Şuan 17.haftamdayım. Ve okadar kendımı üzmeme rağmen gene olan olmuş, doğal yollardan hamile kalmıştım, hemde ilk seferde.. Amh degeri düşük olup kendini üzen arkadaşlarım lütfen bunu aklınızdan çıkamayın, doğal yollardan elinizden geleni yaptıktan sonra tüp bebeğe başlayın ve hiç bi zaman bu değerin bir gösterge oldugunu.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…