AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Senin adına çooookk ama çooookk sevindim. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah. Maalesef benim adetlerim düzenli gelmiyo sen şanslıymışsın düzenin erken bozulmamış. Fsh kaçtı senin ?

o bende de var...Yurt dışına gidip yaşamam istiyorum...mutlu olacağımi düşünüyorum yurt dışında...Türkiyede çocuk baskısı yüzünden insan hayatını yasayamaz...
aynen kuzum haklisin her gun herkesin cocuk varmi yapsaniza neden olmuyormus cocuksuz evmi olurmus demelerindense uzak ulkelerde bizi bilmeyen tanimayan yeni insanlar edinmek onlarla vakit gecirmek cok guzel olurdu am soyle duaunelim bizim gibi cok insan var artik bu soylenenleri duymadan yasamayi ogrenicez canim

Merhabalar benim yumurtalik rezervim dusuk benim durumumda olup asilama yaptirmadan tup bebek raporu alan var mi? Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.

Merhabalar benim yumurtalik rezervim dusuk benim durumumda olup asilama yaptirmadan tup bebek raporu alan var mi? Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.

Merhaba. Benim de rezervim çok düşük. Asilama denemeden rapor çikariyorum ben de. Raporun son asamasindayim. Perşembe belli olacak. Bakalim tedavi için ne zamana gün verecekler

Merhaba ben de rezerv düşüklüğü sebebiyle tüp bebek raporu çıkardım. Aşılama koşulu aramadılar. Amh değeri 1.0 altında olunca diğer koşullara bakılmıyormuş.

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım benim. Şükür ki adetin düzenliymiş ben 50. Günümdeyim ama hala adet olmadım. Dr muayene etti hiç yumurtan yok ddi. Biosteron kullan üç ay bi de adet düzenleyici verdi. Üç ay sonra gel bakalım tekrar ddi.

Arkadaşlar merhaba. Umarim hepimiz en kisa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Ben de durumumu anlstmak istiyorum. Ben 7 ay önce 20 haftalik bebeğimi kaybettim. 18 haftalikken kalbi durmuş. Cok zor gunler gecirdim. Hala bebegim için ağliyorum. Doğal yoldan hamile kalmiştim. Bebeğimin ölüm nedeni araştirilirken rezervimin azaldigini öğrendim. Rezerv azliğinin ne oldugunu o zaman öğrendim. Onu öğrenmem de tesadufen oldu biraz. Bebeğim alinirken suni sanciyla normal doğum sonra da kürtaj olmuştum. Kürtaj sonrasi adetim düzene girmedi hiç. Bununla ilgili doktora gittiğimde doktor bazi testler istedi ve böyle öğrendim. Hamilelikten önce hep 28 gunde bir adet olurdum hiç duzensizlik olmadi. Bebegimin patoloji sonucu da temiz çikti. Sonrasindaki genetik testler de iyi çikti. Sadece kan pihtilaşmasiyla ilgili bir deger normal degil. Doktor bu degerin bebeğin ölumune yol acmayacagini soyledi. Şimdi de tüp bebek sürecine başlayacağim. Rapor cikariyorum son aşamasindayim ama rezerv de gittikce dusuyor canim cok sıkıliyor. Yumurta oluşmayacak diye korkuyorum. Bu arada adetim de gecikti bir hafta. Insallah hamile kalalim en kisa zamanda.

İnşallah canım çok geçmiş olsun başın sağolsun. Kaç yıllık evlisin canım. Hiç başka bir tedavi olmadan mı başladın tüp bebeğe. Ben 3aylık evli 26 yaşındayım amh 0.01 dr yumurtan hiç yok ddi. Biosteron ve adet düzenleyici verdi 3 ay normal yolla deneyin bi ddi

Canim cok teşekkur ederim. 35 yaşima gireceğim. Yaşim da geçiyor malesef o yüzden hemen tüp bebek dediler. 6 yillik evliyim. Özelde denemedim rapor çikariyorum biraz oyalandim o yuzden ama acaba hata mj yaptım diye de kafam karisik. Çunku 0.32 idi ilkinde. Sonradan 0.11 olmuş. Inanmak istiyorum olacağina ama dusunmeden ve ağlamaktan kendimi alamiyorum. Belki hamilelik yasamasaydim bu kadar uzulmezdim. Ama yaşanmasi gerekiyormuş. Yapacak bie şey yok.

Tabi canım hiç bir şey nedensiz değildir vardır Rabbimizn bi bildiği inşallah bizimde güzel sağlıklı yumurtalarımız sonra da sağlıklı bebişlerimiz olur

Rapor için nereye başvuruyoruz aşamaları neler ? Bilgisi olanlar yazabilirmi rica etsem..
Canim ben Istanbul dayim. Zeynep Kamil'de cikariyorum. Universite hastanelerinde cikariyorsun. Once infertiliteye muauene oluyorsun ona gore doktor ya tup bebege ya da asilamaya yonlendiruor. Gerekli olanlari liste halinde veruiyorlar zaten.

Merhaba,
Ben 32 yaşında hiç bir belirti yokken erken menopoz teşhisiyle tanıştım. Daha çocuk düşünmeye yeni başladığım ay, yumurtalık rezervim çok düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendirildim. Amh: 0.67 çıktı . Doktorumun uzun bir süreç olabilir tavsiyesiyle ilk olumsuz tüp bebek denemesinden sonra tüp bebek raporı çıkardım.
1. Denemede 3 yumurta toplandı hiç embriyo oluşmadı.
2. Deneme ilaçsız doğal süreç takip edilerek 1 yumurta toplandı fakat döllenme olmadı.
3. Denememizde 4 yumurta dan 2si döllendi ve önceki olumsuz durumlardan dolayı 3. Günü bile beklemeden 2. Günde 4 hücreli embriyo donduruldu. Bu ay transfere hazırlanıyorum.
2. Gün embriyosu ile sonuç alan vardır umarım.
İyi dilekleriniz ya da umut verici örneklere ihtiyacım var, bu başlığı okudum kimi umut oldu kimi hüzün umarım hayırlı sonuçlara varırız.
Sizce 2. Gün embriyosuyla şansım var mı?

Allahım isteyen herkese hayırlı bir evlat versin, inşallah.

bence Amh degeriniz çok çok iyi..o değere sahip olsam sukrederim...benimki ve birkaç kişinin ki 0,01..yani yumurta yok yine de umutluyuz..inşallah hepimiz Hayırli sonuçlar elde ederiz..

bu arada 2. gün embriyosu ile sonuç alan var..o arkadaş şu an hamile..

bu arada 2. gün embriyosu ile sonuç alan var..o arkadaş şu an hamile..

Çok sevindim umut verdiniz bana

Bu ayın 26sında transferim olacak inşallah, bir yıldır tedavi görüyorum sadece 2 embriyo elde edebildik. Son 6 aydır Biosteron + balıkyağı+ Q10 kullandım çörekotu ve arısütü polen karışımları yedim bence faydası oldu.

Umarım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur.

benim can arkadaslarim degerlerimin iyi gittigini soylemistim size bugun asilamanin 9.gunu evde test yaptim ama test bozukmudur igne etkisimidir blmyrym igneninde 11.gunu herhalde kalmamisti etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…