- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.761
Tsk canim cvp icin benim 1.14 amh cikar miki bana?Merhaba ben de rezerv düşüklüğü sebebiyle tüp bebek raporu çıkardım. Aşılama koşulu aramadılar. Amh değeri 1.0 altında olunca diğer koşullara bakılmıyormuş.
Szn amh kac acaba? Hangi hastanede cikariyosunuz?Merhaba. Benim de rezervim çok düşük. Asilama denemeden rapor çikariyorum ben de. Raporun son asamasindayim. Perşembe belli olacak. Bakalim tedavi için ne zamana gün verecekler
Benim amh 0.69 çıkmıştı muayenede de değerle uygun sayıda folikül gördükleri için ben hiç beklemeden rapor çıkarabildim. 1.0 altında direk tüp bebeğe yönlendirdiklerini biliyorum. Zeynep kamil den aldım rapprumu.Tsk canim cvp icin benim 1.14 amh cikar miki bana?
Benim amh 0.69 çıkmıştı muayenede de değerle uygun sayıda folikül gördükleri için ben hiç beklemeden rapor çıkarabildim. 1.0 altında direk tüp bebeğe yönlendirdiklerini biliyorum. Zeynep kamil den aldım rapprumu.
Pozitif olması için Çift cizgi olmasi gerekmiyor mu?benim can arkadaslarim degerlerimin iyi gittigini soylemistim size bugun asilamanin 9.gunu evde test yaptim ama test bozukmudur igne etkisimidir blmyrym igneninde 11.gunu herhalde kalmamisti etkisi Eki Görüntüle 2111261
Rapor alırken çok zorlandınız mı?
Yani ülkemizde prosedürleri uygulamak meşakkatli tabii ama,
doktorumuzun yönlendirmesiyle istenen testleri yaptırmamız halinde almamız çok güç olur mu,
en azından geçen zaman olarak?
Biosteron arı sütü bal polen vs şifa verenleri nasıl kullandın canım hangi sırayla tükettinÇok sevindim umut verdiniz bana
Bu ayın 26sında transferim olacak inşallah, bir yıldır tedavi görüyorum sadece 2 embriyo elde edebildik. Son 6 aydır Biosteron + balıkyağı+ Q10 kullandım çörekotu ve arısütü polen karışımları yedim bence faydası oldu.
Umarım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur.
Ben özel bir hastanede teşhis aldım işk olarak doktorum aynı hafta bir çok testimi yaptırdı, yine doktorumun isteğiyle diğer ay hsg çektirdim ve adetin ikinci günü zeynep kamile gittim (randevu almaya gerek olmadan gidebiliyorsunuz) muayene oldum o gün de bir kan tahlili istediler hsg filmime bakan doktor histeroskopi istedi ( diğer ay özel hastanede histeroskopi yaptırdım olumsuz hiç bir şey görülmedi) histeroskopi raporu mu alıp yeniden zeynep kamile gittim aynı gün anestezi için ekg gibi bir kaç şey daha istediler randevum olmadığı halde doktorlara şirinlik yaparaksıra numarası alıp büyün test tahlileri yaptırdım. Dosya açıldıktan sonra 10. Gün yine gittim sağlık kuruluna dosyamı teslim ettim. 7 gün sonra raporum elimdeydi. Çoğu testimi özel hastanelerde yaptırdığım için hızlı oldu, gereksiz yere historoskopi istemeselerdi iki ay içinde raporum elimde olacaktı. Benim historoskopi yüzünden 3 ayı geçti rapor almam.
Ben ilk tüp bebek denememi raporsuz yaptırdım, olumsuz sonuç alınca rapor çıkarmaya karar verdim.
Biosteron arı sütü bal polen vs şifa verenleri nasıl kullandın canım hangi sırayla tükettin
Çok teşekkürler detaylı açıklamanız için :)
Ben de sgk geçerliliği olan özel üniversite hastanesindeki doktorumu dinleyerek rapor çıkarma sürecine gireceğim. Sanıyorum sizinkiyle benzer olacaktır. Gerçekten çok aydınlatıcı oldu.
En yakın zamanda güzel haberlerinizi de paylaşmanız dileğiyle...
Tsk canim cvp icinBenim amh 0.69 çıkmıştı muayenede de değerle uygun sayıda folikül gördükleri için ben hiç beklemeden rapor çıkarabildim. 1.0 altında direk tüp bebeğe yönlendirdiklerini biliyorum. Zeynep kamil den aldım rapprumu.
sağol canım benim aç karnına mı yedin peki. ben sabah akşam tok karna biosteron. öğlen adet düzenleyicisi kullanıyorum. peki değerlerin nasıl değişti mi ?Canım Biosteronu her gün 3 tane doktorum verdi.
Arısütü, bal , polen karışımını her sabah bir kaşık yedim.
Çörekotunu baharatçıda çektirip balın içine karıştırdım tarçın ekleyip macun gibi yaptım. Öğlen aç karnına bi kaşık yedim genelde.
İyi geldiklerine inandımsağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Bence vücudumuzu en iyi düzenleyen şey sağlıklı beslenme.
sağol canım benim aç karnına mı yedin peki. ben sabah akşam tok karna biosteron. öğlen adet düzenleyicisi kullanıyorum. peki değerlerin nasıl değişti mi ?
çok sağol canım benim en kısa zamanda hamile kalır da sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız bizde. düzenleyiciyi bi de biosterenu kullanıyorum ama yinede devam ediyor sıcak basmalarım. inşallah yumurtamız oluşur da yaşıtlarımız gibi sağlıklı yumurtalarımız bebeklerimiz olurSadece biosteronu tok içtim, diğerlerini hep aç karnına içtim.
İlk erken menopozu öğrendiğim zaman, fsh 12 çıktı , amh 0.69 kadın doğum doktoruma diğer ay yine gittim yine test yapsın diye, yapmayacağını söylemişti. Her ay testte çıkan değişen değerlerin bir önemi olmadığını önemli olanın tüp bebek tedavisinde uygun e2 düzeyiyle başlayıp devam etmek olduğunu söylemişti. Devamlı değerlerine bakıp kendini strese sokmaktan başka bir şey yapmazsın demişti. Sonrasında tedavilerimde kontrollerimde hiç sormadım bile değerleri. Kan iyi çıkmış mı diye soruyorum evet diyorlar tedavi başlıyor, bitiyor önemli olan hep sonuç kısmı artık :)
Tsk canim cvp icin benim 1.14 amh cikar miki bana?
merhaba benim amh 0.65 30 yasındayım 2yıllık evliyim bende direk asılama olmadan rapor cıkarabilirmiyim acaba.yardımcı olursanız sevinirim.Benim amh 0.69 çıkmıştı muayenede de değerle uygun sayıda folikül gördükleri için ben hiç beklemeden rapor çıkarabildim. 1.0 altında direk tüp bebeğe yönlendirdiklerini biliyorum. Zeynep kamil den aldım rapprumu.
Canım üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki. Cok zor bir durum seni çok iyi anlıyoruz. İnşallah hemen toparlanip kaldigin yerden devam edeceksin. Allah'ım hepimizin yolunu açık etsin..Selam arkadaşlar, keşke umut verebilecek bir şeylerle döneydim ama maalesef. 2. Deneme de hüsranla sonuçlandı. Negatif oldu.umutlarım tükeniyor demek istemiyorum ne mucizeler okuyoruz görüyoruz. Tekrardan toparlanıp kaldığım yerden yine devam edeceğim kendime yeni şeyler ekleyerek. Çünkü ben bu hayatta anne olmak istiyorum rabbim de hayırlısı ile nasip ederse. Allah sizlerin yollarını açık etsin tedavilerinizi gönlünüzde olduğu gibi sonlandırsın
Hayırlısı olsunSelam arkadaşlar, keşke umut verebilecek bir şeylerle döneydim ama maalesef. 2. Deneme de hüsranla sonuçlandı. Negatif oldu.umutlarım tükeniyor demek istemiyorum ne mucizeler okuyoruz görüyoruz. Tekrardan toparlanıp kaldığım yerden yine devam edeceğim kendime yeni şeyler ekleyerek. Çünkü ben bu hayatta anne olmak istiyorum rabbim de hayırlısı ile nasip ederse. Allah sizlerin yollarını açık etsin tedavilerinizi gönlünüzde olduğu gibi sonlandırsın
merhaba benim amh 0.65 30 yasındayım 2yıllık evliyim bende direk asılama olmadan rapor cıkarabilirmiyim acaba.yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?