AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee

kizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee

Çok sevindim sizin adınıza canı yürekten...
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Herkesin, hepimizin bu güzel haberi vermesini diliyorum.

Çok sevindim sizin adınıza canı yürekten...
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Herkesin, hepimizin bu güzel haberi vermesini diliyorum.
amin cnm insaallah tek istegim sizden umidinizi yitirmeyin lutfeb allahim istedigini zaman veriyor

Bana da doktorum cyclo progynova verdi. E2 biraz yüksek çıktı da tüp bebeği erteledi. Adetin 5. günü başla dedi. Size ne için vermişti? Bir de beraberinde aspirin verdi mi?

Bana da doktorum cyclo progynova verdi. E2 biraz yüksek çıktı da tüp bebeği erteledi. Adetin 5. günü başla dedi. Size ne için vermişti? Bir de beraberinde aspirin verdi mi?
Adet düzensizliğinden dolayi ve erken menopoz nedeniyle kemik erimesinin gecikmesini sağlaması amaciyla vermisti, normal dogum kontrol hapi vermedi. Yanında baska hap kullanmiyorum, istemedi.

Çok çok sevindim, hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah. Bu sayfada olmamın tek nedeni bana umut verecek haberlere şahit olmak. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

Tıbbi genetik den bakıldı değerlerimize, dört-beş sayfalık bir rapor, bütün degerlerim normal, anomali saptanmadı yazıyor. Henüz gösteremedik ama bizim de genetik olarak bir sorunumuz yok, temiz sonuclar. Hiçbir rahatsızlığim da yok tiroid, hasimato gibi. Neyden kaynaklanıyor belli değil.

Hiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştum

@Amh002 İlk denememde tek döllenen yumurta ile hamileyim arkadaşlar :) 8. haftadayım çok şükür. İyi düşünün. Allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah.
Merhaba ben de birgül sarıkamışa gitmeyi düsğnüyorum bende prolaktin düzensizliği sıkıntısı var. Ama esimde dna hasarı var. Acaba erkek infertilitesi icin de uygun mudur birgül hoca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…