- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.781
kizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee
amin cnm insaallah tek istegim sizden umidinizi yitirmeyin lutfeb allahim istedigini zaman veriyorÇok sevindim sizin adınıza canı yürekten...
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Herkesin, hepimizin bu güzel haberi vermesini diliyorum.
kizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee
Bana da doktorum cyclo progynova verdi. E2 biraz yüksek çıktı da tüp bebeği erteledi. Adetin 5. günü başla dedi. Size ne için vermişti? Bir de beraberinde aspirin verdi mi?Ben de bu durumdan cok korkuyorum ama amh ler bu kadar düşük iken doktorlar da göz göre dogum kontrol hapi vermez heralde ya :/ yani anliyorum adet düzensizliğinden, adet olunsun diye veriliyor ama insani tedirgin ediyor.
Ben cyclo progynova kullanıyorum, o tam dogum kontrol olmuyor anladigm kadariyla ama yine de korkuyorum yumurtalara bi sey oluyorsa diye :/
Adet düzensizliğinden dolayi ve erken menopoz nedeniyle kemik erimesinin gecikmesini sağlaması amaciyla vermisti, normal dogum kontrol hapi vermedi. Yanında baska hap kullanmiyorum, istemedi.Bana da doktorum cyclo progynova verdi. E2 biraz yüksek çıktı da tüp bebeği erteledi. Adetin 5. günü başla dedi. Size ne için vermişti? Bir de beraberinde aspirin verdi mi?
Tüp bebek tedavisinde büyüme hormonu kullanan varmı ?
allah razi orazi olsun cnm insaallah rabbim bir an once sizede nasip eylesinÇok çok sevindim, hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah. Bu sayfada olmamın tek nedeni bana umut verecek haberlere şahit olmak. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben de kullandım ama maalesef ben de de bir etkisi olmadı yumurtam büyüdü ama toplanamadıTüp bebek tedavisinde büyüme hormonu kullanan varmı ?
Bizim doktorumuz araştıralım dedi, sonuçlar çıktı ama henüz gösteremedik.Arkadaslar içinizde erken menopoza neden girdiğini genetikten araştırtan oldu mu?
Bizim doktorumuz araştıralım dedi, sonuçlar çıktı ama henüz gösteremedik.[/QUOTE5
Bende kan verdim daha çıkmasına 1 ay var. Sizden ne istedi Dr. unuz?
O zaman neden menopoza girdiniz belli değilBen baktırdım genetik sonucu temiz çıktı
Hiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştumTıbbi genetik den bakıldı değerlerimize, dört-beş sayfalık bir rapor, bütün degerlerim normal, anomali saptanmadı yazıyor. Henüz gösteremedik ama bizim de genetik olarak bir sorunumuz yok, temiz sonuclar. Hiçbir rahatsızlığim da yok tiroid, hasimato gibi. Neyden kaynaklanıyor belli değil.
Merhaba ben de birgül sarıkamışa gitmeyi düsğnüyorum bende prolaktin düzensizliği sıkıntısı var. Ama esimde dna hasarı var. Acaba erkek infertilitesi icin de uygun mudur birgül hoca?@Amh002 İlk denememde tek döllenen yumurta ile hamileyim arkadaşlar :) 8. haftadayım çok şükür. İyi düşünün. Allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah.
MaalesefO zaman neden menopoza girdiniz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?