- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.801
Banada ilk muayene olduğum kadın Doğum uzmanı söylemişti bazı kişilerde Doğumdan sonra düzelme olabiliyo diyeHiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştum
Hiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştum
Banada ilk muayene olduğum kadın Doğum uzmanı söylemişti bazı kişilerde Doğumdan sonra düzelme olabiliyo diye
Hiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştum
Aradım ama bulamadım bilmem hangi doktorun yazısından okuduğum bilgiydi çok okuduğum için hatırlayamadım, ama biraz yukarıdaki arkadaş da bahsetmiş durumdan. Nitekim erken over yetmezliği ile genç yaşta mücadele edip bebek sahibi olan birçok insan da ilerleyen yaşlarında doğal yolla hamileleik yaşamış. Yani maksat doğru yumurtanın gelmesi. Benim doktor da aynısını söylüyor yumurta sayısı az da olsa yaş gençse şans vardır bu işin yüzde sekseni yumurta diyorMerak ettim yazının kaynağını da bizimle paylaşır mısınız? Bir çok araştırma yaptım ama bunu duymamıştım. Benim de erken menopoz ve genetik değil.
Ben iş yaşamımda ki strese bağlı diye düşünüyorum
Aradım ama bulamadım bilmem hangi doktorun yazısından okuduğum bilgiydi çok okuduğum için hatırlayamadım, ama biraz yukarıdaki arkadaş da bahsetmiş durumdan. Nitekim erken over yetmezliği ile genç yaşta mücadele edip bebek sahibi olan birçok insan da ilerleyen yaşlarında doğal yolla hamileleik yaşamış. Yani maksat doğru yumurtanın gelmesi. Benim doktor da aynısını söylüyor yumurta sayısı az da olsa yaş gençse şans vardır bu işin yüzde sekseni yumurta diyor
Umut verici bir bilgi çok teşekkür ederim paylastigin için. Çok araştırdım ama bu bilgi hiç denk gelmemişti.Hiçbir genetik sorun tespit edilmemiş genç yaşta erken över yetmezliği olanlarda geriye dönük kazanımlar olabiliyormuş. Yani birden fazlalaşıp verimli hale gelebiliyormuş bu sebeple ileriki yaşlarda bile kendiliğinden gebe kalma şansı olabiliyormuş.umut verici bir Bilgi bir doktorun yazısında okumuştum
Geçmiş olsun zor bir durum yasamıssınız. Yanlız bir cümlenize takıldım kan pıhtılasması degeri normal değil demişsiniz. Ama doktor bu sebeb olmaz demiş. Bence orada bir hata var. Çünkü amnede bu değerde bir sıkıntı varsa bebekleri anne karnında ölüyor maalesef. Pıhtışasma sorunu önemli bir sorun. 3 düşükten sonra bir dahaki gebeliklerde kan sulandırıcı kullanılır. Çünkü anne kanındaki pıhtı plasentaya gider ve malesef bebek ölür. Sizde benim anladıgım pıhtılaşma hastalığı var. Sayet bir daha hamile kalsanız yine bebeğinizi kaybedenilirsiniz. Başka bir doktor ile görüşmenizi tavsiye ederim. Çünkü her bebek ölümünün bir sebebi vardır. Ya genetik boZukluk ya pıhtılasşma ya da başka bir sebeb. Durduk yere bunu yasamaZsınız.Canim cok teşekkur ederim. 35 yaşima gireceğim. Yaşim da geçiyor malesef o yüzden hemen tüp bebek dediler. 6 yillik evliyim. Özelde denemedim rapor çikariyorum biraz oyalandim o yuzden ama acaba hata mj yaptım diye de kafam karisik. Çunku 0.32 idi ilkinde. Sonradan 0.11 olmuş. Inanmak istiyorum olacağina ama dusunmeden ve ağlamaktan kendimi alamiyorum. Belki hamilelik yasamasaydim bu kadar uzulmezdim. Ama yaşanmasi gerekiyormuş. Yapacak bie şey yok.
gözün aydın canım bize de çok dua et olur mukizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kendiliğinden mi hamile kaldınız?kizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee
bir negatifntup bebekten sonra asilamayla kaldim cnmHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kendiliğinden mi hamile kaldınız?
Başladık arkadaşlarim, ilk tedavim iptal edilmişti bahsetmiştim, inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Hayırlısı olsun inşallah..Tecrübeli arkadaşlarım bugün adetin 3. Günü. E2 değerim 10cikti. 2folikul var, tedaviye baslanir mi sizce ? Henüz doktora gösteremedim sonucu..
İki folükül ile başlanır östrojen hormonu artıracağı takviyeler almaya çalış keten tohumu adaçayı gibi tedavideyken de kullanabilirsin ben doktoruma sormuştum. Ayrıca her sabah aç karnına tarçın çörekotu bal karışımı destekleyecektir inş bu sefer güzel gelişmeleri yazarsınBaşladık arkadaşlarim, ilk tedavim iptal edilmişti bahsetmiştim, inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Hayırlısı olsun inşallah..
Çok sağol tavsiyelerin için canim. Hepsini uygulayacağım. Keten tohumuyla sen tanıştırdin beni, her akşam yoğurtla yiyorum alışkanlıgim oldu. Yeşil çay da tuketebilirim değil mi? İnşallah iyi olur, e2 min dusuk olduğunu düşünmüştüm, baslamayiz sanıyordum ama başladık. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.İki folükül ile başlanır östrojen hormonu artıracağı takviyeler almaya çalış keten tohumu adaçayı gibi tedavideyken de kullanabilirsin ben doktoruma sormuştum. Ayrıca her sabah aç karnına tarçın çörekotu bal karışımı destekleyecektir inş bu sefer güzel gelişmeleri yazarsın
Ben mi tanıştırdım hatırlayamadım ama şifa olsun yarasın inş şimdi o e2 nin ilaçlarla birlikte sağlıklı katlanarak artması gerekiyor. Yeşil çay da tüketebilrsin adaçayı biraz daha fazla östrojen içeriyor ayrıca akşamları süt içebilirsin kalsiyum döllenmeyi artırıyormuşMaalesef bizim yumurtalarımız her şeyden önemliymiş tekrardan hayırlı olsun inş rabbim bu kez daha ileri aşamalarla tanıştrıp daha güzel sonuçlar aldırsınİlaçların neler kaç doz kullanacaksınÇok sağol tavsiyelerin için canim. Hepsini uygulayacağım. Keten tohumuyla sen tanıştırdin beni, her akşam yoğurtla yiyorum alışkanlıgim oldu. Yeşil çay da tuketebilirim değil mi? İnşallah iyi olur, e2 min dusuk olduğunu düşünmüştüm, baslamayiz sanıyordum ama başladık. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Hayırlı olsun tebrik ederim ,aşılama ile mi hamile kkizlarrr amh 0.34 ile bugun hamile kaldigimi ogrendim hir tup bebekten sonra asilama dedi dojtor ve asilama olacagi ay sadece gorunen 4 folikulum vardi 1 folikulde 18mm olmustu v bugun hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin biran onceee
Çok sağol İnşallah bu sefer daha güzel olur. Bir dönem folikul görülmediği olmuştu, o yüzden şimdi bir tane bile görülse şükür sebebim. Merional 75, puregon 300 doz kullanacagim, cuma kontrol olacak.Ben mi tanıştırdım hatırlayamadım ama şifa olsun yarasın inş şimdi o e2 nin ilaçlarla birlikte sağlıklı katlanarak artması gerekiyor. Yeşil çay da tüketebilrsin adaçayı biraz daha fazla östrojen içeriyor ayrıca akşamları süt içebilirsin kalsiyum döllenmeyi artırıyormuşMaalesef bizim yumurtalarımız her şeyden önemliymiş tekrardan hayırlı olsun inş rabbim bu kez daha ileri aşamalarla tanıştrıp daha güzel sonuçlar aldırsınİlaçların neler kaç doz kullanacaksın
evet cnm asilama ile kaldimHayırlı olsun tebrik ederim ,aşılama ile mi hamile k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?