- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.821
Hadi bakalım hayırlı güzel haberlereÇok sağol İnşallah bu sefer daha güzel olur. Bir dönem folikul görülmediği olmuştu, o yüzden şimdi bir tane bile görülse şükür sebebim. Merional 75, puregon 300 doz kullanacagim, cuma kontrol olacak.
Arkadaşlar c-Life kadınlara özel macun kullanan oldumu ? Tüp bebek tedavisinde kullanılabilirmi?
Bende kullandım hormonlara pek bi etkisi olmadı bende hatta hiç etkisi olmadı 2 ay kullanıp her ay tahlil yaptım hicbir değişiklik olmadı ama diğer arkadaşında dediği gibi tüp bebekte etkisi olurmu bilemem ama ben o surece kadar gelseydim risk almazdım yinede sen bilirsin arkadaşımArkadaşlar c-Life kadınlara özel macun kullanan oldumu ? Tüp bebek tedavisinde kullanılabilirmi?
Ne yaptın fıstık başladın mi soğan?Bende kullandım hormonlara pek bi etkisi olmadı bende hatta hiç etkisi olmadı 2 ay kullanıp her ay tahlil yaptım hicbir değişiklik olmadı ama diğer arkadaşında dediği gibi tüp bebekte etkisi olurmu bilemem ama ben o surece kadar gelseydim risk almazdım yinede sen bilirsin arkadaşım
ben normal zamanda 2,3 kavanoz kullandım etkili klomen almış gibi büyüyo yumurtalarım.ama hamile kalmada pkolularda etkili galiba rezerve bi etkisi olmuyoArkadaşlar c-Life kadınlara özel macun kullanan oldumu ? Tüp bebek tedavisinde kullanılabilirmi?
Yok canım daha başlamadım kafamda deli sorular var :) cumartesi acibademe gidecem filip taşhanla ön görüşme yapacam acaba diyorum adete 15 gün kalamı baslasam sogan kürü yapanlar nasıl yapmış sen adetten once kac gun içtin canımNe yaptın fıstık başladın mi soğan?
Canım yarın başlayacağım dedim başladım adetmiydim değil miydim hatırlamıyorum. Plansızdi. Bende genetik testlerim çıksın artık tüp bebek için gideceğim. Sıkıldım ne olcaksa olsun. Git canım yavaş yavaş görüşmeye başla.Yok canım daha başlamadım kafamda deli sorular var :) cumartesi acibademe gidecem filip taşhanla ön görüşme yapacam acaba diyorum adete 15 gün kalamı baslasam sogan kürü yapanlar nasıl yapmış sen adetten once kac gun içtin canım
C.tesi gel yüzyüze görüşelim dedi adet olup olmaman önemli değil önce takviye verecem fsh amh belli zaten onemli olan ultrason bidahaki adette yada bikaccadet sonra durumu degerlendirip tüp bebeğe başlayıp baslamayacagimiza karar veririz dedi cok pozitif yaklaştı..takviye ve beslenme seklini konusacaz ön görüşme yani...Canım yarın başlayacağım dedim başladım adetmiydim değil miydim hatırlamıyorum. Plansızdi. Bende genetik testlerim çıksın artık tüp bebek için gideceğim. Sıkıldım ne olcaksa olsun. Git canım yavaş yavaş görüşmeye başla.
Ben de henüz rapor almadım ama buradaki arkadaşlardan duyunca gittim üniversite hastanesine. 3 yıllık evli değiliz diye Ege üniversitesi tüp bebek kliniğine sordum. Belli şartları var 3 yıl dolmadan da alabilirsiniz dediler ama hangi şartlarda söylemediler. Sen de bir hastaneye gidip danış istersenHerkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde burada bir arkadaş SGK raporundan bahsetmişti. Rezerv azlığında şartları yerine getirmek gerekli değilmiş sanıyorum. Bu konunun detaylarını bilen var mı?
Bu devlette 2 deneme yapma şartı rezerv azlığı olan hastalarda da geçerli mi? Yoksa direkt olarak rapor almak mümkün mü? AMH'ım 0,06. FSH her değeri gördü maşallah. 1 negatif deneme. 2. denememi de yakında yapmak üzereyim. Transfer öncesi ERA testine hazırlanıyorum. Ama maalesef her şeyin en kötü ihtimalini düşündüğümden, pek ümitlenemiyorum da.
Bilen varsa detaylı paylaşabilir mi bu rapor işini?
Hngi şehirdesin cnm? İstanbuldaysan süleymaniye eğitm arastrmasına basvurablrsn amh 1.5 altında olunca aşılamayla uğrasmıyorlarmıs. Senın degerine direkt tüp bebek raporu cıkablr. Adetın 2-3. Günü gidip kan veriyrsn muayene oluyrsn. Sana evrak listesi veriyorlar onları tamamlayıp teslim edince kısa sürede raporun cıkablr bi gidil bilgi al hangi ildeysen o hastaneden. Ama aşılama yapmadan tüp bebek raporu cıkıyor diye biliyorm 3 yıllık evlılık ve sgk prim gun sayısı gbi kritelere de uygunsan sorun yasamazsnHerkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde burada bir arkadaş SGK raporundan bahsetmişti. Rezerv azlığında şartları yerine getirmek gerekli değilmiş sanıyorum. Bu konunun detaylarını bilen var mı?
Bu devlette 2 deneme yapma şartı rezerv azlığı olan hastalarda da geçerli mi? Yoksa direkt olarak rapor almak mümkün mü? AMH'ım 0,06. FSH her değeri gördü maşallah. 1 negatif deneme. 2. denememi de yakında yapmak üzereyim. Transfer öncesi ERA testine hazırlanıyorum. Ama maalesef her şeyin en kötü ihtimalini düşündüğümden, pek ümitlenemiyorum da.
Canim evlilik süresi, aşılama şartı falan yok. Direk tüp bebek raporu alabiliyorsun rezerv azligindanHerkese merhaba,
İnşallah.siz tüp bebek mi yaptırdınız ? Ben henüz tedaviye başlamadım araştırma yapıyorum şuan rapor olırsa direk tüp bebek yapmak daha mı mantıklı acaba ?Merhaba ben de sizin gibi 2 yıllık evliydim raporumu çıkardığımda. Düşük amh değeri için 3 yıllık evli olma koşulu da önceden aşılama yapılması da şart değilmiş. Umarım bir an önce tedaviye başlarsınız.
Hakkımızda hayırlısı.
Ben kullanıyorum ama ilk kez kullandığım için etkisini bilmiyorum. Sizdemi kullanıyosunuz ?arkadaslar yumurta kalitesini arttirmak için büyüme hormonu kullanan var mi?
yok ama 3. denemede olgun yumurta ve döllenme sorunu yaşadık o yüzden bu sefer büyüme hormonu da deneyeceğiz. Araştırınca mantikli gibi geldi ama yan etkisi olur mu diye korkuyorum. Zaten hormon tedavileri yüzünden gözümde miyopum ilerliyor, dişlerim çürüdü... daha kim bilir ne olumsuzluklari var da sonradan çıkacaklarBen kullanıyorum ama ilk kez kullandığım için etkisini bilmiyorum. Sizdemi kullanıyosunuz ?
Sizin değerleriniz nasıl amh folikül sayısı falan ? Benim folikül sayım yani amh değerim düşük bu yüzden kullanıyorum. 2. Tedavideyim 1. De 1 tane Olgun yumurta çıktı oda döllenmediyok ama 3. denemede olgun yumurta ve döllenme sorunu yaşadık o yüzden bu sefer büyüme hormonu da deneyeceğiz. Araştırınca mantikli gibi geldi ama yan etkisi olur mu diye korkuyorum. Zaten hormon tedavileri yüzünden gözümde miyopum ilerliyor, dişlerim çürüdü... daha kim bilir ne olumsuzluklari var da sonradan çıkacaklar
Merhaba arkadaşım ben de senin gibi ikinci denemem de cd 56 testi yaptırdım. Era testi duyunca dikkatimi öekti hem çok pahalı bir test bu doktorun mu gerek gördü. Kaçıncı gün embriyon var senin dondurulmuşHerkese merhaba,
benim fsh ve folikul sayim iyi aslinda ondan hic amh bakilmadi ama son tedavimde toplanan 14 yumurtadan sadece 5i olgun çıktı 2si dollendi. önceki tedavilerde de hiç böyle bi sorun yasamamistikSizin değerleriniz nasıl amh folikül sayısı falan ? Benim folikül sayım yani amh değerim düşük bu yüzden kullanıyorum. 2. Tedavideyim 1. De 1 tane Olgun yumurta çıktı oda döllenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?