AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Maalesef doktorların yönlendirmeleri farklı olabiliyor. Bana biri git evde Bebek dene derken diğeri sen niye bu kadar bekledin diye kızdı ve ikisi de İzmir’de tanınmış özel merkezlerdi. Benim amh 0.9 du o zaman. Ama muayenede foliküller ve fsh normal olduğundan çok acele etmedim bende. Sen de detaylı bir muayene ol be yaşın, psikolojin, maddi durumuna göre kararını verirsin. O sırada içine sinen bir doktor da bulursun inşallah

Arkadaşlar bazen özel merkezler ilk tedavide başarı şansı düşük hastaları tedaviye almak istemiyorlarmış sırf merkezin başarı oranlarını etkilediği için. Bunlara dikkat edin lütfen size samimi gelip inandırmasınlar sizi.. hala şansınız varken deneyin işi şansa bırakmayın amh değerlerinizin illa çok düşmesini beklemeyin tüp bebek için..

Ben Goğsen Dr. u eledim. Hulusi Zeyneloglu hakkında bir şeyler duydun mu o hastaneye gittiğinde

Benim iki yumurta vardı biri daha hızlı büyüdü o alındı maalesef boş çıktı dr tedaviye devam etmeyi teklif etti bir hafta arayla diğer taraftaki yumurtalar da alındı süreç uzadı tabii ikiydi üç olgun çıktı döllendi ikisi donduruldu biri karnımda şu an daha çok yeni gebeliğim doktor bile inanamadı iyi ki devam etmişim dedim inşallah kucağıma da alırım

Labaratuvar bizi gibi hastalarda çok önemli çünkü altın yumurta artık bizimkiler

Benim de öyle çıkıyor bir iki üç en fazla beş yıl öncede aynıydı çok şükür çocuğum oldu benim yapım buymuş amh hiç bakılmadı fsh 15ti en son çok iptal olan tedavim oldu büyümedi biri önden gitti falan hiç pes etmedim yazın yine tedaviye başladım altı ay sonunda ikinci mucizem karnımda çok şükür çok yıprandım ama değer

Oğlum için yedi yıl Uğraştım bu arada

Ben de aynıyım hep umutsuzdum psikolojim bozulmuştu baskı gördüm ne laflar duydum yedi yılım zindan gibiydi ama hiç tedavimi aksatmadım hep araştırdım sakın vazgeçmeyin her acıya değiyor inanın önce sabır inanç ve iyi bir merkez gerekiyor her şeyin ötesi de Allah’ın takdiri

Oğlum için yedi yıl Uğraştım bu arada
Peki kaç yaşında başladınız ilk tedaviye. Ben toplamda 2,5 senedir uğraşıyorum..ama yaşım 7 yıl için fazla..yaşım 28-30 larda olsa inanın hiç pes etmem...36 yaşındayım çünkü. Doktorum bana olmaz dedi donasyon önerdi. Karamsar olmamin nedeni bu ve negatif aldığım sonuçlar...

ÖNcelikle tebrik ederim tamamına erdirsisn allah.
İşte tedaviyi yarım bırakmaması ne güzel doktrounun belki bende çağrılsaydım şuan 5 yumurtam boşa gitmeyecekti

Ben 23 yaşında evlendim otuzda ancak anne oldum şimdi 34 ye kardeş için uğraşıyoruz inşallah onu da kucağımıza alırız yaşınız çok geç değil bence

ÖNcelikle tebrik ederim tamamına erdirsisn allah.
İşte tedaviyi yarım bırakmaması ne güzel doktrounun belki bende çağrılsaydım şuan 5 yumurtam boşa gitmeyecekti
Evet bizim gibi hastalara uygulanan bir protokolmüş süreç uzun ve yıpratıcı olsa da şans artabilir

Bana teşhis konamadığı için birçok operasyon geçirdim onlar da azaltmıştır rezervi az olmasına rağmen kaliteli iki embriyom oldu kasımda pgt de yapıldı hala inanamıyorum zaten bir çocuğum olduğu için tutması sıkıntı olmadı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…