- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.921
Doktoruma çok güveniyordum oğluma bile adını verdim Allah iyiki karşımıza çıkarmış çok memnunum başkası olsa benle uğraşmaz zaten çocuğun var deyip gönderirdi benim imtihan dolmuştur inşallah herkese nasip etsin allahım hayatım değişti adeta yaşayan ölü gibiydim yedi yılÖNcelikle tebrik ederim tamamına erdirsisn allah.
İşte tedaviyi yarım bırakmaması ne güzel doktrounun belki bende çağrılsaydım şuan 5 yumurtam boşa gitmeyecekti
Benim her zamanki gibi olmuştu.Adetiniz her zamanki gibi mi oluyor?
Çok ilginç adetin 4. Günü cagirmalari,beni 2. Günü cagirmislardi ama ignelere 4. Gün başlamıştım.2. günü yumurtalıklara bakmışti doktor,nasıl bir tedavi uygulayacağını anlatmıştı yani doğru olanda 2 veya 3 günü gitmek.Bana adetin 2 veya 3. Günü gel demişti doktor.adet olduğum gün aramistim merkezi yarın cok yogunuz demişlerdi ve bana göre adetimin 4. Gününe randevu verdiler. Mesela pazartesi adet oldum öğlen, benim adetimin 3. Günü çarşamba olmuyor mu?hemşire adetin başladığı günü saymıyoruz deyip perşembeye randevu vermişti ve iğnelere perşembe başlamıştım. Benim salı veya çarşamba doktora gitmem gerekmiyor muydu? Yoğun diye perşembeye randevu verdiler. Doktor 6 yumurta gördü ignelerden sonra yumurta kontrolüne gittim 4 yumurtaya düşmüş sayı. 4 yumurta toplandı 2si dollendi ve kimyasal gebelikle gitti bitti.
Çok oldu bittiye geldi gibi geliyor. Tüm bunlar Aralik,ocak ve şubat başında oldu.
merhaba tanıdınmı beni nasılsın tedavin olumlumu sonuclandıÇok ilginç adetin 4. Günü cagirmalari,beni 2. Günü cagirmislardi ama ignelere 4. Gün başlamıştım.2. günü yumurtalıklara bakmışti doktor,nasıl bir tedavi uygulayacağını anlatmıştı yani doğru olanda 2 veya 3 günü gitmek.
Tanıdım canım tabiki,hayır daha belli değil ama olmayacağını hissediyorum,yum orta kalitedeydi,doktor o sebeple düşük ihtimal verdi.Canı
merhaba tanıdınmı beni nasılsın tedavin olumlumu sonuclandı
Çok güzel bi haber bu tebrik ederim.. inşallah embriyoların sana sıkı sıkı tutunur sağ Salim bebeklerini kucağına alırsın.. rapor konusunda bence almalısın. Çalışmak seni etkilemese bile hep bi huzursuzluğun ve içinde acaban olucak. Bu yüzden almalısın bence.Merhaba,
rahim dinlendirme sonrası transfere hazırlanıyordum, bugün iyi haberler aldım rahim kalınlığım ve kan testlerimin sonucu iyi çıktı :) pazartesi günü 2embriyo transferi olacak inşallah :) daha önce transfere kadar devam edememiştik çok heyecanlıyım. Transferden sonra çalışmaya devam etsem mi rapor mu alsam karar veremedim? Tavsiyeniz var mı?
Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah pozitif haberini de alırızMerhaba,
rahim dinlendirme sonrası transfere hazırlanıyordum, bugün iyi haberler aldım rahim kalınlığım ve kan testlerimin sonucu iyi çıktı :) pazartesi günü 2embriyo transferi olacak inşallah :) daha önce transfere kadar devam edememiştik çok heyecanlıyım. Transferden sonra çalışmaya devam etsem mi rapor mu alsam karar veremedim? Tavsiyeniz var mı?
Bence rapor alın dinlenin sürekli yatmayın kafaya da çok takmayın evdeMerhaba,
Vücudun iğnelere ters tepki veriyor çok garip acaba sadece ağız yoluyla haplarla uyarımı denese nasıl olur istersen doktorunla bunu bir görüş arkadaşım çünkü e2 düzenli olarak katlanmalı gerekir iğnelerle. Pazartesi tekrar kan ister muhtemelen o zaman belli olur kesin durum . Sıkma kendini stresle baskılıyor da olabilirsin canım rabbim yardımcın olsun bir çıkış yolu göstersin sanaArkadaşlarım, bugün iğnelerin 5. günü, adetin 3. günü 5 mm idi folikul, bugün 6.5 mm olmuş, e2 10 idi, bugün 10un altına düşmüş.. doktor pazartesi ye kadar devam edin iğnelere dedi. Bu şartlarda yükselmesi, tedavinin devam etmesi mümkün mü sizce?tek yumurtam var
Hayır yaşamamalısın çünkü ilişki yumurtaları uyarıyormuş bu sebeple erken çatlamasına sebep olabilirsin . O yüzden ilaç kullanımı süresince ilişki yasağı başlıyorİyi akşamlar bayanlar. Size bişey sormak istiyorum. Ben sadece klomen ile iki yumurta elde ettim. Bugün biri 14 biri 16 mm idi. Pazartesi toplarız sesi doktorum. Peki ben bu gece eşimle beraberlik yaşayabilirmiyim.
Rapor alabiliyorsaniz alın. Ben almadığım için pismanim. Belki bir etkisi yoktur ama evde olup dinlenmek calismaktan daha az stres yapar diye dusunuyorum.ben calistim ve hep acaba birsey olur mu diye gergindim. Doktor rapor almamis olmamin etkisi olmayacagini soyledi ama icimde suphe kaldi.Merhaba,
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde burada bir arkadaş SGK raporundan bahsetmişti. Rezerv azlığında şartları yerine getirmek gerekli değilmiş sanıyorum. Bu konunun detaylarını bilen var mı?
Bu devlette 2 deneme yapma şartı rezerv azlığı olan hastalarda da geçerli mi? Yoksa direkt olarak rapor almak mümkün mü? AMH'ım 0,06. FSH her değeri gördü maşallah. 1 negatif deneme. 2. denememi de yakında yapmak üzereyim. Transfer öncesi ERA testine hazırlanıyorum. Ama maalesef her şeyin en kötü ihtimalini düşündüğümden, pek ümitlenemiyorum da.
Bilen varsa detaylı paylaşabilir mi bu rapor işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?