- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.941
Teşekkür ederim. Riske atmaya hiç gerek yok o zamanHayır yaşamamalısın çünkü ilişki yumurtaları uyarıyormuş bu sebeple erken çatlamasına sebep olabilirsin . O yüzden ilaç kullanımı süresince ilişki yasağı başlıyor
Çok teşekkür ederim cevabın için. Bende hemşireyi aradım ulaşamadım öyle olunca yaptım artık normalde 8 de yapıyodum iğneleri. Umarım doğru olanı yapmışımdır. Sizin cevabınızdan sonra içim biraz olsun rahatladı.Merhaba bende tedavideyim 3 gün önce basima geldi gonalfi 225 vurunuyorum ogün 150 vurmusum hemsireye 2 saat sonra ulaştım 75 daha yap dedi 2 saat geçmiş aradan hemen yap bekleme dedi senin üzerinden bikac saatten fazla geçtiyse bilmiyorum yapılabilirmi
Arkadaşlarım, bugün iğnelerin 5. günü, adetin 3. günü 5 mm idi folikul, bugün 6.5 mm olmuş, e2 10 idi, bugün 10un altına düşmüş.. doktor pazartesi ye kadar devam edin iğnelere dedi. Bu şartlarda yükselmesi, tedavinin devam etmesi mümkün mü sizce?tek yumurtam var
Benimde ipnelere rağmen tek yumurtam oldu e2 5 çıkınca tedavim iptal olmştu aradan 40gün geçmesine rağmen adet olamadm diye öylesine doktora gittim ilaçlara geç cebap vermişim 5 yumurtam olmş tedavin iptal olsada 15gün snra tekrr git ben önceden gitmediğime ve doktorun neden beni çağırmadıgına hala çok kızgonım boşa gitdecek şuan 5 yumurtamBenimki gibi bir durum yaşayıp sonradan tedaviye cevap veren oldu mu?
Çatlatma iğnesi olmadıysanız sorun olmaz herhaldeİyi akşamlar bayanlar. Size bişey sormak istiyorum. Ben sadece klomen ile iki yumurta elde ettim. Bugün biri 14 biri 16 mm idi. Pazartesi toplarız sesi doktorum. Peki ben bu gece eşimle beraberlik yaşayabilirmiyim.
Evet canım senin durumun bana da umut olmuştu, ama benim önceki iptal olan tedavimde iğneleri bırakınca hemen adet olmuştum. Şimdi de adetin 9. gunu azalması gerekirdi ama hala devam ediyor, ilk günler gibi çok değil ama az da olsa devam ediyor adet. Pazartesi ye kadar ignelere devam et dedi. kanama zarar verir mi acaba? bazen adetim uzar yine öyle sandığım için söylemedim hemşireye ama keşke soyleseydim.Ve gitmeseydim ilaça tepki vermediğim teşhisi ile devam edecektim halbuki laca yanıt vermiş sadece geç yanıt vermişim amh 002olmasına rapmen 5 yumurtam mucize bence. Bukadar çok olması. Şuan düzenli ilişki ile değerlendrmeye çalışıyorum ama sanmıyorum gidecek olan 5 yumurtaya üzülsemde en azndan üretime sevinmeliyim sanırım
Aman ihmal etme amannnnnn tedavin iotal olsada 15 gün snra git baltır geriden gelen foliküller olabiliyor ben yıllardr ğretmeyen sol tarafımda 3 üretmişim düşün
Sağol canım. Kısa protokol benim için uygun değil sanırım. Bu sefer degistiririz sanıyordum ama yine şeyi yaşadım. Konuşacağım bir dahaki sefere. Pazartesi kan ve ultrason istedi tekrar.Vücudun iğnelere ters tepki veriyor çok garip acaba sadece ağız yoluyla haplarla uyarımı denese nasıl olur istersen doktorunla bunu bir görüş arkadaşım çünkü e2 düzenli olarak katlanmalı gerekir iğnelerle. Pazartesi tekrar kan ister muhtemelen o zaman belli olur kesin durum . Sıkma kendini stresle baskılıyor da olabilirsin canım rabbim yardımcın olsun bir çıkış yolu göstersin sana
Haplarla uyarım nasıl yapılıyor? Ben uzun protokolde agizdan hap kullanılır sanıyordum fakat uzunda da iğne kullanılıyormus. Konuşacağım bir dahaki sefere, simdiki yöntem şu an için bana uymadı sanırım.Vücudun iğnelere ters tepki veriyor çok garip acaba sadece ağız yoluyla haplarla uyarımı denese nasıl olur istersen doktorunla bunu bir görüş arkadaşım çünkü e2 düzenli olarak katlanmalı gerekir iğnelerle. Pazartesi tekrar kan ister muhtemelen o zaman belli olur kesin durum . Sıkma kendini stresle baskılıyor da olabilirsin canım rabbim yardımcın olsun bir çıkış yolu göstersin sana
Bak az yukarda D demirnisa arkadaşımız yazmış klomenle sadece tedavi olmuş. Ben de öyle oluyorum çok az iğne ve klomen ile . Yani hapla. Folüküller fazla doz iğnede sönüyor büyümüyor istersen doktorunla paylaş.bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzme kendini.Haplarla uyarım nasıl yapılıyor? Ben uzun protokolde agizdan hap kullanılır sanıyordum fakat uzunda da iğne kullanılıyormus. Konuşacağım bir dahaki sefere, simdiki yöntem şu an için bana uymadı sanırım.
Acaba benimki gibi bir durum yaşayan var mı aramızda?
Bir dahaki tedavide görüşeceğim doktorumla. Bunların hepsi bir tecrübe diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Doktor rahmini taniyoruz vereceği tepkiyi görmüş oluyoruz demişti. Belli ki yüksek doz bende de fayda saglamiyor. Teşekkür ederim cevabin için canım
Ne demek canım her zaman ne istersen sorabilirsin bildiklerimizle birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz sonuçta. Rabbim yolunu açık etsin elbet bir çıkış yolu vardır yaşıyoruz sağlıklıyızBir dahaki tedavide görüşeceğim doktorumla. Bunların hepsi bir tecrübe diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Doktor rahmini taniyoruz vereceği tepkiyi görmüş oluyoruz demişti. Belli ki yüksek doz bende de fayda saglamiyor. Teşekkür ederim cevabin için canım
Çok sağol. Muhakkak Rabbimin bir bildiği vardır. Hepimizin yolu açık olsun, kucaklarimiz sağlıkla, hayırlı bir şekilde dolsun inşallah.Ne demek canım her zaman ne istersen sorabilirsin bildiklerimizle birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz sonuçta. Rabbim yolunu açık etsin elbet bir çıkış yolu vardır yaşıyoruz sağlıklıyız
Çok sevindim senin adına :). Açıkçası sen ilk söylediğinde zor ihtimal diyordum. Ne güzel hadi hayırlısı :)Arkadaşlarım e2 degerim yükselmiş, ignelere devam ediyorum, iki gün sonra tekrar bakacağız. Bu sırada endometriumun kalınlaşmasi için ne yapmalıyım?
Selam, Nasılsın? Transferin oldu mu bugün? Nasıl hissediyorsun kendini?Merhaba,
rahim dinlendirme sonrası transfere hazırlanıyordum, bugün iyi haberler aldım rahim kalınlığım ve kan testlerimin sonucu iyi çıktı :) pazartesi günü 2embriyo transferi olacak inşallah :) daha önce transfere kadar devam edememiştik çok heyecanlıyım. Transferden sonra çalışmaya devam etsem mi rapor mu alsam karar veremedim? Tavsiyeniz var mı?
Evet ben de umutsuzdum hiç beklemiyordum :) bakalım nereye kadar gideceğiz bu sefer. Çok sağol hayırlısı olsun inşallahÇok sevindim senin adına :). Açıkçası sen ilk söylediğinde zor ihtimal diyordum. Ne güzel hadi hayırlısı :)
Çok sevindim senin adına :) endomeyriumu Nar suyunun kalınlaştırdığını duymuştum bi araştır istersenArkadaşlarım e2 degerim yükselmiş, ignelere devam ediyorum, iki gün sonra tekrar bakacağız. Bu sırada endometriumun kalınlaşmasi için ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?