- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.961
Rahmin ince mi? Neden kalınlaşsın istiyorsun?Evet ben de umutsuzdum hiç beklemiyordum :) bakalım nereye kadar gideceğiz bu sefer. Çok sağol hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı sonuclar olsun inşallah çok sevindim senin adına,nar iyi geliyor diyebiliyorumArkadaşlarım e2 degerim yükselmiş, ignelere devam ediyorum, iki gün sonra tekrar bakacağız. Bu sırada endometriumun kalınlaşmasi için ne yapmalıyım?
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...=OoIsI0t_9a0&usg=AOvVaw3krhVnU3-HtFvip03tVv59 Burdada var bak bilgisi narları çekirdeğiyle bir Yemen yada çekirdeğiyle bir pres olarak sıkman gerkiyomışArkadaşlarım e2 degerim yükselmiş, ignelere devam ediyorum, iki gün sonra tekrar bakacağız. Bu sırada endometriumun kalınlaşmasi için ne yapmalıyım?
Hemşire çok ince kalınlaşması lazımdı dedi. Biraz araştırınca rahim ince olduğu zaman da iptal edilebildiğini okudum.Rahmin ince mi? Neden kalınlaşsın istiyorsun?
Çok teşekkür ederim, evet arastirirken rastladim nar suyuna. Eşim bulamamış ama marketlerde. Narin kendisini yiyeyim artikÇok sevindim senin adına :) endomeyriumu Nar suyunun kalınlaştırdığını duymuştum bi araştır istersen
Çok sagol, kendisi de yenebilir o zaman. Su an ne kadar faydası olur bilmiyorum ama deneyeceğim :) adetin ilk günlerinden başlamak gerekiyormuşhttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwj034Lg6sPZAhXLaVAKHUITCfQQwqsBCCgwBA&url=https://m.youtube.com/watch?v=OoIsI0t_9a0&usg=AOvVaw3krhVnU3-HtFvip03tVv59 Burdada var bak bilgisi narları çekirdeğiyle bir Yemen yada çekirdeğiyle bir pres olarak sıkman gerkiyomış
Selam, Nasılsın? Transferin oldu mu bugün? Nasıl hissediyorsun kendini?
Hayirli olsun. Nerde yapildi transferiniz? Kaca maloldu
Çok çok heyecanlıydım bugün :) 2. Gün 1. Kalite, 2 tane embrio transfer edildi, evde dinleniyorum. 9 mart test günüm nasıl beklerim o güne kadar bilemiyorum iş yerimden izin aldım kendimi oyalayacak bir şeyler düşünüyorum :)
Hayirli olsun. Nerde yapildi transferiniz? Kaca maloldu
Hayırlı olsun ,inş pozitif olur sonucunuz. Doktorunuz kimdiTeşekkür ederim :)
Benim bu 3. Denemem, son iki tedaviyi sgk lı olarak yaptırdım. Ödemelerle hep eşim ilgilendi o yüzden net bilmiyorum. Ama sgk lı olarak yaklaşık bir tedavi 4000 tl tutmuştur. İlaçları da raporlu almıştım ama yine de 1000tl tutmuştu. Düşük doz kullandığım için bir çok ilacım elimde kaldı, inşallah pozitif sonuç alırsam ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorumTüm tedavim Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yapıldı.
Tebrik ederim insallah ikisi de tutar. Bahçeci Umut Altunizade'de mi? Doktorunuz kimdi acaba?Teşekkür ederim :)
Benim bu 3. Denemem, son iki tedaviyi sgk lı olarak yaptırdım. Ödemelerle hep eşim ilgilendi o yüzden net bilmiyorum. Ama sgk lı olarak yaklaşık bir tedavi 4000 tl tutmuştur. İlaçları da raporlu almıştım ama yine de 1000tl tutmuştu. Düşük doz kullandığım için bir çok ilacım elimde kaldı, inşallah pozitif sonuç alırsam ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorumTüm tedavim Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yapıldı.
Teşekkür ederim inşallah.Tebrik ederim insallah ikisi de tutar. Bahçeci Umut Altunizade'de mi? Doktorunuz kimdi acaba?
Iki embriyo transfer ederler...Arkadaşlar merhaba. Ben bir sey soracaktim. Ben mart ayinda tedaviye başlayacagim Zeynep Kamil'de. İkiz bebek çok istiyoruz ama devlette ilk tedavide iki embriyo transfer ederler mi acaba (tabii bir tane kaliteli yumurta oluşmasina da raziyim ama )? Yaşım 35 bu arada.
Cok teşekkürler...Iki embriyo transfer ederler...
yumurta varsa yapılır canım ama yoksa adet görsede boşArkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı
Yapalım diyen doktor açıklama yapmadı mı size. Yumurta elde edilebilirse yapılır tabi. Adet görüp yumurta gelişmeyen durumlarda bile ilaç ve takviyelerle yumurta elde edilmeye çalışılıyor. İnşallah size de faydası olur tedaviniz sonuç verirArkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı
Önemli olan yumurtanın olup olmaması.. yumurta olduğu sürece yapılabilir..Arkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı
Amh değeriniz kaç ?Arkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?