AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Selam, Nasılsın? Transferin oldu mu bugün? Nasıl hissediyorsun kendini?

Çok çok heyecanlıydım bugün :) 2. Gün 1. Kalite, 2 tane embrio transfer edildi, evde dinleniyorum. 9 mart test günüm nasıl beklerim o güne kadar bilemiyorum iş yerimden izin aldım kendimi oyalayacak bir şeyler düşünüyorum :)

Hayirli olsun. Nerde yapildi transferiniz? Kaca maloldu

Arkadaşlar merhaba. Ben bir sey soracaktim. Ben mart ayinda tedaviye başlayacagim Zeynep Kamil'de. İkiz bebek çok istiyoruz ama devlette ilk tedavide iki embriyo transfer ederler mi acaba (tabii bir tane kaliteli yumurta oluşmasina da raziyim ama )? Yaşım 35 bu arada.

Hayirli olsun. Nerde yapildi transferiniz? Kaca maloldu

Teşekkür ederim :)
Benim bu 3. Denemem, son iki tedaviyi sgk lı olarak yaptırdım. Ödemelerle hep eşim ilgilendi o yüzden net bilmiyorum. Ama sgk lı olarak yaklaşık bir tedavi 4000 tl tutmuştur. İlaçları da raporlu almıştım ama yine de 1000tl tutmuştu. Düşük doz kullandığım için bir çok ilacım elimde kaldı, inşallah pozitif sonuç alırsam ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorum Tüm tedavim Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yapıldı.

Hayırlı olsun ,inş pozitif olur sonucunuz. Doktorunuz kimdi

Tebrik ederim insallah ikisi de tutar. Bahçeci Umut Altunizade'de mi? Doktorunuz kimdi acaba?

Iki embriyo transfer ederler...

Arkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı

Arkadaslar erken menopozda adet görmeyene tüp bebek olur mu olmaz mı? Kimi Dr. Yapalım diyor kimi olmaz diyor. Nasıl yapcam benim kafa karıştı
Yapalım diyen doktor açıklama yapmadı mı size. Yumurta elde edilebilirse yapılır tabi. Adet görüp yumurta gelişmeyen durumlarda bile ilaç ve takviyelerle yumurta elde edilmeye çalışılıyor. İnşallah size de faydası olur tedaviniz sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…