- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #4.981
0.01Amh değeriniz kaç ?
Sizin durumunuzda olup tüp bebek tedavisinde olan birçok arkadaş var bu sayfada. Hiç bi zaman ümidinizi kaybedip vazgeçmeyin bence. Menopozda olup kendiliğinden hamile kalanlar bi le var
Bizim durumumuzda olanlara yumurta yoksa tüp bebek yapılmıyor hemen...öncelikle biosteron gibi yada daha farklı bazı destek ilaçlarla ve vitaminlerle yumurtalıkların nasıl tepki verdiğine bakılıyor olumlu cevap verirse yumurtalık ve rahim ona göre tüp bebek aşaması belirleniyor kısa protokol uzun protokol doğal siklus gibi...yada hiçbiri...en azından benim görüştüğüm doktor böyle açıklama yaptı tabi digerlerine göre süreç bizim için daha uzun oluyor canım
Arkadaşlar 4. Tedavim de dün op oldu amh düşük 4 yumurta toplandı 2 olgun çıktı ama döllenmemiş ama sonradan bir tane daha olgunlaşmış oda döllenmiş ama biz pek şans vermeyiz buna dedi. Belki diğer 2 yumurta da döllenir ümitsiz değilizde ümidimiz az dedi böyle başına gelen oldu mu arkadaşlar
Kabak çekirdeği havuç suyu hep söylenen şeyler . Bol protein ağırlıklı beslenmek bol su içip kabız kalmamak lazımmış. Ağır kaldırma uzanma olmadığı sürece günlük hayata dönün diyorlar. Bildiklerim bunlar nasipte varsa olur bunlar hep işin bahaneleri benceTransferde dikkat edilmesi gereken neler var ? Embriyonun tutunması için falan neler yapmamız neler yiyip içmemiz gerekiyo ?? Yardımcı olabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKabak çekirdeği havuç suyu hep söylenen şeyler . Bol protein ağırlıklı beslenmek bol su içip kabız kalmamak lazımmış. Ağır kaldırma uzanma olmadığı sürece günlük hayata dönün diyorlar. Bildiklerim bunlar nasipte varsa olur bunlar hep işin bahaneleri bence
Benim de bir haftadır sıcak basmalarım oluyo, gece bi kalkıyorum ter içindeyim. Bunun bir çaresi var mı? Bişey yapıyor musunuz? Tamamen menapoza girmekten çok korkuyorum. Allahım bir mucize bekliyorum ben de hamile kalayım ve isteyen herkes.Amh ı düşük olan arkadaşlar
Ateş basması oluyorumu sizde ,bu ateş basması beni çıldırtacak ,bide adetinizde azalma yokmu benm var
İlaç falan kullanıyormusunuz
Arkadaşlarim, igneleri bir sag bir soldan yapıyoruz ya, benim sağ taraftaki yumurtam büyüyor soldaki buyumuyor, iğneleri her gün sağ tarafa yapsam fark eder mi sizce?
soğan suyu için birazda olsun iyi geliyorBenim de bir haftadır sıcak basmalarım oluyo, gece bi kalkıyorum ter içindeyim. Bunun bir çaresi var mı? Bişey yapıyor musunuz? Tamamen menapoza girmekten çok korkuyorum. Allahım bir mucize bekliyorum ben de hamile kalayım ve isteyen herkes.
soldaki zaten buyumuyor diye acaba hep sağa mi yapsam diye düşündüm. Ama yeri farketmiyor sanırımYok canım yumurta gelişimi yumurtalıkların durumuyla alakalı. Benim de birçok arkadaşın da tek yumurtalıktan gelişebiliyor normal birşey yani.
Hayır bişey yapamıyorum maalesef şimdi hayıt suyu içmeye başladım menapoz etkilerini azaltıyor diye okudum inşallah iyi gelir şifa Allah 'tanBenim de bir haftadır sıcak basmalarım oluyo, gece bi kalkıyorum ter içindeyim. Bunun bir çaresi var mı? Bişey yapıyor musunuz? Tamamen menapoza girmekten çok korkuyorum. Allahım bir mucize bekliyorum ben de hamile kalayım ve isteyen herkes.
Oyleymis canım yerinin önemi yokmus. Sagolİğneyi vurduğun tarafla büyümenin alakası oldugunu sanmıyorum zira göbek deliği çevrrsinde döndğretek vuruyosun zaten ilaç her iki yumurtalığa da etki ediyor. O sebeple göbek deliği çevresinde her gün dönerek vur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?