- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.001
Kasık ağrıları tutunma belirtisi diye biliyorum. Ağrı ne tarafındaydı ? Benimde bugün 5. Günüm dün sol tarafımda hafif kasık ağrım oldu bugün yok inşallah tutunuyodur bebeğim. :)Bugün transferimin 10. Günü, 4. Ve 5. Gün kasık ağrılarım oldu, ondan sonra hiç bir belirtim olmadı. İdrar testi yapmadım yapmaya da korkuyorum. Cuma günü kan testi yaptırıcam. Umarım bebişler benimledir
Kasık ağrıları tutunma belirtisi diye biliyorum. Ağrı ne tarafındaydı ? Benimde bugün 5. Günüm dün sol tarafımda hafif kasık ağrım oldu bugün yok inşallah tutunuyodur bebeğim. :)
3. Gün embriyosuydu 1 tane 12. Gün yani 15 mart test günümİnşallah :) benim iki tarafta da ağrı vardı ertesi gün hiç olmadı. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu test tarihini 12. Gün mü verdiler? Benim 2. Gün 2tane oldu transferim.
eşdeğerdeArkadaşlar cetrotide ve orgalutran eşdeğer ilaçlar mi?
Kızlar merhaba,
Bugün adetimin 9. Günü doğal siklusta tüp bebek yani ilaçsız tüp bebek yöntemi yaptırıyorum. Adetimin 9. Günü bir sağda bir solda yumurtam var ve 14mm.
Gününe göre normalmi?
Yarın iğnelere başlayıp pazartesi toplanacak. Bilginize ihtiyacım var
Doğal da daha güzel oluyor işte bizimkiler şimdi az doz ilaçla da kaliteleri bozulmadan döllenir umarım.boyutşarı iyi gayet güzel güzel büyüsünler :))Kızlar merhaba,
Bugün adetimin 9. Günü doğal siklusta tüp bebek yani ilaçsız tüp bebek yöntemi yaptırıyorum. Adetimin 9. Günü bir sağda bir solda yumurtam var ve 14mm.
Gününe göre normalmi?
Yarın iğnelere başlayıp pazartesi toplanacak. Bilginize ihtiyacım var
Onlara güvenme bence. Erken gebelik testi diye bişey yokmuş onlardada yanlış sonuç alan çok okudum. Kan testi en erken gösteren ve en güvenilir test. Hiç Canını sıkma bencebu sabah erken gebelik testlerinden yaptım tek çizgi çıktı
hayırlı uğurlu olsun allah yolunu açık etsin.. rahat olabilirsen sürecin daha kolay geçer. Bol su iç ilaçlarını saatinde kullan şimdilik en önemlileriArkadaslar mrb.ben de birkac gune tup bebege baslayacagim.Tavsiyeleriniz var mi surecle ilgili?
Hmm , olmamış olabilir arkadaşım ama daha dün okudum 10. Gün idrar testi ile negatif almış 12. Gün kan vermeye merkeze gitmiş orada pozitif çıkmış. Böyle de vakalar oluyor. Ben de 11. Gün kan vermiştim 6.gün idrar testi yapmıştım .Bugün 11. Gün, yarın kan testi günübişey olsaydı çıkardı diye düşünüp yaptım bugün idrar testini ama çıkmadı
Hmm , olmamış olabilir arkadaşım ama daha dün okudum 10. Gün idrar testi ile negatif almış 12. Gün kan vermeye merkeze gitmiş orada pozitif çıkmış. Böyle de vakalar oluyor. Ben de 11. Gün kan vermiştim 6.gün idrar testi yapmıştım .
Evet eşdeğer ilaçlar birbririnin yerine kullanılıyor.Arkadaşlar cetrotide ve orgalutran eşdeğer ilaçlar mi?
gayet güzel gidiyor inşallah hayırlısıyla ikisi de bebiş olarak kucağında olur..
Amh 002 benim nickimden de anlaşılacağı üzere ve evet bizler doğal süklusta daha sağlıklı yumurta yakalama imkanımız oluyor.Doğal da daha güzel oluyor işte bizimkiler şimdi az doz ilaçla da kaliteleri bozulmadan döllenir umarım.boyutşarı iyi gayet güzel güzel büyüsünler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?