AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kasık ağrıları tutunma belirtisi diye biliyorum. Ağrı ne tarafındaydı ? Benimde bugün 5. Günüm dün sol tarafımda hafif kasık ağrım oldu bugün yok inşallah tutunuyodur bebeğim. :)

Kasık ağrıları tutunma belirtisi diye biliyorum. Ağrı ne tarafındaydı ? Benimde bugün 5. Günüm dün sol tarafımda hafif kasık ağrım oldu bugün yok inşallah tutunuyodur bebeğim. :)

İnşallah :) benim iki tarafta da ağrı vardı ertesi gün hiç olmadı. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu test tarihini 12. Gün mü verdiler? Benim 2. Gün 2tane oldu transferim.

Kızlar merhaba,
Bugün adetimin 9. Günü doğal siklusta tüp bebek yani ilaçsız tüp bebek yöntemi yaptırıyorum. Adetimin 9. Günü bir sağda bir solda yumurtam var ve 14mm.
Gününe göre normalmi?
Yarın iğnelere başlayıp pazartesi toplanacak. Bilginize ihtiyacım var

Arkadaşlar cetrotide ve orgalutran eşdeğer ilaçlar mi?

gayet güzel gidiyor inşallah hayırlısıyla ikisi de bebiş olarak kucağında olur..

Doğal da daha güzel oluyor işte bizimkiler şimdi az doz ilaçla da kaliteleri bozulmadan döllenir umarım.boyutşarı iyi gayet güzel güzel büyüsünler :))

Bugün 11. Gün, yarın kan testi günü bişey olsaydı çıkardı diye düşünüp yaptım bugün idrar testini ama çıkmadı
Hmm , olmamış olabilir arkadaşım ama daha dün okudum 10. Gün idrar testi ile negatif almış 12. Gün kan vermeye merkeze gitmiş orada pozitif çıkmış. Böyle de vakalar oluyor. Ben de 11. Gün kan vermiştim 6.gün idrar testi yapmıştım .

Olmamış canım, beklemeye tahamülüm kalmadı gidip kan testi de yaptırdım, şimdi sonucu geldi, negatif vakti gelmemiş demek ki

Arkadaşlar cetrotide ve orgalutran eşdeğer ilaçlar mi?
Evet eşdeğer ilaçlar birbririnin yerine kullanılıyor.

gayet güzel gidiyor inşallah hayırlısıyla ikisi de bebiş olarak kucağında olur..

Evet gübü ile uyumlu büyümesi varmış bakalım ne olacak
Güzel dileklerin için sağolasın hep birlikte bu mutluluğu yaşarız inşalah.

Doğal da daha güzel oluyor işte bizimkiler şimdi az doz ilaçla da kaliteleri bozulmadan döllenir umarım.boyutşarı iyi gayet güzel güzel büyüsünler :))
Amh 002 benim nickimden de anlaşılacağı üzere ve evet bizler doğal süklusta daha sağlıklı yumurta yakalama imkanımız oluyor.
Sağolasın cevabın için

Ayrıca kızlar doktor ilaç verdi.
Şimdi orgalutran ve puregon kullanacpım bugün ve yarınn 13.00te doltora gideceğim toplama için gün belirleyecek muhtemelen pazar günü olacakmış.
Bakalım ne olacak hiç toplama aşamasına gelmemiştim.(gerçi şuana kadar yarım kalana tek bir tedavi geçirdim) Belki yine toplanmaz bi terslik olur
Buarada hep böyle düşünüyorum sanki yine olmayacak gibi yani hiç kendimi olur gibi düşünemiyorum olursa süpriz olsun sevineyim diyemidir üzülmekten korkmaktan mıdır nedendir bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…