AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Olmamış canım, beklemeye tahamülüm kalmadı gidip kan testi de yaptırdım, şimdi sonucu geldi, negatif vakti gelmemiş demek ki
Diyecek bir şey Yok yeni bir hayatın ilk günü de olabilirdi bugün , allah dayanma gücü versin CNm doktor farklı bir şeyler söyleyecektir olumsuz konuşmaya gidince. Hayırlısı olsun inş kısa zamanda toparlanır tekrar başlarsın

Doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum artık, biz 3 deneme yaptık bir sefer transfere gidebildik, doktoruma güveniyorum aslında, fakat değişiklik iyi olur mu diye düşünüyorum, kafam çok karışık ..

Kimdi senin doktorun içine sinmeyen şeyler varsa tabi değiştirmelisin

Kimdi senin doktorun içine sinmeyen şeyler varsa tabi değiştirmelisin
Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem çelik. Çok yoğun son zamanlarda yoğunluk çok daha arttı. Gitmeyi düşündüğüm yerler de en az bu kadar yoğundur. Çok kısa süre görüyoruz doktoru.
İstanbul için tavsiye edebileceğiniz merkez var mı?

AA benim eski doktorum Cem bey, ben geçen sene ona gidiyordum o zaman o kadar kalabalık değildi. İki opu onda oldum sonra transfer oldum negatif oldu. Aslında iyi bir doktordasın sen de. Cem bey tedavisini güzel yapar , detaya iner. Ama işte vesilem değilmiş benim. Ben negatiften sonra Mustafa bahçeciye geçtim duymuşsundur sen de bahçecideysen. Haziran’dan beri oradayım hocayla da bir negatifim oldu bir ay oldu . Ama yine onunla devam edeceğim çünkü beni motive ediyor onunla daha umutlu oluyorum ve onun bu işte satılı isimlerden biri olduğunu biliyorum. Bendeki malzeme belli o da bu kadar yapabiliyor. Bahçeciden ayrılırsam Anadolu yakasında ulun Uluğ hoca var kesinlikle ona giderim. Onun hastalarıyla da görüşüyorum . İstersen sen de araştır çoğu hastası da bizim gibi rezervi az.

Ben de genel olarak memnunum Cem bey den, zaten biz yüksek başarı oranlarına sahip hastalar değiliz, negatif oldu diye değil de 3 seferdir oraya gidiyorum belki kısmetim başka yerdedir diye düşündüm. Mustafa bahçeciye geçmek de benim için pek gerekli değil gibi çünkü cem bey son tedavilerimi bahçeci kurulana danışarak yapmıştı. Uluğ hocayı araştırıcam çok teşekkür ederim.

Adet oluyor musun yoksa ilaçla mı adet oluyorsun?

Canım aynı durumdayız artık adet görmüyorum...Belki uzun süredir görmüyordum ama bilmiyordum...Çünkü ilaç şu bu derken adet oluyorum sanıyordum..İlaç da kullanmıyorum öyle bekleme sürecindeyim. Gereksiz hormon yüklemek istemiyorum...Doğal kürlerle adet olmayı denedin mi?

İbrahim Esenler ile mehmet erdem arasında kaldım. Ama mehmet erdemli görüşmem olmuştu. Diğer Dr. Hakkında hiçbir fikrim yok ama bi yorum okumuştum kafamı karıştırdı çok kötü idi. ne yapcam bilemedim. Hani benim fsh 90 di ya bi türlü düşmüyordu soğan suyu ile 65 olmus. 15 gün icmistim

Ben o doğal kürleri anlatmıştım ya 5 ay denedim çok düzenli icmedigim ot kalmamisti banamisin demedi fsh düşmemisti.

Östrojen ne yaptım ise yükselmedi keten çörek otu falan filan yedim yok yok. Hormon ilacı mecburen içiyorum kötüye gidiyor dahada. Hormon ilacı ictigim halde çok afedersin kuruyum hala zorlanıyorum iliskide

Arkadaşlar benim bu ay yumurta toplamam oldu. Erken çatlamadan dolayı olumlu sonuçlanmadı ama bu ay adette olmadım. Bir gün geçti. Adet olmam gerekmiyormuydu. Strese girdim biraz .

Arkadaşlar benim bu ay yumurta toplamam oldu. Erken çatlamadan dolayı olumlu sonuçlanmadı ama bu ay adette olmadım. Bir gün geçti. Adet olmam gerekmiyormuydu. Strese girdim biraz .
yumurtanın çatladığı günlerde ilişkiniz oldumu ? Eğer olduysa bi test yap bence

yumurtanın çatladığı günlerde ilişkiniz oldumu ? Eğer olduysa bi test yap bence
Umutsuz olduğum halde testte yaptım negatif. Benim yumurtam oluştuğu için adet olmam gerekiyor ama olmadım. Teşekkür ettim.

Bu ikinci kere mi oldu erken çatlama durumu? Sanki daha önce de okumuştum değişkenlik gösterir bir gün beş gün e kadar bekle belki arkadan gelenle döllenme oluşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…