AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bu ikinci kere mi oldu erken çatlama durumu? Sanki daha önce de okumuştum değişkenlik gösterir bir gün beş gün e kadar bekle belki arkadan gelenle döllenme oluşabilir
Evet ikinci sefer erken çatlama oldu. Anladığım yumurtalarım erken gelişiyor. Döllenmeden ziyade niye adet olmadım onu merak ediyorum.

Evet ikinci sefer erken çatlama oldu. Anladığım yumurtalarım erken gelişiyor. Döllenmeden ziyade niye adet olmadım onu merak ediyorum.
Çatlatma iğnesi oldun mu olmadan mı çatladı iğneden tam 14 gün sonra olabiliyorsun ama dediğim gibi sıkma kendini üç beş yukarı aşağı fark etmez. Ben de günü gününe olmuyorum. Belirli bir günüm Yok yani adet olurum dediğim sadece bu hafta içi olurum falan diyorum. Kafana taktıkça iyice ötelemeyesin. Bu erken çatlama işine müdahale edemiyorlar mı doktorun ne diyor

Slm kizlar son 1 yildir ogrendim amh yafa fsh die kavramlari benim bir evladim cok sukur ikinciyede 7 yil sonra pat die kaldim hatta 7 haftalik olmusdu ogrendigimde ama dusuk ile sonuclandi sonra bende korundum derken korunmayi birakdim ama kalamadim adetlerim duzenini kayip etti ayni ayda iki defa olmaya basladim sonra amh 0‘12 asla normal yolla kalamazssin dediler ama 8 ay oncesinde normal yolla kalmisdim 2 sene oldu dusuk yapali bosuna beklemek istemedim gelcek aya tup bebek tedavisine baslayacam artik.

Bu değerlerle yine de kendiliğinden gebe kalmak güzel bir durum ,mesela amh değerim sizden daha yüksek ama ben hiç kalamadım yıllardır..zaten bir tane de çocuğunuz varmış tedaviye başlayınca bu sizi bizden daha az stresi verecektir inş gönlünüzce olsun her şey rahat olmak önemli yolunuz açık olsun

Slm
Kizlar bende gecen ay opu ya gittim ama yumurtam bos cikti 16 mmdi yumurtam cok uzuldum kasimdan beri tedavideydim 2 tedavim iptal olmustu bakalim bu ay umitliyim amh 0.01

Slm
Kizlar bende gecen ay opu ya gittim ama yumurtam bos cikti 16 mmdi yumurtam cok uzuldum kasimdan beri tedavideydim 2 tedavim iptal olmustu bakalim bu ay umitliyim amh 0.01

Bu arada bende de asiri kuruk oluyor ve yanma var asiri doktor ostrojen olmasigi icin kuruluk yapiyor buyuzden yanma yapiyor dedi eger bu ayda sinuc alamazsam onumuzdeki ay dogal siklusa baslayacagim ilaclarin bizim gibi rezervi asiri azalmis kisilere iyi gelmedigi kanaatindeyim

Çatlama iğnesini oluyorum sonra çatlıyor. Doktorlar bişey yapamıyor benim bildiğim. İki sefer tedavi boşa gitti. Hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyor.

Çatlama iğnesini oluyorum sonra çatlıyor. Doktorlar bişey yapamıyor benim bildiğim. İki sefer tedavi boşa gitti. Hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyor.
Şimdi çatlatma iğnesini olduğu gün aynı günde tekrar çatlatmama iğnesi verilmiyor mu sana bir de yumurtan kaç mm de iken çatlatma iğnesi vuruluyor arkadaşım

Slm
Zaten tek folükül varken ne kadar doz ilaç verebilirler ki doğal siklusa yakın bir doz vermeliler bence . Üzülme bu kadar büyütebildiğin bir tane var elbet bir opuda dolu ve olgun gelecektir

Merhaba anne olmak isteyen kim varsa biraz olsun umut olabilirsem ne mutlu bana...Amh değeri düşük olup defalarca tüp bebek tedavisi görüp başarısızıkla sonuçlanan ve boşa giden yılları çok olan ama son gittiğim doktorun yaptığı başarılı tedavi ile gebe kalıp sonrasında riskli gebelik durumumunda takibimi yapan doktorumun sayesinde kızımı sağlıkla kucağıma almış bir anneyim :)ne yazıkki düşük yumurta rezervimin yanında birde eşimde sperm problemi vardı.Bir yıl süren tedavimde havuz yöntemiyle önce embriyolarımı dondurdu ve tüp bebek sürecimde eşimede tesa işlemi yaptı.Ayrıca bir ameliyat yaptı .Kamerayla rahimimin içine girip alanı genişletti.Onca tedavide fark edilmeyen belkide transferler sonrası gebe kalamamın nedeni olan rahimdeki eğriliğin darlığın giderilmesi için...Havuz tedavisindeki son tüp bebek denememde yumurtaları tekrar toplayıp peşpeşe 2transfer yaptı .Son oluşan embriyoyu 3 gün sonra ondan iki gün sonrada önceden dondurulan embriyolarımı transfer etti ve 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)))şubat 2018 de yavrumuzu sağlıkla kucağımıza aldık.Allahım tüm anne olmak isteyen annelere yardım etsin ve bu güzel duyguyu yaşamalarını nasip etsin. Ben önce ALLAH sonra doktorum Tolga Ecemiş ve ekibiyle birlikte bana destek olarak o kötü günlerimi geride bırakıp bugünleri yaşamama vesile oldukları için sonsuz teşekkürler.

REKLAM OLABİLECEĞİNİ düşünüyorum. Yazımdarda hiç hata olmaması düz yazı şeklinde aşırı sıralı ve hatasız anlatım var bana çok samimi gelmediğini belirtmek isterim.
Ancak doğru ise allah bağışlasın mutlu olduk adınıza

Ben de aynı fikirdeyim çünkü sadece iki mesaj atmış şimdiye kadar, diğer mesaj da bunun bir kopyası. Başka da bir mesajı yok...

Haklisin hep 225 (merional) 300'leri bile
Ayni fikirdeyim
Ben de aynı fikirdeyim çünkü sadece iki mesaj atmış şimdiye kadar, diğer mesaj da bunun bir kopyası. Başka da bir mesajı yok...
buna benzer o kadar cok varki gercegi yansitmayan Bazen okumuyorum bile

Merhabalar öncelikle şunu söylemek isterimki o kadar denemeden sonra herşeye çok hakim oluyorsunuz.Yeni üye oldum benim durumumda olup da umutsuz olanlara umut olsun diye.Dilerseniz hocanın instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarda beni görebilirsiniz hem tüp bebek sürecim hemde bebeğimi kucağıma aldığım o muhteşem günü.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkürler dilerim.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi hayırlısıyla bizlere nasip olsun diyelim

Şimdi çatlatma iğnesini olduğu gün aynı günde tekrar çatlatmama iğnesi verilmiyor mu sana bir de yumurtan kaç mm de iken çatlatma iğnesi vuruluyor arkadaşım
Son yaptırdığımda biri 15mm biri 21mm idi. Çatlama öncesi iğne veriliyor sanırım ama bilgim net değil bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…