- 24 Mart 2018
- 3
- 20
- 3
- 37
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.201
Soğan suyu yaptım,çörek otu bal tarçın en çok bunu uyguladım fsh ı düzenliyor,incir kürü yaptım,incir havuç kürü,aslan pençesi,propolis yedim ne duydumsa yaptım çaresizlikle.İsteyen herkes için duacıyım.Ve inşallah bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilirim.Sizlerinde mucizeleri gerçekleşsin inşallah.Allah bağışlasın ne güzel ya işte durumumuz çok farklı doğal bile kalan oluyor herhangi bir tedavi kür uyguladınız mı adetiniz düzenli miydi
Soğan suyu yaptım,çörek otu bal tarçın en çok bunu uyguladım fsh ı düzenliyor,incir kürü yaptım,incir havuç kürü,aslan pençesi,propolis yedim ne duydumsa yaptım çaresizlikle.İsteyen herkes için duacıyım.Ve inşallah bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilirim.Sizlerinde mucizeleri gerçekleşsin inşallah.
Amhniz iyi bence 0.01 ler napsinSoğan suyu yaptım,çörek otu bal tarçın en çok bunu uyguladım fsh ı düzenliyor,incir kürü yaptım,incir havuç kürü,aslan pençesi,propolis yedim ne duydumsa yaptım çaresizlikle.İsteyen herkes için duacıyım.Ve inşallah bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilirim.Sizlerinde mucizeleri gerçekleşsin inşallah.
Söylemeyi atlamışım adetim düzenliydi
Macunu bende kullanıyorum fayda görebildiniz mi acaba merak ettimAynı macunu ben de kullandım doktora sordum ilaçlarla da kullan dedi
MerhabaBir kere hamile kalmışsınız İnan’ın bu tekrar olacaktır endişeleriniz de haklısınız ancak bir tane iyi yumurta verseniz bile bu sizi gebe bırakabilir yani inş öyle olur Tüp bebek ilaçlarının rezerv azaltıcı durumu yok zaten ilaçlar o ay görünen folükül sayısını canlı tutmak için veriliyor yani bir sonraki dönemin rezervinden çağırma olmuyor.bu kesin bilgidir. İçiniz rahat olsun diğer arkadaşların da kafası karışmasın.doktor ilaçlı tedaviye sıcak bakmamıştır zaten sayı az buna yüksek doz da verilse az dozda verilse alınabilecek sayı az olduğu için ilaçlı tedaviyi uygun bulmamıştır. Zaten bir çoğumuz yüksek dozda ilaçlarla tedavi olmuyoruz. Ben de klomenle tedavi oluyorum
Insallah canim sağ ol. Digerlerinin dondurulmasini istedim ama embriyolog dondurup çozulunce zarar görür birinci kalite olmadigi icin dedi. Birince kalite bi tane transfer ediyoruz dedi. Diger arkadaslara da oyle demisler. Ama yasim tutsaydi 2 tane transfer edeceklerdi anlamadim ben de. Yani islerine öyle geliyor. Devlette durum boyle dondurmak islerine gelmiyorİnşaallah tutar diğer embriyolarınıza ne oldu
Evet oyle sanirim. Tek embriyom tutsun başka hicbir sey istemiyorum :) simdi 10 gun nasıl geçecek zaman bilmiyorum :)Özelde 5 . Güne götürmeye çalışıyorlar giderse donduruyorlar benim öyle olmuştu gitmedi 5.güne imha ediyoruz dediler
5.gün embriyosu mu inşaallah tutar hayırlısı olsunEvet oyle sanirim. Tek embriyom tutsun başka hicbir sey istemiyorum :) simdi 10 gun nasıl geçecek zaman bilmiyorum :)
Amin canim insallah. 3. gün embriyosu benimki.5.gün embriyosu mu inşaallah tutar hayırlısı olsun
Kesinlikle bir doktora daha gidin afetinizin 3. Günü alttan muayne ediyorlar. Yumurtalık rezervine bu şekilde de bakılıyor. Tabi ki amh sonucu çok önemli ama bir doktordan daha fikir almakta fayda var. Benimde amh ım 0.3 tek yumurtayla hamile kaldım. Ümidinizi canlı tutun.Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz için tüm kalbimle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum. Ben 20 yaşındayım ve bekarım. 2 hafta önce amh değerimin 0.09 olduğunu öğrendim. Fsh 14 çıktığı için amh bakma gereği duydular. Ankarada Cem Atabekoğluna gittim. Karından yumurta toplamadan bahsetti ama bu bağırsaklara zarar verirmiş. Az yumurta vereceğim için de tek sefer yeterli olmazmış. 15 yumurta toplarsak 1 bebek diyebiliriz dedi. Bir de yumurta dokusunu dondurabiliriz ama başarılı örneği az dedi. Tekrar testler istedi amh 0.20 çıkmış galiba bu sefer. Yumurta dokusunu alalım dedi. Ama bu 2 haftada düşünmekten kafayı yedim şimdi hemen ameliyatta olmaya cesaretim yok. Ünv öğrencisiyim hazirana ertelesem mi yoksa beklemesem mi. Hiç bilmiyorum kafam çok karışık. Belki siz daha iyi bi fikir verir ya da bu konuda bildiğiniz iyi bi doktor önerebilirsiniz diye yazdım
Tedaviylemi yoksa doğal yollamı hamile kaldınız ?Kesinlikle bir doktora daha gidin afetinizin 3. Günü alttan muayne ediyorlar. Yumurtalık rezervine bu şekilde de bakılıyor. Tabi ki amh sonucu çok önemli ama bir doktordan daha fikir almakta fayda var. Benimde amh ım 0.3 tek yumurtayla hamile kaldım. Ümidinizi canlı tutun.
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu idi transferiniz doktorunuz kimdiKesinlikle bir doktora daha gidin afetinizin 3. Günü alttan muayne ediyorlar. Yumurtalık rezervine bu şekilde de bakılıyor. Tabi ki amh sonucu çok önemli ama bir doktordan daha fikir almakta fayda var. Benimde amh ım 0.3 tek yumurtayla hamile kaldım. Ümidinizi canlı tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?