AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah bağışlasın ne güzel ya işte durumumuz çok farklı doğal bile kalan oluyor herhangi bir tedavi kür uyguladınız mı adetiniz düzenli miydi
Soğan suyu yaptım,çörek otu bal tarçın en çok bunu uyguladım fsh ı düzenliyor,incir kürü yaptım,incir havuç kürü,aslan pençesi,propolis yedim ne duydumsa yaptım çaresizlikle.İsteyen herkes için duacıyım.Ve inşallah bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilirim.Sizlerinde mucizeleri gerçekleşsin inşallah.

Söylemeyi atlamışım adetim düzenliydi

Amhniz iyi bence 0.01 ler napsin

Söylemeyi atlamışım adetim düzenliydi

Çok tebrik ediyorum.

Aynı durumdaymışız. Benim de adetlerim düzenlidir, ekim ayında değerim 0,38 di fsh 11. Yalnız sizden 2 yaş büyüğüm ve kilo problemim yanı sıra testosteron hormonlarımda bozukluğum da var, bunlar negatif. Tüp bebeğe başlama imkanım şimdilik olamadı. Kilo vermeye çalışıyorum, yaza kısmetse...

İnşallah bizlere de bu güzel haberi vermek nasip olur. İyi ki paylaştınız umut oldunuz. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim....

Merhaba
Bende kullanıyorum o bitkisel macunu bir fayda görebildiniz mi insallah

Kizlar merhaba. Benim transferim bugün oldu. Bu hafta raporluyum haftaya saliya kadar. Umutlu bekleyiş başladı. Sabah hastanede döllenme olmayanlari gönderdiler. Benim de yumurtam az olduğu için çok korktum ama şükür ki döllenmiş. 3 embriyom oluşmuş ama ilk denemem ve devlette olduğu için tek embiyo koydular. Yaşim da mayista 35 olacak. Yil olarak girdim ama ay olarak da girmem gerekiyormuş. 35 ve üstune 2 embriyo konuluyormuş ya da 3.denemeden sonra. Iki tane konulmasini cok istemistim. Hayirlisi insallah.

İnşaallah tutar diğer embriyolarınıza ne oldu
Insallah canim sağ ol. Digerlerinin dondurulmasini istedim ama embriyolog dondurup çozulunce zarar görür birinci kalite olmadigi icin dedi. Birince kalite bi tane transfer ediyoruz dedi. Diger arkadaslara da oyle demisler. Ama yasim tutsaydi 2 tane transfer edeceklerdi anlamadim ben de. Yani islerine öyle geliyor. Devlette durum boyle dondurmak islerine gelmiyor

Özelde 5 . Güne götürmeye çalışıyorlar giderse donduruyorlar benim öyle olmuştu gitmedi 5.güne imha ediyoruz dediler

Ben bugün Dr a gittim kontrolüm vardı.daha önce gittiğim bir Dr bana tüp bebek harici ilaçla iğneyle tedavi veremem hemen menopoza girersin demişti.hatta buraya da yazmıştım.bugün başka bir Dr a gittim ve sordum.kesinlikle öyle bir şey olmaz dedi.doğru değil dedi.ilaç kullanabilirsin ama garanti veremem olacak diye dedi.hatta senin bu değerlerle hamile kalman bir mucize olmuş dedi.inşallah yine yakalamak istiyorum o mucizeyi

Kesinlikle bir doktora daha gidin afetinizin 3. Günü alttan muayne ediyorlar. Yumurtalık rezervine bu şekilde de bakılıyor. Tabi ki amh sonucu çok önemli ama bir doktordan daha fikir almakta fayda var. Benimde amh ım 0.3 tek yumurtayla hamile kaldım. Ümidinizi canlı tutun.

Tedaviylemi yoksa doğal yollamı hamile kaldınız ?

H
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu idi transferiniz doktorunuz kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…