- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.241
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,netten araştırdığımda uyku düzenleyici falan yazıyordu ondan sordum,son olarak sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?Hücre yenileyici ve bağışıklık sistemini düzenleyici etkisi varmış ben bu yüzden kullanıyorum.belli yaştan sonra vücutta melatonin salgı düzeyi düşüyor erken menopozda da düşeceğini söylüyorlar .anti aging özelliği olduğu için bana Dr önerdi
Merhaba uzun protokol tedaviyemi başladınız ?Uzun protokol tüp bebek yaptıran var mı arkadaşlar? Bizim için uygun mu acaba
CAnım rabbimiz kavuştursun Tebrik ederimHerkese merhaba!
Nereden bşlamalı bilmiyorum kızlar.28 yaşımda 2.5 yıllık evli iken ilk kadın doğum kontrolünde normal yolla çocuk sahibi olmayacağımı öğrendim.Geçen sene martta.Dünya hiç bu kadar anlamsız olmamıştı benim için.Doktor amh istedi 0.37 acil dedi 1 tüp bebek merkezine gitmelisin.Artık dünya benim için dönmmüyordu sanki eksiktim o andan itibaren.Neyse nisanda başladık yok oluşmadı yumurta devam dedik temmuzda mini tüpbebek 2 yumurta oluştu biri bana yeterdi zaten diğeride boştu oluşan yumurtam ise bölünemedi o da fiyaskoydu.Ve kızlar şuan 4 haftalık hamileyim Rabbimin mucizesini salı akşamı öğrendik tabiiki tedavilerin faydasıyla önce Allahın izni ile.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Ben size 4 haftalık hamileyim dediğime bile inanamıyorum Allahım kucağıma almayı nasip etsin inşallah.Selamete kavuşmak dileğiyle.
canım benimde amh 0.50 çok şükür adetlerim düzenli... fsh hormonun kaç adet düzensizliklerini o etkiliyor zannedersemMerhaba kızlar amh 0,55 70 gündür adet olamıyorum adet söktürücüye rağmen artık kafayı yedim olamadığım için. Tüp bebek için de yarın Prof Ulun ULUĞ'a gideceğiz inşalllah. Arkadaşlara adet düzensizliği yapıyor mu amh?
teşekkür ederim cevapladığın için :) Beim fsh lh normal. Ama Östrojen ve Prolaktin yani süt hormonu yüksek. Sen tedavi görüyor musun, nasıl bir yol izliyorsun?canım benimde amh 0.50 çok şükür adetlerim düzenli... fsh hormonun kaç adet düzensizliklerini o etkiliyor zannedersem
canım tedavi görüyorum 2 defa tüp bebek tedavisi gördük ilki bahçeci kliniğindeydi ikincisi medicalparkta 1. kalite embriyo oluşuyor herşey çok güzel gidiyor fakat embriyolar rahme bir türlü tutunamıyor... şimdi onun üzerinde durulacak bakalım... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...teşekkür ederim cevapladığın için :) Beim fsh lh normal. Ama Östrojen ve Prolaktin yani süt hormonu yüksek. Sen tedavi görüyor musun, nasıl bir yol izliyorsun?
İnşallah güzel haberlerini alırız canım, problem neyse bir an önce bulunup tedavi edilirsin. Morali yüksek tutalım bol dua ve sağlıklı güzel beslenme ile olacak inşallah.canım tedavi görüyorum 2 defa tüp bebek tedavisi gördük ilki bahçeci kliniğindeydi ikincisi medicalparkta 1. kalite embriyo oluşuyor herşey çok güzel gidiyor fakat embriyolar rahme bir türlü tutunamıyor... şimdi onun üzerinde durulacak bakalım... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
CAnım yapabilir ama kafaya takma hayıt tohumu kullan başka hormonal bitki kullanmıyorsan cnm tüp bebek dr karı da öneriyor tedavi başlayana kadar hergün içmeyiMerhaba kızlar amh 0,55 70 gündür adet olamıyorum adet söktürücüye rağmen artık kafayı yedim olamadığım için. Tüp bebek için de yarın Prof Ulun ULUĞ'a gideceğiz inşalllah. Arkadaşlara adet düzensizliği yapıyor mu amh?
Canim prolaktin yuksekligide adet duzensizligi yapiyo bilgin olsunteşekkür ederim cevapladığın için :) Beim fsh lh normal. Ama Östrojen ve Prolaktin yani süt hormonu yüksek. Sen tedavi görüyor musun, nasıl bir yol izliyorsun?
Tüm iğneleri kendiniz mi yaptınız? Cetrodite’nin ilkini hastanede mi yaptırdınız?Bende merional 150 fostimon 150 kullanıyorum benimde 3 folikülüm var 9-10-16,5 mm iğnelerin 10 günündeyim ve cumartesi e 2 bakılcak aynı zamanda 3 gündür sabahları cetrodite kullanıyorum.. ama kısa protokol tedavim. Bende doktoruma güveniyorum. İnşallah doğru yoldayızdır..
Hepsini kendim yaptım.Tüm iğneleri kendiniz mi yaptınız? Cetrodite’nin ilkini hastanede mi yaptırdınız?
Benin AMH de 0,39 iğnelerin 8. günündeyim. Salı günü yumurtalar toplanacakSelam kızlar, 0,43 AMH değeri ile p.tesi günü tüp bebeğe başladım.. Adetimin 4. gününde başladım 5 gündür 187,5 gonal-f iğne kullanıyorum sadece.. Herkese güzel sonuçlar diliyorum
hayırlısı olsun tatlım.... inşallah son tedavin olur....Selam kızlar, 0,43 AMH değeri ile p.tesi günü tüp bebeğe başladım.. Adetimin 4. gününde başladım 5 gündür 187,5 gonal-f iğne kullanıyorum sadece.. Herkese güzel sonuçlar diliyorum
Aa çok yakınız canim kaç yumurta var gelişen peki? Benim 2. Tedavim bu 1,5 yil once 1 basarili tedavim olmustu ikiz gebelik 10 haftada kalp atışları durdu.. o zaman amh değeri 0.97 ydi ve 3 yumurta toplanabilmişti.. şimdi bu değerle daha çok yumurta gözüktü aynı protokolü uyguluyoruz aynı doktorla bakalim hayırlısıBenin AMH de 0,39 iğnelerin 8. günündeyim. Salı günü yumurtalar toplanacak
Ayy sagol canim seni burda gördüğüme sevindimhayırlısı olsun tatlım.... inşallah son tedavin olur....
Canım benim doktorum çok ayrıntı vermiyor. Sağda 4-5 dedi, soldakini hiç söylemedi. Ben de hiçbir şey sormuyorum çünkü tabiri caizse doktoruma gözüm kapalı güveniyorum. Bugün yarın iğnelere devam edeceğim. Salı günü yumurta toplama. Hiçbir şeye ne karışıyorum ne soruyorum sadece gerekli şeyleri sorup ona göre hareket ediyorum. Doktorumu çok araştırdım gönül rahatlığıyla gittim. Sen de kaç yumurta var. İnşallah hayırlısıyla bebişleri alırız kucağımıza...Aa çok yakınız canim kaç yumurta var gelişen peki? Benim 2. Tedavim bu 1,5 yil once 1 basarili tedavim olmustu ikiz gebelik 10 haftada kalp atışları durdu.. o zaman amh değeri 0.97 ydi ve 3 yumurta toplanabilmişti.. şimdi bu değerle daha çok yumurta gözüktü aynı protokolü uyguluyoruz aynı doktorla bakalim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?