AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,netten araştırdığımda uyku düzenleyici falan yazıyordu ondan sordum,son olarak sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?

CAnım rabbimiz kavuştursun Tebrik ederim

Merhaba kızlar amh 0,55 70 gündür adet olamıyorum adet söktürücüye rağmen artık kafayı yedim olamadığım için. Tüp bebek için de yarın Prof Ulun ULUĞ'a gideceğiz inşalllah. Arkadaşlara adet düzensizliği yapıyor mu amh?

canım benimde amh 0.50 çok şükür adetlerim düzenli... fsh hormonun kaç adet düzensizliklerini o etkiliyor zannedersem

canım benimde amh 0.50 çok şükür adetlerim düzenli... fsh hormonun kaç adet düzensizliklerini o etkiliyor zannedersem
teşekkür ederim cevapladığın için :) Beim fsh lh normal. Ama Östrojen ve Prolaktin yani süt hormonu yüksek. Sen tedavi görüyor musun, nasıl bir yol izliyorsun?

teşekkür ederim cevapladığın için :) Beim fsh lh normal. Ama Östrojen ve Prolaktin yani süt hormonu yüksek. Sen tedavi görüyor musun, nasıl bir yol izliyorsun?
canım tedavi görüyorum 2 defa tüp bebek tedavisi gördük ilki bahçeci kliniğindeydi ikincisi medicalparkta 1. kalite embriyo oluşuyor herşey çok güzel gidiyor fakat embriyolar rahme bir türlü tutunamıyor... şimdi onun üzerinde durulacak bakalım... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

İnşallah güzel haberlerini alırız canım, problem neyse bir an önce bulunup tedavi edilirsin. Morali yüksek tutalım bol dua ve sağlıklı güzel beslenme ile olacak inşallah.

CAnım yapabilir ama kafaya takma hayıt tohumu kullan başka hormonal bitki kullanmıyorsan cnm tüp bebek dr karı da öneriyor tedavi başlayana kadar hergün içmeyi

Kızlar merhaba benim AMH 0,39, sağ tüp dış gebelik sebebiyle alındı yaşım 41. Kısa protokolle tüp bebek tedavisine başladık iğnelerin 4. günü bugün. Var mı kısa protokolle benim yaşlarımda pozitifi gören? Umut olun bana...

Tüm iğneleri kendiniz mi yaptınız? Cetrodite’nin ilkini hastanede mi yaptırdınız?

Benin AMH de 0,39 iğnelerin 8. günündeyim. Salı günü yumurtalar toplanacak
Aa çok yakınız canim kaç yumurta var gelişen peki? Benim 2. Tedavim bu 1,5 yil once 1 basarili tedavim olmustu ikiz gebelik 10 haftada kalp atışları durdu.. o zaman amh değeri 0.97 ydi ve 3 yumurta toplanabilmişti.. şimdi bu değerle daha çok yumurta gözüktü aynı protokolü uyguluyoruz aynı doktorla bakalim hayırlısı

Canım benim doktorum çok ayrıntı vermiyor. Sağda 4-5 dedi, soldakini hiç söylemedi. Ben de hiçbir şey sormuyorum çünkü tabiri caizse doktoruma gözüm kapalı güveniyorum. Bugün yarın iğnelere devam edeceğim. Salı günü yumurta toplama. Hiçbir şeye ne karışıyorum ne soruyorum sadece gerekli şeyleri sorup ona göre hareket ediyorum. Doktorumu çok araştırdım gönül rahatlığıyla gittim. Sen de kaç yumurta var. İnşallah hayırlısıyla bebişleri alırız kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…