AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben kullanıyorum d vitamini eksik çıkmıştı testlerde .devit ampul kullanıyorum .melatonin de gece yatmadan alıyorum bir tane
D vit ampul ben de 15 günde bir kullanicam. Peki melatonin dr unuz mu verdi. Uyku anlaminda bir faydasini gordunuz mu

Arkadaşlar başarısız tedaviden sonra yeni tedaviye başlamak icin doktorunuz ne kadar süre ara veriyor?

D vit ampul ben de 15 günde bir kullanicam. Peki melatonin dr unuz mu verdi. Uyku anlaminda bir faydasini gordunuz mu
İçtiğimde baya uyku bastırıyor zaten.faydası oluyor.Dr vermedi yani daha doğrusu kadın doğumcum vermedi .pratisyen hekim bir akrabam önerdi .

Kızlar bu bahsettiğiniz melatonin ne için kullanıyorsunuz?uyku düzeni için mi kullaniliyor

Merhaba! Arkadaşlar çikolata kistim vardı benim aralık ayında amh 0.67 gelmişti.ameliyat oldum.ameliyattan 3 ay sonra amh baktırdım 1.67 çıktı ? Kafam çok karıstı hangi sonuç doğru bilemedim ?

Arkadaşlar başarısız tedaviden sonra yeni tedaviye başlamak icin doktorunuz ne kadar süre ara veriyor transferiniz olmuş muydı sizin 2 ay gibi süre veriyor doktorlar vücut dinlensin diye
Benim yumurtam toplanamadan catladi, aşılama yapıldı o yüzden. Evet 2 ay geçecek artık bekleyeceğiz..

Çatlayan yumurtaya aşılama nasıl yapıldı ?

o 2 ayı boş geçirmek yerine ilaçsız deneseniz ?
Kanama alanı vardı yunurtanin etrafında, çatlamış olabilir dedi o gun ilişki önerdi, toplama için gittiğimde catlamisti ultrasonda görülmedi yumurta, aşılama da yapalım her ihtimale karşı dedi. Tedaviden sonra İlk adetim biraz değişik oldu ilaçların etkisiyle, o yüzden ikinci adeti bekleyelim dedi.

Kızlar bu bahsettiğiniz melatonin ne için kullanıyorsunuz?uyku düzeni için mi kullaniliyor
Hücre yenileyici ve bağışıklık sistemini düzenleyici etkisi varmış ben bu yüzden kullanıyorum.belli yaştan sonra vücutta melatonin salgı düzeyi düşüyor erken menopozda da düşeceğini söylüyorlar .anti aging özelliği olduğu için bana Dr önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…