- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.261
Amin canim inşallah. Benimki de öyle aslında çok ayrıntı vermeyen biri :) benim de solda 4-5 var dedi sağ tarafta 1 küçük dedi.. zaten benim sağ tarafta hiç yumurta olmuyo daha öncekinde 3 u de soldan toplanmisti sanirim endometriozis ameliyatımın bunda payi buyukCanım benim doktorum çok ayrıntı vermiyor. Sağda 4-5 dedi, soldakini hiç söylemedi. Ben de hiçbir şey sormuyorum çünkü tabiri caizse doktoruma gözüm kapalı güveniyorum. Bugün yarın iğnelere devam edeceğim. Salı günü yumurta toplama. Hiçbir şeye ne karışıyorum ne soruyorum sadece gerekli şeyleri sorup ona göre hareket ediyorum. Doktorumu çok araştırdım gönül rahatlığıyla gittim. Sen de kaç yumurta var. İnşallah hayırlısıyla bebişleri alırız kucağımıza...
Çok geçmiş olsun. Kayıpların için üzüldüm. Çok haklısın Allah hayırlıysa nasip etsin yeni acılar vermesin. Benim bir kızım var çok şükür doğal yolla sonra bir dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı 1,5 yıl geçti hamile kalamadım. Yaşım 41 beklemek istemedim daha fazla tüp bebeğe karar verdik. İlk denemem zaten eşim başka deneme istemiyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı... Senin yaşın kaç?Amin canim inşallah. Benimki de öyle aslında çok ayrıntı vermeyen biri :) benim de solda 4-5 var dedi sağ tarafta 1 küçük dedi.. zaten benim sağ tarafta hiç yumurta olmuyo daha öncekinde 3 u de soldan toplanmisti sanirim endometriozis ameliyatımın bunda payi buyuktedavili gebeligim haricinde 2 tane dogal gebelik kaybim da var malesef son kurtajimi geçtiğimiz kasım ayında gecirdim o yüzden de Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin ve tamamına erdirsin dilerim cunku diğer türlüsü çok daha zor
Ne mutlu canim Allah evladını bağışlasın sana.. insallah bebeğini de sağ sağlim kucağına alırsın.. ben de 37 yasindayim canim herseyin hayirlisi olsun hakkımızdaÇok geçmiş olsun. Kayıpların için üzüldüm. Çok haklısın Allah hayırlıysa nasip etsin yeni acılar vermesin. Benim bir kızım var çok şükür doğal yolla sonra bir dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı 1,5 yıl geçti hamile kalamadım. Yaşım 41 beklemek istemedim daha fazla tüp bebeğe karar verdik. İlk denemem zaten eşim başka deneme istemiyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı... Senin yaşın kaç?
cnim senin doktorun kaan bozkurtmu?Canım benim doktorum çok ayrıntı vermiyor. Sağda 4-5 dedi, soldakini hiç söylemedi. Ben de hiçbir şey sormuyorum çünkü tabiri caizse doktoruma gözüm kapalı güveniyorum. Bugün yarın iğnelere devam edeceğim. Salı günü yumurta toplama. Hiçbir şeye ne karışıyorum ne soruyorum sadece gerekli şeyleri sorup ona göre hareket ediyorum. Doktorumu çok araştırdım gönül rahatlığıyla gittim. Sen de kaç yumurta var. İnşallah hayırlısıyla bebişleri alırız kucağımıza...
Evet canımcnim senin doktorun kaan bozkurtmu?
Bence bu defa ikimiz de hayırlısıyla alacağız bebişleri kucağımızaNe mutlu canim Allah evladını bağışlasın sana.. insallah bebeğini de sağ sağlim kucağına alırsın.. ben de 37 yasindayim canim herseyin hayirlisi olsun hakkımızda
Seninde doktorun sanırım Kaan hocacnim senin doktorun kaan bozkurtmu?
Eskiden öyleydi.ama sana bi arkadaş tavsiyesi gözü kapalı her doktora guvenme,aklındaki soruları sor.inşa pozitif sonuç alirsinSeninde doktorun sanırım Kaan hoca
Canım tavsiyen için sağol olumsuz birşey mi yaşadın merak ettim böyle söyleyince. Yumurta sayısını ben bilsem ne olur bilmesem ne olur? Toplandıktan sonra sorarım. Gereksiz ayrıntılara takılmıyorum.Eskiden öyleydi.ama sana bi arkadaş tavsiyesi gözü kapalı her doktora guvenme,aklındaki soruları sor.inşa pozitif sonuç alirsin
Biz üç arkadaş beraber başladık.3arkadasta pişman ayrıldık.tabi bu işler biraz şans birazda nasip işi.dediğim gibi kim olursa olsun gözü kapalı guvenme sonradan hayalkirikligi olur.seni etkilemek için veya üzmek için yazmadım.sadece aklindakileri sor bütün herşeyden haberin olsun .süpriz olmasın.Canım tavsiyen için sağol olumsuz birşey mi yaşadın merak ettim böyle söyleyince. Yumurta sayısını ben bilsem ne olur bilmesem ne olur? Toplandıktan sonra sorarım. Gereksiz ayrıntılara takılmıyorum.
Teşekkürler canım nasip tabi haklısın. Ne oldu da pişman oldunuz?Biz üç arkadaş beraber başladık.3arkadasta pişman ayrıldık.tabi bu işler biraz şans birazda nasip işi.dediğim gibi kim olursa olsun gözü kapalı guvenme sonradan hayalkirikligi olur.seni etkilemek için veya üzmek için yazmadım.sadece aklindakileri sor bütün herşeyden haberin olsun .süpriz olmasın.
Eskilere gidince çok üzülüyorum.Bizim problemimiz ciddi.ama kaan dr.herşeyi bizim için dahada zorlaştırdı.doğru dürüst açıklama yapılmadı,sürekli her sorduğumda terslendim.ve en önemlisi insanin içini acita acita söylüyor.onun yüzünden doktorlardan soğudum.şöyle bişey var bana yaramayan doktor sana yarayabilir.dediğim gibi nasip.kaan dr.tavrından nefret ediyorum.çelişkili konuşmasından!Teşekkürler canım nasip tabi haklısın. Ne oldu da pişman oldunuz?
Anladım canım, üzüldüm yaşadıkların için. Herşeyin bir çıkar yolu bulunur. Sıkma lütfen canını. Gönlüne göre olur umarım herşey. Evet çok konuşmuyor Kaan hoca, ben de çok konuşmayı sevmem zaten sadece en gerekli şeyleri söylüyor. Ben de fazlasını merak etmiyorum belki ondan aklıma yatıyor. Herşeyin başı nasip Allah kısmet ederse doktor aracı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Eskilere gidince çok üzülüyorum.Bizim problemimiz ciddi.ama kaan dr.herşeyi bizim için dahada zorlaştırdı.doğru dürüst açıklama yapılmadı,sürekli her sorduğumda terslendim.ve en önemlisi insanin içini acita acita söylüyor.onun yüzünden doktorlardan soğudum.şöyle bişey var bana yaramayan doktor sana yarayabilir.dediğim gibi nasip.kaan dr.tavrından nefret ediyorum.çelişkili konuşmasından!
Bazen olabiliyor üzülme, hep öyle olacağı anlamına da gelmiyor. Hormonlardaki dengesizlik yüzünden oluyor malesef. Fsh nin düşük çıktığı aylar da oluyor, tedavi için o ayları kaçırmamak lazım.Mrb arkadaşlar bende yüksek fshlı düşük amhliyim tek yumurtam oluştu bu ay dün yumurta toplama da içi boş çıktı doktor alamadık dedi bu durumu yaşayan var mı
Doktor yine boş çıkabilir dolu da çıkabilir dedi bu ay fsh ölçülmedi benim her ay kendim yaptırıyordum adet olamadım bu ay muhtemelen yüksek fsh doktor da yumurta görünce hemen alalm bu son şansın olabilir dedi zaten rezervim az olduğu için donasyon diyolar böyle olup yumurtası dolu çıkan varmı kiBazen olabiliyor üzülme, hep öyle olacağı anlamına da gelmiyor. Hormonlardaki dengesizlik yüzünden oluyor malesef. Fsh nin düşük çıktığı aylar da oluyor, tedavi için o ayları kaçırmamak lazım.
Canım yine bahçeciyi öneriyolar bende ankaradakine gittim ama aklım istanbuldakinde cem çelik var onun baya düşük amhli hastası var olumlu sonuçlananAcaba düşük amh de en başarılı tüp bebek merkezi hangisi?
Bende bahçeci ve şişli memorial arasında kaldım sanırım şişli memorial amh düşüklüğü olunca çok ilgilenmiyor kafam karışıkCanım yine bahçeciyi öneriyolar bende ankaradakine gittim ama aklım istanbuldakinde cem çelik var onun baya düşük amhli hastası var olumlu sonuçlanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?