- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.281
Ben istanbuldaki bahceciyi çok istiyorum ama çok uzak bize kastamonuda oturuyorum ankaraya bile gidip gelmek zor siz istanbulda oturuyorsanız daha şanslısınızBende bahçeci ve şişli memorial arasında kaldım sanırım şişli memorial amh düşüklüğü olunca çok ilgilenmiyor kafam karışık
Akupunkturla FSH ım düştü 3 dolu yumurta elde ettik bilginizeDoktor yine boş çıkabilir dolu da çıkabilir dedi bu ay fsh ölçülmedi benim her ay kendim yaptırıyordum adet olamadım bu ay muhtemelen yüksek fsh doktor da yumurta görünce hemen alalm bu son şansın olabilir dedi zaten rezervim az olduğu için donasyon diyolar böyle olup yumurtası dolu çıkan varmı ki
Yok canım ya bende konyadan İstanbula gidicem daha önceki tedavilerim burada oldu maalesef hep negatif artık değiştirmek istiyorumBen istanbuldaki bahceciyi çok istiyorum ama çok uzak bize kastamonuda oturuyorum ankaraya bile gidip gelmek zor siz istanbulda oturuyorsanız daha şanslısınız
Anladım canım çok zor bi. Süreç maddi manevi allah yardımcımız olsun bu ay inş bi yumurtam olurYok canım ya bende konyadan İstanbula gidicem daha önceki tedavilerim burada oldu maalesef hep negatif artık değiştirmek istiyorum
Gerçekten mi ne kadr zamanda elde ettiniz fshınız kaçtan kaça düştü biraz bilgi verebilir misiniz ayrıca döllendi mi yumurtalarınız lütflütfen yardımcı olun kaç aydır bitkisel şeyler yiyorum ama sadece bi yumurta oldu oda boşAkupunkturla FSH ım düştü 3 dolu yumurta elde ettik bilginize
Aynen Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .Bir tane değil bir sürü dolu dolu yumurtaların olur inşallah:)Anladım canım çok zor bi. Süreç maddi manevi allah yardımcımız olsun bu ay inş bi yumurtam olur
Amin canım çok sağ ol inşallah sennde öyle bi sürü yumurtan olsun o kadar umutsuzluğa kapılmışım ki bitane çıksın diyorum :)))Aynen Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .Bir tane değil bir sürü dolu dolu yumurtaların olur inşallah:)
Bende öyle bazen çok umutsuz oluyorum ama burada da okuyorum bizim gibi amhı düşük olup hamile kalan çokAmin canım çok sağ ol inşallah sennde öyle bi sürü yumurtan olsun o kadar umutsuzluğa kapılmışım ki bitane çıksın diyorum :)))
Evet canım aslında baya var ben çok stres ve heyecan yapıyorum sanırım bu da olumsuz etkiliyoBende öyle bazen çok umutsuz oluyorum ama burada da okuyorum bizim gibi amhı düşük olup hamile kalan çok
AMH ım 0,43 canım FSH'ım en yüksek 17 küsür çıktı, 14-17 arasında seyrediyodu son 1 yıldır. haftada 1 olmak kaydıyla 4 seans sonra 10 'a düştü ve tedaviye başlayabildim.. 5 yumurtadan 3 ü dolu çıktı 2 si döllendi.. Şu an haber bekliyorum..Gerçekten mi ne kadr zamanda elde ettiniz fshınız kaçtan kaça düştü biraz bilgi verebilir misiniz ayrıca döllendi mi yumurtalarınız lütflütfen yardımcı olun kaç aydır bitkisel şeyler yiyorum ama sadece bi yumurta oldu oda boş
Çok teşekkürler canım benim fsh en son 62 çıktı çok yüksek bunu da denicem ama belki bi faydası olur inş sizin olumlu sonuçlanır. Akupunktur için gittiğimizde yumurta oluşumu için gittiğimizi belirticez demi bide siz tüp bebek tedavinizi hanği hastanede oluyosunuz kusura bkmayın çok soru sordumAMH ım 0,43 canım FSH'ım en yüksek 17 küsür çıktı, 14-17 arasında seyrediyodu son 1 yıldır. haftada 1 olmak kaydıyla 4 seans sonra 10 'a düştü ve tedaviye başlayabildim.. 5 yumurtadan 3 ü dolu çıktı 2 si döllendi.. Şu an haber bekliyorum..
Estağfirullah canım evt akupunktur doktoruna söylemelisin yüksek fsh var kaliteli yumurta elde edemiyoruz tedavide diye.. Ben başkente gidiyorum tüp bebek için ama akupunkturu başka yerde yaptırdım.. Bu arada benim embriyolardan kötü haber geldi PGT ye uygun değil iyi kalitede değil isterseniz gelin transfer yapalım hemen diye (bugün 3. gün) ama istemedim çünkü çok kayıplarım var.. tedavim iptal oldu malesefÇok teşekkürler canım benim fsh en son 62 çıktı çok yüksek bunu da denicem ama belki bi faydası olur inş sizin olumlu sonuçlanır. Akupunktur için gittiğimizde yumurta oluşumu için gittiğimizi belirticez demi bide siz tüp bebek tedavinizi hanği hastanede oluyosunuz kusura bkmayın çok soru sordum
Cevapların için çok teşekkür ederim canım çok ama çok geçmiş olsun üzülme dicem onu bile diyemiyorum Allah büyük inş yeniden çok daha sağlıklı yumurtaların olur içten dua ediyorum isteyen herkese Allah nasip etsin banada inşallah. İlk bende başkente gitmiştim ordaki prof. Sadece donasyon demişti bana bide labratuarının çok iyi olmadığını yazıyolar sen canını sıkma elinden geleni yapmışsın yumurtaların olmuş dolu çıkmış yine olur inşallah canımEstağfirullah canım evt akupunktur doktoruna söylemelisin yüksek fsh var kaliteli yumurta elde edemiyoruz tedavide diye.. Ben başkente gidiyorum tüp bebek için ama akupunkturu başka yerde yaptırdım.. Bu arada benim embriyolardan kötü haber geldi PGT ye uygun değil iyi kalitede değil isterseniz gelin transfer yapalım hemen diye (bugün 3. gün) ama istemedim çünkü çok kayıplarım var.. tedavim iptal oldu malesef
Canım biliyorum o duyguyu ama Allah büyük vardır bunda da bir hayır. malesef kien zorlu grup biziz ama yılmak yokEstağfirullah canım evt akupunktur doktoruna söylemelisin yüksek fsh var kaliteli yumurta elde edemiyoruz tedavide diye.. Ben başkente gidiyorum tüp bebek için ama akupunkturu başka yerde yaptırdım.. Bu arada benim embriyolardan kötü haber geldi PGT ye uygun değil iyi kalitede değil isterseniz gelin transfer yapalım hemen diye (bugün 3. gün) ama istemedim çünkü çok kayıplarım var.. tedavim iptal oldu malesef
Hayırlısı olsun benim de çikolata kistinden bir negatif tüp bebek bi de normal yolla 8 haftalık kaybım var transfer ettirmek istememenize doktor ne dedi sağlıklı bi gebelik olma ihtimali olabilir dedi mi başkentteki doktorunuzun ismi neEstağfirullah canım evt akupunktur doktoruna söylemelisin yüksek fsh var kaliteli yumurta elde edemiyoruz tedavide diye.. Ben başkente gidiyorum tüp bebek için ama akupunkturu başka yerde yaptırdım.. Bu arada benim embriyolardan kötü haber geldi PGT ye uygun değil iyi kalitede değil isterseniz gelin transfer yapalım hemen diye (bugün 3. gün) ama istemedim çünkü çok kayıplarım var.. tedavim iptal oldu malesef
sen daha iyi bilirsin ama keşke transfer ettirseydin.çünkü embiriyoya elde etmek bile çok zorEstağfirullah canım evt akupunktur doktoruna söylemelisin yüksek fsh var kaliteli yumurta elde edemiyoruz tedavide diye.. Ben başkente gidiyorum tüp bebek için ama akupunkturu başka yerde yaptırdım.. Bu arada benim embriyolardan kötü haber geldi PGT ye uygun değil iyi kalitede değil isterseniz gelin transfer yapalım hemen diye (bugün 3. gün) ama istemedim çünkü çok kayıplarım var.. tedavim iptal oldu malesef
Arkadaşlar umut olsun diye yazıyorum eşim globozoosperm benim yumurtalar kalitesiydi 2 tup negatif şimdi kendiliğinden haileyim
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki sadece kalite sorunumu vardı rezerviniz az mıydıArkadaşlar umut olsun diye yazıyorum eşim globozoosperm benim yumurtalar kalitesiydi 2 tup negatif şimdi kendiliğinden haileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?