- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.321
Sabrına hayranım gerçekten batı 5 Mayıs belirtim yok siliklerle devam yolaCanim malesef devam etmedi embriolartedavi yarim kaldı.. sende ne var ne yok
Amin canımmm inşallah isteyen herkese Allah versin hayırlı zamandüRabbim en kısa zamandan isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Evet canım sanırım haklısınPcos lu olanlar bize gore cok daha sansli cunku ignelere cevap alabiliyorlar ve yumurtalari gelisiyor adetleri daha fazla cikiyor. ama rezerv azsa maalesef yumurta kalitesiz ve sayi dusuk oluyor. hayit vs ile dusen fsh lar icinde aslinda gercekci olmadigini soyluyor doktorlar, anlik dususler oldugunu ancak yumurta rezervini ve kalitesini arttirmadigini soyluyorlar ki bence dogru bu. yumurta sayim hic degismedi cunku onca zaman icerisinde.
Sana katılıyorum arkadaşım. Bende öyle düşünüyorum. Bende hep 2 embriyo ile yola devam ediyorum. Pco kılarsa da opu sonrası ohss sendromu oluyorlar. Onu yaşamakta kötü birşeyPcos lu olanlar bize gore cok daha sansli cunku ignelere cevap alabiliyorlar ve yumurtalari gelisiyor adetleri daha fazla cikiyor. ama rezerv azsa maalesef yumurta kalitesiz ve sayi dusuk oluyor. hayit vs ile dusen fsh lar icinde aslinda gercekci olmadigini soyluyor doktorlar, anlik dususler oldugunu ancak yumurta rezervini ve kalitesini arttirmadigini soyluyorlar ki bence dogru bu. yumurta sayim hic degismedi cunku onca zaman icerisinde.
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasıp etsin. Bu süreçte hiç bitkisel ürünler kullandın mı hayıt çayı polen çörekotu vs. Bide kendiniz adet olabiliyodunuz heralde öyle anladım fsh değeriniz kaçtıArkadaşlar merhaba. Ben de umut olsun diye yaziyorum. Ben 9 ay önce 20 haftalik bebeğimi kaybetmistim. Sonrasinda hamile kalamayinca amh imin düşuk oldugunu ögrendim. 0.32 idi. 2 ay sonra 0.11e düşmüştü. Sonraki ay yani gectigimiz mart ayinda tup bebek denedik ve 3 yumurtam gelisti ve 3u de dollendi ama tutmadi. Sonuc negatifti. 2 ay ara verip haziranda tekrar deneyecektik. Bu arada devlet hastanesinde yaptirmistik ilkini, ikincisini de orda yaptirip sonra tutmazsa yaz tatilinde özelde düşünüyorduk. Ögretmen oldugum için kafam daha rahat olur diye özeli yaz tatiline birakmistik. Hazirani beklerken de tabii benim psikolojim çok kötü. Daha yumurtam bile oluşmaz diye agliyordum hep. Özelde en basinda denememekle hata mi yaptim diye içim içimi yiyordu. Bu arada ilk denememi Zeynep Kamil 'de yapmistim ve memnun da kalmistim doktorlardan. Her neyse. Bu arada ben bebegimi kaybettikten sonra 22 gunde bir adet gormeye baslamistim. Bu ay da 1 mayista adet gormem gerekiyordu gelmeyince acaba menapoza mi girdim diye yine cok endiselendim ama bu arada da 2-3 aydir iliskiyi yasaklamisti doktor ama negatifle sonuclaninca iliskiye girdik. Sonra 22. gunde adet gelmeyince ben 23.gun test yaptirdim ve sonuc 4 cikti. Onceden hep 0.1 cikardi beta hcg ama 5in altinda olunca negatif diye dusundum. Bir de sanki karnimda degisik seyler olduğunu hissediyordum. Onceki hamileligime benzeyen ama ihtimal verip kendimi umutlandirmak istemiyordum. Sonra 2 gün sonra yani dun tekrar yaptirdim ve 27 cikti :)) Cok sasirdim, inanamadim. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabii. K
Kalp atisini duyana kadar, sonrasinda da kucagima alana kadar inanamayacagim öncesinde de bir kaybim oldugu için. Ben donasyon bile düşunmustum ama Allah ol deyince oluyor. Imkansiz diye bir sey yok. Sizler de asla umudunuzu kaybetmeyin. Beslenmenize dikkat edin ve bol bol dua edin ve inanin. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Siz sanirim zaten kendiliginden hamile kalabilmissiniz oncesinde de (20 haftalik devam edebilmis en azindan) sansiniz var yani. Suanda yine kendiliginden hamile kaldiniz anladigim kadariyla. bizim bircogumuz maalesef kendiliginden hamile kalma ihtimalimiz %8-10 larda.Arkadaşlar merhaba. Ben de umut olsun diye yaziyorum. Ben 9 ay önce 20 haftalik bebeğimi kaybetmistim. Sonrasinda hamile kalamayinca amh imin düşuk oldugunu ögrendim. 0.32 idi. 2 ay sonra 0.11e düşmüştü. Sonraki ay yani gectigimiz mart ayinda tup bebek denedik ve 3 yumurtam gelisti ve 3u de dollendi ama tutmadi. Sonuc negatifti. 2 ay ara verip haziranda tekrar deneyecektik. Bu arada devlet hastanesinde yaptirmistik ilkini, ikincisini de orda yaptirip sonra tutmazsa yaz tatilinde özelde düşünüyorduk. Ögretmen oldugum için kafam daha rahat olur diye özeli yaz tatiline birakmistik. Hazirani beklerken de tabii benim psikolojim çok kötü. Daha yumurtam bile oluşmaz diye agliyordum hep. Özelde en basinda denememekle hata mi yaptim diye içim içimi yiyordu. Bu arada ilk denememi Zeynep Kamil 'de yapmistim ve memnun da kalmistim doktorlardan. Her neyse. Bu arada ben bebegimi kaybettikten sonra 22 gunde bir adet gormeye baslamistim. Bu ay da 1 mayista adet gormem gerekiyordu gelmeyince acaba menapoza mi girdim diye yine cok endiselendim ama bu arada da 2-3 aydir iliskiyi yasaklamisti doktor ama negatifle sonuclaninca iliskiye girdik. Sonra 22. gunde adet gelmeyince ben 23.gun test yaptirdim ve sonuc 4 cikti. Onceden hep 0.1 cikardi beta hcg ama 5in altinda olunca negatif diye dusundum. Bir de sanki karnimda degisik seyler olduğunu hissediyordum. Onceki hamileligime benzeyen ama ihtimal verip kendimi umutlandirmak istemiyordum. Sonra 2 gün sonra yani dun tekrar yaptirdim ve 27 cikti :)) Cok sasirdim, inanamadim. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabii. K
Kalp atisini duyana kadar, sonrasinda da kucagima alana kadar inanamayacagim öncesinde de bir kaybim oldugu için. Ben donasyon bile düşunmustum ama Allah ol deyince oluyor. Imkansiz diye bir sey yok. Sizler de asla umudunuzu kaybetmeyin. Beslenmenize dikkat edin ve bol bol dua edin ve inanin. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Çok teşekkür ederim amin darısı sizlere inşallah. Fsh im, amh 0.32 iken 7, amh 0.11 iken de 17 idi. Sonrasında birkaç ay hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi içtim. Düzenli olarak içemedim ama genelde aksamlari tok karnina içiyordum. Bazen icemedigim günler oluyordu. Tup bebek tedavisinden sonra negatif sonunlaninca birkaç defa içtim sonrasinda biraktim. Bu arada 3 aydan beri balık yağı kullaniyorum. Doktor birakma demisti. Bir de bir aydir coraspin, 4 aydir folbiol ve apikobal vitamin kullaniyorum. Bir de 25 gündür keciboynuzu pekmezi içiyordum sabah ve aksam birer kaşik aç karnina ama onu da düzenli içemiyorum unuttuğum cok oluyor. Bir de forumlarda ari sütü bal polen karisiminin da iyi geldigini okumuştum. 3.5 aydir kullaniyorum. Ilk 20 gün sıvı sonra da hap olarak kullandim. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin zaten sizler de kullaniyorsunuzdur bunlari ama bir kişiye bile umut olursam cok mutlu olurum. Bir de kuruyemiş ceviz, badem, kabak cekirdegi vb. Çorekotu sormuşsunuz onun da yağını almistim yine forumlardan okuyarak :)) ama toplam 5-6 defa kullanmişimdir en fazla. O kadar çok sey kullaniyorum ki ona sira gelmiyordu. Unutuyordum ve tadini da cok sevmemistim. Suya karistirilarak daha iyi oluyor tadi. Folik asiti ve balik yagıni, vitamini birakmayin bence. Tedaviye ara verseniz de hep kullanin bence.Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasıp etsin. Bu süreçte hiç bitkisel ürünler kullandın mı hayıt çayı polen çörekotu vs. Bide kendiniz adet olabiliyodunuz heralde öyle anladım fsh değeriniz kaçtı
Ya benim de yoktu amh 0.11 di. Sizlerin de tek sorun amh dusukluguyse olur. Bu arada adetim de kesiliyodu artik. Bazi aylar tarlusalla adet oluyordum. Hatta son adetimi de tup bebek negatifle sonuclaninca tarlusal kullandim ve oyle oldum. Yani son adetim de kendiliginden olmadi. Yumurtalarin kalitesiz olmasinin nedeni bence beslenmeyle de ilgili. Sigara vs.kullanmamak lazim ve saglikli beslenme.Siz sanirim zaten kendiliginden hamile kalabilmissiniz oncesinde de (20 haftalik devam edebilmis en azindan) sansiniz var yani. Suanda yine kendiliginden hamile kaldiniz anladigim kadariyla. bizim bircogumuz maalesef kendiliginden hamile kalma ihtimalimiz %8-10 larda.
Açıklayıcı cevap için çok teşekkür ediyorum bizlere de dua edin inş bize de nasip olur. Son olarak balık yağını eczaneden mi alıyorsunuz diğer yazdıklarınızı bende kullanıyorum. Balık yağı hiç kullanmadım ama yumurta gelişimi için mmi kullanılıyor doktorunuz mu önermiştiÇok teşekkür ederim amin darısı sizlere inşallah. Fsh im, amh 0.32 iken 7, amh 0.11 iken de 17 idi. Sonrasında birkaç ay hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi içtim. Düzenli olarak içemedim ama genelde aksamlari tok karnina içiyordum. Bazen icemedigim günler oluyordu. Tup bebek tedavisinden sonra negatif sonunlaninca birkaç defa içtim sonrasinda biraktim. Bu arada 3 aydan beri balık yağı kullaniyorum. Doktor birakma demisti. Bir de bir aydir coraspin, 4 aydir folbiol ve apikobal vitamin kullaniyorum. Bir de 25 gündür keciboynuzu pekmezi içiyordum sabah ve aksam birer kaşik aç karnina ama onu da düzenli içemiyorum unuttuğum cok oluyor. Bir de forumlarda ari sütü bal polen karisiminin da iyi geldigini okumuştum. 3.5 aydir kullaniyorum. Ilk 20 gün sıvı sonra da hap olarak kullandim. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin zaten sizler de kullaniyorsunuzdur bunlari ama bir kişiye bile umut olursam cok mutlu olurum. Bir de kuruyemiş ceviz, badem, kabak cekirdegi vb. Çorekotu sormuşsunuz onun da yağını almistim yine forumlardan okuyarak :)) ama toplam 5-6 defa kullanmişimdir en fazla. O kadar çok sey kullaniyorum ki ona sira gelmiyordu. Unutuyordum ve tadini da cok sevmemistim. Suya karistirilarak daha iyi oluyor tadi. Folik asiti ve balik yagıni, vitamini birakmayin bence. Tedaviye ara verseniz de hep kullanin bence.
Rica ederim canim. Evet Zeynep Kamil'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan herkese öneriyor doktorlar. Hamilelige olumlu etki ettiğini ve yumurta kalitesini de arttirdiğini düşünuyorum. Daha önce de bir arkadaşim hamile kalamiyordu doktoru balik yağı hapi vermişti ve 1-2 ay icinde hamile kalmişti. Takviye edici gida olarak geçiyor zaten. Benim kullandiğim Omepa Q10 isimli kirmizi renkli. 30 kapsül var bir kutusunda ve fiyati da 130 TL. Daha ucuz balik yağı haplari da var ama doktor bunu önerdiği için ben bunu kullaniyorum. Dualarım sizlerle sizler de dualarınizda bana yer verirseniz çok sevinirim. Başkalari ıçın ettiğimiz ve başkalarinin da bizim için ettiği dualar daha çabuk ulaşır diye düşünüyorum. Hakkimizda hayirlisi inşallah...Açıklayıcı cevap için çok teşekkür ediyorum bizlere de dua edin inş bize de nasip olur. Son olarak balık yağını eczaneden mi alıyorsunuz diğer yazdıklarınızı bende kullanıyorum. Balık yağı hiç kullanmadım ama yumurta gelişimi için mmi kullanılıyor doktorunuz mu önermişti
Tebrik ederim cnm MaşaAllah rabbim muhafaza eylesin :)Arkadaşlar merhaba. Ben de umut olsun diye yaziyorum. Ben 9 ay önce 20 haftalik bebeğimi kaybetmistim. Sonrasinda hamile kalamayinca amh imin düşuk oldugunu ögrendim. 0.32 idi. 2 ay sonra 0.11e düşmüştü. Sonraki ay yani gectigimiz mart ayinda tup bebek denedik ve 3 yumurtam gelisti ve 3u de dollendi ama tutmadi. Sonuc negatifti. 2 ay ara verip haziranda tekrar deneyecektik. Bu arada devlet hastanesinde yaptirmistik ilkini, ikincisini de orda yaptirip sonra tutmazsa yaz tatilinde özelde düşünüyorduk. Ögretmen oldugum için kafam daha rahat olur diye özeli yaz tatiline birakmistik. Hazirani beklerken de tabii benim psikolojim çok kötü. Daha yumurtam bile oluşmaz diye agliyordum hep. Özelde en basinda denememekle hata mi yaptim diye içim içimi yiyordu. Bu arada ilk denememi Zeynep Kamil 'de yapmistim ve memnun da kalmistim doktorlardan. Her neyse. Bu arada ben bebegimi kaybettikten sonra 22 gunde bir adet gormeye baslamistim. Bu ay da 1 mayista adet gormem gerekiyordu gelmeyince acaba menapoza mi girdim diye yine cok endiselendim ama bu arada da 2-3 aydir iliskiyi yasaklamisti doktor ama negatifle sonuclaninca iliskiye girdik. Sonra 22. gunde adet gelmeyince ben 23.gun test yaptirdim ve sonuc 4 cikti. Onceden hep 0.1 cikardi beta hcg ama 5in altinda olunca negatif diye dusundum. Bir de sanki karnimda degisik seyler olduğunu hissediyordum. Onceki hamileligime benzeyen ama ihtimal verip kendimi umutlandirmak istemiyordum. Sonra 2 gün sonra yani dun tekrar yaptirdim ve 27 cikti :)) Cok sasirdim, inanamadim. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabii. K
Çok teşekkür ederim amin. Eşimde sorun yok.Tebrik ederim cnm MaşaAllah rabbim muhafaza eylesin :)
Peki eşinizde sorun var mıydı
Rica ederim canim. Evet Zeynep Kamil'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan herkese öneriyor doktorlar. Hamilelige olumlu etki ettiğini ve yumurta kalitesini de arttirdiğini düşünuyorum. Daha önce de bir arkadaşim hamile kalamiyordu doktoru balik yağı hapi vermişti ve 1-2 ay icinde hamile kalmişti. Takviye edici gida olarak geçiyor zaten. Benim kullandiğim Omepa Q10 isimli kirmizi renkli. 30 kapsül var bir kutusunda ve fiyati da 130 TL. Daha ucuz balik yağı haplari da var ama doktor bunu önerdiği için ben bunu kullaniyorum. Dualarım sizlerle sizler de dualarınizda bana yer verirseniz çok sevinirim. Başkalari ıçın ettiğimiz ve başkalarinin da bizim için ettiği dualar daha çabuk ulaşır diye düşünüyorum. Hakkimizda hayirlisi inşallah...
Amin hepimize inşallah. Allah bebek hasretiyle yanan kalplerimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah...Canım çok teşekkür ederim hemen yarın a
Çok ama çok teşekkürler yarın hemen alıcam balık yağı hapını. İnşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bende birbirine edilen duaların makbul olduğuna inanıyorum herkes için dua ediyorum allah hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin .
Amin canım inşallah çok fazla soru sordum ama son bişey daha netten baktım omepa q10 die ayrıca koenzim q10 da çıktı ikisi aynı mı yoksa o farklı bi hap mıAmin hepimize inşallah. Allah bebek hasretiyle yanan kalplerimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah...
Evet ikisi ayni quenzim de yaziyor kutunun disindaAmin canım inşallah çok fazla soru sordum ama son bişey daha netten baktım omepa q10 die ayrıca koenzim q10 da çıktı ikisi aynı mı yoksa o farklı bi hap mı
Çok teşekkür ederim canım çok sağ olEvet ikisi ayni quenzim de yaziyor kutunun disinda
Rica ederim canım benim...Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?