- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.341
Yazdıklarının hepsine katılıyorum...Siz sanirim zaten kendiliginden hamile kalabilmissiniz oncesinde de (20 haftalik devam edebilmis en azindan) sansiniz var yani. Suanda yine kendiliginden hamile kaldiniz anladigim kadariyla. bizim bircogumuz maalesef kendiliginden hamile kalma ihtimalimiz %8-10 larda.
Haklısın canım. Uzun süredir girmiyorum :). Fiziksel olarak iyiyim ama ruhen pek değil. Biraz can sıkıntısı biraz da başka işlere yoğunlaşmaktan girmedim. Bugün girdim ilk defa. İlginçtir maile de gelmiyor bildirim.
Sensiz olmaz biz forumun demirbaşıyız :) biliyosun merak ettim seni.Haklısın canım. Uzun süredir girmiyorum :). Fiziksel olarak iyiyim ama ruhen pek değil. Biraz can sıkıntısı biraz da başka işlere yoğunlaşmaktan girmedim. Bugün girdim ilk defa. İlginçtir maile de gelmiyor bildirim.
Hayırlısı olsun inşaallah üzülmeyiz artık ne olursa olsunValla artık okadar fazla üzüldükki kendimize forumdakilere filan kalbimiz taşlaştı üzülemez hale geldik.
Ben daha bşr hafta önce negatif sonuç aldım transferden ama inan 10dk fan fazla üzülemedm ne kadar sindirdiysem artık durumu
Uzun zamandır forum sessiz olumlu sonuç alanda yok sanırım
Birde yazın herkes bayram seyran tatil ,sıcak havalarda ilaçla uğraşmak istememe vs yüzünden ara veriyor tüp bebek olaylarına sanırım onun da etkiisi var
Bence gorunurde bi sıkıntı yoksa eğer sabret derim elbet olur bir gün yumurtalık rezervi dibe vuran amh 0.01 altında olan o kalan ufacık kırıntı için bile savaş veren bizler de varız bak burada hep dert yanan defalarca boş çıkan yumurtalar ağrılar sızılar alınan kilolar sonuca ulaşamayan gebelikler vs vs keşke bir kişinin kaleme aldığı bir dizi seneryosundan ibaret olsaydı bu yaşananlar birde bakmışız hamileyiz ayy ne güzel değil mi :)Ufak Tefek Cinayetlerdeki Oya bile o kadar yumurtalıklarını delmişken bu bölüm bebeğinin kalp atışını dinledi.
Bizde görünürde bi sıkıntı yok sözde ama tabii ki bu ay da olmadı, yine olmadı, hiç olacak gibi de değil... Bebeği olan tanıdıklarım uykusuzluktan, yorgunluktan, maddi manevi güç istediğinden şikayet ediyor, dilleri varmasa da... Bazen kendimi insanların bakıp şükretmesi için gereken “bakın hiç çocuğu olamayanlar da var” kitlesinde hissediyorum. Olanların kıymet bilmesi için lazım olan kesim. Onu da birileri dolduracak elbet
Bence gorunurde bi sıkıntı yoksa eğer sabret derim elbet olur bir gün yumurtalık rezervi dibe vuran amh 0.01 altında olan o kalan ufacık kırıntı için bile savaş veren bizler de varız bak burada hep dert yanan defalarca boş çıkan yumurtalar ağrılar sızılar alınan kilolar sonuca ulaşamayan gebelikler vs vs keşke bir kişinin kaleme aldığı bir dizi seneryosundan ibaret olsaydı bu yaşananlar birde bakmışız hamileyiz ayy ne güzel değil mi :)
Yanlış anlamayın bu bir eleştiri değildi Hepimize kolaylıklarGörünürde derken fiziki yaralanma, organların darbe görmesi anlamında dedim. Çocuğu olanlardan bi farkımız yok, bi kaza vs geçirmedik ama benim de amh yerlerde tabii... Neyse kısmet artık, olacaksa o günleri göreceğiz, ya da Allah sağlık versin...
Yanlış anlamayın bu bir eleştiri değildi Hepimize kolaylıklar
Hayır sadece transfer ücreti almıyor ekstraYeni
İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığındandolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar
Az
Yeni
İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığındandolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar
transfer ucretinide odiyseniz ki buyuk ihtimalle odediniz evet iade etmeleri Lazim sadece transfer ucretini ama toplama haric dondurma ucretinide alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?