AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yazdıklarının hepsine katılıyorum...

F freedom82 hiç sesin çıkmıyor. Sen bu forumun demirbaşıydın arkadaşım nasılsın nerelerdesin :) iyi misin
Haklısın canım. Uzun süredir girmiyorum :). Fiziksel olarak iyiyim ama ruhen pek değil. Biraz can sıkıntısı biraz da başka işlere yoğunlaşmaktan girmedim. Bugün girdim ilk defa. İlginçtir maile de gelmiyor bildirim.

Sensiz olmaz biz forumun demirbaşıyız :) biliyosun merak ettim seni.
Neler yapıyorsunuz tedavi için birşeyler yapıyor musun?

Nasılsınız arkadaşlar kaderdaşlarım ben siz negatif sonuç aldığınızda da çok üzülüyorum sizde de öyle oluyor mu benim yaşadıklarımı yaşadığınız için sizi çok iyi anlıyorum o yüzden herhalde

Valla artık okadar fazla üzüldükki kendimize forumdakilere filan kalbimiz taşlaştı üzülemez hale geldik.
Ben daha bşr hafta önce negatif sonuç aldım transferden ama inan 10dk fan fazla üzülemedm ne kadar sindirdiysem artık durumu
Uzun zamandır forum sessiz olumlu sonuç alanda yok sanırım
Birde yazın herkes bayram seyran tatil ,sıcak havalarda ilaçla uğraşmak istememe vs yüzünden ara veriyor tüp bebek olaylarına sanırım onun da etkiisi var

Hayırlısı olsun inşaallah üzülmeyiz artık ne olursa olsun

Şükür edip dua edenle şüküt edio dua etmeyenin çocuk sahibi olma oranı arasında hiçbir farklılık yok inan...
Ben artık bu konuda şükür dua vs bunları geçtim allahaşkına hepimiz 30 yaşında menapoza giriyoruz neye şükredelim???
Kansere bile çare var kemoterapi alıp eski haline dönğüyorsun, bu menapozda tedavi yok! Eski hale gelme yok! Anlıyor musun?
Yanlış anlama tepkim sana değil elbette umutlu olacağız elbette kendimiz ce aynı durumdakiker için iyi şeyler dileyeceğiz ama ne şükürü ne duası kanserden beter birley gelmiş başımıza.
30 yaşında sıcak basması yaşıyoruz, daha 30 yaşında eşiyle brlkte olurken kuruluk sebebi ile acı çekenler var, daha 30 yaşında cinsel isteksizlik yaşayıp evliliğinden tat alamamışlar var...
Çocuk beklentisi ve baskısı yüzünden ailesine gidemeyen, arkadaşlarının gebelik haberlerinde eve gelip hüngüz hüngür ağlayan, çocuğu olan arkadaşlarının hikayelerinden, ailesinin çocuk baskısından asosyalleşen, tedavi sürecinde dengesizleşen hormonlarından eşiyle kavga eden boşanma aşamasına gelen var...
Erken menapoz sebebi hayatımızın içine edilmiş durumda binlerce iğne, yumurta oldumu, hadi oldu döllendimi, hadi döllendi kaçıncı güne gitti, hadi transfer, ve sonuç negatif..bin kere umutları yıkan TEDAVİSİ OLMAYAN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN ANNE OLMAYI ENGELLEYEN binlerce kişi arasından neden başımıza geldiğinin hiç bir mantıklı açıklaması olmayan bir şeye şükredemem kabullenemem....
Dediğim gibi tepki sana değil sevgili arkadaşım ancak şükür dua kader imtihan şeklinde açıklanamayacak kadar ciddi bir mesele olduğunu düşünüyorum
Saygılarımla,
Amh002
:)

Ufak Tefek Cinayetlerdeki Oya bile o kadar yumurtalıklarını delmişken bu bölüm bebeğinin kalp atışını dinledi.

Bizde görünürde bi sıkıntı yok sözde ama tabii ki bu ay da olmadı, yine olmadı, hiç olacak gibi de değil... Bebeği olan tanıdıklarım uykusuzluktan, yorgunluktan, maddi manevi güç istediğinden şikayet ediyor, dilleri varmasa da... Bazen kendimi insanların bakıp şükretmesi için gereken “bakın hiç çocuğu olamayanlar da var” kitlesinde hissediyorum. Olanların kıymet bilmesi için lazım olan kesim. Onu da birileri dolduracak elbet

Bence gorunurde bi sıkıntı yoksa eğer sabret derim elbet olur bir gün yumurtalık rezervi dibe vuran amh 0.01 altında olan o kalan ufacık kırıntı için bile savaş veren bizler de varız bak burada hep dert yanan defalarca boş çıkan yumurtalar ağrılar sızılar alınan kilolar sonuca ulaşamayan gebelikler vs vs keşke bir kişinin kaleme aldığı bir dizi seneryosundan ibaret olsaydı bu yaşananlar birde bakmışız hamileyiz ayy ne güzel değil mi :)

Merhaba kızlar. Yaşım 42. Amh değerı 0.45. 4 tane yumurta toplandı. 3 boş cıktı. 1 dönlendı. 4 gün iyi dönlendı, 5 günü dönlenme durmuş.6 günü /bügün/ bekletildi , ama donlenme ilerlemedı ve durmuş. O yüzden işlem durduruldu. Sebebi, yaştan dolayı kalitesiz yumurtalar. Artık donasiyon yumurta nakliyesıne Kıbrısa karar verdik. İnşallah Allah yüzümüze bakar.

Görünürde derken fiziki yaralanma, organların darbe görmesi anlamında dedim. Çocuğu olanlardan bi farkımız yok, bi kaza vs geçirmedik ama benim de amh yerlerde tabii... Neyse kısmet artık, olacaksa o günleri göreceğiz, ya da Allah sağlık versin...

Yanlış anlamayın bu bir eleştiri değildi Hepimize kolaylıklar

Yeni
İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığındandolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar

Az

Hayır sadece transfer ücreti almıyor ekstra

Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TC vatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…