- 10 Mart 2018
- 101
- 22
- 13
- 49
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.361
Yumurta havuzu demek, nasıl bir işlemHerkese iyi akşamlar yumurta havuzu yaptıran varmı ???
Her ay senden çıkan yumurtayı eşinin spermiyle dölleyip oluşan embriyoyu donduruyorlar. Bazı aylar çıkmayabilir bazı aylar 1 bazen 2 çıkabilir yani her ay ne çıkarsa alıp 5-6 ay yada 1 yıl toplayıp en son dondurulan embriyolardan en kalitelilerini seçip transfer yapıyorlar. Siz ilk denemede vazgeçmişsiniz sanırım. Bence sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz.. 4 folikül bu yöntem için fena değil bence denemeye değer.. ki amh değeriniz diplerde de değil..Yumurta havuzu demek, nasıl bir işlem
Yeni
İyi akşamlar. Yumurta /embriyon/5 günü dönlenmesı yani ilerlemesini olmadığından dolayı durduruldu. Tedavi iptal oldu. Transfer işlemı olmadığındandolay doktora ödediğimiz paranın yarısı geri veriliyor mu? Cevap bekliyorum kızlar
Az
Valla 37 yaşınman başladım bu işlerdı, nereye gitsem, yaşın büyük diyorlar. Yaşım boyle boyle 42 girmişimHer ay senden çıkan yumurtayı eşinin spermiyle dölleyip oluşan embriyoyu donduruyorlar. Bazı aylar çıkmayabilir bazı aylar 1 bazen 2 çıkabilir yani her ay ne çıkarsa alıp 5-6 ay yada 1 yıl toplayıp en son dondurulan embriyolardan en kalitelilerini seçip transfer yapıyorlar. Siz ilk denemede vazgeçmişsiniz sanırım. Bence sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz.. 4 folikül bu yöntem için fena değil bence denemeye değer.. ki amh değeriniz diplerde de değil..
Bunların hepsini yaşadım 3 yıl önce amh ım 0.16 idi ve ama duayı ve şükürü hiç bırakmadım çünkü yaradan ol derse hersy olur ve zor oldu evet ama cok şükür anneliği tattım Rabbim hepinize tattırsın arkadaşım sadece bu zor zamanlarınızda isyan etmeyin bundan daha kötü ne olabilir dersin ama hiç düşünemediğin bişey başına geliverir.Şükür edip dua edenle şüküt edio dua etmeyenin çocuk sahibi olma oranı arasında hiçbir farklılık yok inan...
Ben artık bu konuda şükür dua vs bunları geçtim allahaşkına hepimiz 30 yaşında menapoza giriyoruz neye şükredelim???
Kansere bile çare var kemoterapi alıp eski haline dönğüyorsun, bu menapozda tedavi yok! Eski hale gelme yok! Anlıyor musun?
Yanlış anlama tepkim sana değil elbette umutlu olacağız elbette kendimiz ce aynı durumdakiker için iyi şeyler dileyeceğiz ama ne şükürü ne duası kanserden beter birley gelmiş başımıza.
30 yaşında sıcak basması yaşıyoruz, daha 30 yaşında eşiyle brlkte olurken kuruluk sebebi ile acı çekenler var, daha 30 yaşında cinsel isteksizlik yaşayıp evliliğinden tat alamamışlar var...
Çocuk beklentisi ve baskısı yüzünden ailesine gidemeyen, arkadaşlarının gebelik haberlerinde eve gelip hüngüz hüngür ağlayan, çocuğu olan arkadaşlarının hikayelerinden, ailesinin çocuk baskısından asosyalleşen, tedavi sürecinde dengesizleşen hormonlarından eşiyle kavga eden boşanma aşamasına gelen var...
Erken menapoz sebebi hayatımızın içine edilmiş durumda binlerce iğne, yumurta oldumu, hadi oldu döllendimi, hadi döllendi kaçıncı güne gitti, hadi transfer, ve sonuç negatif..bin kere umutları yıkan TEDAVİSİ OLMAYAN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN ANNE OLMAYI ENGELLEYEN binlerce kişi arasından neden başımıza geldiğinin hiç bir mantıklı açıklaması olmayan bir şeye şükredemem kabullenemem....
Dediğim gibi tepki sana değil sevgili arkadaşım ancak şükür dua kader imtihan şeklinde açıklanamayacak kadar ciddi bir mesele olduğunu düşünüyorum
Saygılarımla,
Amh002
:)
Siz ne gibi şeyler yaşadınız biraz anlatır mısınızBunların hepsini yaşadım 3 yıl önce amh ım 0.16 idi ve ama duayı ve şükürü hiç bırakmadım çünkü yaradan ol derse hersy olur ve zor oldu evet ama cok şükür anneliği tattım Rabbim hepinize tattırsın arkadaşım sadece bu zor zamanlarınızda isyan etmeyin bundan daha kötü ne olabilir dersin ama hiç düşünemediğin bişey başına geliverir.
Ben yaptırdım arkadaşım normalden bir farkı Yok ardışık opu olup donduruyorsun sonra normal kadınların verebileceği yumurta sayısı kadar olunca çözülüp transfer oluyorsunHerkese iyi akşamlar yumurta havuzu yaptıran varmı ???
Kaç ayda kaç embriyonuz oldu ?? Birde sonuç nasıl ?Ben yaptırdım arkadaşım normalden bir farkı Yok ardışık opu olup donduruyorsun sonra normal kadınların verebileceği yumurta sayısı kadar olunca çözülüp transfer oluyorsun
Canim havuz yontemin de igne kullabiliyormu kullaniliyorsa hangi doz bilgi verir misinBen yaptırdım arkadaşım normalden bir farkı Yok ardışık opu olup donduruyorsun sonra normal kadınların verebileceği yumurta sayısı kadar olunca çözülüp transfer oluyorsun
Ard arda nırmal tüp bebek tedavisini görüyosun sadece tooplanan yumurtalarda oluşan embriyoyu taze transfer yaptırmıyosunda bissürü tüp bebek tedavisiyle birsürü embryo biriktirip şansını yükseltmiş oluyosun havuz bu.Canim havuz yontemin de igne kullabiliyormu kullaniliyorsa hangi doz bilgi verir misin
Tesekkur ederim cnmArd arda nırmal tüp bebek tedavisini görüyosun sadece tooplanan yumurtalarda oluşan embriyoyu taze transfer yaptırmıyosunda bissürü tüp bebek tedavisiyle birsürü embryo biriktirip şansını yükseltmiş oluyosun havuz bu.
Kullanan da var kullanmayan da , ya da normal siklusta doğal yumurta da takip ediyorlar.genelde az doz ilaçla bir yada iki yumurta büyütüp topluyorlarCanim havuz yontemin de igne kullabiliyormu kullaniliyorsa hangi doz bilgi verir misin
Sonuç olumsuzdu ben de ama onu hiç sorma belki seninki olumlu olacak:) sonuçta havuzda biriken sayı arttıkça en iyisini seçme şansın da artıyor.Kaç ayda kaç embriyonuz oldu ?? Birde sonuç nasıl ?
Peki arada 1 ay dinlenme var mı yoksa adet olduğunuz gibi mi ikinci tedavi?Ard arda nırmal tüp bebek tedavisini görüyosun sadece tooplanan yumurtalarda oluşan embriyoyu taze transfer yaptırmıyosunda bissürü tüp bebek tedavisiyle birsürü embryo biriktirip şansını yükseltmiş oluyosun havuz bu.
doğal yollamı hamile kaldınız?Bunların hepsini yaşadım 3 yıl önce amh ım 0.16 idi ve ama duayı ve şükürü hiç bırakmadım çünkü yaradan ol derse hersy olur ve zor oldu evet ama cok şükür anneliği tattım Rabbim hepinize tattırsın arkadaşım sadece bu zor zamanlarınızda isyan etmeyin bundan daha kötü ne olabilir dersin ama hiç düşünemediğin bişey başına geliverir.
Tedavinizden ve varsa eğer yaptığınız şeylerden bahsedebilirmisiniz?Hayır tüp bebek
Ben 3 aydan fazla dhea kullandım birde teatrio diye bir vitamin türü ilaç kullandım sonrası da klasik tedavi yöntemiTedavinizden ve varsa eğer yaptığınız şeylerden bahsedebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?