AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yumurta havuzu demek, nasıl bir işlem
Her ay senden çıkan yumurtayı eşinin spermiyle dölleyip oluşan embriyoyu donduruyorlar. Bazı aylar çıkmayabilir bazı aylar 1 bazen 2 çıkabilir yani her ay ne çıkarsa alıp 5-6 ay yada 1 yıl toplayıp en son dondurulan embriyolardan en kalitelilerini seçip transfer yapıyorlar. Siz ilk denemede vazgeçmişsiniz sanırım. Bence sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz.. 4 folikül bu yöntem için fena değil bence denemeye değer.. ki amh değeriniz diplerde de değil..

Valla 37 yaşınman başladım bu işlerdı, nereye gitsem, yaşın büyük diyorlar. Yaşım boyle boyle 42 girmişim

Bunların hepsini yaşadım 3 yıl önce amh ım 0.16 idi ve ama duayı ve şükürü hiç bırakmadım çünkü yaradan ol derse hersy olur ve zor oldu evet ama cok şükür anneliği tattım Rabbim hepinize tattırsın arkadaşım sadece bu zor zamanlarınızda isyan etmeyin bundan daha kötü ne olabilir dersin ama hiç düşünemediğin bişey başına geliverir.

Siz ne gibi şeyler yaşadınız biraz anlatır mısınız

Peki arada 1 ay dinlenme var mı yoksa adet olduğunuz gibi mi ikinci tedavi?

doğal yollamı hamile kaldınız?

Merhaba arkadaşlar....
amh değeri düşük olup fsh normal seviyede olan var mı .... benim fsh ım 6 amh 0.76...

5. Tüp bebek denemem olacak bu konuda bana önerebileceğiniz şeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…