AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kizlar merhaba toplama
Isin yumurta buyuklugu 15,5 mm ideal buyukluk mu ? bu buyuklukte opuya gideniniz var mi toplatan oldu mu hic aranizda ve birde tek folukul
Icin e2 degerinin enaz 150
Olmasi gerekiyor 130 iken toplataniniz olsu mu ? Acil
Yazar misiniz cok sevinirim

19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında bilgim yok

19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında
19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında bilgim yok
tesekkur ederim canim ya asagi yukari boyutu bu civarlarda olmali biliriz bunu fakat neden sordum 2 gun once 15,5 mm olan folokul bugun ulturasonda 14,5 mm cikti fena uzuldum doktorumda bana “Almaliydik 15,5 iken dedi fena kadam karisti

tesekkur ederim canim ya asagi yukari boyutu bu civarlarda olmali biliriz bunu fakat neden sordum 2 gun once 15,5 mm olan folokul bugun ulturasonda 14,5 mm cikti fena uzuldum doktorumda bana “Almaliydik 15,5 iken dedi fena kadam karisti
Nasıl yaniiiiiiii! Böyle bişey duymadım. Benim bildiğim yumurta büyür, büyüyen yumurta sende gerilemiş . Bilemedim arkadaşım. Belki oluyordur ama ben duymadım

Evet e2 degerimde oyle ilk baktirdigimizda 116 cikti sonra 95 sonra 130
Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef

Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
CAnım e2 folikül başına 200 olması gerekiyormuş , benim 4 yumurta 16,18,20 iken e2 350 idi ve hepsi boş çıktı opu olman gereksiz olurdu benimde boş yere opu oldu , sevin bence opu nun derdiyle uğraşmadığına

Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
CAnım hayıt tohumu içiyor musun fsh ı dengeliyor , aslanpençesi , civanperçemi hepsinden içebilirsin hayıt tohumu 3 ay içiliyor bazı dr larda tedaviye kadar öneriyor

3 aydir tuketmiyorum
Bu dediklerinden fakat sogan kurune baslamistim
Regli sonrasi 15 gün sanah akşam içtim, sonrasinda da bu folukul gelisti fsh da yuksekti en son baktirdigimda ama doktorum biraz farklı sanıyorum -”fsh, amh çok mühim değil, ben ulturasonda gördüğüme bakarım” diyor. hep başından beri Tedavim bugun iptal bu 5. Denememdi insan yoruluyor hakikaten umitlerde tukeniyor belli bi zamn sonra hiç üzülmüyorum kendimize maddi manevi gereksiz yere zarar veriyoruz çok da mühim değil ya ha olmuş ha olmamış :/

Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
Anlıyorum arkadaşım. Demekki olabiliyor böyle bir durum. En azından dr un bunun neden olduğunu anlamıştır ve diğer tedavinde bunun için önlem alacaktır. Hayırlısı olsun arkadaşım

CAnım hayıt ın eczanelerde İlacı var o kanıtlanmış yani kullanılıyor ve. 3 ay kullanmak gerekiyor aralıksız hergün 1 tatlı kaşığı 3 dk kaynatılacak
Hayıt zita west in kitabında da geçiyor kendisi Avrupalı ebe, yurt dışında da bu bitkinin kullanıldığını söylüyor
http://www.diyanet.tv/yeni-gune-mer...lum--bitkisel-tedavi-yontemleri-ve-akupunktur Bunu izle CAnım burda dr anlatıyor soğanı doğru şekliyle ve diğer şeyleri

artık forumdaki kimseden olumlu bir haber çıkmıyor. Eskiden birileri hamile filan kalırdı.....bana mı öyle geliyo bilmiyorum

Ben de her gün mutlaka girip bu başlığa yazılanlara bakıyorum. İçime derdi düştüğünde yalnız olmadığımı hissetmek, güç almak, fikir almak, umutlanmak için. Sizin gibi birkaç isim vardı, sık sık yazıp burayı canlı tuttuğuna sevindiğim ama o sayı da azaldı zamanla... İyi haber de işte kırk yılda bir, dediğiniz gibi düşünüyorum. Umarım olumlu sonuç almışlardır da sevinçlerinden buraları unutmuşlardır, keşke öyle olsa...

CAnım ben genel okuduklarıma göre unutan da çok yazmayı :)

Merhaba kader arkadaşlarım. Ben dün doktoruma gittim, iğne kullanıp normal yoldan denemiştim. Olmadı maalesef. Doktorum tüp bebek deneyelim dedi, ilaçlarımı aldım. Eşim yüzünden vazgeçtim. Ne tüp bebekle uğraşmak istiyor ne de ikinci çocuğumuz olsun istiyor. O kadar çok isterdim ki oğluşumun kardeşi olsun. Ama tüp bebek de deniyemiycem kendiliğinden olması da bizim gibi yumurta rezervi dipte olanlar için imkansız gibi duruyor. Çoookk üzgünüm. Doktora gidip ilaçları iade edicem. Bir de arkadaşlar rahim filmi hiç çektirmemiştim ben. Doktorum gerek yok dedi bir çocuğum olduğu için. Sizce rahim filmi çektirmem gerekir mi? Bazen rahim filmi çektirenler ardından hamile kalıyormuş ya ben de bir hayal işte çektirsem mi diyorum. Yine adet olacak mıyım olunca kanamam çok olacak mı kaygılarıyla uğraşıp durucam. endometriyum kalınlaşıyor ve kanamam durmuyor. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Buraya kadarmış benim tüp bebek hayalim. Bir kere deneyebilmeyi çok isterdim.

Hayırlısı olsun arkadaşım. En azından senin bir tane evladın var. Bizlerin durumu daha da kötü. Benim bir tane çocuğum olsa İnan ki ikincisi tüp bebek ile olacaksa yapmak istemezdim. Çünkü tüp bebek gerçekten zor bir süreç. Hem psikolojik hem maddi yönden yıpratıcı. Onun yerine evladına sıkı sıkı sarıl. Hayatını yaşamaya bak. Tüp bebek yaptıranlar plan bile yapamıyoruz İnan ki. Tatile çıkayım diyoruz sonra oraya harcayacağımız para ile tüp bebek yaparız diyip vazgeçiyoruz.

Kizlar benim amh 0.2 idi kizimi dogurdumda 3 aylik oldu bile gecen sene ramazanda hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin insaaaallllah
Canim bnde amh dan muzdaribim sana sorum tup bebek lemi hamile kaldn tuple kaldiysan transfer edilen embriyo kalitesini hatirliomusun? Bnm de yakin zaman da dondurulmus transferim olucak

Canim bnde amh dan muzdaribim sana sorum tup bebek lemi hamile kaldn tuple kaldiysan transfer edilen embriyo kalitesini hatirliomusun? Bnm de yakin zaman da dondurulmus transferim olucak
Tüp bebek değil ben hatırlıyorum arkadaşı Allah isteyen hepimize nasip eder inşaallah

Grupta genel bir umutsuzluk ve bıkkınlık var haklı bir umutauzluk ve bıkkınlık ama....ne olumlu bir sonuç alan var yzun zamandr ne de tedavisini yazan... artık herkes usanmış durumda ilçtan tedaviden amh dan okadarda haklıyız ki. Bnece olumlu sonuç alan yok bu ara olumlu sonuç alanlar umut olsun siye direk yazıyor çünkü ne kullandığını ekstradan neler yaptığını vs. Olumlu sonuç alan olsa mutlaka yazardı foruma,yazılmadığına göre demekki yok... ayrıca buradan birsürü ismi de artık donasyon forumlarında görüyorum, demek sonuçlar olumsuz inşalah oradan olumluyu alıp kapatıp giderler bu sayfaları...
Birde yaz aylarında tatil planları, araya giren bayramlar vs tedavi temposuda azalıyor sanırım onun da etkisi var kışın daha çok tedavi olunuyor...
bende eylüle kadr ara verdim açıkçası...
Ama bir arkadaş yazmış ya bikaç mesaj önce herşeyi etkiliyor tatile çıkacak oluyoruz boşver tatili bir tüp bebek daha yaptırırız o parayla diyoruz diye... okadar doğruki artık insan herşeyi tedaviye odaklıyor... 2-3 ay snrasına birşey planlıyamıyorsun;ya hamile olurum yada negatif olursa yeni bir tedavi olur ilaçlar buzdolabında olmalı filan diye :)
Çok zor süreçlerden geçiyoruz.
Maddi manevi forumda uzun zamandr olanlar okuyanlar bilir;yıprandık.... olumlu birşey olmuyor hiç, yumurta oluşması yumurtanın döllenmesi transfer edilmesi gilan artık ümit vermiyor, umut filan olmuyor bana . Pozitifi görm edikten sonra bunlar artık fasa giso geliyor açıkçası....mutlu etmeye yetmiyo. Eskiden oh ne güzel bak yumurta oluştu diye sevinirdim sonra döllendi bak 3. Güne gitti vs diye sevinirdim artık hiçbir önemi yok pozitif olmadıktan sonra ne olursa olsun hiçbir önemi kalmıyor malsef hepsi birer yıpranma, hepsi birer hayal kırıklığı ve kötü anı olarak kalıyor
Umuyorum bundan snrası için iyi şeyler olur diyeceğim ama tedavisiz,sonu gencecik yaşta menapoza girmek olan bir hastalığımız var,tedavisi olsa” inşalah tedavimizi olur iyileşiriz” derdim ama iyileşme diye bir imkan yok malesef....
Ne diyebilriim ....kendimde dahil herkese dayanma gücü savaşma gücü diliyorum tedavisiz bu durumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…