- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.381
19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında bilgim yokKizlar merhaba toplama
Isin yumurta buyuklugu 15,5 mm ideal buyukluk mu ? bu buyuklukte opuya gideniniz var mi toplatan oldu mu hic aranizda ve birde tek folukul
Icin e2 degerinin enaz 150
Olmasi gerekiyor 130 iken toplataniniz olsu mu ? Acil
Yazar misiniz cok sevinirim
19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında
tesekkur ederim canim ya asagi yukari boyutu bu civarlarda olmali biliriz bunu fakat neden sordum 2 gun once 15,5 mm olan folokul bugun ulturasonda 14,5 mm cikti fena uzuldum doktorumda bana “Almaliydik 15,5 iken dedi fena kadam karisti19 olması gerekiyor opu için canım. İlaç tedavisine devam eder dr istenilen büyüklüğe erişene kadar. E2 hakkında bilgim yok
Nasıl yaniiiiiiii! Böyle bişey duymadım. Benim bildiğim yumurta büyür, büyüyen yumurta sende gerilemiş . Bilemedim arkadaşım. Belki oluyordur ama ben duymadımtesekkur ederim canim ya asagi yukari boyutu bu civarlarda olmali biliriz bunu fakat neden sordum 2 gun once 15,5 mm olan folokul bugun ulturasonda 14,5 mm cikti fena uzuldum doktorumda bana “Almaliydik 15,5 iken dedi fena kadam karisti
CAnım e2 folikül başına 200 olması gerekiyormuş , benim 4 yumurta 16,18,20 iken e2 350 idi ve hepsi boş çıktı opu olman gereksiz olurdu benimde boş yere opu oldu , sevin bence opu nun derdiyle uğraşmadığınaEvet e2 degerimde oyle ilk baktirdigimizda 116 cikti sonra 95 sonra 130
Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
CAnım hayıt tohumu içiyor musun fsh ı dengeliyor , aslanpençesi , civanperçemi hepsinden içebilirsin hayıt tohumu 3 ay içiliyor bazı dr larda tedaviye kadar öneriyorEvet e2 degerimde oyle ilk baktirdigimizda 116 cikti sonra 95 sonra 130
Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
Anlıyorum arkadaşım. Demekki olabiliyor böyle bir durum. En azından dr un bunun neden olduğunu anlamıştır ve diğer tedavinde bunun için önlem alacaktır. Hayırlısı olsun arkadaşımEvet e2 degerimde oyle ilk baktirdigimizda 116 cikti sonra 95 sonra 130
Bugunde 85 tedavim iptal
oldu maalesef
İnşaallah sizin olur hamilelik tekrar tedavi olcak mısınızartık forumdaki kimseden olumlu bir haber çıkmıyor. Eskiden birileri hamile filan kalırdı.....bana mı öyle geliyo bilmiyorum
CAnım hayıt ın eczanelerde İlacı var o kanıtlanmış yani kullanılıyor ve. 3 ay kullanmak gerekiyor aralıksız hergün 1 tatlı kaşığı 3 dk kaynatılacak3 aydir tuketmiyorum
Bu dediklerinden fakat sogan kurune baslamistim
Regli sonrasi 15 gün sanah akşam içtim, sonrasinda da bu folukul gelisti fsh da yuksekti en son baktirdigimda ama doktorum biraz farklı sanıyorum -”fsh, amh çok mühim değil, ben ulturasonda gördüğüme bakarım” diyor. hep başından beriTedavim bugun iptal bu 5. Denememdi insan yoruluyor hakikaten umitlerde tukeniyor belli bi zamn sonra hiç üzülmüyorum kendimize maddi manevi gereksiz yere zarar veriyoruz çok da mühim değil ya ha olmuş ha olmamış :/
artık forumdaki kimseden olumlu bir haber çıkmıyor. Eskiden birileri hamile filan kalırdı.....bana mı öyle geliyo bilmiyorum
CAnım ben genel okuduklarıma göre unutan da çok yazmayı :)Ben de her gün mutlaka girip bu başlığa yazılanlara bakıyorum. İçime derdi düştüğünde yalnız olmadığımı hissetmek, güç almak, fikir almak, umutlanmak için. Sizin gibi birkaç isim vardı, sık sık yazıp burayı canlı tuttuğuna sevindiğim ama o sayı da azaldı zamanla... İyi haber de işte kırk yılda bir, dediğiniz gibi düşünüyorum. Umarım olumlu sonuç almışlardır da sevinçlerinden buraları unutmuşlardır, keşke öyle olsa...
Hayırlısı olsun arkadaşım. En azından senin bir tane evladın var. Bizlerin durumu daha da kötü. Benim bir tane çocuğum olsa İnan ki ikincisi tüp bebek ile olacaksa yapmak istemezdim. Çünkü tüp bebek gerçekten zor bir süreç. Hem psikolojik hem maddi yönden yıpratıcı. Onun yerine evladına sıkı sıkı sarıl. Hayatını yaşamaya bak. Tüp bebek yaptıranlar plan bile yapamıyoruz İnan ki. Tatile çıkayım diyoruz sonra oraya harcayacağımız para ile tüp bebek yaparız diyip vazgeçiyoruz.Merhaba kader arkadaşlarım. Ben dün doktoruma gittim, iğne kullanıp normal yoldan denemiştim. Olmadı maalesef. Doktorum tüp bebek deneyelim dedi, ilaçlarımı aldım. Eşim yüzünden vazgeçtim. Ne tüp bebekle uğraşmak istiyor ne de ikinci çocuğumuz olsun istiyor. O kadar çok isterdim ki oğluşumun kardeşi olsun. Ama tüp bebek de deniyemiycem kendiliğinden olması da bizim gibi yumurta rezervi dipte olanlar için imkansız gibi duruyor. Çoookk üzgünüm. Doktora gidip ilaçları iade edicem. Bir de arkadaşlar rahim filmi hiç çektirmemiştim ben. Doktorum gerek yok dedi bir çocuğum olduğu için. Sizce rahim filmi çektirmem gerekir mi? Bazen rahim filmi çektirenler ardından hamile kalıyormuş ya ben de bir hayal işte çektirsem mi diyorum. Yine adet olacak mıyım olunca kanamam çok olacak mı kaygılarıyla uğraşıp durucam. endometriyum kalınlaşıyor ve kanamam durmuyor. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Buraya kadarmış benim tüp bebek hayalim. Bir kere deneyebilmeyi çok isterdim.
Canim bnde amh dan muzdaribim sana sorum tup bebek lemi hamile kaldn tuple kaldiysan transfer edilen embriyo kalitesini hatirliomusun? Bnm de yakin zaman da dondurulmus transferim olucakKizlar benim amh 0.2 idi kizimi dogurdumda 3 aylik oldu bile gecen sene ramazanda hamile oldugumu ogrendim allahim sizede nasip etsin insaaaallllah
Tüp bebek değil ben hatırlıyorum arkadaşı Allah isteyen hepimize nasip eder inşaallahCanim bnde amh dan muzdaribim sana sorum tup bebek lemi hamile kaldn tuple kaldiysan transfer edilen embriyo kalitesini hatirliomusun? Bnm de yakin zaman da dondurulmus transferim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?