- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 39
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.421
Çok teşekkürler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de bu duyguyu yaşamak nasip olur inşallah .Ben ankara bahçeciye gitmiştim. Amh konusunda istanbul bahçecideki cem çelik de iyimiş bi karar verip bayram sonrası gidicem inşallahÇok dua ediyorum isteyen herkese nasip eder inşallah Allahım. Ulun hoca amh konusunda en iyilerden diye biliyorum araştırarak gitmiştim. Hastalara yaklaşımı çok iyi ticari amaç gütmüyor. Bize kan tahlilini dışarıda yaptırabilirsiniz demişti. Tek yumurta ile başarı elde edenler de oluyor, evet dediğiniz gibi kendiliğinden hamile kalanlarda oluyor
Canim benim 7 tane toplandi 5 tane dollendi 4 tanesi 3.gune kaldi sonra bir tanesi 5.gun blast bir tanesi de 6.gun blast olarak donduruldu bu ayda transfer olucak ins sizin yumurtalarnz da hepsi 5.gune ulasriMerhaba, 4. Tedavimde yumurta toplama sonrası 3 olgun yumurta çıktı :) 3 ü de döllendi ve bugün 3. Günleri bölünmeye devam ediyorlar. Daha önce 2. Gün transferi olmuştum olumsuz sonuç aldık. Bu sefer embriyolar 5. Güne kadar takip edilsin istedi doktorum.
Benim gibi düşük sayıda embriyosu olup 5. Güne ulaşan sonuç alan var mı ki ?
Çok teşekkür ederim Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet canım söylediğin doktorlara da çok iyi diyorlar inşallah olumlu sonuç ve güzel haberlerini alırız :)Çok teşekkürler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de bu duyguyu yaşamak nasip olur inşallah .Ben ankara bahçeciye gitmiştim. Amh konusunda istanbul bahçecideki cem çelik de iyimiş bi karar verip bayram sonrası gidicem inşallah
İnşallah canım Allah isteyen anneliği hakeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederim Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet canım söylediğin doktorlara da çok iyi diyorlar inşallah olumlu sonuç ve güzel haberlerini alırız :)
Hikayeniz için teşekkürler bu grubun böyle haberlere ihtiyacı var , allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. Çörek otu yağını nasıl kullandınız
Yeniden paylaşırmısımarkadaşlar paylaşmaya çalıştım ama olmadı amh hakkında çok faydalı bilgiler var
Üye olmakgerekiyor sanırım açamadım
İkinci kez paylaştığımda açılıyorÜye olmakgerekiyor sanırım açamadımiçeriği kopyalayıp paylaşabilir misiniz çok merak ettim
Çok tesekkurler evet acabildim okudum çok olumlu şeyler yazılmış ama neden hamile kalamıyoruz amh önemli değilse gerçi ben adet olamıyorum şubat ayından beri en önemlisi sanırım düzenli adet olabilmekİkinci kez paylaştığımda açılıyor
Evet canım yaşın çokönemli olduğunu söylüyo doktorlar ben 31 yaşındayım ama en son tek yumurtam vardı oda boş çıktı sayı az olunca kalite de etkileniyo sanırım anlamıyorum artık iyice kafam karıştıAz yumurta kalınca kalitelisini bulma şansı azalıyor benim anladığım bu ama en önemli faktör kadın yaşı
Düzenli adet olmak gerekiyor tabi tek yumurtalığı olan kadınlar da aynı zamanda menepoza giriyor bu cümle bana çok mantıklı geldi
Amin canım inşallahAllah ım hayırlısını nasip etsin inşaallah anne olmak nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?