AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah razı olsun

Bugün doktora gittim amh sonucunu göstermeye. 0.5 in altına inmiş değerin,tup bebekte de çok şansın yok dedi. Tup bebekle olursa normal yolla da olur dedi
Moralim bozuldu ama aglamadim bu defa. Nasip te varsa olur moduna geçtim. Bayramdan sonra bitkisel kurlere başlayacağım. Şu anda 1 yumurta varmış. Birliktelik için gün söyledi belki olur bakalım. Bitkisel kurlere birdahaki A detimle başlayacağım yumurtacim zarar görmesin diye.

Özel merkeze mi gittiniz inşaallah olur

Normal bir doktor muayenehanesine gittim. Yumurta takibi ile belki normal yoldan olur diye gitmiştim. Cok ihtimal vermemişti. Bugün yeni amh sonucumla gittim. 0.79 dan 0.36ya düşmüş 11 ayda.
Bugün yumurta takibi için gitmiştim bakalım belki bayramdan sonra da tup bebek merkezine giderim ya da şansım cok düşük diye gitmem.

Hayırlısı olsun Benin geçen yıl martta amh 0.49 du Ağustos’taki 4 yumurta toplanmıştı 3 embriyo oluşmuştu siz daha önce denediniz mi tüp bebek

Canım sen dr lara bakma..benim amh 0.04 çıktı..şuan şükür hamileyim..(tüp bebek )ayrıca FSH 130 lardaydı benim..bitkiler sağolsun...düşürdü..yaşım da 39 bu arada :)

Canım sen dr lara bakma..benim amh 0.04 çıktı..şuan şükür hamileyim..(tüp bebek )ayrıca FSH 130 lardaydı benim..bitkiler sağolsun...düşürdü..yaşım da 39 bu arada :)
Arkadaşımın da ilk bebeği tüpbebekti şuan 8 aylık ve arkadaşımın bugün hamilelik haberini aldım hayatta hersey mümkün imkansız diye bişey yok 2017 ilk aylarında acaba bebeğimiz olurmu diye konuşurken şimdi 2.si geliyo

Hayırlısı olsun Benin geçen yıl martta amh 0.49 du Ağustos’taki 4 yumurta toplanmıştı 3 embriyo oluşmuştu siz daha önce denediniz mi tüp bebek
Evet geçen aralık denedim. Odama amh 0.79 du 4 yumurta toplandi 2si dollendi 3. Gün embriyosu transfer edildi ama gelismedi düştü.

Hangi bitkileri kullandınız. Ne yaptınız bana da söyleyin. Benim sizden düşük sanırım.degerim. 0.36 ama doktor 0.3 diyor. Tup bebek için 0.5 in altında zor dedi. Ama bunu tup bebek merkezinden bir doktor ile görüşmedim henüz. Benim fsh 6 en yüksek zamminda 10 olmuştu.
Bilmiyorum ki umutsuzluk oluyor ister istemez. Fakat siz umut oldunuz şimdi bana.

Benimki 0.1 den düşük 0.04 ..0.1 bile değil...ben Aslan pençesi hayıt otu incir ve vitaminler kullandım cnm .

Önce FSH düşürdüm 21 gün soğan kürü kullandım .sonrasında günde 2 feda hayıt tohumu 1 ay kullandım arı sütü bal polen ve omega 3 ekledim ...1 ayda hayıt +aslan pençesi kullandım...sonraki ay incir + vitaminler+arı sütü bal polen kullandım ..FSH tamamen düzene girdi ve tedaviye başladık ..

Mrb bu dediklerinizin çoğunu yapıyorum ama fsh dalgalanıyo benimde adet olmadan tedaviye başlamıyor dr omega 3 olarak ne kullanıyosunuz ben burda omepa q10 duymuştum onu kullanmaya başladım bide ekstra hangi vitaminleri alıyosunuz benimde amh 0.04 sadace bi yumurtam vardı onun da içi boş çıktı umarım yine oluşur

Ben amway in dublex vitaminini kullandım .omega 3 ü de amwayden aldım cnm..p10 kısa bir süre kullanıp bıraktım...eğerki adet olamıyordab bi kaç ay adet öncesi tarlusal kullan..soğan kürü yapmadıysan yap mutlaka...hatta uzun süreli yap... Soğan suyu vehayıt benim FSH düşürmemde inanılmaz etki gösterdi...birde ben hastanede çalıştığım için sürekli her hafta hormonlarımı takip ettim...önce adet düzenini sağlamalısın...eğerki yumurta gelişmeye başlar ve ovulasyonun olursa zaten gününde adet oluyorsun..bu arada ben 3 ay hiç adet olmamıştım..

Canım çok teşekkür ederim açıklaman için ben yaklaşık bi yıldır bitkisel çaylar ve macunlarla adet olabiliyorum onun öncesinde de cylo ile oluyodum. Macunlar cidden çok iyi gelmişti üç ay önce teyzemi kaybettim o aydan sonra fsh birden çok yükseldi üzüntüden die düşünüyorum adet olmayınca dr. a gittim yinede tek yumurta vardı hemen alalım yeterli büyüklüğe gelmiş dedi ama içi boş çıktı acaba adet olmadığım içinmi boş çıktı yada o ay adet olacakmıydım o yumurtayla bilmiyorum nisan ayında. Bu ay yine adet olmadım bitkisel kürlere devam ediyorum haziranın son haftası randevu aldım tekrar gidicem şimdi ramazanda soğan kürü zor olucak ramazan bitsin onu da yapayım. doktorum adet olmazsan yapacak bişey yok dedi kendiliğinden adet olurrsan bi umut olabilir dedi .O yüzden başka bi dr a gidicem

Cnm hormonlar düzensizse gelişen yumurta da sağlıksız oluyor..FSH düştükten sonra sağlıklı gelişir yumurtaların .

Cnm hormonlar düzensizse gelişen yumurta da sağlıksız oluyor..FSH düştükten sonra sağlıklı gelişir yumurtaların .
Fsh düşerse yine kendiliğinden adet olursam amh kötü de olsa bi .Yumurtadan olabilme şansı var yani canım demi önemli olan FSH .Doktor da bana 100 fsh ile hamile kalan var demişti ama bencede fsh yüksek olunca olmuyo sizin fsh kaçtı. Daha sonra düştüğünde kaça düştü tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…