AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Satan kişiye de sorayım o zaman canım. Onceden bilseydim keske. İki aydır dinlenme surecindeydim kullanabilirdim.

Günaydın kızlar, sizin adetleriniz nasıl? Benimki 4 gün sürüyor ilk günü ve 4. Günü leke leke. 2. Gün çok az geliyor, sadece 3. Gün aktif kanama oluyor o da çok değil.

Bende hem amh düşüklüğü var hemde tek tüpüm kapalı. İsim çok zor ne diyeyim allah yardımcımiz olsun. 4 yıl oluyor neredeyse tık yok
Canım benziyor durumumuz benim de sağ tüp dış gebelik sebebiyle alındı. Sol da açık mı bilmiyorum önümüzdeki ay doktora gidip rahim filmi isteyeceğim

Merhaba arkadaşlar adetin 3.günü e2 değeriniz kaç oluyor en yüksek düşük değerleri kaç acaba

Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Ben varım 0.79 du sonra daha da düştü ama normal yoldan hamile kaldım diğer değerlerinizde bir sorun yoksa sakin tüp bebek yapmayın bu işi ticarete dökmüşler amh düşük hemen tuo bebek yapmalısın dedi 2 dr sonra cem akarsuyla tanıştım sakin tup bebek yapma dedi 31 yaşındaydım daha gençsin dene biraz dedi ki bu doktorun tüp bebek merkezi var cok dürüst ve işini ticaret olarak girmeyen bir doktor mutlaka görüşün

Merhaba peki doktor ne önerdi ve nasıl hamile kaldın hikayeni tecrübeni ve tavsiyelerini yazar mısın hepimiz faydalanalım.

Benim amh her ölçümde farklı çıktı. 3-1-2,5-1,5 sırayla böyle çıktı ölçümlerim. Ama dr bana 1 daha doğru gibi dedi ultrason görüntüsüne göre. 3 kere tüp bebek denedik. İlkinde hiç döllenme olmadı transfer iptal oldu. İkincide hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. 3. Hiç tutmadı. 4. Ye sonbaharda başlıcaz inşallah. Dr bu sefer havuz yöntemini önerdi biraz zor olacak tedirginim. Allahtan hayırlısı

Merhaba peki doktor ne önerdi ve nasıl hamile kaldın hikayeni tecrübeni ve tavsiyelerini yazar mısın hepimiz faydalanalım.

Burada o kadar cok yazdım ama hep başka başlıklar altında sanırım açıkçası cok kullanmayı bilmiyirim eski mesajları kopyalamanın formülü var mı hamilelik düşünürken dr gittim normal kontrole 3 ay denemiştim sonra amh düşük cıktı 2 ay sonra tekrar yaptırdım daha da düştü doktor araştırmaya basladim iki tane adı bilenen doktora gittik tüp bebek yap daha da düşerse yup bebek bile yapamazsin falan dedi sonra ankarada tuo bebek merkezi araştırırken sekreter doktora aktaralim detayki bikgi alim dedi cem bey telefonda 45 dk boyubca bana sakin tüp bebek yapma cok erken ve bu yaşta bu tahlillerle tüp bebek yapma bu kadar panik olursan 2 ay sonunda kendi başarısız tüp bebek tedavisinde bulursun sakin ol dene bana guven olacak dedi iki ay daha denedim ve cem beyden randevu aldim beklemek istemedigimi tedaviye başlamak istediğimi söyledim başkasi olsa hemen yarın yapalım der ki dediler cem bey siz gelin tahlilleri yenileyelim bide size daha net anlatayım o zaman acele etmenize gerek olmadığını anlarsınız dedi amh erken menopoza girme ihtimalini ölçer çocuk sahibi olup olmayacağını değil bu değerle tedavi başlanmaz fsh yüksekse amh düşükse e2 yede bakılır gibi bisey söyledi belkide tam tersiydi tam hatırlamıyorum.. sonuç olarak ben sabah cem beye randevuya gidecektim akşam hamile olduğumu öğrendim en stresli olduğum aydı yok stres yaparsan olmaz falan diyorlar ya ben en gergin en kafayı taktigim ay hamile kaldım sadece o ay ünal kuruyemiste satılan keçiboynuzu özü yedim hem kendim kullandım hem eşime verdim erkekte ileri hareketliliği artırıyor kadında yumurtayı geliştiriyor bide bem yumurta takibi yaptırdım bir doktora ovukasyonu adetim duzenli olmasina ragmen 14 gün öncesi değildi yani belkide hep yanlış zamanda denedim. Mutlaka doktorla takip edin yumurtanız gelişiyormu gelişiyorsa çatlıyor mu bana takibi yapan doktor bu amh değerinde yumurtanın böyle gelişmesi cok zor ama gelişiyor demişti yumurta takibi içinde ankarada lina kadın hast. Merkezini tavsiye ederim bir ayda 3_ 5 kez gidiyorsunuz 10 gun kontrol süresi olduğundan iki kez ödeme yapıyorsunuz muayene 60 liraydı geçen sene yani ovulasyon testi parasına daha güvenilir kontrol yapıyorsunuz.

Uzun uzun anlatmışsın çok sağol.
Anladığım kadarıyla biesterın yada qenzim qten gibi takviye vitaminler kullanmadın?

Amh degerinin farkli cikmasi 1-2-3-5 sanirim farkli labaratuarlarda olculdu cok dusuk sayilar olmasina ragmen hamile kaldiniz dogru mu anliyorum ? bunun yaninda e2 fsh rahim ici-tupler, ve duzenli adet olmakta onemli faktorler cok tebrik ediyorum seviniyorum boyle haberlere

Düzen lab.da ölçüldü biri diğeri farklıydı umarım hepiniz bu güzel haberi alırsıniz tip/testler farklı söylesede cok başka yaşanabiliyor vücut farklı cevap verebiliyor umut olmak için yazdim bende buraları okuyup değerleri düşük olup bebegi olanları görmek istedim ama genelde olumlu sonuç alanlar yazmıyor malesef bunu çare arayanı umutsuzlastiriyor o yuzden test sonucunu düşük gören okusun istiyorum amh düşükken doğal hamile kalınabilir tedaviyle kalınabilir imkansız değil demek için yazdim uzun uzunt

Evet bunun en yakin orneklerinden biride benim
2 hafta once bi kimyasal gebelik yasadim hamile kalmadan ben cok degil
bir hafta once doktorum ve bir cok doktorunda bana dedigi “kendiliginden hamile kalmamn neredeyse imkansiz” demisken bunu bizzat deneyimledim cok gecmedi uzerinden regli bekliyorum simdi
Yani demem o ki bizim aslinda bu tedavi surecinde tup bebebege karar verildiginde kesinlikle bilincli hastalar olmamiz lazim cok arastirmali doktorlarla mutlaka fikir alisverisinde bulunmali verilen kararlari ilacplardaki yuksek dozlari bunun gibi bir coks seyde fikir alisverisi yapip sorgulamamiz lazim bazi doktorlar cok yogun gelen hastalara umit asilayip uzerine cok kafa yormayip hep ayni tedavi uygulayip yuksek doz uygulayip hep ayni cizgide gidiyorlar bu da para ve heleki zaman gibi degerli seylerden olabiliyoruz ve hatta en onemlisi yanlis tedaviden dolayi sagligimizdan bile olabiliriz aman dikkat zaten bu yasta menepozun esigine gelmisiz bu tup bebek pazarinda dogru isini iyi yapan durust guvenilir doktorlar bulmak zorundayiz .

Benim AMH 0,47. Benim doktorum bana illaki tüp bebek yapmanız lazım yoksa çocuk olmaz demedi. Uzun uzun açıklayıp kararı bize bıraktı. Ben yaşım 38 olduğu için beklemek istemedim ve tüp bebekte karar kıldık. Önce 5 yumurtam oldu 4 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Bu AMH la bu yumurta sayısı bile iyi, yumurta oldukça moral bozmak yok yola devam dedi. Sonra 4 yumurtam oldu, 2 si döllendi, 1 i kaldı, 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Sonra T-uterusum varmış aslında ve histeroskopi oldum, aynı ay biosteron kullandım. Hemen takip eden ay 7 yumurtam oldu, 4 ü döllendi, 3 ü devam etti, 3ü 3. günde transfer edildi. Pozitif. Kaçı tuttu salı günü göreceğiz inşallah. :)

Diyeceğim şu: 1 yumurta olsun bizim olsun. Olmaz demeyin, umut kaybetmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…