- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.501
Satan kişiye de sorayım o zaman canım. Onceden bilseydim keske. İki aydır dinlenme surecindeydim kullanabilirdim.Canım bende instagramdan baktım memnun olup kullanan çok kişi var bende şuan başka bi macun kullanıyorum hiç yumurtam yokken bi tane oldu gerçi boş çıktı toplamada ama faydası olduğunu düşünüyorum macun sayesinde dört ay üst üste adet oldum fsh ı düşürdü ama üç aydır yine adet olamıyorum. Bence bitkisel şeylerin faydası var ama tedavi sırasında kullanılırmı bilmiyorum sanırım clife macunu satan kişi bilgi veriyor tedavi sırasında ne yapılmalı die
Tmm canım inş faydası olur eğer faydası olursa bizide bilgilendirir misinSatan kişiye de sorayım o zaman canım. Onceden bilseydim keske. İki aydır dinlenme surecindeydim kullanabilirdim.
Tabi ki canım. İnşallah haber veririm.Tmm canım inş faydası olur eğer faydası olursa bizide bilgilendirir misin
Amin canım Allah dualarımızı bu gecede kabul eder inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı bebelerimize kavuşuruz :)))))))Tabi ki canım. İnşallah haber veririm.
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Canım benziyor durumumuz benim de sağ tüp dış gebelik sebebiyle alındı. Sol da açık mı bilmiyorum önümüzdeki ay doktora gidip rahim filmi isteyeceğimBende hem amh düşüklüğü var hemde tek tüpüm kapalı. İsim çok zor ne diyeyim allah yardımcımiz olsun. 4 yıl oluyor neredeyse tık yok
Bende Ağustosta cektircem kismetse inşallah sol taraf kapalı değildir.. çünkü eşim tüp bebek tedavisine hiç yanaşmıyor.Canım benziyor durumumuz benim de sağ tüp dış gebelik sebebiyle alındı. Sol da açık mı bilmiyorum önümüzdeki ay doktora gidip rahim filmi isteyeceğim
Merhaba 35 altı olmamaliMerhaba arkadaşlar adetin 3.günü e2 değeriniz kaç oluyor en yüksek düşük değerleri kaç acaba
Merhaba arkadaşlar adetin 3.günü e2 değeriniz kaç oluyor en yüksek düşük değerleri kaç acaba
Ben varım 0.79 du sonra daha da düştü ama normal yoldan hamile kaldım diğer değerlerinizde bir sorun yoksa sakin tüp bebek yapmayın bu işi ticarete dökmüşler amh düşük hemen tuo bebek yapmalısın dedi 2 dr sonra cem akarsuyla tanıştım sakin tup bebek yapma dedi 31 yaşındaydım daha gençsin dene biraz dedi ki bu doktorun tüp bebek merkezi var cok dürüst ve işini ticaret olarak girmeyen bir doktor mutlaka görüşünMerhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Merhaba peki doktor ne önerdi ve nasıl hamile kaldın hikayeni tecrübeni ve tavsiyelerini yazar mısın hepimiz faydalanalım.Ben varım 0.79 du sonra daha da düştü ama normal yoldan hamile kaldım diğer değerlerinizde bir sorun yoksa sakin tüp bebek yapmayın bu işi ticarete dökmüşler amh düşük hemen tuo bebek yapmalısın dedi 2 dr sonra cem akarsuyla tanıştım sakin tup bebek yapma dedi 31 yaşındaydım daha gençsin dene biraz dedi ki bu doktorun tüp bebek merkezi var cok dürüst ve işini ticaret olarak girmeyen bir doktor mutlaka görüşün
Merhaba peki doktor ne önerdi ve nasıl hamile kaldın hikayeni tecrübeni ve tavsiyelerini yazar mısın hepimiz faydalanalım.
KullanmadımUzun uzun anlatmışsın çok sağol.
Anladığım kadarıyla biesterın yada qenzim qten gibi takviye vitaminler kullanmadın?
Düzen lab.da ölçüldü biri diğeri farklıydı umarım hepiniz bu güzel haberi alırsıniz tip/testler farklı söylesede cok başka yaşanabiliyor vücut farklı cevap verebiliyor umut olmak için yazdim bende buraları okuyup değerleri düşük olup bebegi olanları görmek istedim ama genelde olumlu sonuç alanlar yazmıyor malesef bunu çare arayanı umutsuzlastiriyor o yuzden test sonucunu düşük gören okusun istiyorum amh düşükken doğal hamile kalınabilir tedaviyle kalınabilir imkansız değil demek için yazdim uzun uzunt
Düzen lab.da ölçüldü biri diğeri farklıydı umarım hepiniz bu güzel haberi alırsıniz tip/testler farklı söylesede cok başka yaşanabiliyor vücut farklı cevap verebiliyor umut olmak için yazdim bende buraları okuyup değerleri düşük olup bebegi olanları görmek istedim ama genelde olumlu sonuç alanlar yazmıyor malesef bunu çare arayanı umutsuzlastiriyor o yuzden test sonucunu düşük gören okusun istiyorum amh düşükken doğal hamile kalınabilir tedaviyle kalınabilir imkansız değil demek için yazdim uzun uzunt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?