AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yani benim deneyimlerim o yönde oldu...FSH yüksek olduğu aylarda ya folikül hiç gelişmedi yada gelişse bile iğneye rağmen çatlamadı liste dönüştü..sağlıklı folikül gelişmesi için hormonal dengeyi tutturmak gerekiyor bence.,amh un düşük olsa bile folikül gelişir ama istenenden daha az sayıda olabilir..benim iki tane gelişmişti sadece ama kaliteli oldu şükür...

Çok teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere dua eder misin hamilelerin duası kabul olun allah bizlere de nasip etsin

Kızlar nisanda tüp bebek denedim negatif sonuç aldım. Normal adet oldum. Bu ay 2 gündür adet olamıyorum kahverengi leke geliyor sadece. Amh değerim ocakta 0,39 çıktı. Menopoza mı giriyorum merak ediyorum. Yaşım 41 amh değeri bana benzer olanlar ne kadar sonra menopoza girer? Annem 49 yaşında menopoza girdi. Çok üzülüyorum...

Bende hem amh düşüklüğü var hemde tek tüpüm kapalı. İsim çok zor ne diyeyim allah yardımcımiz olsun. 4 yıl oluyor neredeyse tık yok

Merhaba arkadaşlar, en son olumsuz tedaviden sonra iki adet ara verdi doktorum. Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum, yeniden başlayacağız tedaviye. Doktorum bu sefer uzun protokol planlamış. Uzun protokolle tedavi olan var mı aranızda?

Doğum kontrol hapıni niye alıyorsun kist mi var?

Ben oldum CAnım ama koşa protokol gibi çok kısa sürdü yumurtlar hızlı büyüdü ve boş çıktı hepsi bende bizim durumumuza uzun un işe yaramadığını düşünüyorum

Ben oldum CAnım ama koşa protokol gibi çok kısa sürdü yumurtlar hızlı büyüdü ve boş çıktı hepsi bende bizim durumumuza uzun un işe yaramadığını düşünüyorum
Neden çok kısa sürdü, yumurtalar hızlı büyüdüğü için mi? Çarşamba günü doktorla görüşmeye gideceğim tedaviyle ilgili bilgiyi o zaman verecek, henüz ayrıntısını bilmiyorum ama, biraz arastirdim 21. günü bir ilaca başlanıp yumurtalıklar baskilaniyor. Adet olunca 3. günü kısa protokol gibi yumurtalık uyaran ilaçlara başlanıyor öyle mi? Yoksa sonraki adetle mi baslaniyor?

Canım benim amh sana göre çok daha düşük 0.04 .ben fsh yüksek olduğu aylarda adet olamıyorum düştüğü aylarda oluyorum bence adet olayı daha çok fsh ile ilgili fsh kaç biliyo musun. Mesela ben 25 den yukarı çıktığı aylarda adet olamıyorum

Ocak ayında Fsh 10 çıkmıştı. Ama bugün adet olamadım dosdoğru ilk defa bu kadar az damla damla oldu. Pazartesi doktora gideceğim .

Ocak ayında Fsh 10 çıkmıştı. Ama bugün adet olamadım dosdoğru ilk defa bu kadar az damla damla oldu. Pazartesi doktora gideceğim .
Anladım canım bi git dr a muhtemelen tekrar bakar fsha ona göre belki söktürücü falan verir ben şuan kullanmıyırum ilaç burda arkadaş yazmıştı soğan suyu düşürüyor fshı diye. Ramazan sonrası bende yapıcam daha önce yapmıştım işe yaramamıştı tekrar yapıcam inşallah adet olabilirim

İnşallah canım. Herşey yaşında güzel. Biz de erkenden menopoza girmeyiz İnşallah

Baskılayan ilaç dediğin gibi başlıyor sonra benim ertesi gün tetikleyici iğneler eklenmişti hızlı büyüdüğü içün beklenenin aksine kısa sürdü cnm adet görmüyoruz baskılayan ilaçtan dolayı hoca da öyle söyledi öyle de oldu adet olmadan devam ettik 10 gün sürdü

Anladım canım farkliymis. Bakalım bende işe yarayacak mı. Benim yumurtalar yavaş yavaş büyurken birden hizlanip kendi catlamisti önceki tedavide. Doktor bunu denemek istedi. Çarşamba günü ayrıntıları öğreneceğim. Teşekkür ederim cevabın için

Bu arada bir arkadaş clife bitkisel macundan bahsetmiş burada. Araştırdım bizim gibi rezervi az olanların yumurta sayısı artmış bu macunla. Ben bu ay sonu tedaviye başlamış olacağım inşallah,şu an kullanmamin bir zararı olur mu acaba sizce

Canım bende instagramdan baktım memnun olup kullanan çok kişi var bende şuan başka bi macun kullanıyorum hiç yumurtam yokken bi tane oldu gerçi boş çıktı toplamada ama faydası olduğunu düşünüyorum macun sayesinde dört ay üst üste adet oldum fsh ı düşürdü ama üç aydır yine adet olamıyorum. Bence bitkisel şeylerin faydası var ama tedavi sırasında kullanılırmı bilmiyorum sanırım clife macunu satan kişi bilgi veriyor tedavi sırasında ne yapılmalı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…