AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun canım peki eşinizde sorun var mıydı ?

Transfer tarihin ne zamandı canım. Ben de ultrasonda ne zaman görülür diye merak ediyorum. Benim 7 haziran transfer, doktorum hala muayeneye çağırmadı.

Transfer tarihin ne zamandı canım. Ben de ultrasonda ne zaman görülür diye merak ediyorum. Benim 7 haziran transfer, doktorum hala muayeneye çağırmadı.

Benim 6 Haziran transfer tarihim. 8. gün test yaptım pozitif çıkınca dr u aradım, 10 gün sonra kontrole gel dedi... Yani 24 ü ne geliyo da sekreteri 26 sını verdi.

Herhangi bir sebebi yok, genetik, çevresel faktörler, yediğin gıdalar, sigara, yaş...
Benim de geçen sene 0.49 du amh aynı sizin gibi embriyom olmuştu negatif oldu bir ay sonra normal yolla oldu kalbi durdu bu ay başlıyvaz inşaallah ama olmaz diye korkuyorum folükül sizin denemeleriniz bir yıl içinde mi oldu

Merhaba. Doktorum adetimin 16. gününden itibaren on gün boyunca duphaston içitim. Ama ilaç biteli 14 gün oldu hala adet olmadım. Ne yapmam lazım? Benim gibi adet olamayan var mı? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar ne yapıyorsunuz ? Hamilelik yok tabi, akıntım var baya. Bir akıl verin.

3 demeyi toplamda biz 7 ay da yaptık. Ümidini kaybetme arkadaşım, bol bol dua et.

Kullananları duydum ben bazılarına faydalı olmuş

Faydası henüz kanıtlanmamış ama büyüme hormonu sayesinde başarılı olanlar da olmuş. Benim doktorum da bu tedavide başlattı, insallah fayda görenlerden olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…