- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.521
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim AMH 0,47. Benim doktorum bana illaki tüp bebek yapmanız lazım yoksa çocuk olmaz demedi. Uzun uzun açıklayıp kararı bize bıraktı. Ben yaşım 38 olduğu için beklemek istemedim ve tüp bebekte karar kıldık. Önce 5 yumurtam oldu 4 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Bu AMH la bu yumurta sayısı bile iyi, yumurta oldukça moral bozmak yok yola devam dedi. Sonra 4 yumurtam oldu, 2 si döllendi, 1 i kaldı, 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Sonra T-uterusum varmış aslında ve histeroskopi oldum, aynı ay biosteron kullandım. Hemen takip eden ay 7 yumurtam oldu, 4 ü döllendi, 3 ü devam etti, 3ü 3. günde transfer edildi. Pozitif. Kaçı tuttu salı günü göreceğiz inşallah. :)
Diyeceğim şu: 1 yumurta olsun bizim olsun.Olmaz demeyin, umut kaybetmeyin...
Düzen lab.da ölçüldü biri diğeri farklıydı umarım hepiniz bu güzel haberi alırsıniz tip/testler farklı söylesede cok başka yaşanabiliyor vücut farklı cevap verebiliyor umut olmak için yazdim bende buraları okuyup değerleri düşük olup bebegi olanları görmek istedim ama genelde olumlu sonuç alanlar yazmıyor malesef bunu çare arayanı umutsuzlastiriyor o yuzden test sonucunu düşük gören okusun istiyorum amh düşükken doğal hamile kalınabilir tedaviyle kalınabilir imkansız değil demek için yazdim uzun uzunt
Allah razı olsun canım peki eşinizde sorun var mıydı ?
Transfer tarihin ne zamandı canım. Ben de ultrasonda ne zaman görülür diye merak ediyorum. Benim 7 haziran transfer, doktorum hala muayeneye çağırmadı.Benim AMH 0,47. Benim doktorum bana illaki tüp bebek yapmanız lazım yoksa çocuk olmaz demedi. Uzun uzun açıklayıp kararı bize bıraktı. Ben yaşım 38 olduğu için beklemek istemedim ve tüp bebekte karar kıldık. Önce 5 yumurtam oldu 4 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Bu AMH la bu yumurta sayısı bile iyi, yumurta oldukça moral bozmak yok yola devam dedi. Sonra 4 yumurtam oldu, 2 si döllendi, 1 i kaldı, 3. gün transfer edildi. Sonuç negatif. Sonra T-uterusum varmış aslında ve histeroskopi oldum, aynı ay biosteron kullandım. Hemen takip eden ay 7 yumurtam oldu, 4 ü döllendi, 3 ü devam etti, 3ü 3. günde transfer edildi. Pozitif. Kaçı tuttu salı günü göreceğiz inşallah. :)
Diyeceğim şu: 1 yumurta olsun bizim olsun.Olmaz demeyin, umut kaybetmeyin...
Transfer tarihin ne zamandı canım. Ben de ultrasonda ne zaman görülür diye merak ediyorum. Benim 7 haziran transfer, doktorum hala muayeneye çağırmadı.
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin amh düşüklüğü nedeniniz neydiBenim 6 Haziran transfer tarihim. 8. gün test yaptım pozitif çıkınca dr u aradım, 10 gün sonra kontrole gel dedi... Yani 24 ü ne geliyo da sekreteri 26 sını verdi.
trşekkürler canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur, güzel haberlerle çıkarsın muayenedenBenim 6 Haziran transfer tarihim. 8. gün test yaptım pozitif çıkınca dr u aradım, 10 gün sonra kontrole gel dedi... Yani 24 ü ne geliyo da sekreteri 26 sını verdi.
Herhangi bir sebebi yok, genetik, çevresel faktörler, yediğin gıdalar, sigara, yaş...Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin amh düşüklüğü nedeniniz neydi
S
trşekkürler canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur, güzel haberlerle çıkarsın muayeneden
Benim de geçen sene 0.49 du amh aynı sizin gibi embriyom olmuştu negatif oldu bir ay sonra normal yolla oldu kalbi durdu bu ay başlıyvaz inşaallah ama olmaz diye korkuyorum folükül sizin denemeleriniz bir yıl içinde mi olduHerhangi bir sebebi yok, genetik, çevresel faktörler, yediğin gıdalar, sigara, yaş...
Benim de geçen sene 0.49 du amh aynı sizin gibi embriyom olmuştu negatif oldu bir ay sonra normal yolla oldu kalbi durdu bu ay başlıyvaz inşaallah ama olmaz diye korkuyorum folükül sizin denemeleriniz bir yıl içinde mi oldu
Amin Allah ım herkese nasip etsin3 demeyi toplamda biz 7 ay da yaptık. Ümidini kaybetme arkadaşım, bol bol dua et.
Kullananları duydum ben bazılarına faydalı olmuşArkadaşlar aranızda büyume hormonu kullanan var mı?
Kullananları duydum ben bazılarına faydalı olmuş
AminFaydası henüz kanıtlanmamış ama büyüme hormonu sayesinde başarılı olanlar da olmuş. Benim doktorum da bu tedavide başlattı, insallah fayda görenlerden olurum..
Büyüme hormonu derken ben dhea kullandım mesela o mu dediğinFaydası henüz kanıtlanmamış ama büyüme hormonu sayesinde başarılı olanlar da olmuş. Benim doktorum da bu tedavide başlattı, insallah fayda görenlerden olurum..
Yok o değil, büyüme hormonu genotropin, iğne göbekten yapıyorum.Büyüme hormonu derken ben dhea kullandım mesela o mu dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?