AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar güzel haberlerle geldim.
Hormon tahlili yaptırdım 37 olan fsh 7ye düşmüş gözlerime inanamadım.Dr ilaç filan veremem bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi.tedavi yine vermedi yani.kaldım öyle
Ama olsundu , testi önümüzdeki ay yeniden yapıcaz aynı şekilde düşük çıkarsa kesin olarak erken menopozu yendin diyebiliriz dedi doktorum.ama bir de amh testi yapmtırmak istiyorum bakalım o nasıl çıkacak.

Gözünüz aydın ne kullandınız peki fsh için benimde bi dönem bitkisel kürlerle düştü baya sonra yine yükseldi maalesef amh hiç ölçtürdünüz mü acaba daha önce

Gözünüz aydın ne kullandınız peki fsh için benimde bi dönem bitkisel kürlerle düştü baya sonra yine yükseldi maalesef amh hiç ölçtürdünüz mü acaba daha önce
Dhea ve bitkisel takviye kullandım.en son ay da çayını içtiğim bitkileri toz haline getirip bala karıştırıp sabah akşam yedim.siz kürleri bıraktığınız için mi yükseldi acaba geri.

Merhabalar, benim de amh düşük ocak ayında 0,42 çıkmıştı. FSH son ölçtürdüğümde 18 idi. İlk tüp bebek denememizde ocak ayında 4 yumurtadan iki iyi kalite embriyo olmuştu. Maalesef dış gebelikle sonuçlandı, iğne ile düşürdüler. İkinci denememi bu ay yaptım, 3 yumurta da olgun değilmiş, döllenmeye uygun görmemişler. Çok moralim bozuldu. Zaten uzun zamandır arı sütü, Q10, Omega 3 kullanıyorum, artık ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Bu denemede büyüme hormonu da eklediler ama hiç bir etkisi olmadı maalesef

Her yumurta kalitesi farklı oluyor yaşınız kaç acaba

Hayırlısı olsun tüp bebek sonrası normal yoldan gebe kalan çok duydum benim de öyle olmuştu inşaallah sizin de olur

Dhea ve bitkisel takviye kullandım.en son ay da çayını içtiğim bitkileri toz haline getirip bala karıştırıp sabah akşam yedim.siz kürleri bıraktığınız için mi yükseldi acaba geri.
Yok devam ediyorum canım hiç bırakmadım kürlerle düzenli adette oldum üç dört ay sonra teyzemi kaybettim ani şekilde çok üzüldüm o dönemde birden yükseldi şubat ayıydı o zamandan sonra adet olamadım doktorda adet olmadan gelme dedi yapabilcek bişey yok dedi bende başka bi doktora randevu aldım bu Hafta gidicem inş bi Tedavi başlanır en azından hepsi donör diyor

Arkadaşlar hani bazıları birkaç denemeden sonra doğal yolla hamile kalıyor bebeğine kavusuyor, acaba onceden bir şekilde hamile kalan ama düşük yapanlar mi bu şekilde kalıyor? Üç dört yıl hiçbir şekilde hamile kalmayıp, sonradan olan var mı aramızda ya da duydugunuz? Yoksa önceden hamilelik yaşayanlar daha mı avantajlı? Sorumu anlatabilmişimdir inşallah :) gerçi Allah bilir, o ne derse o olur ama..

Merhaba son tedavimde ben de kullandım, ben faydası olduğunu düşündüm, çünkü 3 yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne kadar sağlıklı gelişti ve donduruldu
Maşallah çok sevindim.. İnşallah bana da fayda eder
ne kadar süre kullanmistin sen?

Tedavi sırasında yumurta büyütme iğneleri ile birlikte toplama aşamasına gelene kadar kullanılıyor.

Bende işe yaramadı ancak işe yarayan çok. Denemeden bilinmiyor etkisi. Benim ilk denememde büyüme hormonsuz daha iyi sonuç almıştım.

Maşallah çok sevindim.. İnşallah bana da fayda eder
ne kadar süre kullanmistin sen?

Stres çok etkiliyor gerçekten elimizde olmadan takıyoruz kafamıza.donör desinler bakmayın siz onlara .bana da asla çocuğun olmaz dedikten 5 ay sonra hamile kaldım ben.
Bir de bitkileri ben çay olarak içiyordum sanırım toz haline getirip bala katmak daha etkili oluyor.
benim amh değerim 0.07 çıkmıştı .ama ondan sonra hamile kaldım düşükle sonuçlandı.fsh düştü bir kez daha amh yaptır dedi doktor .
Bu ay incir kürüne başladım çok etkili oluyor incir kürü bende.

Benim uzun protokol bu sefer, geçen hafta basladim tedavi süresince kullanacaksam iki ünite olur belki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Siz neden transfer yaptirmadiniz? Havuz mu yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…