- 26 Mart 2013
- 600
- 72
- 123
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.541
Gözünüz aydın ne kullandınız peki fsh için benimde bi dönem bitkisel kürlerle düştü baya sonra yine yükseldi maalesef amh hiç ölçtürdünüz mü acaba daha önceKızlar güzel haberlerle geldim.
Hormon tahlili yaptırdım 37 olan fsh 7ye düşmüş gözlerime inanamadım.Dr ilaç filan veremem bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi.tedavi yine vermedi yani.kaldım öyle
Ama olsundu , testi önümüzdeki ay yeniden yapıcaz aynı şekilde düşük çıkarsa kesin olarak erken menopozu yendin diyebiliriz dedi doktorum.ama bir de amh testi yapmtırmak istiyorum bakalım o nasıl çıkacak.
Dhea ve bitkisel takviye kullandım.en son ay da çayını içtiğim bitkileri toz haline getirip bala karıştırıp sabah akşam yedim.siz kürleri bıraktığınız için mi yükseldi acaba geri.Gözünüz aydın ne kullandınız peki fsh için benimde bi dönem bitkisel kürlerle düştü baya sonra yine yükseldi maalesef amh hiç ölçtürdünüz mü acaba daha önce
Her yumurta kalitesi farklı oluyor yaşınız kaç acabaMerhabalar, benim de amh düşük ocak ayında 0,42 çıkmıştı. FSH son ölçtürdüğümde 18 idi. İlk tüp bebek denememizde ocak ayında 4 yumurtadan iki iyi kalite embriyo olmuştu. Maalesef dış gebelikle sonuçlandı, iğne ile düşürdüler. İkinci denememi bu ay yaptım, 3 yumurta da olgun değilmiş, döllenmeye uygun görmemişler. Çok moralim bozuldu. Zaten uzun zamandır arı sütü, Q10, Omega 3 kullanıyorum, artık ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Bu denemede büyüme hormonu da eklediler ama hiç bir etkisi olmadı maalesef
Her ay demek istemiştimHer yumurta kalitesi farklı oluyor yaşınız kaç acaba
Her ay demek istemiştim
Her ay demek istemiştim[/QUOTE
Hayırlısı olsun tüp bebek sonrası normal yoldan gebe kalan çok duydum benim de öyle olmuştu inşaallah sizin de olurYaşım 39. İlk denemede en azından transfere gidebilmiştik. Bu sefer olmadı. başta 5 folikül görünüyordu ama ikisi büyümüş görünüyordu. Büyük foliküllerden de olgun olmayan yumurta çıkması üzdü.
Ne bitkisi kullandiniz. Hangi doktor tup bebek yapti bilgi verirmisinizCanım sen dr lara bakma..benim amh 0.04 çıktı..şuan şükür hamileyim..(tüp bebek )ayrıca FSH 130 lardaydı benim..bitkiler sağolsun...düşürdü..yaşım da 39 bu arada :)
Yok devam ediyorum canım hiç bırakmadım kürlerle düzenli adette oldum üç dört ay sonra teyzemi kaybettim ani şekilde çok üzüldüm o dönemde birden yükseldi şubat ayıydı o zamandan sonra adet olamadım doktorda adet olmadan gelme dedi yapabilcek bişey yok dedi bende başka bi doktora randevu aldım bu Hafta gidicem inş bi Tedavi başlanır en azından hepsi donör diyorDhea ve bitkisel takviye kullandım.en son ay da çayını içtiğim bitkileri toz haline getirip bala karıştırıp sabah akşam yedim.siz kürleri bıraktığınız için mi yükseldi acaba geri.
Hayırlısı olsun tüp bebek sonrası normal yoldan gebe kalan çok duydum benim de öyle olmuştu inşaallah sizin de olur
Arkadaşlar aranızda büyume hormonu kullanan var mı?
Maşallah çok sevindim.. İnşallah bana da fayda ederMerhaba son tedavimde ben de kullandım, ben faydası olduğunu düşündüm, çünkü 3 yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne kadar sağlıklı gelişti ve donduruldu
Hayırlısı olur inşaallahMaalesef eşimde de morfoloji 0 olduğunda doğal yoldan hamile kalmam imkansız. Ancak mucize olması gerek bu noktada
Maşallah çok sevindim.. İnşallah bana da fayda eder
ne kadar süre kullanmistin sen?
Hayırlısı olur inşaallah
Yok devam ediyorum canım hiç bırakmadım kürlerle düzenli adette oldum üç dört ay sonra teyzemi kaybettim ani şekilde çok üzüldüm o dönemde birden yükseldi şubat ayıydı o zamandan sonra adet olamadım doktorda adet olmadan gelme dedi yapabilcek bişey yok dedi bende başka bi doktora randevu aldım bu Hafta gidicem inş bi Tedavi başlanır en azından hepsi donör diyor
Maşallah çok sevindim.. İnşallah bana da fayda eder
ne kadar süre kullanmistin sen?
Benim uzun protokol bu sefer, geçen hafta basladim tedavi süresince kullanacaksam iki ünite olur belki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Siz neden transfer yaptirmadiniz? Havuz mu yapılıyor?İnşallah faydalı olur
Tedaviye başladığımda gonal f ve merional ile birlikte başlayıp bitene kadar kullandım 6-7 gün sürmüştü. Yeniden alıp kullanılmıyor bir ünite bitince bırakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?